- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.761
burda da hava soguk canim. tikaniklik ve terleme sorunu 2 ayi geckindir var ama en yogun su son 2-3 haftadadir var. Soguk hava basladi terleme basladi :) Ilk haftalarda olanlar da var canim. Sana da gecmis olsun canim. Insallah sag salim dogum yapariz hepimiz.
sağol canım inşallah sağ salim doğururuz..
tabi senin son haftalar seni daha çok
rahatsız ediyordur Allah yardımcın olsun
terledikçe kıyafetlerini değiştir sonra iyice şifayı kapmayasın
az önce okudum gebelikte ıhlamur zencefil gibi bitki çayları içilebilir
ben şimdiye kadar tüketmedim düşük olur diye
ama artık bugun evde yapayım belki faydası olur
birde kızlcığın gece terlemesine iyi geldiğini duymuştum
ben tüketemiyorum ama şerbetini yapıp tüketiyorum
gece rahat uyumamada yardımcı oluyor tavsiye ederim..
Ihlamur guzel oluyor canim balli limonlu ya da sadesi bile rahatlatiyor bogazi mideyi. Kizilcik fln burda bulamamTr olsa denerdim. Burun icin yaparsan tuzlu su cekenler var ben denemedim.
A.s canım geçmiş olsun nedir senin bu kabızlığınSelamun aleyküm kızlar. Cadıozy muayenede heralde çok dua edelim inşaallah güzel haberlerle gelir.
Bende aç aç dolanıyorum ortalıkta inanırmısınız 2 gündür açımmmm
Kazbızlığım hat safada ve ben gece gündüz hoşaf türü şeyler yiyip içirek geçiriyorum öğünlerimi. ekmek yiyemiyorum zaten normalde yediğim ekmekte minnacık bir kulak kadardı ama şimdi onuda yiyemiyorummo yüzden kilo alımım durdu heralde. Allah dert vermesin ya kilo almak problem değilmiş inanın
Sizler nasılsınız. bana dua etmeyi unutmayın sakınnnn
gidip kahvaltımı yapayım ben azda olsa yemem lazımmm
Selamun aleyküm kızlar. Cadıozy muayenede heralde çok dua edelim inşaallah güzel haberlerle gelir.
Kazbızlığım hat safada ve ben gece gündüz hoşaf türü şeyler yiyip içirek geçiriyorum öğünlerimi. ekmek yiyemiyorum zaten normalde yediğim ekmekte minnacık bir kulak kadardı ama şimdi onuda yiyemiyorummo yüzden kilo alımım durdu heralde. Allah dert vermesin ya kilo almak problem değilmiş inanın
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Dualarım seninle.kızlar yarın kontrolümüz var bakalım saat 10 buçukta. inşallah hayırlı haberlerle gelirim ya da gelemezsem bilin ki doğurmuşumdur..
hayırlısı neyse o olsun.. çatı muayenesi de yapacak. ilk defa çıkacağım o çatala. tabi ki tedirginlik var ama olanlar nasıl oluyorsa ben de olur çıkarım inşallah Allahın izniyle..Ayşem derin nefes alınca birşey olmuyor demişti bol bol derin nefes alıcam.
birkaç kişi çatı muayenesinin doğumu başlattığını yazmışlar. aslında ben de istiyorum bir an önce doğsun da şu göbekten kurtulayım ama nasip kısmet. ya da çatın dar diyecek sezeryan için gün verecek.. Herşeyin hayırlısı..
Çok sağol canım.Allahım sana da nasip etsin kucağına almayı,koklamayıhosbulduk gordum kizini masallh rabbim nazarlardan korusun dogum hikayeni okudum cok gecmis olsun :) meleginin ismi ne acaba:)
Hmmm.Kız yazık adamaa.Allah sabır versin,onun askerlik bitmezcanım alttan muayenede canımın yanmasını şuna bağlıyorum, benim başta düşük riskim vardı biliyosun 4. aya kadar da devam etmişti bu risk ve bize kocişle yaramazlık yapmak yasaktı,sonrasında doktor yine yasak koydu her ihtimale karşı.yani senin anlican en son yaramazlığımızda oğluşumuz oldu ayşem :)) doktor rahim ağzının kızken olduğu kadar daraldığını söyledi kaç aydır bişe olmadığı için.napalım onlar iyi olsunda bunlar önemli değil, anne ve baba olmanın fedakarlıkları olacak elbet.
Kuzum druna bi sor istersen.Garip bi ağrın olursa mutlaka danış demişti drum bana.28.haftadan sonra doğum her an olabilir demişti.Korkma ama bende de ara ara olurdu.Özellikle yorulunca.Ama sen yine de sor.Kizlar bnm karnim agriyorr. Ayni adet olacakmisim gibi.(( 1 saattir var bu agri.belimede vurdu agri.
Aleyküm selam canım.Benimde aklım Özlemde.İnşallah hayırlı haberlerle döner.Selamun aleyküm kızlar. Cadıozy muayenede heralde çok dua edelim inşaallah güzel haberlerle gelir.
Uzanınca ağrılarım geçmeyince doktora gittik eşimle.
Adet sancısı gibi ve belim ağırıyordu.
Randevu hemen yoktu. Ögleden sonraydı normalde. Ama sağolsun doktor hanıma durumu anlatınca öncelik verdi.
İlk önce usg ile baktı bebişe herşey normal dedi. Bastırınca acıyor mu karnında sertleşmeler oluyor mu sık sık diye sordu bende hayır dedim. Çok nadir oluyor dedim.
Bi sıkıntı gözükmüyor fakat idrar tahlili yapalım birde nst ye bağlayalım bakalım sancı var mı diye.
İdrar verdim . Şükür temiz çıktı. Hatta hatırlarsanız iltihabım vardı. O bile geçmiş. Ben iltihaptan dolayıdır diye düşünüyordumbu ağrıları.
Daha sonra nstye bağladılar. Allah a şükürler olsun sancı çıkmaadı.
Doktorla tekrar konuştuk. Seninki üşütmeden kaynaklı dedi. Kasık ağrın ondan oluyor dedi. Zaten hapşuruyordumHavalarda serinleyince üşütmüşüm. Kızlar dikkat edin kendinize. Ben çok korktum bebişime bişi olacak diye.
Benden durumlar böyle. Bugünkü maceram böylelikle tamamlandı. Kasık ağrım devam ediyor. Uzanıyorum. dua edin biran önce dinsin ağrılarım
Uzanınca ağrılarım geçmeyince doktora gittik eşimle.
Adet sancısı gibi ve belim ağırıyordu.
Randevu hemen yoktu. Ögleden sonraydı normalde. Ama sağolsun doktor hanıma durumu anlatınca öncelik verdi.
İlk önce usg ile baktı bebişe herşey normal dedi. Bastırınca acıyor mu karnında sertleşmeler oluyor mu sık sık diye sordu bende hayır dedim. Çok nadir oluyor dedim.
Bi sıkıntı gözükmüyor fakat idrar tahlili yapalım birde nst ye bağlayalım bakalım sancı var mı diye.
İdrar verdim . Şükür temiz çıktı. Hatta hatırlarsanız iltihabım vardı. O bile geçmiş. Ben iltihaptan dolayıdır diye düşünüyordumbu ağrıları.
Daha sonra nstye bağladılar. Allah a şükürler olsun sancı çıkmaadı.
Doktorla tekrar konuştuk. Seninki üşütmeden kaynaklı dedi. Kasık ağrın ondan oluyor dedi. Zaten hapşuruyordumHavalarda serinleyince üşütmüşüm. Kızlar dikkat edin kendinize. Ben çok korktum bebişime bişi olacak diye.
Benden durumlar böyle. Bugünkü maceram böylelikle tamamlandı. Kasık ağrım devam ediyor. Uzanıyorum. dua edin biran önce dinsin ağrılarım
Kızlar doktor bana MAgnorm 365 mg Efervesan Tablet verdi. Günde 1 bardak iç dedi. 1 hafta kullanacakmışım.
Aranızda magnezyum kullanan var mı kızlar?
Bugün 3.gün emziremediğiminnasılsın ayşe toparlayabildin mi?
bebeğin çok tatlı maşallah Allah bağışlasın
allahım nazarlardan korusun..
Ben 2 kutu kullandım canım.Unuttuğumda kramplar girerdi bacağıma.Kramp için verdi dr.İkinci kutu bitmeden doğum oldu zaten.Kızlar doktor bana MAgnorm 365 mg Efervesan Tablet verdi. Günde 1 bardak iç dedi. 1 hafta kullanacakmışım.
Aranızda magnezyum kullanan var mı kızlar?
Teyzesi kuzum burda işte.
Teyzesi kuzum burda işte.
Oyyy seni veren Rabbime kurban olurum ben. MaşAllah sana minik melek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?