- 20 Ekim 2012
- 190
- 67
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.901
cANIM GEÇMİŞL OLSUN VE HAYIRLISI OLSUN. SUYUNUN AZALMASI BEBEĞE ZARAR VERİRMİ ?
BEBĞİN DURUMU NASILDI KİLOSU KAÇ?
DİNLENMYE ÇALIŞ CANIM.
aY MAŞAALLAH KUZUM HEPSİ ÇOK YAKIŞIKLI AMA BEN GÖZÜ YEŞİL OLANA VURULDUMMMM
MAŞAALLAH KIZ NASIL BİŞEY O ÖYLEEEEEEEEEE
KIZIM OLURSA TALİBİM OĞLUNA AZICIK YAŞ FARKI OLACAK AMA OLSUN CANIMMMMMMM
Hemde nasıl.Geçen akşam yemekten kalktık daha sofrayı toplamadan uyandı topkekim.Gittim emzirdim.Altını değiştirdim.Toplasan 45 dk olmamıştır hemen mutfağa daldım.Sen düşün gerisini.dimi ama bizi anlamak çok zor. ben de özliycem kesin. daha dün ağlıyordum artık doğsa da rahat etsem ilaç içemiyorum diye.
süt vermek de hamilelikten aşağı kalır yanı yok desene. içerden habire tüketiyor. ama herşeye rağmen onu koklamak kucağına alıp yüzüne bakmak dünyalar değer birşey olsa gerek.. henüz yaşamadım gerçi.şuanda o hayallerle kendimi avutuyorum yoksa bu kadar işkenceyi kimse kendine yapmak istemez herhalde.
İnşallah Dileğim.İnnnnşallahhhhinşaallah sadece sni emer kuzcum az kaldı az :)
:))) Asıl işkence doğumdan sonra başlıyor onlar için merak etme kuzum.Senin çektiğin acıya şahit olup da bişey yapamamak çok yoruyor etrafındakileri.Bunu gözlerinden okuyabiliyorsun herkesin.Gunaydin kizlar. Son bir hafta. Haftaya bugun bu saatlerde belki de kurtulmus olacagim.
Son birkac gun hamileligimin. Bol bol tadini cikarayim dimi? Azicik iskence yapayim kocamasonra yapamayacagim. Naz filan da cekmez artik kizindan baska birseye bakmaz.
Hic gecmeyecek gibi geliyor ama bitiyor ınanın.
Aynennn öyle Dilekcim.O terlemeler,nabzın yükselip sıkışmalar yaşamak,açlıktı-susuzluktu-wcydi derken gecede 5 kez kalkmak sadece bebeğe hazırlık resmen.Şimdi zırt pırt uyanmak öyle kolay geliyorki bana.Son 2 aydır yaşadığım geceler devam ediyor sadece.Yabancılık çekmiyorumCanım çoğu hamilede oluyor son zamanlarda. Anladığım kadarıyla bebiş doğtuktan sonra anneyi uykusuz bıraktığı için alıştırma yapıyormuş vucut binevi antremanama sninki baya bi erkn başlamış kuzum. genelde son ayda olur çevremde çok yaşayan var buı durumu. hatta bi arkadaşım 38.haftasında geceleri evi bekliyorum diye dalga geçiyor
Allah yardımcın olsun kuzum.
29 haftaya girdik teyzeleri çok mutluyuzzzz Elhamdülillahhhhhhh
RABBİM BEKLEYENLERİDE SEVİNDİRSİN...
Elimi atıyorum dokununca hareket ediyor yerim yavrumu yerim MAŞAALLAH
GÖRMEMİŞİN BİR BEBEĞİ OLACAK KIZLAR İDARE EDİN BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
12-13.haftadan beri benden öyleydim.selm kizlar :) nasilsiniz sizde benim gibimiydiniz kizlar cok yiyorum ya
kızlar işte bizim oğlanın son hali[SUB][SUB]Eki Görüntüle 813528 Eki Görüntüle 813529 Eki Görüntüle 813528 Eki Görüntüle 813529 [/SUB][/SUB]
Doktorlar biraz soğuk bu konuda.Sıkma canını sen.Bana da 28.haftadan sonra her an olabilir demişlerdi 39.haftayı gördük çok şükür. Dinlen sen.Suyu fazlalaştır.Uzanma,ağır kaldırma,yere eğilme,tek başına banyoya girme,hızlı hareket etme.Ayağının takılıp tökezlemen bile sıkıntı yaratabilir.Bir gün ordan çıkacak o kuzu.Ve bu Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak.Korkmaselamu aleyküm kızlar nasılsınız ne yaptınız görüşmeyeli?
biz iyiyiz çok şükür. annemde olduğumuz için pek giremiyorum.
dün kontrolümüz vardı. doktor biraz korkuttu bizi :18:
suyumuz azalmış bebek doğum pozisyonunu almış ve başı çok aşağıda her an her şey olabilir dedi :18:
36. haftandasın bundan sonra doğum başlarsa da durdurmayız dedi.
hayırlısı bakalım dua istiyorum sizlerden sağlıklı sıhhatli olması için inş. kolay doğumlar için
Yaaaaaaaaaaaaa topik çok sessiz bu aralar.
cadıozy aişe tubish sule ve diğer kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaa
Hemde nasıl.Geçen akşam yemekten kalktık daha sofrayı toplamadan uyandı topkekim.Gittim emzirdim.Altını değiştirdim.Toplasan 45 dk olmamıştır hemen mutfağa daldım.Sen düşün gerisini.
Evlat sevgisi olmasa insanda 2.yi düşünmek delilikten başka bişey değil derdim.Ama insan acıları geçtikçe yine yeni yeniden yaşayabilrim hamileliği diyor
İnşallah Dileğim.İnnnnşallahhhh
:))) Asıl işkence doğumdan sonra başlıyor onlar için merak etme kuzum.Senin çektiğin acıya şahit olup da bişey yapamamak çok yoruyor etrafındakileri.Bunu gözlerinden okuyabiliyorsun herkesin.
Aynennn öyle Dilekcim.O terlemeler,nabzın yükselip sıkışmalar yaşamak,açlıktı-susuzluktu-wcydi derken gecede 5 kez kalkmak sadece bebeğe hazırlık resmen.Şimdi zırt pırt uyanmak öyle kolay geliyorki bana.Son 2 aydır yaşadığım geceler devam ediyor sadece.Yabancılık çekmiyorum
Sen bi de doğduktan sonra gör kendini.Deliyim ben diyeceksin.
12-13.haftadan beri benden öyleydim.
Maşallah tebarekeallah ne kadar yakışıklı bunlar Feyza..Allahım nazarlardan korusun üçünüde. Allahım güzel yazılar yazsın kuzularına.
Doktorlar biraz soğuk bu konuda.Sıkma canını sen.Bana da 28.haftadan sonra her an olabilir demişlerdi 39.haftayı gördük çok şükür. Dinlen sen.Suyu fazlalaştır.Uzanma,ağır kaldırma,yere eğilme,tek başına banyoya girme,hızlı hareket etme.Ayağının takılıp tökezlemen bile sıkıntı yaratabilir.Bir gün ordan çıkacak o kuzu.Ve bu Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak.Korkma
selamu aleyküm kızlar nasılsınız ne yaptınız görüşmeyeli?
suyumuz azalmış bebek doğum pozisyonunu almış ve başı çok aşağıda her an her şey olabilir dedi :18:
hayırlısı bakalım dua istiyorum sizlerden sağlıklı sıhhatli olması için inş. kolay doğumlar için
Yaaaaaaaaaaaaa topik çok sessiz bu aralar.
canim riskli donemi atlattik cok sukur en azindan iyi yonu bu. insallah zamaninda gelsinler de. Ben 34+4 um sen kacsin canim takvime gore ayni gibiyiz ama 36 hafta demissin de merak ettim. pozisyon almasini nasil hissedilior benim hala ayni yerden vuruyor nasi farkli mi sende?
HADİ HAYIRLISI CANIM. Erken doğum olursa bile şükür bebek kurtardı kendini Allahın izniyle.sağol canım Allah razı olsun. suyun azalmasının bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum.
doğum başlarsa durdurmayız zaten suyu az gibi bişey söyledi.
her an olabilir deyince diğer dedikleri bana ninni gibi geldi ben orda takıldım :)
bebeğin hareketleri güzel dedi 2300 gr olmuş biraz minyon bi bebek olacak dedi.
küveze girip girmemesi konusunu sordum girmez diye söz veremem bazen 4 kg lık bebekler de küveze giriyo dedi.
hayırlısı bakalım 10 gün sonra tekrar çağırdı bu sefer nst ye bağlarız dedi.
sen nasılsın canım kolun iyileşti mi kabızlık sorununu çözebildin mi?
Aaaaaa ama olmaz ki Feyzacım b8ukadar muhabbetimiz var tabiki olursa benim kızımı alacaksınnnnSağol canım benim ortanca olan o Mahmut Cevat adı . Kendisi benim kopyam olur . Sorma onun çok talibi vardım yandım yani:)))
Hemde nasıl.Geçen akşam yemekten kalktık daha sofrayı toplamadan uyandı topkekim.Gittim emzirdim.Altını değiştirdim.Toplasan 45 dk olmamıştır hemen mutfağa daldım.Sen düşün gerisini.
Evlat sevgisi olmasa insanda 2.yi düşünmek delilikten başka bişey değil derdim.Ama insan acıları geçtikçe yine yeni yeniden yaşayabilrim hamileliği diyor
İnşallah Dileğim.İnnnnşallahhhh
:))) Asıl işkence doğumdan sonra başlıyor onlar için merak etme kuzum.Senin çektiğin acıya şahit olup da bişey yapamamak çok yoruyor etrafındakileri.Bunu gözlerinden okuyabiliyorsun herkesin.
Aynennn öyle Dilekcim.O terlemeler,nabzın yükselip sıkışmalar yaşamak,açlıktı-susuzluktu-wcydi derken gecede 5 kez kalkmak sadece bebeğe hazırlık resmen.Şimdi zırt pırt uyanmak öyle kolay geliyorki bana.Son 2 aydır yaşadığım geceler devam ediyor sadece.Yabancılık çekmiyorum
Sen bi de doğduktan sonra gör kendini.Deliyim ben diyeceksin.
12-13.haftadan beri benden öyleydim.
Maşallah tebarekeallah ne kadar yakışıklı bunlar Feyza..Allahım nazarlardan korusun üçünüde. Allahım güzel yazılar yazsın kuzularına.
Doktorlar biraz soğuk bu konuda.Sıkma canını sen.Bana da 28.haftadan sonra her an olabilir demişlerdi 39.haftayı gördük çok şükür. Dinlen sen.Suyu fazlalaştır.Uzanma,ağır kaldırma,yere eğilme,tek başına banyoya girme,hızlı hareket etme.Ayağının takılıp tökezlemen bile sıkıntı yaratabilir.Bir gün ordan çıkacak o kuzu.Ve bu Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak.Korkma
evet şimdilik atlattık gibi ama küveze girmesini istemiyorum o yüzden bu kadar sıkıntı yaptım kendime...
bizimki de bugün 35+0 canım doktor 36 nın içindesin dedi ama kilosu biraz düşük 2300 gr.
sen kilosunu biliyo musun.
32 de bana dönmüş demişti hala aynı canım kafası aşağıda biraz baskı yapıyor.
mesela alaturka tuvaleti çok zor kullanıyorum.
göğsümün altı da boşluk gibi sanki aşağıya indi bugünlerde öyle hissediyorum canım.
sen nasılsın terlemelerin geçti mi?
Allah razı olsun canım biraz içimi rahatlattın.
3 lt içmeye çalışıyorum canım zaten emzirirken de çok içmek gerekiyormuş alışıyoruz şimdiden inş.
vakti saati vardır muhakkak canım. biraz teleşlandım kilosu da düşük gibi 2300 gr :26:
Aişem inşaallah bende böyle oğlumu anlatırım sizlereeeeeeeeeeee
son günlerde harekatler çokkk arttı Maşaallah maşaallahelimi koyunca hissediyorum eklemini minicik set bişey oan çekiyor ordan. mesele bugün göbeğimin üstündeydi 2 ayrı yerde sertlik vardı ben kurcalayınca çekildi ordan
Seviyorum bebeğimi çok seviyorummmduygulandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet şimdilik atlattık gibi ama küveze girmesini istemiyorum o yüzden bu kadar sıkıntı yaptım kendime...
bizimki de bugün 35+0 canım doktor 36 nın içindesin dedi ama kilosu biraz düşük 2300 gr.
sen kilosunu biliyo musun.
32 de bana dönmüş demişti hala aynı canım kafası aşağıda biraz baskı yapıyor.
mesela alaturka tuvaleti çok zor kullanıyorum.
göğsümün altı da boşluk gibi sanki aşağıya indi bugünlerde öyle hissediyorum canım.
sen nasılsın terlemelerin geçti mi?
Hiç sorma canım dün akşamdan beri Hifa hanım huysuzdu.Gece yarım yamalak uyuduk,sürekli inledi ıkındı durdu.Sabah 5ten beri de uyumuyor.Gazı çıkıyor,midesini rahatlatıyorum,altı temiz,karnı tok tam uyudu diyorum.Daha 5 dk geçmeden bi çığlık atıyor sorma.Sanki biri topuk kanı alıyor kuzumdan.Kızarıncaya kadar bağırıyor.Kucaklıyorum susuyor,yine aynı şey.Altını alırken 3 kez batırdı etrafı.Kakası çook sulu gelmeye başladı.Üstelik her sütten sonra az da olsa kusuyor.Migrenim başladı uykusuzluktan,adım atarken tökezlemeye başladım yorgunluktan.Sinirlerim bozuldu dokunsan ağlayacağım.Ne yapacağımı şaşırdım 11e kadar.Annem geldi sonra.Ayaklarına ve karnına acı elma yağı sürdük.Üstüste de giydirdi.Akşama kadar anca düzeldi.Hala huysuz ama en azından uyuyabiliyor.Merkezi sistemi yakmadıkları için evimiz soğudu.Üşütmüş garibim.Belki de ben üşüttüm ona geçti.Çünkü 2 ceketle bile olsa ısınamıyorum artıkLohusalık hamilelikten de zormuş.Yediğine dikkat et,kendine dikkat et.Üstelik hatalarının bedelini el kadar bebeğin ödüyor.İnsan kahroluyor.
kızlar işte bizim oğlanın son hali[SUB][SUB]Eki Görüntüle 813528 Eki Görüntüle 813529 Eki Görüntüle 813528 Eki Görüntüle 813529 [/SUB][/SUB]
maşallah delikanlılara Allah nazarlardan korusun..
canım hiç bozma moralini..Ayşenin de dediği gibi doktorlar direk söylüyorlar lafı. sen kendine dikkat et. inşallah zamanında gelecek kuzun..selamu aleyküm kızlar nasılsınız ne yaptınız görüşmeyeli?
canım ben geldim sen gitmişsin. biraz yürüyüşe çıktık kocişle. işyerime uğradım.. arkadaşlara da söyledim haftaya karnıyarık olacağımı :)Yaaaaaaaaaaaaa topik çok sessiz bu aralar.
Canım ben,m tabikide çokk zor kolaymı cennet ayaklarımızın altına serildi
Dün bir hadisi şerif okudum Rasulallah diyorki Kim ağlayan çocuğunu sakinlleştirinceye kadar gönüllerse,Cenabı Hak cennette ona memnun oluncaya kadar ikraMDA BULUNUR. ÇOK HOŞUMA GİTTİ yani sabrettiğimizin bile mükafatını alacağız ahirette.
hakkatten lohusalık hamilelikten zor Allah yardımcın olsun göğsün nasıl ilerleme vardır inş.
soğuksa ufo yakın canım sıcak için ne lazımsa yapın ısınırsın belki o zaman.
HADİ HAYIRLISI CANIM. Erken doğum olursa bile şükür bebek kurtardı kendini Allahın izniyle.
Kuzum benim omzumun ağrısı sürüyor hala dikkat ediyorum yelek hırka ile dolaşıyorum. kabızlığımda Elhamdülillah 2 gündür iyiyim. dikkati kat kat arttırdım. Elhamdülillah oğluşumun hareketleri çok değişti elimi koyunce dizimi dirseğimi bilmiyorum ama elime değiyorÇok mutluyum çok şükür Allahım sen bana yaşattın bu duyguları isteyen bekleyen herkese yaşat ve sağlıkla kucağımıza ver bebeklerimizi. isminiz kesinleştimi. ben son günlerde Muhammed Ali ismine beyılıyorummm ya
Aaaaaa ama olmaz ki Feyzacım b8ukadar muhabbetimiz var tabiki olursa benim kızımı alacaksınnnn
Aişem inşaallah bende böyle oğlumu anlatırım sizlereeeeeeeeeeee
son günlerde harekatler çokkk arttı Maşaallah maşaallahelimi koyunca hissediyorum eklemini minicik set bişey oan çekiyor ordan. mesele bugün göbeğimin üstündeydi 2 ayrı yerde sertlik vardı ben kurcalayınca çekildi ordan
Seviyorum bebeğimi çok seviyorummmduygulandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne kadar güzelmiş.Sağol paylaştığın için canım.Ah o anda aklımıza gelsede sabredebilsek sıkıntılarımıza.Ama inan o kadar zor durumda kaldımki dün akşamdan beri canınız çekmesin köfte yapayım dedim.İnan yoğuruncaya kadar 4 kez yıkadım ellerimi.Biri bi yerini sıkıştırıyormuş gibi bi çığlık atıyor sorma.Elim ayağım dolaştı o bağırdıkça.Ayakta dolaştıkça ağrım arttı.Terledim,soğudum,üşüdüm. Uykusuzluktan başım ağrımaya başladı.Annem geldiğinde bayılmak üzereydim yorgunluktan.Allahım yardımcımız olsun....
canım bebğin kilo alması için sabahları aç karna keç,i boynuzu pekmezi ve yine aç karna hurma ye. inş bebeişin gelişir küveze girmez zamanında gelir
İçmediğinde sütün gelmiyor o zaman anlıyorsun içmeyi unuttuğunu
Drlar insana en kötüsünü söylüyor hep.Yumuşak konuşayım,korkutmayım hamişi diyen yok sağolsunlar.
Benim akıntım çok fazlaydı ve 5.aydan beri erken doğum olabilir dediler hep.Üstüne kusmayla hastanede yattım,10 gün sonra kanlı ishalden 2 gün daha yattım.Ama çok şükür gününü tamamladı kuzum.Bende 3 ltden az içmezdim hiç.O yüzden de hiç su sorunum olmadı.İshalken bile gayet iyi demişti dr.Kilo konusunda da harnup pekmezini tek geçerim ben.Sabah akşam aç karnına 1 yemek kaşığı iç mutlaka.Bir dahaki kontrole kadar sonuç alırsın.Ve mutlaka sol tarafına yat geceleri.Hatta her yediğinden sonra soluna yat yarım saat kadar.Sağlıklı olsun da kilosu az olsa da önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?