Bol bebiş topiği

sağol canım inşallah sağ salim doğururuz..
tabi senin son haftalar seni daha çok
rahatsız ediyordur Allah yardımcın olsun
terledikçe kıyafetlerini değiştir sonra iyice şifayı kapmayasın
az önce okudum gebelikte ıhlamur zencefil gibi bitki çayları içilebilir
ben şimdiye kadar tüketmedim düşük olur diye
ama artık bugun evde yapayım belki faydası olur
birde kızlcığın gece terlemesine iyi geldiğini duymuştum
ben tüketemiyorum ama şerbetini yapıp tüketiyorum
gece rahat uyumamada yardımcı oluyor tavsiye ederim..

Ihlamur guzel oluyor canim balli limonlu ya da sadesi bile rahatlatiyor bogazi mideyi. Kizilcik fln burda bulamam Tr olsa denerdim. Burun icin yaparsan tuzlu su cekenler var ben denemedim.

Selamun aleyküm kızlar. Cadıozy muayenede heralde çok dua edelim inşaallah güzel haberlerle gelir.
Bende aç aç dolanıyorum ortalıkta inanırmısınız 2 gündür açımmmm
Kazbızlığım hat safada ve ben gece gündüz hoşaf türü şeyler yiyip içirek geçiriyorum öğünlerimi. ekmek yiyemiyorum zaten normalde yediğim ekmekte minnacık bir kulak kadardı ama şimdi onuda yiyemiyorumm o yüzden kilo alımım durdu heralde. Allah dert vermesin ya kilo almak problem değilmiş inanın

Sizler nasılsınız. bana dua etmeyi unutmayın sakınnnn
gidip kahvaltımı yapayım ben azda olsa yemem lazımmm

Ihlamur guzel oluyor canim balli limonlu ya da sadesi bile rahatlatiyor bogazi mideyi. Kizilcik fln burda bulamam Tr olsa denerdim. Burun icin yaparsan tuzlu su cekenler var ben denemedim.

akşam yapayım diyorum
yurt dışındasın sanırım bir araştır belki vardır
yada türkiyeden istetebilirsen
Rabbim yardımcımız olsun..umarım çok sıkıntı yaşamadan
sağlığına kavuşursun.

A.s canım geçmiş olsun nedir senin bu kabızlığın
doktora gittin mi? yani o kadar dikkat ettiğin halde neden halen devam ediyor
kendini aç bırakırsan bu defa direncin azalır bebeğinde sende
sağlıklı bünyeye sahip olmazsınız kendine dikkat et
doktora görün derim belki başka yiyecekler kabızlığını tetikliyordur
her bünye farklı canım ben geçen kavun yedim ardından süt içtim hemen ishal oldum
ne zaman aynı şekilde yesem bunları yaşıyrm
ama sen dr görün geçmiş olsun..

canim bence de dr gorun ciddi olmadan iice. insallah gecer canim cok zor biliyorum ben de yasadim..

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Dualarım seninle.

hosbulduk gordum kizini masallh rabbim nazarlardan korusun dogum hikayeni okudum cok gecmis olsun :) meleginin ismi ne acaba:)
Çok sağol canım.Allahım sana da nasip etsin kucağına almayı,koklamayı
Çilekli topkekimin adı Hifa..
Topiğimizin 1.sayfasında tablomuz var.Güncelleriz sürekli.Ordan görebilirsin bebişlerimizi ve bekleyenlerimizi.. Sende hamilelik takvimini oluşturursan seni de ekleriz

Hmmm.Kız yazık adamaa.Allah sabır versin,onun askerlik bitmez Benimki 40dan geriye saymaya başladı bile

Kizlar bnm karnim agriyorr. Ayni adet olacakmisim gibi. (( 1 saattir var bu agri.belimede vurdu agri.
Kuzum druna bi sor istersen.Garip bi ağrın olursa mutlaka danış demişti drum bana.28.haftadan sonra doğum her an olabilir demişti.Korkma ama bende de ara ara olurdu.Özellikle yorulunca.Ama sen yine de sor.

Aleyküm selam canım.Benimde aklım Özlemde.İnşallah hayırlı haberlerle döner.
Dileğim söyleyecektim atlamışım canım:26: Sen artık bi dra gitsen bu sorunun için.Hani ara ara olsa insan katlanır ama hiç kesilmiyor senin bu sıkıntın.Bende doğumdan sonra 4 gün büyük abdestimi yapamadım.Eczaneden lavman aldık.2 tüpü sıktım 15 dk sonra ne var ne yok çıktı kolayca.Dikişlerime bile ağrı yapmadı çok şükür.Normal doğum sırasında ıkınırken kazalar olmasın diye kullanılıyormuş bu lavman.Yani hamileler kullanabilirmiş.Hemşire olan bi tanıdık söyledi bana.Dikiş ağrılarımı bile azalttı o boşaltım inan.Demekki baskı yapıyormuş içerden dikişlere.:44: Druna sorarak kullanabilirsin bence.Sıkıntını çözer en azından.

Uzanınca ağrılarım geçmeyince doktora gittik eşimle.

Adet sancısı gibi ve belim ağırıyordu.

Randevu hemen yoktu. Ögleden sonraydı normalde. Ama sağolsun doktor hanıma durumu anlatınca öncelik verdi.

İlk önce usg ile baktı bebişe herşey normal dedi. Bastırınca acıyor mu karnında sertleşmeler oluyor mu sık sık diye sordu bende hayır dedim. Çok nadir oluyor dedim.

Bi sıkıntı gözükmüyor fakat idrar tahlili yapalım birde nst ye bağlayalım bakalım sancı var mı diye.

İdrar verdim . Şükür temiz çıktı. Hatta hatırlarsanız iltihabım vardı. O bile geçmiş. Ben iltihaptan dolayıdır diye düşünüyordumbu ağrıları.

Daha sonra nstye bağladılar. Allah a şükürler olsun sancı çıkmaadı.

Doktorla tekrar konuştuk. Seninki üşütmeden kaynaklı dedi. Kasık ağrın ondan oluyor dedi. Zaten hapşuruyordum Havalarda serinleyince üşütmüşüm. Kızlar dikkat edin kendinize. Ben çok korktum bebişime bişi olacak diye.

Benden durumlar böyle. Bugünkü maceram böylelikle tamamlandı. Kasık ağrım devam ediyor. Uzanıyorum. dua edin biran önce dinsin ağrılarım

İyi olmuş gittiğin.Ayaklarına sıcak su torbası koy İncim.Ağrılarını hemen keser.

geçmiş olsun inci çok şükür bir sıkıntı yokmuş
dedim sana üşütmüş olabilirsin diye havalar artık soğudu
dikkat etmek lazım..

Kızlar doktor bana MAgnorm 365 mg Efervesan Tablet verdi. Günde 1 bardak iç dedi. 1 hafta kullanacakmışım.

Aranızda magnezyum kullanan var mı kızlar?

nasılsın ayşe toparlayabildin mi?
bebeğin çok tatlı maşallah Allah bağışlasın
allahım nazarlardan korusun..
Bugün 3.gün emziremediğimin Sağıp veriyorum maalesef.Akşam deneyeceğim yeniden.Şöyle bakınca yara kalmadı gibi uçlarında.Ama kuzum sadece ucunu emdiği sürece bu yara olayından kurtulamayacağım sanırım
Çok sağol Şulecim.Amiiin.Hepimizin evladını inşallah.

Kızlar doktor bana MAgnorm 365 mg Efervesan Tablet verdi. Günde 1 bardak iç dedi. 1 hafta kullanacakmışım.

Aranızda magnezyum kullanan var mı kızlar?
Ben 2 kutu kullandım canım.Unuttuğumda kramplar girerdi bacağıma.Kramp için verdi dr.İkinci kutu bitmeden doğum oldu zaten.

Hoşgeldin Ayşem, topkekin nasıl ? E hadi koy bir resmini de uzaktan da olsa sevelim
Ben de Özlemi soracaktım, ses seda çıkmadı..

Teyzesi kuzum burda işte.

Ayyyyy resmen gözlerim doldu yaaa. Maşallah çok güzel bu annesi yaa. Profil resminde ki bebişe de benziyor Ayşe bayıldım vallahi kızına, tam yemelik... Yanaklar feciiii Akşam eşime de gösteririm resmi, eminim bayılacaktır..
Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin kızına ve size...
Biz de umarım o günleri görürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…