- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.741
Aynen canım. unuturum çok şeyi ama her yıl özel günlerde aynı şeyi tekrar etmesi üsteliyor sıkıntımı stresimi. neyseki şimdi morak olarak iyiyim. sen nasılsın gebelikle aran nasıl bakemmm ?
İyiymiş kuzum benimde 80 oluyor. inşaallah sütümüz bolll olur sıkıntısız emdiririz
Canım benim yaaaaaaa. inşaallah düzelir en kısa zmaanda.
elinden geleni yapmışsın benim gibi Allah daha fazla bekletmesin emdir kuzunu.
olmuştur canım
Hadi gözün aydın inşaallah sıkıntısız bir şekilde zamnında doğar oğluşunnn
Biliyorum canım benim.Senin bünye çok zayıf demekki.Terketmiyor mikroplar seniİnşallah yarın sabaha hiçbişeyin kalmaz kalkıverirsin ayağa.Bende çorapsız gezmiyorum doğumdan beri bugün idrarım yanmaya başladı Bazen çok dikkat etsek de işe yaramıyor
İnşallah öğrenir kocaman açmayı ağzını.İnan içim parça parça bu konu yüzünden.Kasık ağrılarımı bile unuttum
Bence olmuştur.16.haftada öğrenen çok kişi var.Drun tecrübeliyse ve yaramaz saklamazsa öğrenirsin artık.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Ben hep bol bol sürüyordum,üstüne de göğüs pedi kapatıyordum.Meğerse ped tüm kremi emip göğsümü kurutuyormuş.Çatlaklarda o yüzden kapanmıyormuş.Pedi kullanmayı bıraktım bende.Hatta sürekli nemli kalsın diye minik poşet parçaları kapattım uçlarına.Hep yumuşak ve ıslak dursunlar diye.Sonra onu da bıraktım.Direkt çamaşıra temas ediyor artık.2 gündür az az sürüp masajla meme başına yediriyorum.Az önce de bol sürdüm.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım inanırsan.Kim ne derse yapar oldum.O kadar üzülüyorumki emziremediğim için.Sütüm kesilecek diye de korkuyorum artık
Çok geçmiş olsun canım.Alttan muayenede neden canın yanıyorki o kadar.Kendimi kastığımda çok acıyor.Derin nefesler al muayene sırasında.Çok işe yarar.
Hiç duymamıştım.Ne kadar güzel bi habermiş bu.Allahım yardımcısı olsun o kuzununda.Ana karnında başlamış sıkıntısı garibimin.
Hoşgeldin canım.Allahım kucağına da almayı nasip etsin kuzunuzu.
Ben 12 gün önce kızımı kucağıma aldım.Sezeryanla oldu.İlk bebeğimiz.Biz de 2,5 yıllık evliyiz.
kızlar yarın kontrolümüz var bakalım saat 10 buçukta. inşallah hayırlı haberlerle gelirim ya da gelemezsem bilin ki doğurmuşumdur..
hayırlısı neyse o olsun.. çatı muayenesi de yapacak. ilk defa çıkacağım o çatala. tabi ki tedirginlik var ama olanlar nasıl oluyorsa ben de olur çıkarım inşallah Allahın izniyle..Ayşem derin nefes alınca birşey olmuyor demişti bol bol derin nefes alıcam.
birkaç kişi çatı muayenesinin doğumu başlattığını yazmışlar. aslında ben de istiyorum bir an önce doğsun da şu göbekten kurtulayım ama nasip kısmet. ya da çatın dar diyecek sezeryan için gün verecek.. Herşeyin hayırlısı..
Helal olsun bu doktora.
KONYA'da, yapılan muayenede dudak ve damak yarığı, parmaklarda şekil bozukluğu, ayak ve kollarda bağ dolanması neden olan 'Amniyotik Band Sendromu' saptanan anne karnındaki 13 haftalık bebek ameliyat edildi.
Bu bant, çocuk anne karnında büyüdükçe kol, ayak, yüz, baş, parmak gibi yerlere dolanarak kangren edip o organı ortadan kaldırır. Doğan bebekte el, kol, ayak veya parmak olmaması, yarık damak ve dudak oluşması bu banttan kaynaklanır. Bu madde çocuğun yüzde 80 oranında sorunlu doğmasına neden olur."
Ne kadar umut verici şeyler oluyor.. Allah dermansız dert vermesin. Amin.
iyi aksamlar kizlar sizinle tanismk isterim arkads olmk isterm daha yolun basndayiz bebegimle 9 haftalik olduk melegimle 23 yasindayim 2 yillik evligim :)
kızlar yarın kontrolümüz var bakalım saat 10 buçukta. inşallah hayırlı haberlerle gelirim ya da gelemezsem bilin ki doğurmuşumdur..
hayırlısı neyse o olsun.. çatı muayenesi de yapacak. ilk defa çıkacağım o çatala. tabi ki tedirginlik var ama olanlar nasıl oluyorsa ben de olur çıkarım inşallah Allahın izniyle..Ayşem derin nefes alınca birşey olmuyor demişti bol bol derin nefes alıcam.
birkaç kişi çatı muayenesinin doğumu başlattığını yazmışlar. aslında ben de istiyorum bir an önce doğsun da şu göbekten kurtulayım ama nasip kısmet. ya da çatın dar diyecek sezeryan için gün verecek.. Herşeyin hayırlısı..
Hoşgeldin canım tanışalım tabi
Hayırlı olsun meleğin Rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin
Bende 28 haftalık hamileyim 3.yılımızıa bitirdik 2 hafta önce
Rabbim iisteyen herkase tattırsın annelik duygusunu
ohhh 28 hafta masallh kuzunla sana cinsiyeti ne acaba bnde doktora gitmk istiyorum acaba buyudumu ne yapti kuzum cok heyecnliyim bnim melegim tup bebek sayesinde oldu rabbim cok buyuk:) siz acaba ne zmn ogrendiniz cinsiyeti:)
Maşaallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin. benim çevremde çok var isteyipte sahip olamayan. aman kuzum kendine dikkat et bolbol dinlen. kuzun büyüyor annesi maşaallah ona
Ben 15 haftalıkken öğrendim cinsiyetini ERKEĞİM olacak teyzesiMaşaallah oğluma herşey yolunda teyzesi. bekliyoruz doğumunu. bütün tahlillerimiz bitti artık göbüş büyütüyoruz. darısı sana herşeyin yolunda sağlıklı olur inşaallah. yaşın küçük kuzum 2 yıllık evliymişsin çok yeni daha. ben 25 yaşındayım. mahsuru yoksa neden tüp bebe yaptınız sorabilirmiyim.
İpekcim ve Özlemcim siz kaçıncı haftalarda ağda ve epilasyonu bıraktınız? Ben şimdiye kadar ağda ile aldım. Şuanda görebiliyorum. Göremediğimdede ayna kullanmayı düşünüyorum.
Ben ağdasız yapamam ya:18::18::18: Beze yapıştırıp çekiyorum bide. 3 ay daha dayansam ne güzel olurdu. Ama zorlanırsam benimde başvuracağım yöntem sizinkiler olacak.
Kadın olmak her haliyle zor
Kizlar bnm karnim agriyorr. Ayni adet olacakmisim gibi.(( 1 saattir var bu agri.belimede vurdu agri.
kızlar bugün tetenoz aşısı yapıldı bana ilk saatlerde acımadı ama şimdi deli gibi kolum ağrıyor.
Çok fena bir acıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkolumu kıpırdatamıyorummmm
ayy canım bende de var hatta bu sabah eşimle konuştumkizalr burun tikanikligi yasayan var mi ozellikle uykuda? Okaliptus yagi falan faydali diyorlar bilgisi olan var mi?
Kadın olmak zor evet hemde çok zor,ama hamile olmak bin beter zormuşşş
Kaynanam 8 tane doğurmuş sizin gibi değildim bomba ibiydim diyor e heralde yani şimdiki nesil çürük nesil. ben 4 çocuğum olsun istiyorum am bir tane doğurmadan bu hallere geldim inan gerisini düşünemiyorum. kabızım ipekcimmm kabız. yediklerimi dikkat ettiğim şeylri yazsam liste olur. sbah z.yağı ekemek yok habire ılık su kuru üzüm incir. karnım ağrıyor ama yık yok. makttan z.yağı sürdüm ama tık yok öldüm ben öldümmm
KIZLARRR cinsiyetimiz belli olmuşmudur artık
bende 10 ekimde gidicem hayırlı sağlıklı salih olsundahemm çok merak ediyorum hemde nolursa olsun diyorum ekim 1 de kontrolümüz var sabredicem o güne kadar inş :) elim hep erkek esyalarına gidiyo aslında Rabbim bilir ama kız için içimde bi kuş çırpınıyo desem yalan olmaz bi tanıdıgımız tulumlar getirmiş hep erkek için aldım bi ara resimlerini koyarım belki olmazsada bi arkadaşımın oglu olucak ona veririm diyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Kizlar bnm karnim agriyorr. Ayni adet olacakmisim gibi.(( 1 saattir var bu agri.belimede vurdu agri.
canım geçmiş olsun kendine dikkat et buz iyi gelir diyecem ama zaten
buz koymuşsun allah şifa göndersin..kaçıncı haftada yapılıyor?
maşallah hifa hanıma allahım nazarlardan korusun
bir bebek bu kadar mı güzel olur
melek gibi maşallah artık anacığınamı çekti bilemiyorum:)
canım Rabbim sana bağışlasın..
ayy canım bende de var hatta bu sabah eşimle konuştum
herkese faydan var bir bana faydan yok dedim
birde ben gün içinde çok hapşırıyorum
eşime uğrarayabilirsem bugun gideyimde bir alerji testi yapsın
geceleri rahat nefes alamadığımdan uyuyamıyorum
sen doktora gittin mi? o yağıda hiç duymadım..
:)) şimdiki gebelikler rezillik diyor annem
bizde 7 kardeşiz kayınvalidem ise 11 çocuk getirmiş
biri dur demese daha getirmeyide düşünüyormuş))
demek onlar için gebelikte doğumda rahat ya da biz fazlasıyla hassasız
seyide ben 12 haftada gittim belli olmadı 18. hafta üçlü teste gittiğimde
öğrenirim artık..
hayırlı haberlerin gel canım
Rabbim yardımcın olsun kadın olmak zor iş
rabbim yardımını eksik etmez inşallah
mükafatınıda verir
umarım normal doğum olur
haberlerini bekliyrm merakta bırakma...
bende 10 ekimde gidicem hayırlı sağlıklı salih olsunda
cinsiyet önemli değil burdan haberleşiriz bana hep çevredekiler erkek diyo:))
geçmiş olsun inci acaba üşüttün mü
umarım bir sıkıntı yoktur
kendine dikkat et canım..
ayyy banada oglum oldugu için herkez kıza benziyo diyo ama bence psikolojik bide degişiklikler var ilk hamileligime göre bakalım geçen bi ablayla konuştuk 3 kızı varmış hepsi başkaydı cinsiyetle alakası yok dedi oglumda hiç karnım agrımazdı bunda hep adet olucakmışım gibi karnım agrıyo oglumda çok akıntım yoktu bunda afedersin altıma yapsam daha iyi sarı hatta yeşil çeşit çeşit akıntı ilaçta içtim geçmedi oglumda bu zamanlar bulantı bitmişti bunda hala bitmedi oglumda öle çok uyurdum bunda uykum gelmiyo hiç aşerme konusundada gene herşeyden yani yemeklerin hepsinden tiksinip sadece meyva istiyo canım başta karnım şişiti ayyy dedim hemen çıkçak göbiş bu sefer 4 içindeyim kiloluyumda 71 72 falanım göbegim çıkmadı oglumda 5 ayda birden buyudu bakalım bu sefer nolucak kızı olucak arkadaşların ortak bi durumu varmı acaba
canim dr a gitmedim gitsem de burda normal deyip yolluyolar. gebelikteki hormonlardan ve odemden burun ici etleri de sisior ondan nefes alinmior. geceleri ter olayi bu ikisi birlesince cok feci. esin doktor mu?
ben söylenenlere çok da inanmıyorum
sana söylenenlerin tam tersi bana söylendi
göbeğim çok çıkmadığı için erkek olucak diyorlar:))
herşeyin hayırlısı artık kontrole gittiğimde öğrenirz
benim ilk olduğu için bu konuda tecrübesizim canım..
evet dr canım bu hapşırma ve burun tıkanıklığı için KBB ye gideyim dedim
eşimde cildiye dr önce bir alerji testi yapalım dedi
evimde çiçeklerim var acaba onlar mı yapıyor diye düşündüm
neyse bi test yapayımda sen dediğin yağı kullandın mı?
tikaniklik gebelikten diye biliyorum benimki ole oncesinde yoktu. Onceden ameliyat oldum gerci ama yine bukadar tikaniklik yoktu ustune terleme sirilsiklamlik olayi da binince cok kotu oluyor. O yagi kullanmadim daha ama kalorifer ustune sicak suya bildigimiz vicksden bi kasik atiyorum cok faydasi yok ama belki eder diye. Cekicez sonuna kadar sanirim cok sukur baska sorun olmasin da napalim artik kabullenmeye basladim. Bide yastigi biraz yukseltmek belki ise yarayabilir. Ben 1 gun ole denedim terleme ve tikaniklik daha azaldi. Sifir diyemem ama azalsin da:)
Burda KBB fln gidilmiyor zaten de gidersen onerileri yazarsan sevinirim,,
senin bu tıkanıklık hangi haftada başladı
senin doğumuna yakın olduğu için bu tıkanıklık ve terlemeler var
ben daha 16. haftadayım ve ilk haftadan beri bu tıkanıklık bende var
ben yüksek yastıkta uyuyamıyorum ama bende terleme yok
aksine üşüyorum malum burda havalar soğudu
tamam canım önerileri sana yazarım
geçmiş olsun senin az kalmış Rabbim hayırlısıyla senide kurtarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?