- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.861
korkutma Aysecimmm insallah zamaninda olsun da kipirdiyor cok sukur biraz yumusadi..
Korkma bitanem.Maşallah 35.haftadasın artık.Küvezsiz kurtarırsın bugün bile doğsa.İnşallah gününü tamamlar da gelir kuzucuğun.Sen korkma o sertliklerden falan.Artık ağırlaştı kuzucuk,az kıpırdar garibimin yeri dar
iyiyim canım çok şükür nezleyi atlattım galiba. bugün pek hapşurmuyorum. onun dışında kocaman bir göbekle oturup kalkmakta zorlanmak dışında birşeyim yok..çok şükür...
sen nasılsın? Hifa ne yapıyor? gece filan uyuyor mu?iki haftalık oluyor maşallah yadarısı başımıza.
Ayşeye ithafen
doğum icin bekleyen arkadaşlar size süt konusunda başımdan geçeni anlatmak istiyorum.hastahanede yatarken ilk gün sütüm geldi bebeğimde emiyordu.annemde kayınvalidemde hatta eşimde bebek az mızırdandı mı acaba sütün yetmiyor mu sütün yokmu gibi kelimeler kullanıyordu.benim azcık asabi kuralcı olan hemşirem koridorda gezinirken sütün ne durumda dedi bana kalsa var ama annemlere kalsa yok dedim.sen geç odana ben geliyorum dedi,odaya gectim geldi hemşirem mememin ucunu sıktı bir iki damla süt geldi yüksek sesle bu gögüste mi süt yokmuş inek sağılır gibi süt gelmesini kimse beklemesin dedi.sen eve gidicen banyo yapcan dinlencen bol su iccen ondan sonra daha iyi gelcek sütün dedi.bütün söylemek istediklerimi hemşirem söylemişti.rahata ermiştim.sütünüz gelir mi gelmez mi hemen bilemeyiz ama lütfen moralinizi bozmayın gelmese bile kendinizi motive etmeye calışın bide hemşirem demiştiki ağrın sızın olucak acılar cekiceksin anlıyorum seni cok normal ama artık sen bir ANNESİN demişti.biz artık anneyiz işte böyle
Çok şükür.İnşallah atlatmışsındır tamamen.Ben özledim biliyormusun o koca göbüşlü halimiMahsun kaldı sanki kıyafetlerim,çamaşırlarım,atletlerim..Bi ara yıkayıp kaldırırım hepsini.Gördükçe bi tuhaf oluyorum.Ne garibiz biz de yahu Hamişken doğsa artık diyordum,şimdi söylediklerime bak
Ben ayakta çok durmazsam sorun yok.Dikişlerim ağrıyor yorulunca.Ama ağrı kesicilerim var drun verdiği.
Senin şu an yaşadığın yorgunluğu yaşıyorum hala.Dün evi süpürdüm cam-kapı silmiş gibi yoruldum inanırsan.Süt vermek çok bitkin düşürüyor insanı.Her emzirmede 1 çay bardağından az içiyormuş inanırsan 3 lt süt içmiş gibi acıkıyorum ben.Yemeye devam anlayacağın
dimi ama bizi anlamak çok zor. ben de özliycem kesin. daha dün ağlıyordum artık doğsa da rahat etsem ilaç içemiyorum diye.
süt vermek de hamilelikten aşağı kalır yanı yok desene. içerden habire tüketiyor. ama herşeye rağmen onu koklamak kucağına alıp yüzüne bakmak dünyalar değer birşey olsa gerek.. henüz yaşamadım gerçi.şuanda o hayallerle kendimi avutuyorum yoksa bu kadar işkenceyi kimse kendine yapmak istemez herhalde.
cadiozy hic bisey yapmadim cok yorgunum kaliteli uyku yok sanirim ondan
canım ben de çok uyanıyorum ama kalkmıyorum kısa kısa uyuyorum yataktan çıkmıyorum saat 10 a kadar.
düzenli uyumadığın için canım yorgunsun. ama bence yataktan çıkma. öğlenleri bir iki saat uyumaya çalış. ben çalışırken senin gibiydim çok yorgun kalkıyordum sabah erken kalkmak zorundaydım akşam ne kadar erken yatarsam yatayım yetmiyordu.. şimdi evdeyim ya gece uyuyamazsam öğlen yatıp uyuyorum..
canim terleme olayi da stres yapior her yatista.. suan kulagimdam kalp atislarimi duyuyorum nabzim yukselior yine. Allahim karnim da bugun sert cok sukur bebis hareketi var.. oglen ben de yatiorum ama nefes darligi terleme kaliteyi bozuo, sana kasilma oldu mu hic uykuda nefes darligi oluyo ya da bazen uyanikken sanki daral gelio o kasilma deil demi?
yat uzan ipekcim bende de bazen yükseliyor...sol yanıma yatıp ayaklarımı yükseltiyorum ben..
ben dün gece bir kez değiştim üzerimi. halbuki hava serin. ama terliyorum...
benim nefes darlığı özellikle akşamları yemekten sonra oluyor. gün içinde çok fazla yaşamıyorum nefes darlığı ben. çok yiyince oluyor bir de.. evde geziniyorum habire erisin midem diye. mide baskı yapıyor sanki..
yok canım kasılma öyle olmazki. benim doktorum hep adet sancısına benzer ağrıların olursa gel diyor senin kasılmadan kastın doğum sancısı değil mi? daral gelmesi senin akciğerlere baskıdan kaynaklanıyor bence..
inşaallah sadece sni emer kuzcum az kaldı az :)Hala zorlanıyorum.Bi sağma bi emzirme devam ediyoruz.
Güle güle Dileğim.Koklarım canım
kızlar nasılsınız
3 saat anca uyuyup ter icinde uyandim yine, sonra da uyku tutmuyor sabahin 5iAllahim yardim et tum hamilelere..
Gunaydin kizlar. Son bir hafta. Haftaya bugun bu saatlerde belki de kurtulmus olacagim.
Son birkac gun hamileligimin. Bol bol tadini cikarayim dimi? Azicik iskence yapayim kocamasonra yapamayacagim. Naz filan da cekmez artik kizindan baska birseye bakmaz.
Hic gecmeyecek gibi geliyor ama bitiyor ınanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?