Bol bebiş topiği

Ben 2 kutu kullandım canım.Unuttuğumda kramplar girerdi bacağıma.Kramp için verdi dr.İkinci kutu bitmeden doğum oldu zaten.

evet canı ben kullanıyorum 1,5 aydır.kasılmalara iyi geldiğini kramp tarzı ağrıları azalttığını biliyorum.ama bana doğuma kadar kullan dedi .

Az önce içtim kızlar. Portakallı kayısı tadında bişiydi. bebeğim için herşeye değer. Kuzum iyi olsunda herşeye razıyım.

Evet herkes ona benzetiyor.Bir de buzdolabımın üstünde bi bebek vardı ona benzetiyorlar.Özellikle bakmadım resimlere ama benzemiş

Bulamadım ultrason resmini canım.Sonra eklerim yeniden.
Bende meraktayım Özlem için.İnşallah bi sıkıntı yoktur.Fırsat bulamadığından gelememiştir inşallah.Hayırlısı olsun hepimiz için.

Bu arada kızlar bana doktor dogum tarihimizi söyledi. Aralık ayının 28 gibi dedi. En geç Ocak 1-2 dedi

Eylül ayını saymazsak 3 ayın kaldı dedi. Çok heyecanlandım kızlar. Sayılı günler çabuk geçer. Herşeyi tamamlamam lazım.

bu kasık ağrılarındanda bir kurtulsam Rabbim in izniyle.

Allah ım hepimize sağlık sıhhat versin.

inşallah en kısa zamanda düzelir
sen kremini ihmal etme tez zamanda toparlanır inşallah
amin canım sağolasın..
kızını benim yerime kocaman öpüver:)

Kızlar Özlem gelmedi,ben gibi mi oldu yoksa

bende çok merak ettim inşallah hayırlı haberlerle gelir..

Kızlar Trt1 de Anne Elimi Tutsana diye bir program var hiç izledinizmi bilmiyorum. Ben geçen hafta ilk kez izledim. Düşükler hakkında konuştular, Kadık doğum uzmanı düşükleri değerlendirdi. Psikolog da annenin duygularını değerlendirdi. Güzel bir programdı. Programda konuşan kadın doğum doktoru bu hafta Çarşamba günü 21:30 - 22:30 arası Programın Facebook grubunda online olarak sorulara cevap verecekmiş. Grup üzerinden duyurusunu yaptılar. Belki soru sormak isteyen olabilir diye sizlerede duyurmak istedim. Programın adıyla facede aratırsanız bulabilirsiniz.

selamu aleyküm kızlaaarr nasılsınız?
biz iyiyiz elhamdülillah.. yarın kontrolüm var heyecenlıyım bakalım ne diyecek. kaç gr almış bebeğim merak ediyorum.
doğumla ilgili bi tahminde bulunur mu kaç hafta sonra çağırır merak ediyorum hayırlısı bakalım.
dün giremedim anemlerle pikniğe gittik sanırım son pikniğimizdi hava çok rüzgarlıydı inş hasta olmayız.
CADIOZY canım dua ediyorum inş haberlerini bekliyoruz.
İNCİcim bende 26. haftadan ititbaren kasılmalardan dolayı magnezyum kullanıyorum ama bende ishal yapıyor.
KARAPİSSO kuzum geçmiş olsun ayşenin dediği gibi fitil kullanmanı öneririm inş rahatlarsın.

canim bence de dr gorun ciddi olmadan iice. insallah gecer canim cok zor biliyorum ben de yasadim..

Çok haklısınız kızlar.ama ben bu konuyu defalarca doktoruma sordum yediklerine dikkat et demekten başka çare demedi bana. genel ceraahta aile hekimide aynı şeyler, dedi. bugün rahatladım canlarım
Resmen haftalık boşaltım yaptım çok afedersiniz
Bun yaşıyorum 3 haftadır. 5 gün kabız geri kalan 3 günde tıktık 3.gün tamemen boşaltım. anlamadım neden. bugünden sonra hep sıvı ile besleneceğim bakalım ne olacak halim.Allah hepinizden razı olsun.
Sula canım dediğn çok doğru dikkat etmem lazım beslenmeme
Canım çok geçmiş olsun. hepimiz son bahar yaprakları gibi dökülüyoruz allah yardımcımız olsun çok şükür bebişin iyiymiş send eiyi olursun dikkat ettiğine emenim ama olacağı varsa olutyor kuzucum
Kızlar doktor bana MAgnorm 365 mg Efervesan Tablet verdi. Günde 1 bardak iç dedi. 1 hafta kullanacakmışım.

Aranızda magnezyum kullanan var mı kızlar?
4.ayımdan beri kullanıyorum canım. aynı ilaç. kramplardan sonra verdi doktorum. sen neden başlamadın şimdiye kadar :44:

kızlar gene sol omzuma sancı girdi deli gibi kıvranıyorum tetenoz olduktan sonra geçmemişti zaten. tekrar deli gibi sancı ile geri döndüüüüüüüüüüüüüüüüü sıcak su torbasıyla uznırken yazıyorum bunları dua edin banaa çok dua edinnn.

Canım kasılmalarım ve kasık ağrılarım daha önce olmadıgı için. Önlem olarak magnezyum vericem sana dedi.:44:

Sende kasılmalar olmadan mı verdi? Bi şikayet oldugu için mi verdi cnm?

Geçmiş olsun kuzumm.

Bu aralar hepimizde var bir şikayet.

Napalım geçecek inşallahhh

Canım kasılmalarım ve kasık ağrılarım daha önce olmadıgı için. Önlem olarak magnezyum vericem sana dedi.:44:

Sende kasılmalar olmadan mı verdi? Bi şikayet oldugu için mi verdi cnm?
Canım geceleri kramplarla uyanıyordum.önce süt ile durdurmaya çalıştım ama geömeyince ve artınca gittim doktor magnorm verdi. 2 aydan fazla olacak kullanalı rahatladım yaaaaaa. kan sulandırıcı kullanan biriyim bu ilaç kan sulandırıcı gibi önemli benim için. yoksa kramplar mahfeder beni. maşaallah sende olmamış şimdiye kadar. benim çok erken başladı 4.ayıma yeni girmiştim
Geçmiş olsun kuzumm.

Bu aralar hepimizde var bir şikayet.

Napalım geçecek inşallahhh

aynen canım ya seninkide zor. Allah yardımcımız olsun. dinlen sıcak tut kendini inşaallah geçer kuzucum.

Selam kizlar. Nihayet eve gelebildik. Bugun doktor amcamiza gittik. Dogum hakkinda konustuk. Hangisini isterskniz dedi doktor ben de dedim normal dogumda vakum forseps uygulamak gerekiyor bunlardan kotkuyorum sezeryanda 7 kat kesilip dikiliyor ondan da korkuyorum ikisinin disinda bir yontem yok mu dedim doktor guldu birakalim bebek icerde kalsin o zaman dedi sonra normal dogum icin catiyi kontrol edelim dedi. Masaya oturdum.ancak doktor catimin normal dogum icin pek musait olmadigini ama istersem deneyebilecegimizi ancak zorlanacagimi hatta karnima bastirmak gerektigini soyledi. Gercekten kemige dokundugunu hissettim canim acidi. . Ben de oyle deyince dedim risk almayalim sezeryan o,sun dedim. Haftaya carsamba sezeryan yapalim dedi. Sonra nst ye gittim ordaki kiz cekmeyi beceremedi galiba. Ilk cekileni doktora goturdum olmamis dedi tekrar ciktim birdaha bagladilar. Ne uzun onuncekimi bana sikinti geldi valla.neyse bu seferkini doktora gosterdim normal dedi. Haftaya goruselim dedi. Saat 4.e kadar surundum hastane koselerinde. Haftaya carsamba bir aksilik olmazsa kesecek alacak bebigi. Hayirlisi olsun.

canim hayirlisi olsun. en azindan sizler dogum seklini biliyorsunuz benim ole de deil gidince saatlerce sanci cekip olmazsa sezeryan da olabilir. normal sonuna kadar zorlaniyor burda agridan yikilsan da. Insallah az kaldi senin surda 8 gun saglikla gelsin minik:)
buarada senin gobek 34ten sonra cok buyudu mu? merak icindeyim benim daha da buyurmu ki diye?

Amin canim oyle. Aslinda benim korktugum da oydu. Normal icin sanciyi cekip sonradan sezeryan olmak. Sen de oyle seyler dusunme. Insallah minik barisin normal bir sekilde dunyaya gelir. Sezeryana mecbur kalmazsiniz.
Canim son bir haftadir dahada buyudu sanki. Nefes almakta zorlaniyorum oturamiyorum. Gobek deligim disari dogru cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…