Bol bebiş topiği

Amiiin.Gaz sorunumuz hala devam etmekte
Bende 9 ay boyunca babasına ve bana benzesin diye dua edip durmuştum.Çok şükür gıcık olduğum kimseye benzemiyor
İnşallah ikinizin karışımı bi zeytin gelir aranıza.

Bende aktardan aldım yeşil ağırlıktaydı.Keskin olmasa da kokusu da güzeldi.100 tane yapacaksan 200 gr fazla bile geliyor.Ben 100 gr aldım,yetmedi gittim bi daha aldım.Fazlasını da çekmecelerimize koyacağım.Demleyip saçlarıma,cildime de sürerim.Çok iyi gelir yağlanma sorunuma lavanta.
Misina ile bağlamadım ben.Kibrit şerit diye bi kurdela satılıyor.Kurdelanın en incesi oymuş.Onunla bağladım sıkıca,boncuğu da ekledim.Nazar boncuğuna inanmam aslında.Ama başka seçeneğim yoktu burda.O yüzden onu aldım.
Boncuğuna,şekerine veya lavantasına göre fiyatlar 2,5 ile 4,5 arasında değişiyor canım.Tabi bu Konya piyasası fiyatları.Benimki 1,5tlye geldi.Kendi el emeğim olması da cabası

Kevokcuum.Hoşgelmişsin canım.Uzun zaman oldu hakikatende.Biz Hifamla sana hep dua ettik teyzesi.Hala da ediyoruz. En kısa zamanda sende aramıza çift kişi olarak döneceksin.Dualarımız hep seninle.Rabbim dermansız dert vermesin yeterki.Herşey yoluna girecek inşallah.Rahim filmi çektirenlerin o ay hamile kaldığını duyarım sık sık.İnşallah devamı hamilelik olarak devam eder aşılama olarak değil.Dualarımdasın hep canım arkadaşım.

Ben tüllü yaptım.Hatta sonradan keşke daha fazla tüllü yapsaymışım da dedim.Tülle bi dene kapıya as bak,hoşuna gitmezse çıkarırsın.Çataliğneyle tutturuverirsin altına.Ben öyle yaptım.Hatta son hallerini görmediniz siz.Çekip koyayım fotosunu şimdi.

Kızlar merhaba günaydın....

Bende araştırma peşindeyim.

Aklıma bi çok şey takıldı.

Beşik için uyku setleri standart boyda mı oluyor?

Önce beşiği sonrada ona göre mi uyku seti aldınız?

Şimdi alırım yaptıracağım beşiğe uymaz diye korktum almaktan.

Ayşecim sen beşiğini yaptırtmıştın. Ölçülerini sen kendin mi verdin yoksa mobilyacı mı ayarlıyor?

Ayy ne çok soru soruyorum. Kafam karışık. Şaşkn ördek gibi oldum heee

Erkenciyiz bugün yine.Dünkü kadar olmasa da gazlı bi geceyi daha geride bıraktık biz.
Hamiş olmak daha kolaydı arkadaş ya El kadar yavru kıvranırken bişey yapamamak can sıkıcı bi durum.:26:
Sabah 8de oturdum pc başına.Gazlı bebeğe masaj,gaz için yararlı gıdalar,gaz yapan gıdalar,gaz için bitkisel ürünler vs vs.Aratmadığım şey kalmadı goo amcama.:126:
Esra Erol bi tarif vermiş,çoğu kişi de memnun kalmış.Onu yaptım bende.Yarım fincan su+yarım çay kaşığı kimyon+yarım küp şeker kaynatılıp soğutulur ve tülbentten süzülüp günde 1 çay kaşığı içirilir diyor.15günden küçük bebeklere yapmayın diyorlar biz 16 günlüğüz bugün.O yüzden besmeleyle verdim.Şifa olsun kızıma inşallah
Kendimde 1 çay kaşığı kimyonu yutup 1 bardak su içtim üstüne.Her gün 1 kez yaparsam sütümden gaz geçmezmiş bebeğime.Ona da devam ederim artık.İlaçlarla nereye kadar değilmi?Her yerde kimyon yazıyor.O yüzden kimyona güveniyorum.
Gidip biraz süt sağayım,sızlıyor göğüslerim.İnşallah kimyon hemen etki eder gazımıza.Biraz daha kalın giyineyim bende.

Bu arada sabah sabah bişey buldum.Sizlerle de paylaşayım dedim.
Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin | Boyut Yayın Grubu facete öneri olarak gelmiş bana.Korkuyu tanımak kitabını istedim ben.Kitaplığımıza bir tane daha eklendi Uzun zaman olmuş kitap almayalı.Çok hoşuma gitti sabah sabah.Toparlanayım da kitapçıma bi uğrayım bende.

Kuzum çok güzel sade. İstersen de kafana göre tüllerle filan süsleyebilirsin. Böylede güzel.

Ben kapı süsü, bebek şekeri almadım. Ohooo benim çok işim var dilekcimm:18::18:

Hoşgeldin panik hamiş aramıza Günaydın İncim.
Markalarına göre boyutlar değişiyor.10 cm falan oynuyor ama çok değil.Biz önce beşiği aldık sonra takımlara baktım.Mobilyacımız esnekti bizim.İstediğiniz boyutlarda yaparım dedi.Ama biz onun tavsiyelerine kulak verdik.Nasılsa çocuk büyüyecek ve bize 2.bi genç odası masrafı olmasın istedik.Bizim yatağımız 70*140 ebatlarında.40 ile 140 arasında değişiyor yatak boyları.Biz en büyüğü olsun istedik.5-6 yaşına kadar (çok uzun boylu olmazsa) kullanır.Büyüyünce de 190 oluyor boyu.Yani tam bi genç odası yatağı boyutu.Normalde yataklar büyüynce 160-170de falan kalıyormuş.Olmuşken kalıcı olsun dedik biz.Park yatak uyku setlerinin ebatları da değişiyormuş.Bence önce yatağın boyuna karar verin sonra uyku seti,nevresim al.

Kuzum çok güzel sade. İstersen de kafana göre tüllerle filan süsleyebilirsin. Böylede güzel.

Ben kapı süsü, bebek şekeri almadım. Ohooo benim çok işim var dilekcimm:18::18:

Kız 30.haftadan sonra hareket kabiliyetin azalıyor,gezme isteğin düşüyor,göbeğime vuracaklar korkusuyla çarşı pazar gezemiyorsun.Üstelik yarım saatte pert oluyorsun.Bi an önce al artık eksiklerini. Demedi deme sonra.

Ayşem fazla vaktim yok canım benim kızkardeşim doğuma girdi de senin gaz problemini görünce yazayım dedim Temmuz anneleri çörekotlu bir tarif yapıyorlar herkes çok memnun bir dene istersen şifa olur inşallah

Son düzenleme:
Ayşem fazla vaktim yok canım benim kızkardeşim doğuma girdi de senin gaz problemini görünce yazayım dedim Temmuz anneleri çörekotlu bir tarif yapıyorlar herkes çok memnun bir dene istersen şifa olur inşallah

Allah yardımcısı olsun kardeşinin.Sağsalim kucağına alsın kuzusunu inşallahh.
Hemen temmuz annelerine uçuyorum canım.Çok sağol

Evet bende ondan korkuyorum artık ayşecim. Eksikler var çok. Beşiğe karar verip ona göre uyku seti ve nevresim takımı alıcam.

Kaç tane nevresim takımı lazım olur sen kaç tane aldın kuzum ?

Birde kayınvalidem sardırıyormuş pike takımı filan ama nasıl bişi görmedim henüz. Zaten kışın doğacak bizim kız. Gezmek daha da zor olur. Bende tamamlamaya çalışıyorum canım napim yaa

Ben büyüyen beşik yaptıramıyacağım malesef. Lojmandayım evim kutu gibi. dolap ve bi beşik yaptırcam. Modelide göstereyim. Çekmeceler boyle pembiş mi olsun yoksa beyaz mı bilemedim. Gönlüm pembeden yana. Dolap modelini paylaşmıştım bi ara. Ama sen o zaman dogum yapmıştın. Göstereyim sanada. Dolap 1.ci fotodaki gibi olacak. Ortasındada böyle bir tül istiyorum beşikle uyumlu olacak.

ZERRE_ kullanıcısından alıntı
çörek otunu demliktemi kaynatıp demliyecez bir daha anlatırmısınız
canım ben daha etkili olur belki diye havanda dövdüm 1 yemek kaşığı çörek otunu, üstüne kaynamış su koyup soğuyana kadar beklettim
içtikten sonra kalan taneleri de balla karıştırıp yedim
gaz konusunda zaten harika, bide paşamı mışıl mışıl uyutuyor...bu saat oldu hala uykuda.

canim cok guzel hic abartisi yok sade ve sik. burda bulursam ben de bakarim ya da annemler getirir burda olmuyor olabilir ben de evdeki karyolaya koyacagim:)

Çok sağol teyzesi beğendiğine sevindim
Aişem 50 tane yapacağım canım.
bebeğin rahat uyuması için ağlamaması içinde başının altına lavanta koymak iyiymiş.
bende kullanırım diye 100 gr alacağım eksik olmasında 50 tane için.
hani eklememişsin kuzunun kapı süsünü metakla bekliyorummmm

selam kızlar. Nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür. yuvarlanıp gidiyoruz. Son 5 gün..
Bugün evde temizlik var kayınvalidem temizlikçi çağırmış. En iyisi ayak altında dolaşmamak diyorum fırsat bu fırsat yürüyüşe çıkayım...

karapisso canım gayet güzel bence tüllerle süsle derim. benim eşim ben yaparım dedi attı durdu ama icraat yok her zamanki gibi.. kapı süsü almayı düşünmüyorum canım ben...

1 taç uyku seti+1 nevresim takımı aldım ben.Bekarken kendim boyadığım kumaş boyama nevresim takımı+1 annemin yaptırdığı pike takımı+1 kendi bebeklik uyku takımımı da annem getirdi.1 tane english homedan aldığım yorgan ve yastık var.2 kayınvalidem,2 de annem yastık verdi.Hangisini kullandım hiç Uyku seti serili üstünde uyuyor,battaniyeler içinde.Kış bebeği de olsa yorgan için çok erken.Kirlenme ihtimaline karşı yedek olsa yeter.Beğendiğin modelleri internet sitelerinden alırsan daha kolay oluyor.Hem yorulmuyorsun hem ucuz oluyor.Ben hep öyle yaptım.Markaların kalitelerini biliyoruz zaten.İnsanın içine siniyor alırken.
Ben görmüştüm o mesajlarını ama silindiği için cevaplarım yeniden yazamadım:26:
Aynalı mı tüllü mü diye sormuştun hatta.Kırılma ihtimalini düşünme derim ben.Çünkü ikisinin de boyu yukarda.Ayna ilerdeki yaşta kullanışlı olur ama tüllü de çok şeker duruyorBen olsam tüllü alırdım.Aynalı herkeste var
Dolabının içini güzel seçmişsin.Benimki de bi tarafı raf bi tarafı askılı uzun.Askılı yere yorgan takımlarını sıraladım.Zaten askıları mini mini kalıyor.Çekmeceleri mümkün olduğunca derin yaptır derim ben.Orta boy biberonlar bari dik durabilsin.İlerde de eşyaları büyüyeceği için kullanışı daha iyi olur.Kışlıkları,ayakkabıları falan da koyabilir çekmecelerine.
Pembe çekmeceler çok şekermiş.Nasılsa büyüyünce değişecek yatağı bırak tam bi bebiş odası olsun.Beyazı ilerde yaptırırsın. Hevesini al pembişlerden.

Ayşem ya özür dilerim Ağustos anneleriymiş (
O kadar çok tarif varki bilemedim hangisi daha iyi gelir.
Yoksa sadece kimyonlamı gitsek şimdilik.Ağır gelmesin ikisi birden:44::44::44::44:

Suyu bebeğe mi içiriyoruz kendimizmi içiyoruz:44::44::44::44::44::44:
ZERRE_ kullanıcısını bulayım en iyisi ben :) Çok sağol Feyzam.Kardeşin hakkında bilgi ver merak ederim ben:26:

Oda kokusu da lavanta olmalı.Ama bebek odasına koymak zararlıymış.Ben lavanta yağı aldım aktardan.Kalorifer sularının içine damlatıyorum.Güzel kokuyor odalar.
İşte kapılarımız....

Balon şeklinde olanı hastaneye götürmüştük...

Kız tek başına yürüme sakın.Mazallah yollarda ağrı falan girer.Bi de tansiyon sıkıntın var senin.

kizlar gunaydin..
yine terli bir sabahtan bildiriyorum:) herkes iyidir insallah. Kizlar bebege 1 yasina kadar yastik onerilmiyor ama hic yastik alaniniz oldu mu? Ben yorgan takimi yastik almadim. Battaniyeler var yeter diye. Oda takimi alinca alicaz bakalim.

Kız tek başına yürüme sakın.Mazallah yollarda ağrı falan girer.Bi de tansiyon sıkıntın var senin.
yok canımcım kocam da gelecek.. tek başıma bırakmazlar zaten. doğururum filan dimi :))
sen nasılsın kuzum? dinlenmeyi ihmal etme emi.. kuzun da daha iyi inşallah. ah şu gaz sorunu. ben de şimdiden korkuyorum ne yaparız diye.

aynen canım şuanda bile terliyorum..
ben yastık aldım canım. hatta bir tane de annem yapmış o daha alçak onu kullanırım herhalde.. pamuk yastık..

yastikla mi yatircaksin canim zararlii diyorlar da ben almadim henuz.

cadizoy...
canim az kaldi sana heyecanladim adina. Insallah her sey cok rahat ve kolay gecer senin icin. Bakalim minik prenses nasilmis:) saglikla gelsinler hepsi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…