- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.841
kıyamam ya incim senden benim birkaç ay önceki halimi görüyorum. kafayı yiyordum bitmiyor diye..Bizim daha eksiklerimiz var teyzesi. Dolabi besigi yapilacak. Onlarda doguma yakin gelir. Uyku seti alinacak. Ayyy daha cok isimiz var bizim.
selamlar bende yıkayıp ütüledim bohçalayıp dolaba yerleştirdim toz moz olmasın diye çantamı da bayrama kadar hazırlarım memlekete giderken yanıma almayı düşünüyoruym dönene kadar 35 olucaz ne olur ne olmaz bence sende yavaştan başla minik minik onları ütülemek zaman alıyoor canım
kıyamam ya incim senden benim birkaç ay önceki halimi görüyorum. kafayı yiyordum bitmiyor diye..
bitiyor canım hepsi bitiyor merak etme..yeter ki iyi olun.
hele onları asmak asıl işkence o.. ben eşime astırdım oturduğum yerden ütüleedim. minik minik epey yoruyor.
ütülemek bir haftamı aldı her akşam tvnın karşısına oturdum ütüledim kazanlı ütümün olmamasına üzüldüm ilk kez su koymaktan bıktım ütüye çorabı patiği derken elimi çok yaktım yanii tuturamıyorsun kıyısını köşesini amaaa ne güzel bir duyguu merak içindeyiim sen hazırmısın canım psikolojın nasıl heyecan çokturrr
Heyecan olmaz olur mu canim ya? Nasil bir bebek kac kilo dogacak kime benzeyecek emzirebilecek miyim? O kadarçok soru var ki kafamda. Yasiycaz ve gorecegiz. Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari.
ayyy tam benlik bu... ama kocam hayatta istemez..Kızlar bu emzik çok hoşuma gitti.
0-3 aylık dönem için uygun. Dişleri kaşınmaya kemirmeye başladıgında elbette kullanılmaz. Ben bu taşlardan alabilirsem yapmayı düşünüyorum.
Sizlerede göstereyim bakın..
Eki Görüntüle 812123 Eki Görüntüle 812124
sağlıkla kucağına al inşallah canım benım daha 9-10 haftam varr sabırsızlanıyoruuum bir an önce geçsin zaman ama korku da kaplıyor i,çimi heyecanla karışık bir korkuu merak çok değişik duygularr
Aynı o şekildeydi benimkide.Çok özledim onu içimde hissetmeyikizlar hickirigi hissedenler ilk kez karnimda kalp atisi gibi pit pit bisey hissettim 3 dk falan surdu bu bebek hickirigi mi acaba?
Balık yağım yok ama aldırayım eşime.Aslında lansonih işe yarıyor.İyi oluyor 2 günde.Ama göğüs ucum büyük,bebeğimin ağzı küçük olunca tam alamıyor ağzına.İyileşen yara emzirince yeniden açılıyor.O emmeyi öğreninceye kadar çekeceğiz sanırım bu eziyeti.Özlemcim ha gayret son 1 haftaDün doğum yaptığını düşünmüştük. Sağlıkla al kızını kucağına
Ayşe senin göğüs acısı için başka bişey duydum da yazayım dedim. Hani şu içtiğimiz balık yağı kapsülleri var ya, işte onun ucunu toplu iğne ile delip, göğsüne sürüyormuşsun. O da çok etkiliymiş ve göğüs ucu yaraları çabucak kapanıyormuş.
Akşam eşime kızının resmini gösterdim, bayıldı vallahi
Diğer tüm arkadaşlar iyi sanırım, geri sayım tüm hızıyla devam ediyor...
Evet,herhangi bir pozisyonu olmuyor insanın.Her şekilde uzun süre kalamıyorsun.Kendi başına dönemiyorsun,yatamıyorsun,kalkamıyorsun.Bebek bi tarafa toplanınca ağrı oluyor.Bitmiyor anlayacağın.Son 2 ayda yaşanıyor hepsi..Aysecim sorma ya son zamanda uyku problemi cikiyor sanirim. Gerci benim daha 39 gun yaziyor ama kismet. Daha epey var gibi..
Kuzum ben ütüyü 30-32.haftalarda halletmiştim.Erken doğum olma korkusu yüzünden hazırladım.Toz falan olmaz korkma.Nasılsa dolapta duracak.Kapı,cam da kapalı.Takatin varken yap hepsini çıksın aklından.Canlarım dün oğlum acayip hareketler keşfetti karnımın içinde sağa sola sağa sola 10 kere döndü durdu yukarı aşağı....
Ve eşimde izliyor okadar keyif aldımki Elhamdülillah çok güzel... elimi vurdum karnıma ve ittirdi
Maşaallah minicik birşeydi ittirdiği an hissediyordum ben ittiriyorum o çekiliyor allahım yaaaaaaaaa Maşaallah ne tatlı bir erkeğim olacak benim. şimdiden heyacanlanıyorummmmm 28.haftamızı bitirdik oğlum güçlendiiiiii
adıozy Aişe canım ben bebek kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütülesem acaba ?
Herşeyimiz bitti bakalım konsolun içinede örtü ayarladımmı tamamdır. acaba erkenmi davranıyorum ? 3 ay var doğuma tozlanırmı acaba? Fikrinize ihittiyacım var.
Kızlar bu emzik çok hoşuma gitti.
0-3 aylık dönem için uygun. Dişleri kaşınmaya kemirmeye başladıgında elbette kullanılmaz. Ben bu taşlardan alabilirsem yapmayı düşünüyorum.
Sizlerede göstereyim bakın..
Eki Görüntüle 812123 Eki Görüntüle 812124
Bugun karnim biraz daha sert anlamadim bebek pozisyonu mu yoksa neden? Normal mi acaba? Ilk zamanki gibi deil ama dune gore daha sert.
Hala zorlanıyorum.Bi sağma bi emzirme devam ediyoruz.hepinize ayı ayrı teşekkür ediyorum soruma cevap verdiğiniz için. yıkarım iyi olunca
Kolumu kaldıramıyorum hala. bugünde iyi değilim kahvaltıdan sonra oturamdım yattım sıcak su torbasını üzerine 3 saat dinlendim. şimdi kalktım ama hala ağrıyor. aklıma geçen haftalarda kendimi çok yorduğum aklıma geldi 20 kşloya yakın konserve 15 kşloya yakın turşuyu tek başım ayaptım deli gibi. bence acısı yeni çıkıyor benden
Kesin bundan dolayı odu. doktorumu aradım ilaç ismi verdi prasetemol diye bir ağrı kesici. Allah yardımcımız olsın kızlar. öyle bir haldeyimki dün akşamki bulaşıklar duruyr makina doluAllahtan yemeğim var.
aişem hoşgeldin canım kuzun nasıl emdirmen nasıl Her daim dularımdasın Birde şifa duaları olu göğsüne inşaallah rahat edersin en kısa zamanda.
canlarım dün bir şifa duası öğrendim Peyganberimiz okurmuş bu duayı. 7 kez okuyorsunuz ağrıyan yere veya hastaya ölüm dışında bütün dertlere devadır inşaallah yazıyorum duayı kısa ve ezberi kolay bence hepiniz ezberleyin doğuma girerken bebişiniz için lazım olacak bir reçete
ESELULLAHUL AZİM RABBUL ARŞUL AZİM,EN YEŞFİYEKE
Ben gttim kızlar ilaç alacağım. öptüm hepinizi
aişemm ö bal kzıını kokla yerime emiiii
kıyamam ya canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen emi..hepinize ayı ayrı teşekkür ediyorum soruma cevap verdiğiniz için. yıkarım iyi olunca
Kolumu kaldıramıyorum hala. bugünde iyi değilim kahvaltıdan sonra oturamdım yattım sıcak su torbasını üzerine 3 saat dinlendim. şimdi kalktım ama hala ağrıyor. aklıma geçen haftalarda kendimi çok yorduğum aklıma geldi 20 kşloya yakın konserve 15 kşloya yakın turşuyu tek başım ayaptım deli gibi. bence acısı yeni çıkıyor benden
Kesin bundan dolayı odu. doktorumu aradım ilaç ismi verdi prasetemol diye bir ağrı kesici. Allah yardımcımız olsın kızlar. öyle bir haldeyimki dün akşamki bulaşıklar duruyr makina doluAllahtan yemeğim var.
aişem hoşgeldin canım kuzun nasıl emdirmen nasıl Her daim dularımdasın Birde şifa duaları olu göğsüne inşaallah rahat edersin en kısa zamanda.
canlarım dün bir şifa duası öğrendim Peyganberimiz okurmuş bu duayı. 7 kez okuyorsunuz ağrıyan yere veya hastaya ölüm dışında bütün dertlere devadır inşaallah yazıyorum duayı kısa ve ezberi kolay bence hepiniz ezberleyin doğuma girerken bebişiniz için lazım olacak bir reçete
ESELULLAHUL AZİM RABBUL ARŞUL AZİM,EN YEŞFİYEKE
hala sertlik duruyor. tekmeler de az acaba sirti mi karna yaslandirdi bukadar saattiranlamadimm gece tam uyuyamadim ondan mi kaslarim kasili kaldi
kıyamam ya canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen emi..
çok yormuşsun kendini. ben de bazen unutuyorum işlere dalıyorum acısı sonradan çıkıyor. inşallah çabucak geçer..
olabilir canım belki sırtını yaslamıştır ondan öyledir. ya da gaz sorunun kabızlığın filan var mı? ben de gaz olunca öyle sertlik oluyor.
hala sertlik duruyor. tekmeler de az acaba sirti mi karna yaslandirdi bukadar saattiranlamadimm gece tam uyuyamadim ondan mi kaslarim kasili kaldi
Olabilir canım.Kıpırdıyorsa sorun yoktur bence.Allahım'a emanet herkesin yavrusu. Garip bi ağrın olursa hiç beklemeden drunu ara.28.haftadan sonra her an doğum olabilir çünkü.
Nasılsın Özlemcim? Sıkıntılar ne alemde?
korkutma Aysecimmm insallah zamaninda olsun da kipirdiyor cok sukur biraz yumusadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?