- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.021
cadizoy...
canim az kaldi sana heyecanladim adina. Insallah her sey cok rahat ve kolay gecer senin icin. Bakalim minik prenses nasilmis:) saglikla gelsinler hepsi insallah
canim senin yastiklar duz mu? yamuk kafa duz kafa olmasin diye olan su yastiklar nasil acaba fikri olanlar..
Baby Infant Newborn Prevent Flat Head Shape Pillow Sleep Positioner (Model: Br010158) (Flowers): Amazon.co.uk: Baby
bir de bu bana yuksek gibi geldi
http://www.amazon.co.uk/Clevamama-7...80274783&sr=1-24&keywords=newborn+baby+pillow
çok geçmiş olsun tubişim Rabim şifa versin..selam kızlar nasılsınız?
2 gündür gelemedim. internetimiz kotalıydı. kotayı aşınca otomatik kesiliyor.
bugün yenilendi. ve geldimm :)
çok özledim sizlerii
sizlerde ne var ne yok bakalım?
biz hamd olsun iyiyiz.dünden beri bir kırıklık var üsümde.başım agrıyor,burnum akıyor,bir hapşurunca 7-8 defa hapşuruyorum.boğazım ağrıyor... geçer inşallah Rabbimin izniyle...
yarın da kontrolümüz var.3 aylık olucak yusufcugum
bakalım kilo,boy ne alemde.
şimdi çıkıyorum kızlar. çocukları yıkayayım.Cuma günleri yıkanmak ve yıkamak sünnetmiş
öptüm sizleriiiii
Hayirli cumalar kizlar.10 gun kaldi benimde doguma.8 ekim sali.allah izin verirse.spinal anestezi olucam.ozLemcim seninle aramiz cok az canim.
Ben aldım canım.Elyaf bebek yastığı aldım ben.Bildiğin normal yastığın küçük olanı.Anneler de getirdiler kendi doldurduklarından.kizlar gunaydin..
yine terli bir sabahtan bildiriyorum:) herkes iyidir insallah. Kizlar bebege 1 yasina kadar yastik onerilmiyor ama hic yastik alaniniz oldu mu? Ben yorgan takimi yastik almadim. Battaniyeler var yeter diye. Oda takimi alinca alicaz bakalim.
Valla gazdan bende korkuyordum ama korkunun ecele faydası yokmuş.Her bebek gibi bizde de var maalesef.İnşallah kolik durumuna gelmez.Bugün 8den beri gaz konusunda araştırma yapıyorum.Kimyon ve çörekotu bu derdin en büyük ilacıymış.Kimyasal ilaçlarla nereye kadar dedim ve kimyona merhaba dedim.Herşeye atıyorum artık.Sende başla şimdiden.Sütün gazsız gelmeye başlasın.kuzuna da yarasın.yok canımcım kocam da gelecek.. tek başıma bırakmazlar zaten. doğururum filan dimi :))
sen nasılsın kuzum? dinlenmeyi ihmal etme emi.. kuzun da daha iyi inşallah. ah şu gaz sorunu. ben de şimdiden korkuyorum ne yaparız diye.
aynen canım şuanda bile terliyorum..
ben yastık aldım canım. hatta bir tane de annem yapmış o daha alçak onu kullanırım herhalde.. pamuk yastık..
Aman grip geliyor gibi sana.İnşallah hemen engellersin.selam kızlar nasılsınız?
2 gündür gelemedim. internetimiz kotalıydı. kotayı aşınca otomatik kesiliyor.
bugün yenilendi. ve geldimm :)
çok özledim sizlerii
sizlerde ne var ne yok bakalım?
biz hamd olsun iyiyiz.dünden beri bir kırıklık var üsümde.başım agrıyor,burnum akıyor,bir hapşurunca 7-8 defa hapşuruyorum.boğazım ağrıyor... geçer inşallah Rabbimin izniyle...
yarın da kontrolümüz var.3 aylık olucak yusufcugum
bakalım kilo,boy ne alemde.
şimdi çıkıyorum kızlar. çocukları yıkayayım.Cuma günleri yıkanmak ve yıkamak sünnetmiş
öptüm sizleriiiii
Maşallah izelcim.Son günlerdesin sende.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah kuzunu...Hayirli cumalar kizlar.10 gun kaldi benimde doguma.8 ekim sali.allah izin verirse.spinal anestezi olucam.ozLemcim seninle aramiz cok az canim.
çok geçmiş olsun tubişim Rabim şifa versin..
ben de yeni atlattım..havalar aldatıyor..
iyi bak kendine çok öptüm paşaları..
evet canım ben çarşamba olacağım sen sonraki salı günü.. 6 gün filan olacak aramızda.. hayırlısı olsun canım.
hayırlısıyla atlatalım inşallah..sen yaşamışssın başına ne gelecekleri az çok tahmin ediyorsun ama ben bu konuda sıfırım yaşıycam ve göreceğim canım çok mu acıyacak süt gelecek mi kızım neye benziyor :))
Sa.kızlar nasılsınız cumanız hayırlı olsun dualarda buluşalım inşallah
Cadiozy nasılsın az kaldı heyecan sarmıştır seni
bol bol inşirah süresini oku inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
buarada isim ne düşündünüz belli mi?
ayşe geçmiş sayfaları tama okumasanda sanırım hifa rahatsız geçmiş olsun
dikkat edin kendinize sende kendini toparla şimdi sadece sen yoksun ssana muhtaç bir bebeğin var
allah korusun hasta olursanız km bakar size neyseki anacığın var allah onlardan razı olsun
işte annelik bu hifa hanımı öpüyorum..
buarada kızlar beni dr 18 haftada üçlü teste çağırdı sizce yaptırsammı
sizler ne yaptınız ben 21 haftada ayrıntılı ultrasyona gitmeyi düşünüyorum
sizler ne yaptınız?
Çok sağol canım.Gaz işte atlatmaya çalışıyoruz ikimizde
Ben kürtaj düşünmediğim için yaptırmadım 3lü 4lü testleri.Ama ayrıntılı usg önemli.Drum beni o haftalarda uyarmadı,tam da eşimin ameliyat haftasıydı o yüzden atlamışız.İnşallah iyi çıkar sonuçlarınız
a.s. canım...isim Ezgi olacak canım eşimle uzlaştığımız tek isim bu. bulduğum bütün isimlere bahane buldu. Daha bugün de diyor ki akşama kadar düşünelim Ezgi de kararlı mıyız? dedim ben kararlıyım seni bilmem :)) çok kararsız bir kocam var çoookkk.. yarın bebek şekerlerinin siparişini vereceğim.. bir onlar kaldı.Sa.kızlar nasılsınız cumanız hayırlı olsun dualarda buluşalım inşallah
Cadiozy nasılsın az kaldı heyecan sarmıştır seni
bol bol inşirah süresini oku inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
buarada isim ne düşündünüz belli mi?
ayşe geçmiş sayfaları tama okumasanda sanırım hifa rahatsız geçmiş olsun
dikkat edin kendinize sende kendini toparla şimdi sadece sen yoksun ssana muhtaç bir bebeğin var
allah korusun hasta olursanız km bakar size neyseki anacığın var allah onlardan razı olsun
işte annelik bu hifa hanımı öpüyorum..
buarada kızlar beni dr 18 haftada üçlü teste çağırdı sizce yaptırsammı
sizler ne yaptınız ben 21 haftada ayrıntılı ultrasyona gitmeyi düşünüyorum
sizler ne yaptınız?
Canim bende 7 yil once sezeryan oldum.genel anestezi olmustum ozaman.simdiki
Benim icin baska bir deneyim olucak.bakalim rabbim kolaylik versin hepimize.bende kizimi cok merak ediyorum.sut konusunda rahat ol.stres yapma.allahin izmiyle olur sutun.nasibiyle gelir prensesin.bende ilk dogumumda gogus yarasindan cok cektim.sezeryan acisi nedirki onun yaninda.32 haftadan beri krem kullaniyrm bunda.2 cesit.insallah olmaz.
a.s. canım...isim Ezgi olacak canım eşimle uzlaştığımız tek isim bu. bulduğum bütün isimlere bahane buldu. Daha bugün de diyor ki akşama kadar düşünelim Ezgi de kararlı mıyız? dedim ben kararlıyım seni bilmem :)) çok kararsız bir kocam var çoookkk.. yarın bebek şekerlerinin siparişini vereceğim.. bir onlar kaldı.
aminnn canım hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
ben yaptırdım canım aklımda kalmasın diye yaptırdım yoksa kesin tanı koydurucu bir test değil ama sonra niye yaptırmadım diye aklımda soru işaretleri kalır diye yaptırdım.
ayy ben de mi başlasam krem sürmeye. lansinoh aldım ben de. çok korkuyorum o yaradan.. chicconun silikon göğüs ucunun siparişini verdim.
Aminn canım.. hepsi geçecek unutulacak ama tabi öncesi insan stres oluyor illa ki..
maşallah ne güzel bir isim kulağa çok hoş geliyor
telavuzuda kolay hayırla gelsin bebeğiniz
bence değiştirmeyin kararsız eşin bir sonraki için şimdiden düşüne dursun:)
eşimde istemiyor gereksiz diyo bende karar verdim haftaya sadece muayene gidicem cinsiyetide öğreniriz
bakalım bizim ne olucak bizde artık isim araştırırız
şekerleri nerden sipariş veriyorsun bursada satılan yerler vardır yoksa nettenmi alacaksın?
a.s. canım...isim Ezgi olacak canım eşimle uzlaştığımız tek isim bu. bulduğum bütün isimlere bahane buldu. Daha bugün de diyor ki akşama kadar düşünelim Ezgi de kararlı mıyız? dedim ben kararlıyım seni bilmem :)) çok kararsız bir kocam var çoookkk.. yarın bebek şekerlerinin siparişini vereceğim.. bir onlar kaldı.
aminnn canım hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
ben yaptırdım canım aklımda kalmasın diye yaptırdım yoksa kesin tanı koydurucu bir test değil ama sonra niye yaptırmadım diye aklımda soru işaretleri kalır diye yaptırdım.
ayy ben de mi başlasam krem sürmeye. lansinoh aldım ben de. çok korkuyorum o yaradan.. chicconun silikon göğüs ucunun siparişini verdim.
Aminn canım.. hepsi geçecek unutulacak ama tabi öncesi insan stres oluyor illa ki..
evet canım kardeşim için düşünmüştük bu ismi 1999 yılında ona kısmet olmadı kızıma olacak galiba :)
hem kısa söylemesi de kolay yazması da kolay.. ben en çok öyle isimler tercih ettim. bir de eslem ismi çok hoşuma gitti ama eşimi razı edemedim..
bunu bir doğurayım canım da ötekine cesaret edebilecek miyim bilmiyorum.. aslında tek çocuk kalmasını istemiyorum ama hamilelik zor bir süreç doğum nasıl olacak canım çok mu acıyacak.. hele bu küçük hanımı bir görelim en az 2 sene sonra düşünürüm düşünürsem de.. tabi bütün babalar gibi benim eşim de erkekten çocuk istiyor.. onun için hadii diyebilir :)
haftaya cinsiyetiniz belli olacak demek. Rabbim gönlünüze göre versin canım.. hayırlısı olsun.. sağlıkla gelsin inşallah.
canım bursaya gidip de dolanamayacağım için gittigidiyordan sipariş vereceğim ordan beğendim bir tane.
bebek şekerlerimiz ve sepetimiz işte....
Eki Görüntüle 816034 Eki Görüntüle 816038
canım kalkan alıp almama konusunda kararsız kaldım. Ayşe poşetle kapattım deyince dedim ben de öyle yaparım..Basla canim kreme.dun doktor muaynem vardi.doktorum gunde 3 kere sur dedi.donusumlu olarak lansinoh ve bepanthen kullaniyorum.buzdolabi pesetlerinden kes kapla gogsunu dedi. Simdiden cok aciyor benimkiler.ama posetin faydasi oldu.oglumdada zeytinyagi surup kapatirdim.gogus kalkanininda faydasi cokmus.alicam bende.silikon ucu almadi oglum benim.emmedi.illa yarali yarali meme istedi.
Cok guzeller canim.kac tane siparis verdin?
evet canım kardeşim için düşünmüştük bu ismi 1999 yılında ona kısmet olmadı kızıma olacak galiba :)
hem kısa söylemesi de kolay yazması da kolay.. ben en çok öyle isimler tercih ettim. bir de eslem ismi çok hoşuma gitti ama eşimi razı edemedim..
bunu bir doğurayım canım da ötekine cesaret edebilecek miyim bilmiyorum.. aslında tek çocuk kalmasını istemiyorum ama hamilelik zor bir süreç doğum nasıl olacak canım çok mu acıyacak.. hele bu küçük hanımı bir görelim en az 2 sene sonra düşünürüm düşünürsem de.. tabi bütün babalar gibi benim eşim de erkekten çocuk istiyor.. onun için hadii diyebilir :)
haftaya cinsiyetiniz belli olacak demek. Rabbim gönlünüze göre versin canım.. hayırlısı olsun.. sağlıkla gelsin inşallah.
canım bursaya gidip de dolanamayacağım için gittigidiyordan sipariş vereceğim ordan beğendim bir tane.
bebek şekerlerimiz ve sepetimiz işte....
Eki Görüntüle 816034 Eki Görüntüle 816038
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?