Bol bebiş topiği

Amin canim. Cok az uyumussun. Ben de uyandim gece ama midem gaz yapmis. Nefes darligi hissettim. Biraz dolandim rahatlayinca yine uyumusum. Insallah sen de sonradan uyumussundur.

Yok canim ya bide 1 haftadir bu cikti. Uyku kalitesi 0. Sende de oldu mu hic. Uyaninca her yanim agriyor basim agir. Yatiyorum uyusam da uyku kalitesi yok kalkinca hic yatmasam daha iyi gibi. Bu zamana kadar ne guzeldi yine uykumu aliyordum. Simdi gece 2 de anca uyu 5te kalk sonrasi dön dön, ter icinde...

Canım çoğu hamilede oluyor son zamanlarda. Anladığım kadarıyla bebiş doğtuktan sonra anneyi uykusuz bıraktığı için alıştırma yapıyormuş vucut binevi antreman ama sninki baya bi erkn başlamış kuzum. genelde son ayda olur çevremde çok yaşayan var buı durumu. hatta bi arkadaşım 38.haftasında geceleri evi bekliyorum diye dalga geçiyor
Allah yardımcın olsun kuzum.

34+4 um bakalim hayirlisi terleme ve uykusuzluk Allah kolaylik versin.. Daha ciddi sorunlar olmasin insallah..

bilmem ben de uyanıyorum ama sonra yine uyuyorum saat 10 da kalktım gece 11 de yattım 1 den ikiye kadar biraz gezindim sonra yine uyudum ama çalışırken böyle değildi. çok yorgun kalkıyorum erken kalkmak zorunda olduğum için. çok şükür ben uyuyorum..ama zaten ben eskiden beri uykucu bir insanım

canım benim daha geçmedi mi yaaa.. ne biçim aşıymış arkadaş hemşirenin de eli mi ağır nedir. gerçi benim annemin de öyle olmuştu. bir hafta şiş dolaştı bünyeden kaynaklanıyor olabilir canım. alkollü pamuk koymuştuk biz hep..bir de buz...

uyusam da kalite yok vucut dinlenmiyor sersem gibiyim bida yatcam bakalim simdi..

Canım tetenozdan önce tutulmuştum hala geçmedi yani
iğne olan kolumun omuz kısmı sancıyor,aşı olan kısımda hala kızarık ve acı var. düşün yani dün gece omuzumu sıcağa dayayıp oturdum omzumu dayamadan oturamıyorum. aşı ile alakalı değil naladığım kadarıyla
Epeck 35.haftanın içindesin gerçelten erken başlamış uyku prıblemin. diyorumki acaba fazla kilo alıdığın içöinmi veya ödemim çok diyordun ya ondan olabilkirmi bu düzensizlikler ?

29 haftaya girdik teyzeleri çok mutluyuzzzz Elhamdülillahhhhhhh
RABBİM BEKLEYENLERİDE SEVİNDİRSİN...
Elimi atıyorum dokununca hareket ediyor yerim yavrumu yerim MAŞAALLAH
GÖRMEMİŞİN BİR BEBEĞİ OLACAK KIZLAR İDARE EDİN BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Canim kilo alisim pek yok 10 gundur hep ayniyim. Tartida sorunlu snairim toplam 16 kilo almisim vucut kitleme gore normal cikiyor cok asiri deil.Ben 20 demistim size. Bakalim hayirlisi

Amanin bu topac cok sevimli:) Masalllah annesi.. coooook tatli
Diger ogluslar da cok karizma masallah..

Son düzenleme:

Sağol canım darısı başına inşallah

aY MAŞAALLAH KUZUM HEPSİ ÇOK YAKIŞIKLI AMA BEN GÖZÜ YEŞİL OLANA VURULDUMMMM
MAŞAALLAH KIZ NASIL BİŞEY O ÖYLEEEEEEEEEE
KIZIM OLURSA TALİBİM OĞLUNA AZICIK YAŞ FARKI OLACAK AMA OLSUN CANIMMMMMMM

selamu aleyküm kızlar nasılsınız ne yaptınız görüşmeyeli?
biz iyiyiz çok şükür. annemde olduğumuz için pek giremiyorum.
dün kontrolümüz vardı. doktor biraz korkuttu bizi :18:
suyumuz azalmış bebek doğum pozisyonunu almış ve başı çok aşağıda her an her şey olabilir dedi :18:
36. haftandasın bundan sonra doğum başlarsa da durdurmayız dedi.
hayırlısı bakalım dua istiyorum sizlerden sağlıklı sıhhatli olması için inş. kolay doğumlar için

selm kizlar :) nasilsiniz sizde benim gibimiydiniz kizlar cok yiyorum ya
aleyküm selam canım.
Canım ya bilmiyorumki ben bu aralar iştahsızımmm :26::26::26:
Hamilemisin? Ondan iştahın açık olabilir
Hamile olsan bile çok yememeye dikkat et kuzum herşeyin fazlası zarar

cANIM GEÇMİŞL OLSUN VE HAYIRLISI OLSUN. SUYUNUN AZALMASI BEBEĞE ZARAR VERİRMİ ?
BEBĞİN DURUMU NASILDI KİLOSU KAÇ?
DİNLENMYE ÇALIŞ CANIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…