- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.821
zaten donuk deilmiydi canim epeydir?
kızlar gene sol omzuma sancı girdi deli gibi kıvranıyorum tetenoz olduktan sonra geçmemişti zaten. tekrar deli gibi sancı ile geri döndüüüüüüüüüüüüüüüüüsıcak su torbasıyla uznırken yazıyorum bunları dua edin banaa çok dua edinnn.
Selam kizlar. Nihayet eve gelebildik. Bugun doktor amcamiza gittik. Dogum hakkinda konustuk. Hangisini isterskniz dedi doktor ben de dedim normal dogumda vakum forseps uygulamak gerekiyor bunlardan kotkuyorum sezeryanda 7 kat kesilip dikiliyor ondan da korkuyorum ikisinin disinda bir yontem yok mu dedim doktor guldu birakalim bebek icerde kalsin o zaman dedisonra normal dogum icin catiyi kontrol edelim dedi. Masaya oturdum.ancak doktor catimin normal dogum icin pek musait olmadigini ama istersem deneyebilecegimizi ancak zorlanacagimi hatta karnima bastirmak gerektigini soyledi. Gercekten kemige dokundugunu hissettim canim acidi. . Ben de oyle deyince dedim risk almayalim sezeryan o,sun dedim. Haftaya carsamba sezeryan yapalim dedi. Sonra nst ye gittim ordaki kiz cekmeyi beceremedi galiba. Ilk cekileni doktora goturdum olmamis dedi tekrar ciktim birdaha bagladilar. Ne uzun onuncekimi bana sikinti geldi valla.neyse bu seferkini doktora gosterdim normal dedi. Haftaya goruselim dedi. Saat 4.e kadar surundum hastane koselerinde. Haftaya carsamba bir aksilik olmazsa kesecek alacak bebigi. Hayirlisi olsun.
Amin canim Allah hepimize hayirli dogum nasip etsin.Allah şifa göndersin koluna arada bir egzersiz yaptır
hareketsiz kalmasın benimde dün karnımın sol tarafına
acayip bir kramp girdi eve kendimi zor attım eşim sıcak su torbasını
ayağımın altına koydu biraz toparlandım
havalar soğudu dikkat etmemiz lazım bu mevsimde hastalıklar artıyor..
A.s özlem senin için hayırlısı olsun
şimdilerde sezeryanda pek arttı tabi öncelik annenin ve bebeğin sağlığı
ama bazen doktorlar kolaylık ve döner için sezeryanı tercih ediyor
aslında sağlık bak. bu konuda çok önlem alıyor ama
neyse canım demek senin için hayırlısı buymuş
Rabbim sağ salim kurtarsın
duam seninle..
cadiozy canım benim kolay doğumlar diliyorum sana..Normal doğum için ısrarlı olamamak lazım benim çatılar genişti kolay doğum yapmıştım...Zorlanmaktansa sezaryenle doğması senin açından daha rahat olur. Sezaryen sonra arkadaşlardan bilgi almayı unutma cadiozy... Çarşambaya kadar bol bol uyu ki enerji depola:84::84::84::84:
Amin canim Allah hepimize hayirli dogum nasip etsin.
Aslinda ben de ondan korktum para icin sezeryan derse diye ama bu doktor cok saglam. Arkadasim calisti yaninda. Tanidiklar hep ona gitti. Normal doguma tesvik ediyor daha cok. O yuzden onu tercih ettim. Hayirlisi olsun canim.
Tesekkurederim canim benim Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Ben dar oldugunu hep tahmin ettim zaten. Kalca kemiklerim dar duruyor. Eee annem beni emzirememis hep mamayla buyumusum kemikler gelismemis tabi. Hayirlisi olsun canim. Bu cocuk ordan bir sekilde cikacak. Zamanla butun acilar unutulacak. Cok optum seni.
gunaydin kizlar..
Buara hep uyku kalitesi dusuk maalesef ya. Gece zor tutuyor sabah 6da uyaniyorum ve bida zor tutuyor. Bolece tabi kemikler bas agrisyor sersemlikten. Nolacak bilmiyorum. Bebis hangi pozisyonda anlamadim altta gibi tekrar mi yan poziyona gecti anlamadim. sabah sertti karnim simdi biraz daha yumusadi gibi..
Canım benim yaa.Ne kadar sancılı oldu senin aşın böyle.Sıcak su torbası iyi geliyormu?Buz mu daha iyi gelir acaba?Geçmezse onu da dene istersen.kızlar gene sol omzuma sancı girdi deli gibi kıvranıyorum tetenoz olduktan sonra geçmemişti zaten. tekrar deli gibi sancı ile geri döndüüüüüüüüüüüüüüüüüsıcak su torbasıyla uznırken yazıyorum bunları dua edin banaa çok dua edinnn.
Öldük valla meraktan.Doğurmuşsundur diye düşünmüştük artık.Senin ve bebeğin için en sağlıklısı hangisiyse o olsun inşallah.Desene son 7 gün.Bol bol dinlen o güne kadar.İşte sende sonuna geldin yolunSelam kizlar. Nihayet eve gelebildik. Bugun doktor amcamiza gittik. Dogum hakkinda konustuk. Hangisini isterskniz dedi doktor ben de dedim normal dogumda vakum forseps uygulamak gerekiyor bunlardan kotkuyorum sezeryanda 7 kat kesilip dikiliyor ondan da korkuyorum ikisinin disinda bir yontem yok mu dedim doktor guldu birakalim bebek icerde kalsin o zaman dedisonra normal dogum icin catiyi kontrol edelim dedi. Masaya oturdum.ancak doktor catimin normal dogum icin pek musait olmadigini ama istersem deneyebilecegimizi ancak zorlanacagimi hatta karnima bastirmak gerektigini soyledi. Gercekten kemige dokundugunu hissettim canim acidi. . Ben de oyle deyince dedim risk almayalim sezeryan o,sun dedim. Haftaya carsamba sezeryan yapalim dedi. Sonra nst ye gittim ordaki kiz cekmeyi beceremedi galiba. Ilk cekileni doktora goturdum olmamis dedi tekrar ciktim birdaha bagladilar. Ne uzun onuncekimi bana sikinti geldi valla.neyse bu seferkini doktora gosterdim normal dedi. Haftaya goruselim dedi. Saat 4.e kadar surundum hastane koselerinde. Haftaya carsamba bir aksilik olmazsa kesecek alacak bebigi. Hayirlisi olsun.
Ahh o günlerim dün gibi.Benim de karnım bi yumuşaktı bi sert.Dinlen kuzum.Bol bol uzan.Allah yardımcın olsun.gunaydin kizlar..
Buara hep uyku kalitesi dusuk maalesef ya. Gece zor tutuyor sabah 6da uyaniyorum ve bida zor tutuyor. Bolece tabi kemikler bas agrisyor sersemlikten. Nolacak bilmiyorum. Bebis hangi pozisyonda anlamadim altta gibi tekrar mi yan poziyona gecti anlamadim. sabah sertti karnim simdi biraz daha yumusadi gibi..
Canım benim yaa.Ne kadar sancılı oldu senin aşın böyle.Sıcak su torbası iyi geliyormu?Buz mu daha iyi gelir acaba?Geçmezse onu da dene istersen.
Öldük valla meraktan.Doğurmuşsundur diye düşünmüştük artık.Senin ve bebeğin için en sağlıklısı hangisiyse o olsun inşallah.Desene son 7 gün.Bol bol dinlen o güne kadar.İşte sende sonuna geldin yolunSağsalim kurtulacaksınız inşallah ikinizde
Ahh o günlerim dün gibi.Benim de karnım bi yumuşaktı bi sert.Dinlen kuzum.Bol bol uzan.Allah yardımcın olsun.
Teyzesi kuzum burda işte.
Selam kizlar. Nihayet eve gelebildik. Bugun doktor amcamiza gittik. Dogum hakkinda konustuk. Hangisini isterskniz dedi doktor ben de dedim normal dogumda vakum forseps uygulamak gerekiyor bunlardan kotkuyorum sezeryanda 7 kat kesilip dikiliyor ondan da korkuyorum ikisinin disinda bir yontem yok mu dedim doktor guldu birakalim bebek icerde kalsin o zaman dedisonra normal dogum icin catiyi kontrol edelim dedi. Masaya oturdum.ancak doktor catimin normal dogum icin pek musait olmadigini ama istersem deneyebilecegimizi ancak zorlanacagimi hatta karnima bastirmak gerektigini soyledi. Gercekten kemige dokundugunu hissettim canim acidi. . Ben de oyle deyince dedim risk almayalim sezeryan o,sun dedim. Haftaya carsamba sezeryan yapalim dedi. Sonra nst ye gittim ordaki kiz cekmeyi beceremedi galiba. Ilk cekileni doktora goturdum olmamis dedi tekrar ciktim birdaha bagladilar. Ne uzun onuncekimi bana sikinti geldi valla.neyse bu seferkini doktora gosterdim normal dedi. Haftaya goruselim dedi. Saat 4.e kadar surundum hastane koselerinde. Haftaya carsamba bir aksilik olmazsa kesecek alacak bebigi. Hayirlisi olsun.
Evet Ayşem bol bol dinlencem artık işleri de bitirdim birşey kalmadı. bol bol enerji depolayayım dimi ama? canım çok acıycak kendimi buna hazırlıyorum şimdiden acıycak ama zamanla geçecek. İnşallah canım küçük tospağayı hele bir görelim neye benziyor çok merak ediyorum. gizemli tospağaaaaaa...Canım benim yaa.Ne kadar sancılı oldu senin aşın böyle.Sıcak su torbası iyi geliyormu?Buz mu daha iyi gelir acaba?Geçmezse onu da dene istersen.
Öldük valla meraktan.Doğurmuşsundur diye düşünmüştük artık.Senin ve bebeğin için en sağlıklısı hangisiyse o olsun inşallah.Desene son 7 gün.Bol bol dinlen o güne kadar.İşte sende sonuna geldin yolunSağsalim kurtulacaksınız inşallah ikinizde
Ahh o günlerim dün gibi.Benim de karnım bi yumuşaktı bi sert.Dinlen kuzum.Bol bol uzan.Allah yardımcın olsun.
evet canım aynen öyle işte. seninki de hıçkırıyor...kizlar hickirigi hissedenler ilk kez karnimda kalp atisi gibi pit pit bisey hissettim 3 dk falan surdu bu bebek hickirigi mi acaba?
Aminnn inşallah canım hepimiz sağ salim alalım kucağımıza hayırlısıyla kurtulalım inşallah..Özlemcim ha gayret son 1 haftaDün doğum yaptığını düşünmüştük. Sağlıkla al kızını kucağına
Ayşe senin göğüs acısı için başka bişey duydum da yazayım dedim. Hani şu içtiğimiz balık yağı kapsülleri var ya, işte onun ucunu toplu iğne ile delip, göğsüne sürüyormuşsun. O da çok etkiliymiş ve göğüs ucu yaraları çabucak kapanıyormuş.
Akşam eşime kızının resmini gösterdim, bayıldı vallahi
Diğer tüm arkadaşlar iyi sanırım, geri sayım tüm hızıyla devam ediyor...
ayyyyy maşallah subhanallahh
ayşem çok tatlı bir kız buuu
Rabbim kendisi kadar güzel yazılar yasın inşallah.
hayırlı evlat eylesin.Sizlere bagışlasın.
MAŞALLAHH
ozimm,kuzu sende karnıyarıklar kervanına katılıyormuşsun
olsun tatlım benim doğumun kolay şekli yok zaten.en sonunda o bebiş çıkıcak bir şekilde değilmi
spinal olursan genel anesteziye oranla daha rahat edersin.
doğum sonrası bol bol bitter çikolata ve sade kahve baş ağrısına birebir.
ağrıları çok düşünmücen,bebişin için iyi olmaya çalışıcan.
ben agrıyı gözümde okadar büyütmüşüm ki ayaga kalkarken çok zorlanmadım.AA BEN DAHA FAZLA ACIR SANIYORDUM dedim.
çünki ilk sezeryanda çok agrı olmuştu genel anestezi oldugu için.uyuşukluk geçtikçe ağrı başladı.
ama spinal de dikiş yeri uzun süre uyuşuk kalıyor ve kolay kalkılıyor (bana göre)
annem önümde yürüdü,ben onun omzundan desten alarak arkasından yürüdüm.çok kolay oldu.
İNŞALLAH sende hiç zorlanmadan kolayca alırsın bebişini kucagına. dimdik,agrısız yürürsün
KARAPİSSOMM canım çok geçmiş olsun. aricam seni bugün inşallah
İNCİMM ilk hastane maceranızı yaşamışsınız. birşeyinizin olmamasına sevindim kuzum
SOSYOLOJİ nasılsın canım? bayagıdır görüşemiyoruz? bebiş nasıl?
EPACK_ canım az kaldı Rabbimin izniyle. az daha dişini sık herşey çok güzel olucak
geçmiş olsun canım sen de rahatsızlanmışsın galiba aman dikkat et kendine. havalar soğudu ben o kadar dikkat ettim gerçi yine yakaladı beni. çok şükür bugün hapşurmuyorum. çorabını patiğini ihmal etme..,tubişim; ilk maceramızı yaşadık. Sanırım hem üşütme hemde magnezyum eksikliğindendi o sancılarım. Bu sabah kesildi. Ama dün tüm gün boyu devam etti.
Artık vücudum tükenmiş sinyali çaktı bana.:18: Yeter artık depoyu fulle der gibi
Dün ve bugün magnezyumu içtim. Allah a şükür şuan iyiyim.
Özlemcim; hakkında hayırlısı olsun. Sağ sağlim al kızını kucagına inşallah.. Birer birer doğum yapıyorsunuz. Sıra yavaş yavaş dilek ve bana geliyorrr:18::18::18::18:
Bizim kız yılbaşında gelirse şaşırmam en geç 1-2 ocak
Ay bugün butikbebede begendiğim bi kaç tulum vardı. Ama herkes almışTükendiler. Sabahta 8 de kalktım baktım güya erkenden ama kalmamış
Neyse yarına saklıyorum kendimi bakalım hangi kampanyalar gelecek
Canım sıcak azıcık iyi geliyor ne yalan söyliyim ama ayağı kalktığıman gene geri dönüyor hemde deli gibi bir sancıylaCanım benim yaa.Ne kadar sancılı oldu senin aşın böyle.Sıcak su torbası iyi geliyormu?Buz mu daha iyi gelir acaba?Geçmezse onu da dene istersen.
oyyy yerim kız onun hıçkırığını tabikide hıçkırık o pıtpıtlarkizlar hickirigi hissedenler ilk kez karnimda kalp atisi gibi pit pit bisey hissettim 3 dk falan surdu bu bebek hickirigi mi acaba?
oyyy sonunda görüşeceğiz tubişimmm yoğun günlerin ardındanayyyyy maşallah subhanallahh
ayşem çok tatlı bir kız buuu
Rabbim kendisi kadar güzel yazılar yasın inşallah.
hayırlı evlat eylesin.Sizlere bagışlasın.
MAŞALLAHH
ozimm,kuzu sende karnıyarıklar kervanına katılıyormuşsun
olsun tatlım benim doğumun kolay şekli yok zaten.en sonunda o bebiş çıkıcak bir şekilde değilmi
spinal olursan genel anesteziye oranla daha rahat edersin.
doğum sonrası bol bol bitter çikolata ve sade kahve baş ağrısına birebir.
ağrıları çok düşünmücen,bebişin için iyi olmaya çalışıcan.
ben agrıyı gözümde okadar büyütmüşüm ki ayaga kalkarken çok zorlanmadım.AA BEN DAHA FAZLA ACIR SANIYORDUM dedim.
çünki ilk sezeryanda çok agrı olmuştu genel anestezi oldugu için.uyuşukluk geçtikçe ağrı başladı.
ama spinal de dikiş yeri uzun süre uyuşuk kalıyor ve kolay kalkılıyor (bana göre)
annem önümde yürüdü,ben onun omzundan desten alarak arkasından yürüdüm.çok kolay oldu.
İNŞALLAH sende hiç zorlanmadan kolayca alırsın bebişini kucagına. dimdik,agrısız yürürsün
KARAPİSSOMM canım çok geçmiş olsun. aricam seni bugün inşallah
İNCİMM ilk hastane maceranızı yaşamışsınız. birşeyinizin olmamasına sevindim kuzum
SOSYOLOJİ nasılsın canım? bayagıdır görüşemiyoruz? bebiş nasıl?
EPACK_ canım az kaldı Rabbimin izniyle. az daha dişini sık herşey çok güzel olucak
ay çok güldüm kuzum ya şekilli diksin demişsinya...Evet Ayşem bol bol dinlencem artık işleri de bitirdim birşey kalmadı. bol bol enerji depolayayım dimi ama? canım çok acıycak kendimi buna hazırlıyorum şimdiden acıycak ama zamanla geçecek. İnşallah canım küçük tospağayı hele bir görelim neye benziyor çok merak ediyorum. gizemli tospağaaaaaa...
evet canım aynen öyle işte. seninki de hıçkırıyor...
Aminnn inşallah canım hepimiz sağ salim alalım kucağımıza hayırlısıyla kurtulalım inşallah..
tubişimmm senin şafağı sayarken benim şafağı sayıyoruz şimdi bak..
sorma canım karnıyarık yapacaklar beni de.. şuan dolma gibiyim zaten..
kız karnımı acıktıracaksın şimdi kahvaltı yaptım daha :))
bol bol kahve ve bitter depolayayım ben..
canım acıycak bunu biliyorum kendimi buna hazırlıyorum şimdiden ama geçecek hepsi zamanla. insanlar ne ameliyatlar geçiriyor..
doktor amcamızın dikişini pek övüyorlar bari şekilli yapsa kurdela filan değişik bir çalışma isteyeyim ben
bilmiyorum ama baştan beri zaten diyordum ben sezeryan olcam diye içime öyle doğuyordu.. hissettim...hayırlısı olsun be kuzum..
gelinin geliyoorrrrr yakındaaaaaa
tubişim; ilk maceramızı yaşadık. Sanırım hem üşütme hemde magnezyum eksikliğindendi o sancılarım. Bu sabah kesildi. Ama dün tüm gün boyu devam etti.
Artık vücudum tükenmiş sinyali çaktı bana.:18: Yeter artık depoyu fulle der gibi
Dün ve bugün magnezyumu içtim. Allah a şükür şuan iyiyim.
Özlemcim; hakkında hayırlısı olsun. Sağ sağlim al kızını kucagına inşallah.. Birer birer doğum yapıyorsunuz. Sıra yavaş yavaş dilek ve bana geliyorrr:18::18::18::18:
Bizim kız yılbaşında gelirse şaşırmam en geç 1-2 ocak
Ay bugün butikbebede begendiğim bi kaç tulum vardı. Ama herkes almışTükendiler. Sabahta 8 de kalktım baktım güya erkenden ama kalmamış
Neyse yarına saklıyorum kendimi bakalım hangi kampanyalar gelecek
Amin canim insallah. Isi girgira vuruyorum artik ne yapayim.Canım sıcak azıcık iyi geliyor ne yalan söyliyim ama ayağı kalktığıman gene geri dönüyor hemde deli gibi bir sancıyla
Geçer inşaallah komşum z.yağı ile masaj yapıyor üstüne sıcak su torbası bakalım günahlarımın kefaretini ödeyebilecekmiyim. okadar sızlandım ağladımki son 10 gündür hatyatımda böyle olmmaıştım. Rabbim affet bizleri doğumdan sonra tertemiz eyle ve temiz bir şekilde al ruhumu yanına...
oyyy yerim kız onun hıçkırığını tabikide hıçkırık o pıtpıtlar
Seninkini ilk defa hissetmene şaşırdım ben nerden baksan 1 aydan fazla oldu hergün hıçkırıyır bazen 2 dakika sürüyor ama genelde 1 dakika araıklarla hıçkırıyor oğlummmmmMaşaallah bebişlerimize
oyyy sonunda görüşeceğiz tubişimmm yoğun günlerin ardından
Beklerimmmm canımmm
ay çok güldüm kuzum ya şekilli diksin demişsinya...Allah sağlıkla çıkmanı nasip eder ağrını sızını unutursun
Evet yaaaaaaaaaaa :18::18::18::18: sırada biz varız demiii :18::18::18: Allah yardımcımız olsun. benim kuzumun alınacak bişeyi kalmadı teyzesi son olarak yıknaıp ütülenecekler
Canlarım dün oğlum acayip hareketler keşfetti karnımın içinde sağa sola sağa sola 10 kere döndü durdu yukarı aşağı....
Ve eşimde izliyor okadar keyif aldımki Elhamdülillah çok güzel... elimi vurdum karnıma ve ittirdi
Maşaallah minicik birşeydi ittirdiği an hissediyordum ben ittiriyorum o çekiliyor allahım yaaaaaaaaa Maşaallah ne tatlı bir erkeğim olacak benim. şimdiden heyacanlanıyorummmmm 28.haftamızı bitirdik oğlum güçlendiiiiii
adıozy Aişe canım ben bebek kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütülesem acaba ?
Herşeyimiz bitti bakalım konsolun içinede örtü ayarladımmı tamamdır. acaba erkenmi davranıyorum ? 3 ay var doğuma tozlanırmı acaba? Fikrinize ihittiyacım var.
Canım sıcak azıcık iyi geliyor ne yalan söyliyim ama ayağı kalktığıman gene geri dönüyor hemde deli gibi bir sancıyla
Geçer inşaallah komşum z.yağı ile masaj yapıyor üstüne sıcak su torbası bakalım günahlarımın kefaretini ödeyebilecekmiyim. okadar sızlandım ağladımki son 10 gündür hatyatımda böyle olmmaıştım. Rabbim affet bizleri doğumdan sonra tertemiz eyle ve temiz bir şekilde al ruhumu yanına...
oyyy yerim kız onun hıçkırığını tabikide hıçkırık o pıtpıtlar
Seninkini ilk defa hissetmene şaşırdım ben nerden baksan 1 aydan fazla oldu hergün hıçkırıyır bazen 2 dakika sürüyor ama genelde 1 dakika araıklarla hıçkırıyor oğlummmmmMaşaallah bebişlerimize
oyyy sonunda görüşeceğiz tubişimmm yoğun günlerin ardından
Beklerimmmm canımmm
ay çok güldüm kuzum ya şekilli diksin demişsinya...Allah sağlıkla çıkmanı nasip eder ağrını sızını unutursun
Evet yaaaaaaaaaaa :18::18::18::18: sırada biz varız demiii :18::18::18: Allah yardımcımız olsun. benim kuzumun alınacak bişeyi kalmadı teyzesi son olarak yıknaıp ütülenecekler
Canlarım dün oğlum acayip hareketler keşfetti karnımın içinde sağa sola sağa sola 10 kere döndü durdu yukarı aşağı....
Ve eşimde izliyor okadar keyif aldımki Elhamdülillah çok güzel... elimi vurdum karnıma ve ittirdi
Maşaallah minicik birşeydi ittirdiği an hissediyordum ben ittiriyorum o çekiliyor allahım yaaaaaaaaa Maşaallah ne tatlı bir erkeğim olacak benim. şimdiden heyacanlanıyorummmmm 28.haftamızı bitirdik oğlum güçlendiiiiii
adıozy Aişe canım ben bebek kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütülesem acaba ?
Herşeyimiz bitti bakalım konsolun içinede örtü ayarladımmı tamamdır. acaba erkenmi davranıyorum ? 3 ay var doğuma tozlanırmı acaba? Fikrinize ihittiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?