- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.781
Ben 2 kutu kullandım canım.Unuttuğumda kramplar girerdi bacağıma.Kramp için verdi dr.İkinci kutu bitmeden doğum oldu zaten.
evet canı ben kullanıyorum 1,5 aydır.kasılmalara iyi geldiğini kramp tarzı ağrıları azalttığını biliyorum.ama bana doğuma kadar kullan dedi .
Ayyyyy resmen gözlerim doldu yaaa.Maşallah çok güzel bu annesi yaa. Profil resminde ki bebişe de benziyor Ayşe bayıldım vallahi kızına, tam yemelik... Yanaklar feciiii Akşam eşime de gösteririm resmi, eminim bayılacaktır..
Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin kızına ve size...
Biz de umarım o günleri görürüz...
Az önce içtim kızlar. Portakallı kayısı tadında bişiydi. bebeğim için herşeye değer. Kuzum iyi olsunda herşeye razıyım.
Teyzesi kuzum burda işte.
Maşallahh kuzumuzaaa. Ayşecim bide ultrasyon fotosunu koysana. Çok benziyordu. Eski mesajlarında aradım ama bulamadım.
Birde Özlemcim demişti ki ; gelemezsem bil ki dogurdum demektir diye:18: :18:Rabbim yardımcımız olsun.
Bugün 3.gün emziremediğiminSağıp veriyorum maalesef.Akşam deneyeceğim yeniden.Şöyle bakınca yara kalmadı gibi uçlarında.Ama kuzum sadece ucunu emdiği sürece bu yara olayından kurtulamayacağım sanırım
Çok sağol Şulecim.Amiiin.Hepimizin evladını inşallah.
Ben 2 kutu kullandım canım.Unuttuğumda kramplar girerdi bacağıma.Kramp için verdi dr.İkinci kutu bitmeden doğum oldu zaten.
Kızlar Özlem gelmedi,ben gibi mi oldu yoksa
akşam yapayım diyorum
yurt dışındasın sanırım bir araştır belki vardır
yada türkiyeden istetebilirsen
Rabbim yardımcımız olsun..umarım çok sıkıntı yaşamadan
sağlığına kavuşursun.
A.s canım geçmiş olsun nedir senin bu kabızlığın
doktora gittin mi? yani o kadar dikkat ettiğin halde neden halen devam ediyor
kendini aç bırakırsan bu defa direncin azalır bebeğinde sende
sağlıklı bünyeye sahip olmazsınız kendine dikkat et
doktora görün derim belki başka yiyecekler kabızlığını tetikliyordur
her bünye farklı canım ben geçen kavun yedim ardından süt içtim hemen ishal oldum
ne zaman aynı şekilde yesem bunları yaşıyrm
ama sen dr görün geçmiş olsun..
canim bence de dr gorun ciddi olmadan iice. insallah gecer canim cok zor biliyorum ben de yasadim..
Çok haklısınız kızlar.ama ben bu konuyu defalarca doktoruma sordum yediklerine dikkat et demekten başka çare demedi bana. genel ceraahta aile hekimide aynı şeyler, dedi. bugün rahatladım canlarımHayırlı haberlerle gel inşallah canım.Dualarım seninle.
Çok sağol canım.Allahım sana da nasip etsin kucağına almayı,koklamayı
Çilekli topkekimin adı Hifa..
Topiğimizin 1.sayfasında tablomuz var.Güncelleriz sürekli.Ordan görebilirsin bebişlerimizi ve bekleyenlerimizi..Sende hamilelik takvimini oluşturursan seni de ekleriz
Hmmm.Kız yazık adamaa.Allah sabır versin,onun askerlik bitmezBenimki 40dan geriye saymaya başladı bile
Kuzum druna bi sor istersen.Garip bi ağrın olursa mutlaka danış demişti drum bana.28.haftadan sonra doğum her an olabilir demişti.Korkma ama bende de ara ara olurdu.Özellikle yorulunca.Ama sen yine de sor.
Aleyküm selam canım.Benimde aklım Özlemde.İnşallah hayırlı haberlerle döner.
Dileğim söyleyecektim atlamışım canım:26: Sen artık bi dra gitsen bu sorunun için.Hani ara ara olsa insan katlanır ama hiç kesilmiyor senin bu sıkıntın.Bende doğumdan sonra 4 gün büyük abdestimi yapamadım.Eczaneden lavman aldık.2 tüpü sıktım 15 dk sonra ne var ne yok çıktı kolayca.Dikişlerime bile ağrı yapmadı çok şükür.Normal doğum sırasında ıkınırken kazalar olmasın diye kullanılıyormuş bu lavman.Yani hamileler kullanabilirmiş.Hemşire olan bi tanıdık söyledi bana.Dikiş ağrılarımı bile azalttı o boşaltım inan.Demekki baskı yapıyormuş içerden dikişlere.:44: Druna sorarak kullanabilirsin bence.Sıkıntını çözer en azından.
Canım çok geçmiş olsun. hepimiz son bahar yaprakları gibi dökülüyoruz allah yardımcımız olsunUzanınca ağrılarım geçmeyince doktora gittik eşimle.
Adet sancısı gibi ve belim ağırıyordu.
Randevu hemen yoktu. Ögleden sonraydı normalde. Ama sağolsun doktor hanıma durumu anlatınca öncelik verdi.
İlk önce usg ile baktı bebişe herşey normal dedi. Bastırınca acıyor mu karnında sertleşmeler oluyor mu sık sık diye sordu bende hayır dedim. Çok nadir oluyor dedim.
Bi sıkıntı gözükmüyor fakat idrar tahlili yapalım birde nst ye bağlayalım bakalım sancı var mı diye.
İdrar verdim . Şükür temiz çıktı. Hatta hatırlarsanız iltihabım vardı. O bile geçmiş. Ben iltihaptan dolayıdır diye düşünüyordumbu ağrıları.
Daha sonra nstye bağladılar. Allah a şükürler olsun sancı çıkmaadı.
Doktorla tekrar konuştuk. Seninki üşütmeden kaynaklı dedi. Kasık ağrın ondan oluyor dedi. Zaten hapşuruyordumHavalarda serinleyince üşütmüşüm. Kızlar dikkat edin kendinize. Ben çok korktum bebişime bişi olacak diye.
Benden durumlar böyle. Bugünkü maceram böylelikle tamamlandı. Kasık ağrım devam ediyor. Uzanıyorum. dua edin biran önce dinsin ağrılarım
4.ayımdan beri kullanıyorum canım. aynı ilaç. kramplardan sonra verdi doktorum. sen neden başlamadın şimdiye kadar :44:Kızlar doktor bana MAgnorm 365 mg Efervesan Tablet verdi. Günde 1 bardak iç dedi. 1 hafta kullanacakmışım.
Aranızda magnezyum kullanan var mı kızlar?
Canım çok geçmiş olsun. hepimiz son bahar yaprakları gibi dökülüyoruz allah yardımcımız olsunçok şükür bebişin iyiymiş send eiyi olursun dikkat ettiğine emenim ama olacağı varsa olutyor kuzucum
4.ayımdan beri kullanıyorum canım. aynı ilaç. kramplardan sonra verdi doktorum. sen neden başlamadın şimdiye kadar :44:
kızlar gene sol omzuma sancı girdi deli gibi kıvranıyorum tetenoz olduktan sonra geçmemişti zaten. tekrar deli gibi sancı ile geri döndüüüüüüüüüüüüüüüüüsıcak su torbasıyla uznırken yazıyorum bunları dua edin banaa çok dua edinnn.
Canım geceleri kramplarla uyanıyordum.önce süt ile durdurmaya çalıştım ama geömeyince ve artınca gittim doktor magnorm verdi. 2 aydan fazla olacak kullanalıCanım kasılmalarım ve kasık ağrılarım daha önce olmadıgı için. Önlem olarak magnezyum vericem sana dedi.:44:
Sende kasılmalar olmadan mı verdi? Bi şikayet oldugu için mi verdi cnm?
Geçmiş olsun kuzumm.
Bu aralar hepimizde var bir şikayet.
Napalım geçecek inşallahhh
Selam kizlar. Nihayet eve gelebildik. Bugun doktor amcamiza gittik. Dogum hakkinda konustuk. Hangisini isterskniz dedi doktor ben de dedim normal dogumda vakum forseps uygulamak gerekiyor bunlardan kotkuyorum sezeryanda 7 kat kesilip dikiliyor ondan da korkuyorum ikisinin disinda bir yontem yok mu dedim doktor guldu birakalim bebek icerde kalsin o zaman dedisonra normal dogum icin catiyi kontrol edelim dedi. Masaya oturdum.ancak doktor catimin normal dogum icin pek musait olmadigini ama istersem deneyebilecegimizi ancak zorlanacagimi hatta karnima bastirmak gerektigini soyledi. Gercekten kemige dokundugunu hissettim canim acidi. . Ben de oyle deyince dedim risk almayalim sezeryan o,sun dedim. Haftaya carsamba sezeryan yapalim dedi. Sonra nst ye gittim ordaki kiz cekmeyi beceremedi galiba. Ilk cekileni doktora goturdum olmamis dedi tekrar ciktim birdaha bagladilar. Ne uzun onuncekimi bana sikinti geldi valla.neyse bu seferkini doktora gosterdim normal dedi. Haftaya goruselim dedi. Saat 4.e kadar surundum hastane koselerinde. Haftaya carsamba bir aksilik olmazsa kesecek alacak bebigi. Hayirlisi olsun.
canim hayirlisi olsun. en azindan sizler dogum seklini biliyorsunuz benim ole de deil gidince saatlerce sanci cekip olmazsa sezeryan da olabilir. normal sonuna kadar zorlaniyor burda agridan yikilsan da. Insallah az kaldi senin surda 8 gun saglikla gelsin minik:)
buarada senin gobek 34ten sonra cok buyudu mu? merak icindeyim benim daha da buyurmu ki diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?