Bol bebiş topiği

aminnn canım çok sağol, hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah :)

canım alttan muayenede canımın yanmasını şuna bağlıyorum, benim başta düşük riskim vardı biliyosun 4. aya kadar da devam etmişti bu risk ve bize kocişle yaramazlık yapmak yasaktı,sonrasında doktor yine yasak koydu her ihtimale karşı.yani senin anlican en son yaramazlığımızda oğluşumuz oldu ayşem :)) doktor rahim ağzının kızken olduğu kadar daraldığını söyledi kaç aydır bişe olmadığı için.napalım onlar iyi olsunda bunlar önemli değil, anne ve baba olmanın fedakarlıkları olacak elbet.

hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın, ama sen her ihtimale karşı çantaları yanına al bence . Allah hayırlı bi şekilde kurtarsın inşallah özlemcim güzel haberlerini bekliyoruz...

Canım rahimdeki bir bantmı bu?
Benim renkli usgde rahimimin en üstünde band var dedi doktor. şükrki en üstteymiş yanlarda veya altta olursa bbeğin gelişimini engellerdi dedi :18::18::18: galiba aynı banttan söz ediyoruz :18: Allahım sen koru meleğimi. bu gidişimde sorayım ne alemde bu bant.

iyi aksamlar kizlar sizinle tanismk isterim arkads olmk isterm daha yolun basndayiz bebegimle 9 haftalik olduk melegimle 23 yasindayim 2 yillik evligim :)

Hoşgeldin canım tanışalım tabi
Hayırlı olsun meleğin Rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin
Bende 28 haftalık hamileyim 3.yılımızıa bitirdik 2 hafta önce
Rabbim iisteyen herkase tattırsın annelik duygusunu

Canım güzel haberlerle gelirsin inşaallah Rabbbim hakkında hayırlı olanı yaşatsın size
Haberini bekliyorummmm heyecanla... inşaallah çatın normale uygun olur sağlıkla normal doğurursun kuzucummm

ohhh 28 hafta masallh kuzunla sana cinsiyeti ne acaba bnde doktora gitmk istiyorum acaba buyudumu ne yapti kuzum cok heyecnliyim bnim melegim tup bebek sayesinde oldu rabbim cok buyuk:) siz acaba ne zmn ogrendiniz cinsiyeti:)

ohhh 28 hafta masallh kuzunla sana cinsiyeti ne acaba bnde doktora gitmk istiyorum acaba buyudumu ne yapti kuzum cok heyecnliyim bnim melegim tup bebek sayesinde oldu rabbim cok buyuk:) siz acaba ne zmn ogrendiniz cinsiyeti:)

Maşaallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin. benim çevremde çok var isteyipte sahip olamayan. aman kuzum kendine dikkat et bolbol dinlen. kuzun büyüyor annesi maşaallah ona
Ben 15 haftalıkken öğrendim cinsiyetini ERKEĞİM olacak teyzesi Maşaallah oğluma herşey yolunda teyzesi. bekliyoruz doğumunu. bütün tahlillerimiz bitti artık göbüş büyütüyoruz. darısı sana herşeyin yolunda sağlıklı olur inşaallah. yaşın küçük kuzum 2 yıllık evliymişsin çok yeni daha. ben 25 yaşındayım. mahsuru yoksa neden tüp bebe yaptınız sorabilirmiyim.

canm bnm aslinda ilk evlndigimde 7. ayinda hamile kaldim 12. haftada gelisimi durdu kurtj oldum cnm. sonra denedik olmuyordu doktora gittik ve esimin sperleri cok kotu cikti norml yolla hamile kalamazsiniz dedi ve bircok doktor ayni seyi dedi o melegimde sans eserine tutmus cnm sonra tup bebek yaptk tatlim allaha sukur tuttu

canim ben eskisi kadar sIk yapamiyorum. Jiletle gorunenleri aliorum boynum tutuluyor yoksa. Agda da bi sorun yok dayanabiliyorsan devam:)

hemm çok merak ediyorum hemde nolursa olsun diyorum ekim 1 de kontrolümüz var sabredicem o güne kadar inş :) elim hep erkek esyalarına gidiyo aslında Rabbim bilir ama kız için içimde bi kuş çırpınıyo desem yalan olmaz bi tanıdıgımız tulumlar getirmiş hep erkek için aldım bi ara resimlerini koyarım belki olmazsada bi arkadaşımın oglu olucak ona veririm diyorum hakkımızda hayırlısı olsun

canım geçmiş olsun kendine dikkat et buz iyi gelir diyecem ama zaten
buz koymuşsun allah şifa göndersin..kaçıncı haftada yapılıyor?

Eki Görüntüle 809274

Benim için dua eden,beni merak eden bütün teyzoşlarıma öpücükleeeeeer

maşallah hifa hanıma allahım nazarlardan korusun
bir bebek bu kadar mı güzel olur
melek gibi maşallah artık anacığınamı çekti bilemiyorum:)
canım Rabbim sana bağışlasın..

kizalr burun tikanikligi yasayan var mi ozellikle uykuda? Okaliptus yagi falan faydali diyorlar bilgisi olan var mi?
ayy canım bende de var hatta bu sabah eşimle konuştum
herkese faydan var bir bana faydan yok dedim
birde ben gün içinde çok hapşırıyorum
eşime uğrarayabilirsem bugun gideyimde bir alerji testi yapsın
geceleri rahat nefes alamadığımdan uyuyamıyorum
sen doktora gittin mi? o yağıda hiç duymadım..

:)) şimdiki gebelikler rezillik diyor annem
bizde 7 kardeşiz kayınvalidem ise 11 çocuk getirmiş
biri dur demese daha getirmeyide düşünüyormuş))
demek onlar için gebelikte doğumda rahat ya da biz fazlasıyla hassasız

KIZLARRR cinsiyetimiz belli olmuşmudur artık

seyide ben 12 haftada gittim belli olmadı 18. hafta üçlü teste gittiğimde
öğrenirim artık..

hayırlı haberlerin gel canım
Rabbim yardımcın olsun kadın olmak zor iş
rabbim yardımını eksik etmez inşallah
mükafatınıda verir
umarım normal doğum olur
haberlerini bekliyrm merakta bırakma...

bende 10 ekimde gidicem hayırlı sağlıklı salih olsunda
cinsiyet önemli değil burdan haberleşiriz bana hep çevredekiler erkek diyo:))

Kizlar bnm karnim agriyorr. Ayni adet olacakmisim gibi. (( 1 saattir var bu agri.belimede vurdu agri.

geçmiş olsun inci acaba üşüttün mü
umarım bir sıkıntı yoktur
kendine dikkat et canım..

ayyy banada oglum oldugu için herkez kıza benziyo diyo ama bence psikolojik bide degişiklikler var ilk hamileligime göre bakalım geçen bi ablayla konuştuk 3 kızı varmış hepsi başkaydı cinsiyetle alakası yok dedi oglumda hiç karnım agrımazdı bunda hep adet olucakmışım gibi karnım agrıyo oglumda çok akıntım yoktu bunda afedersin altıma yapsam daha iyi sarı hatta yeşil çeşit çeşit akıntı ilaçta içtim geçmedi oglumda bu zamanlar bulantı bitmişti bunda hala bitmedi oglumda öle çok uyurdum bunda uykum gelmiyo hiç aşerme konusundada gene herşeyden yani yemeklerin hepsinden tiksinip sadece meyva istiyo canım başta karnım şişiti ayyy dedim hemen çıkçak göbiş bu sefer 4 içindeyim kiloluyumda 71 72 falanım göbegim çıkmadı oglumda 5 ayda birden buyudu bakalım bu sefer nolucak kızı olucak arkadaşların ortak bi durumu varmı acaba

canim dr a gitmedim gitsem de burda normal deyip yolluyolar. gebelikteki hormonlardan ve odemden burun ici etleri de sisior ondan nefes alinmior. geceleri ter olayi bu ikisi birlesince cok feci. esin doktor mu?

ben söylenenlere çok da inanmıyorum
sana söylenenlerin tam tersi bana söylendi
göbeğim çok çıkmadığı için erkek olucak diyorlar:))
herşeyin hayırlısı artık kontrole gittiğimde öğrenirz
benim ilk olduğu için bu konuda tecrübesizim canım..

canim dr a gitmedim gitsem de burda normal deyip yolluyolar. gebelikteki hormonlardan ve odemden burun ici etleri de sisior ondan nefes alinmior. geceleri ter olayi bu ikisi birlesince cok feci. esin doktor mu?

evet dr canım bu hapşırma ve burun tıkanıklığı için KBB ye gideyim dedim
eşimde cildiye dr önce bir alerji testi yapalım dedi
evimde çiçeklerim var acaba onlar mı yapıyor diye düşündüm
neyse bi test yapayımda sen dediğin yağı kullandın mı?

tikaniklik gebelikten diye biliyorum benimki ole oncesinde yoktu. Onceden ameliyat oldum gerci ama yine bukadar tikaniklik yoktu ustune terleme sirilsiklamlik olayi da binince cok kotu oluyor. O yagi kullanmadim daha ama kalorifer ustune sicak suya bildigimiz vicksden bi kasik atiyorum cok faydasi yok ama belki eder diye. Cekicez sonuna kadar sanirim cok sukur baska sorun olmasin da napalim artik kabullenmeye basladim. Bide yastigi biraz yukseltmek belki ise yarayabilir. Ben 1 gun ole denedim terleme ve tikaniklik daha azaldi. Sifir diyemem ama azalsin da:)
Burda KBB fln gidilmiyor zaten de gidersen onerileri yazarsan sevinirim,,

Son düzenleme:

senin bu tıkanıklık hangi haftada başladı
senin doğumuna yakın olduğu için bu tıkanıklık ve terlemeler var
ben daha 16. haftadayım ve ilk haftadan beri bu tıkanıklık bende var
ben yüksek yastıkta uyuyamıyorum ama bende terleme yok
aksine üşüyorum malum burda havalar soğudu
tamam canım önerileri sana yazarım
geçmiş olsun senin az kalmış Rabbim hayırlısıyla senide kurtarsın..

burda da hava soguk canim. tikaniklik ve terleme sorunu 2 ayi geckindir var ama en yogun su son 2-3 haftadadir var. Soguk hava basladi terleme basladi :) Ilk haftalarda olanlar da var canim. Sana da gecmis olsun canim. Insallah sag salim dogum yapariz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…