Bol bebiş topiği

Bizim daha eksiklerimiz var teyzesi. Dolabi besigi yapilacak. Onlarda doguma yakin gelir. Uyku seti alinacak. Ayyy daha cok isimiz var bizim.
kıyamam ya incim senden benim birkaç ay önceki halimi görüyorum. kafayı yiyordum bitmiyor diye..
bitiyor canım hepsi bitiyor merak etme..yeter ki iyi olun.

hele onları asmak asıl işkence o.. ben eşime astırdım oturduğum yerden ütüleedim. minik minik epey yoruyor.

ütülemek bir haftamı aldı her akşam tvnın karşısına oturdum ütüledim kazanlı ütümün olmamasına üzüldüm ilk kez su koymaktan bıktım ütüye çorabı patiği derken elimi çok yaktım yanii tuturamıyorsun kıyısını köşesini amaaa ne güzel bir duyguu merak içindeyiim sen hazırmısın canım psikolojın nasıl heyecan çokturrr

Heyecan olmaz olur mu canim ya? Nasil bir bebek kac kilo dogacak kime benzeyecek emzirebilecek miyim? O kadarçok soru var ki kafamda. Yasiycaz ve gorecegiz. Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari.

Kızlar bu emzik çok hoşuma gitti.

0-3 aylık dönem için uygun. Dişleri kaşınmaya kemirmeye başladıgında elbette kullanılmaz. Ben bu taşlardan alabilirsem yapmayı düşünüyorum.

Sizlerede göstereyim bakın..

Heyecan olmaz olur mu canim ya? Nasil bir bebek kac kilo dogacak kime benzeyecek emzirebilecek miyim? O kadarçok soru var ki kafamda. Yasiycaz ve gorecegiz. Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari.

sağlıkla kucağına al inşallah canım benım daha 9-10 haftam varr sabırsızlanıyoruuum bir an önce geçsin zaman ama korku da kaplıyor i,çimi heyecanla karışık bir korkuu merak çok değişik duygularr

ayyy tam benlik bu... ama kocam hayatta istemez..
çok beğendim canım.. yapınca bize de gösterirsin.

aynen melekcim karmakarışık duygular. annelik heyecanı bu olsa gerek. bazen üzülüyorum tekmelerini özliycem diye ama seviniyorum onu doya doya koklıycam..

kizlar hickirigi hissedenler ilk kez karnimda kalp atisi gibi pit pit bisey hissettim 3 dk falan surdu bu bebek hickirigi mi acaba?
Aynı o şekildeydi benimkide.Çok özledim onu içimde hissetmeyi

Balık yağım yok ama aldırayım eşime.Aslında lansonih işe yarıyor.İyi oluyor 2 günde.Ama göğüs ucum büyük,bebeğimin ağzı küçük olunca tam alamıyor ağzına.İyileşen yara emzirince yeniden açılıyor.O emmeyi öğreninceye kadar çekeceğiz sanırım bu eziyeti.

Aysecim sorma ya son zamanda uyku problemi cikiyor sanirim. Gerci benim daha 39 gun yaziyor ama kismet. Daha epey var gibi..
Evet,herhangi bir pozisyonu olmuyor insanın.Her şekilde uzun süre kalamıyorsun.Kendi başına dönemiyorsun,yatamıyorsun,kalkamıyorsun.Bebek bi tarafa toplanınca ağrı oluyor.Bitmiyor anlayacağın.Son 2 ayda yaşanıyor hepsi..

Kuzum ben ütüyü 30-32.haftalarda halletmiştim.Erken doğum olma korkusu yüzünden hazırladım.Toz falan olmaz korkma.Nasılsa dolapta duracak.Kapı,cam da kapalı.Takatin varken yap hepsini çıksın aklından.

Ayhhh kokoş bebek Süslü annelerin süslü kızları işte Hadi inşallah bulursun taşları da yaparsın kuzuna.Bize de gösterirsin artık

hepinize ayı ayrı teşekkür ediyorum soruma cevap verdiğiniz için. yıkarım iyi olunca
Kolumu kaldıramıyorum hala. bugünde iyi değilim kahvaltıdan sonra oturamdım yattım sıcak su torbasını üzerine 3 saat dinlendim. şimdi kalktım ama hala ağrıyor. aklıma geçen haftalarda kendimi çok yorduğum aklıma geldi 20 kşloya yakın konserve 15 kşloya yakın turşuyu tek başım ayaptım deli gibi. bence acısı yeni çıkıyor benden
Kesin bundan dolayı odu. doktorumu aradım ilaç ismi verdi prasetemol diye bir ağrı kesici. Allah yardımcımız olsın kızlar. öyle bir haldeyimki dün akşamki bulaşıklar duruyr makina dolu Allahtan yemeğim var.
aişem hoşgeldin canım kuzun nasıl emdirmen nasıl Her daim dularımdasın Birde şifa duaları olu göğsüne inşaallah rahat edersin en kısa zamanda.
canlarım dün bir şifa duası öğrendim Peyganberimiz okurmuş bu duayı. 7 kez okuyorsunuz ağrıyan yere veya hastaya ölüm dışında bütün dertlere devadır inşaallah yazıyorum duayı kısa ve ezberi kolay bence hepiniz ezberleyin doğuma girerken bebişiniz için lazım olacak bir reçete
ESELULLAHUL AZİM RABBUL ARŞUL AZİM,EN YEŞFİYEKE

Hala zorlanıyorum.Bi sağma bi emzirme devam ediyoruz.

Ben gttim kızlar ilaç alacağım. öptüm hepinizi
aişemm ö bal kzıını kokla yerime emiiii
Güle güle Dileğim.Koklarım canım

kıyamam ya canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen emi..
çok yormuşsun kendini. ben de bazen unutuyorum işlere dalıyorum acısı sonradan çıkıyor. inşallah çabucak geçer..
hala sertlik duruyor. tekmeler de az acaba sirti mi karna yaslandirdi bukadar saattir anlamadimm gece tam uyuyamadim ondan mi kaslarim kasili kaldi

olabilir canım belki sırtını yaslamıştır ondan öyledir. ya da gaz sorunun kabızlığın filan var mı? ben de gaz olunca öyle sertlik oluyor.

valal bilmiyorum canim gaz da olabilir ama hissetmiyorum bisey. insallah bisey yoktur. yamultuyor arada tekme yok da.

hala sertlik duruyor. tekmeler de az acaba sirti mi karna yaslandirdi bukadar saattir anlamadimm gece tam uyuyamadim ondan mi kaslarim kasili kaldi

Olabilir canım.Kıpırdıyorsa sorun yoktur bence.Allahım'a emanet herkesin yavrusu. Garip bi ağrın olursa hiç beklemeden drunu ara.28.haftadan sonra her an doğum olabilir çünkü.

Nasılsın Özlemcim? Sıkıntılar ne alemde?

iyiyim canım çok şükür nezleyi atlattım galiba. bugün pek hapşurmuyorum. onun dışında kocaman bir göbekle oturup kalkmakta zorlanmak dışında birşeyim yok..çok şükür...
sen nasılsın? Hifa ne yapıyor? gece filan uyuyor mu?iki haftalık oluyor maşallah ya darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…