Bol bebiş topiği

Canım çok geçmiş olsun neyseki şimdi iyisiniz
Kendine bak kız yıpratma kendini misafir için falan filen için kuzunla sen çnemlisiniz
aman aişem dikkatli ol bu hızla 2.müjdesini verirsin bizeeeeeeeeeeeee
Kuzucum benim boyda 1.69 aynı sayılırız. 59 kilo olabilirim evet

Oyyy yerim senin boyunu bedeniniiii iyi kuzum kilo alımımız maşaallah diyelim. Rabbim bundan sonrasında yardımcımız olsun bakalım nasıl çıkacak bu meleklerimiz
bence lila kuzum. madem diğer renklerden çok oldu. sönük gibi duruyor çünkü diğer renk daha baskın. yoksa sönük durmaz bal kızın üstünde

Kızlar doğumun kolay olması için.
Hergün Fatima Annemizi ruhun abir fatiha okuyup ''Allahım Fatıma Annemiz gib kolay doğum nasip et bana'' demek doğumu kolaylaştırıyormuş. yeni öğrendimmm paylaşayım dedimmm

Mesajını görmeden onayladım yavruağzını canım:26: Dilek teyzesinin seçimi diye lila alırdım görseydim.Hatıran olurdu Neyse bi dahaki alışverişe.Daha butikbebeye bakmadım

2.ye aklımda

Oğluma ilk hediyem donansın diye güzel bir don:)))) ve çok hoşuma gitti aslında denk geldi altı deri çoraplı patik aldım ev için yürüyünce giysin ayakları üşümesin diye isimsiz kahramanım benim...

Donunu yesinler onun.Sağlıkla giysin totosuna inşallah.Bende kuzuma ilk banyo eşyalarını almıştım.Akça pakça olsun kuzum diye.

Mesajını görmeden onayladım yavruağzını canım:26: Dilek teyzesinin seçimi diye lila alırdım görseydim.Hatıran olurdu Neyse bi dahaki alışverişe.Daha butikbebeye bakmadım

2.ye aklımda
Ayy canım benim gönlümü bir hoşşş eyledinki ne hoşşş
Olsun kızmetinde yavru ağzı varmışş salıkla gazını rahat rahat çıkararak giysin Hifa hatun :102::103:
ayy canım benimmm donansın inşaallah. aklıma donansın deyince,ilk hamileliğimde komşum abana bir kız birde erkek donu vermişti donansın diye nasip olmadı bundada vermedi bişey olsa donatırız diyeeee
Maşaallah kuzum 20.haftana girmişsin zaman nasıl geçiyorrrr su gibi resmen suuuuuuu
Donunu yesinler onun.Sağlıkla giysin totosuna inşallah.Bende kuzuma ilk banyo eşyalarını almıştım.Akça pakça olsun kuzum diye.
Senin kzıın sana çekerse zaten akça pakça titiz olur kuzummm. ki bence kızlar anneden ne görürse aynısı oluyorlar analarını beğenmeseler bile analarının yaptığının aynısını yapıyorlar
inşaallah bizim paşamız anasına babasına çeker başkasına benzemesini istemiyorum kim olursa olsun
Demi kuzum ya haksızmıyımmmm

Kuzum bildiğin gibi senden kopya çekerekteeeennnn gittim süs malzemelerimi aldımmmm
Şimdi sana birkaç sualim var.
Lavanta bulamadımtoptancı 1 kilo satacaktı baan bende 1 kiloyu ne yapacağım diye almadım,onun lavantası lila renklerdeydi yani tazeydi kokusu poşette bile yayılıyordu etrafa.
Onu almadım burta aktarda var ama rengi yok kokusuda aynı değil.
Senin aldığın nasılsı kuzum?
Birde sen tüllerini kurdelemeden önce misina ipiyle bağladınmı?
Ben nazar boncuğu yerine mavi uğur böceği aldım yapışkanlı
son olarak meraktan soruyorum bunu hazır bisikletli şekerler ne kadar araştırdınmı?
Bir arkadaşım doğum yapmak üzere almayı düşünüyorda fikir veririm dedim

Herkese merhaba kızlar...
Uzun zaman oldu buralara gelmiyeli biliyorum..
Kusura bakmayın kızlar toparlanmaya çalıştım ama işe yaramadı pek...
Geçmişi okuyamadım.
Doğum yapanlara hamile kalanları hepinizi tebrik ediyorum.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin..

Bende durumlar iyi diyelim iyi olsun... Elhamdüllillah bu halimize...
Eşimde morfojoji,varikosel sayı hız ne ararsanız var...
Benimde bu ay prolaktin hormonum ilk defa tavan yaptı..
Yeni bir hastane ve yeni bir doktorla tedaviye başladım..
Pazartesi ya da salı rahim filmim var...
Sonrası aşılama şekilinde devam edicek..
Rabbim yardımcımız olsun...
Bebişlerinizi gözlerinden sizi pamuk yanaklarınızdan öpüyorum...

Canım benin nerelerdeydin yaa seni çok sordum çok söyledim nerelerde diye bir ara tubish dedi tatilde iyiymişsin.
İçimiz rahatladı.
Canım ya karışmış olmayayım ama ilaçalrda hormonları yükseltiyor aly üst ediyor. bir ara hiçbir sorun çıkadı demiştin.
1 senede pekkk uzun değil emin ol. biraz daha bıraksan ilaçları ?
Rahim filmini çekmende faide var bazısı o filmden sonra gebe kalıyor,bizim bir akraba öyle oldu.
Bir arkadaşta 2 yılın sonunda kendiliğinden gebe kaldı. tedavisiz. onlar tedaviye karşılar açıkçası
E görüşmeyeli keyfin nasıl kuzum. sen hamdettikçe Rabbim sabrının mükafatını ket ket versin ve bebişini yollasın en kısa zamanda jet hızıyla

Çok teşekkür ederim canım...
sadece 2 ay ilaç kullandım o da klomen.. mayıs haziran aylarında.. Sonra kürler yaptım..
Eşim 3 ay aralıklarla şimdiye kadar 3 test yaptırdı.. İlk testi 135 milyondu.. Ama morjoloji ve varikolsel çıktı..
Ama sonra gittikçe düştü.. 78 milyon oldu şimdi de 26 milyon...
işin kötüsü eşimin 2 abisinin de aynı sıkıntıdan çocukları olmuyo yıllardır.. Genetik tarafı da var yani bu durumun...
Yeni doktorum eşimin değerlerini çok kötü bulmadı.. Çok iyiy değil ama çok kötü de değil dedi..

son zamanlarda pek iyi değilim asılnda canım ya...
çocuk meselesi yüzünden değil...
okullar başladı ve bu seneki öğrencilerim çok sıkıntılı..
her biri bi ateş parçacı.. bir türlü sınıfı toparlayıp adam akıllı ders yapamıyorum...
bu durum beni çok üzüyo...
yarın itibariyle hepsinin evine ziyarete gidip ailelerle bu durumu çözmeye çalışıcam...
öyle yani...
sen nasılsın canım.. Bebeğini büyütmüşsün maşallah...

Canım benim yaaa Allah iş hayatındada sana yardım etsin ne diyelim. bahsettiğin değerleri ilk defa duydum kuzum.madem ailede sıkıntı var elinden geleni yapacaksın artık. ne güzel doktorun kötü bişey dememiş. inşaallah en kısa zmanda abilerininde sizinde yuvalarınız şenlenir. evet teyzesi büyüdü azıcıkkkk darısı sizlere hayırlısıyla en kısa zamanda
emin ol hepinize içten dua ediyorum. gelmesende topiğe unutulmuyorsun haberin olsun :13:

hatırlanmak ne güzel...
Allah razı olsun canım...
Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Kaderimde evlat sahibi olmak benim için hayırlı ise rabbim nasip etsin inşallah...
Size de hayırlı kolay doğumlar nasip olsun inşallah..
Anne olamıyorum şimdilik ama nasip olursa ekimin 22 sinde ikinci kez teyze olucam.. Zeren Zehramız geliyor... O kadar heyecanlıyım ki.. Ben burda onlar orda hazırlık yapıyorlar içim içime sığmıyor..

Sen bukadar çok evlat isterken, başkasının sevincini kendin sevincin gibi paylaşman maşaallah çok güzel bir ahlak.
Dilerim Mevlam bu tevekkülün ve paylaşımın hürmetine sizide güldürür canım.
hyaırlı saliha evlat olur inşaallah. darısı sağlıkla huzurla sizlere...

amin inşallah canım..
bu hayatta hiç birşeye imrenerek kıskanarak bakmadım canım..
benim hayatımda birşey eksik ise rabbimin bildiği birşey vardır... Bunda da bir hayır vardır.
Eksilten de O, çoğaltan da...

Mevla Teala elbet bu sabrın erdemin karşılığını verecek sana. emin ol...

Kılzar acaba altına kapıyı kaplayan mavi tülden alsammı ?
İçimden alamk geliyor ama abartılı kaçarmı acaba?
Aişem sen tülledinmi altını ?
Cadıozy epavk inci kardelen tubish sizler nasıl yaptınız kapı süslerini abartılı omaz demi ?
En sadesi buydu çok beğenerek aldım bakalım sizler ne diyeceksiniz
Çok oldu alalı ama bildiğiniz gibi hastalıktan gözümü açıpta paylaşamamaıştım kısmet bu vakteymişşş

Eklentiler

• $IMG_0043.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_0044.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 44

canim cok guzel hic abartisi yok sade ve sik. burda bulursam ben de bakarim ya da annemler getirir burda olmuyor olabilir ben de evdeki karyolaya koyacagim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…