Bol bebiş topiği

Canim hic korkma sezeryandan.hayirlisi buymus demekki.bende sezeryan oldum 7 yil once.cok rahat atlattim.simdi yine olcam allah izin verirse.insallah sikintisiz atlatirsin sende.

benim merakim daha nekadar buyurum benim delik epeydir dista. bugun oturunca sole oluyor ister istemez dik oturamiyorum gogus gobek asagi cekior. gogus altimla gobek baslangic arasi aciyir gibi sende oldu mu hic, mesela sutyen kesio gibi acio

Son düzenleme:
Canim hic korkma sezeryandan.hayirlisi buymus demekki.bende sezeryan oldum 7 yil once.cok rahat atlattim.simdi yine olcam allah izin verirse.insallah sikintisiz atlatirsin sende.
Inşallah canim hayirlisi buymus demekki. Canimiz aciycak ama acimadan olmaz zaten.
Insallah Allahin izniyle hayirlisiyla atlatiriz canim.
benim merakim daha nekadar buyurum benim delik epeydir dista. bugun oturunca sole oluyor ister istemez dik oturamiyorum gogus gobek asagi cekior. gogus altimla gobek baslangic arasi aciyir gibi sende oldu mu hic, mesela sutyen kesio gibi acio

Oluyor canim bazen nasil oturacagimi bilemiyorum. Oyle baski yapiyor yukariya. Sutyen benimde kesiyor.

Inşallah canim hayirlisi buymus demekki. Canimiz aciycak ama acimadan olmaz zaten.
Insallah Allahin izniyle hayirlisiyla atlatiriz canim.

Oluyor canim bazen nasil oturacagimi bilemiyorum. Oyle baski yapiyor yukariya. Sutyen benimde kesiyor.

canim sutyen benim genc kiz sutyeni penye olandan kesmiyor o da. Aciyi tarif icin ole dedim. Gobekle gogus arasi kesiyor gibi bide durus da one dogru oldu artik gogus agirligindan sanirim. Bide benim gogus gobek aram hala genis gibi yani gobegimin kalin ve sis kismi altta sende nasil?

Canim ben ne taksam acitiyor artik. Zorla kavusuyor kopcalar. Benim de oyle yukarisi da dolgun ama nasil tarif edeyim bilmiyorum. Benim gobegim hep asagidaydi zaten. Ama yanlar filan doldu artik. En sis yeri orta kisim gobek hizasi. Benim durusum da one dogru o huzden sirtim agriyor. Dik durmakta zorlaniyorum.

benim de gobek deligi alti sis ust kisimlar ole sis deil. Yanlar da var benim de. Dik oturulmuor agirlik haliyle alta kayiyor neyse sen insallah az kaldi darisi bize

benim de gobek deligi alti sis ust kisimlar ole sis deil. Yanlar da var benim de. Dik oturulmuor agirlik haliyle alta kayiyor neyse sen insallah az kaldi darisi bize

Aynen canim. Ben cogunlukla ya geziniyorum evin icinde ya da uzaniyorum. Uzun uzun oturamiyorum. Agirligi ben daha fazla hisseditorum bacak aramda. Aciyor. Belki darlik var ondan bu kadar fazla aciyor bilmiyorum.amin canim. Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.

Hadi hayırlısı canım. önceden hassas bir yapın olduğunu öğrenmende avantaj senin için. malum o sancıları çekip sezeryana girenlerde var. hadi bakalım son 7 günnnn

canim ben de yataktan fln kalkarken bacak aram aciyor cok zorlaniyorm. benim dogumumda da annem forseple fln dogurmus ve normal olmamasi gerekn dogummus. Benim de darsa yandim ben 43 kiloya 153 boya genis olcak deil ya

Hadi hayırlısı canım. önceden hassas bir yapın olduğunu öğrenmende avantaj senin için. malum o sancıları çekip sezeryana girenlerde var. hadi bakalım son 7 günnnn
evet canım az kaldı kavuşmaya tospağayla. bakalım neye benziyor görücez hep saklandı durdu. sonunda çıkacaksın işte sen durma saklan..
ben de ondan korktum canım sancıları çekip sezeryana alır diye. çünkü uygun demedi normal doğuma. uygun deseydi gözümü karartcaktım ama kısmet böyleymiş. hayırlısı olsun.
canim ben de yataktan fln kalkarken bacak aram aciyor cok zorlaniyorm. benim dogumumda da annem forseple fln dogurmus ve normal olmamasi gerekn dogummus. Benim de darsa yandim ben 43 kiloya 153 boya genis olcak deil ya

evet aynen işte o bende de çok oluyor. acıyor resmen ya dönerken filan.. işte ben de ondan korktum forseps uyguluyorlar hatta vakumla çekiyorlar... canım senin daha önceden muayene olma şansın yok mu acaba? ya da ne bileyim hekiminle görüşsen bunları söylesen?
benim kemiklerim de ince.. ben 34 beden pantolon alıp belini daraltıyordum.. 36 beden pantolonlar olmaz bana. hep diyordum zaten geniş değildir benim çatım diye.

Suan farkettim gogus arasi gobekle birlestigi yer kizarmis aciyor. Kesilmis gibi iz oluyor sizgi halinde canim ben de 34 giyiyordum bol olarak. Hekim yok ebe bakiyor. Burda ole cati muayanesi fln da yok direk daliyosun dogum olayina:) Bakalim 36da bida ebe randevusu da ayda bir hala. Ozaman dogumla ilgili konusursa derim. Ben vakumla dogmusum forseps de var. Bakalim hayirlisi ya..

Bir de evet dedigin gibi donerken filan bacak arasi kemikler aciyor.

Son düzenleme:

ben dün çatı muayenesini araştırırken bizim gibi yaşayanlar olduğunu okudum hatta bu acıya çatı ağrısı deniyormuş.
ebe bakar belki canım öyle bilip bilmeden zorlamazlar seni. hatta bazı doktorlar doğumdan önce bakıyorlarmış darlık varsa hemen sezeryana alıyorlarmış. hayırlısı olsun canım. sıkıntı yapma kendine..sonuçta hekimin belli ona güven ki sen avrupadasın burdaki doktorlar gibi değildir onlar.

Son düzenleme:
özlemcim canım benım haberini okudum hakkınızda hayırlısı olsun canımmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eğer doktorum öyle demişse vardır bir bildiği risk almaya değmezz ay çok az kaldı çok heyecanlıı allah kurtrsın canımmcııımmm

Aminnn canımmm Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..
ben de öyle düşündüm canım risk almaya değmez. normal doğuma uygun deseydi tamam diycektim gözümü karartacaktım ama müsait değil normal doğum için dedi. canım da acıdı zaten muayene esnasında. kemiğe dokundu hissettim kemik de darlık varmış. hayırlısı olsun canım nasip kısmet. Allah ne yazdıysa yaşıycaz görcez..

Oyle canim ama disardan gorundugu gibi deil kesinlikle Turk doktorlar bin basar. Burda uzman bakmiyor zaten pratisyen. Onlar da her seye normal diyor test tahlil cok nadir. ciddi durumda. Doguma ebe giriyor zaten dr yok anlayacagin. Burda mantik minimum masrafla kurtarmak olayi. Catin darsa vakum foseps diyor ebe ya da kesik diyor bakalim Allaha emanet hayirlisi

anladım canım hayırlısı olsun. Allah büyük ne yazıldıysa yaşıyacağız göreceğiz.Doğuma yakın ebeyle uzun uzun konuşursunuz canım
Rabbim korusun bebişlerimizi. hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya..

senin minik kac kg olmus baktiniz mi canim?

canım bu sefer ultrasonda sadece pozisyon için baktı fazla birşey söylemedi. dönmüş doğum pozisyonunda dedi. sıkıntıda bir bebek değil dedi. organlarına baktı hızlı hızlı. artık ultrasona sığmıyor nst de takip edicez dedi. nstye yolladı zaten.. kilodan bahsetmedi. foto bile vermedi.

zaten donuk deilmiydi canim epeydir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…