- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.001
Amiiin.Gaz sorunumuz hala devam etmekteAyy canım benim gönlümü bir hoşşş eyledinki ne hoşşş
Olsun kızmetinde yavru ağzı varmışş salıkla gazını rahat rahat çıkararak giysin Hifa hatun :102::103:
ayy canım benimmm donansın inşaallah. aklıma donansın deyince,ilk hamileliğimde komşum abana bir kız birde erkek donu vermişti donansın diye nasip olmadı bundada vermedi bişey olsa donatırız diyeeee
Maşaallah kuzum 20.haftana girmişsin zaman nasıl geçiyorrrr su gibi resmen suuuuuuu
Senin kzıın sana çekerse zaten akça pakça titiz olur kuzummm. ki bence kızlar anneden ne görürse aynısı oluyorlar analarını beğenmeseler bile analarının yaptığının aynısını yapıyorlar
inşaallah bizim paşamız anasına babasına çeker başkasına benzemesini istemiyorum kim olursa olsun
Demi kuzum ya haksızmıyımmmm
Bende 9 ay boyunca babasına ve bana benzesin diye dua edip durmuştum.Çok şükür gıcık olduğum kimseye benzemiyor
İnşallah ikinizin karışımı bi zeytin gelir aranıza.
Bende aktardan aldım yeşil ağırlıktaydı.Keskin olmasa da kokusu da güzeldi.100 tane yapacaksan 200 gr fazla bile geliyor.Ben 100 gr aldım,yetmedi gittim bi daha aldım.Fazlasını da çekmecelerimize koyacağım.Demleyip saçlarıma,cildime de sürerim.Çok iyi gelir yağlanma sorunuma lavanta.Kuzum bildiğin gibi senden kopya çekerekteeeennnn gittim süs malzemelerimi aldımmmm
Şimdi sana birkaç sualim var.
Lavanta bulamadımtoptancı 1 kilo satacaktı baan bende 1 kiloyu ne yapacağım diye almadım,onun lavantası lila renklerdeydi yani tazeydi kokusu poşette bile yayılıyordu etrafa.
Onu almadım burta aktarda var ama rengi yok kokusuda aynı değil.
Senin aldığın nasılsı kuzum?
Birde sen tüllerini kurdelemeden önce misina ipiyle bağladınmı?
Ben nazar boncuğu yerine mavi uğur böceği aldım yapışkanlı
son olarak meraktan soruyorum bunu hazır bisikletli şekerler ne kadar araştırdınmı?
Bir arkadaşım doğum yapmak üzere almayı düşünüyorda fikir veririm dedim
Misina ile bağlamadım ben.Kibrit şerit diye bi kurdela satılıyor.Kurdelanın en incesi oymuş.Onunla bağladım sıkıca,boncuğu da ekledim.Nazar boncuğuna inanmam aslında.Ama başka seçeneğim yoktu burda.O yüzden onu aldım.
Boncuğuna,şekerine veya lavantasına göre fiyatlar 2,5 ile 4,5 arasında değişiyor canım.Tabi bu Konya piyasası fiyatları.Benimki 1,5tlye geldi.Kendi el emeğim olması da cabası
Kevokcuum.Hoşgelmişsin canım.Uzun zaman oldu hakikatende.Biz Hifamla sana hep dua ettik teyzesi.Hala da ediyoruz. En kısa zamanda sende aramıza çift kişi olarak döneceksin.Dualarımız hep seninle.Rabbim dermansız dert vermesin yeterki.Herşey yoluna girecek inşallah.Rahim filmi çektirenlerin o ay hamile kaldığını duyarım sık sık.İnşallah devamı hamilelik olarak devam eder aşılama olarak değil.Dualarımdasın hep canım arkadaşım.Herkese merhaba kızlar...
Uzun zaman oldu buralara gelmiyeli biliyorum..
Kusura bakmayın kızlar toparlanmaya çalıştım ama işe yaramadı pek...
Geçmişi okuyamadım.
Doğum yapanlara hamile kalanları hepinizi tebrik ediyorum.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin..
Bende durumlar iyi diyelim iyi olsun... Elhamdüllillah bu halimize...
Eşimde morfojoji,varikosel sayı hız ne ararsanız var...
Benimde bu ay prolaktin hormonum ilk defa tavan yaptı..
Yeni bir hastane ve yeni bir doktorla tedaviye başladım..
Pazartesi ya da salı rahim filmim var...
Sonrası aşılama şekilinde devam edicek..
Rabbim yardımcımız olsun...
Bebişlerinizi gözlerinden sizi pamuk yanaklarınızdan öpüyorum...
Ben tüllü yaptım.Hatta sonradan keşke daha fazla tüllü yapsaymışım da dedim.Tülle bi dene kapıya as bak,hoşuna gitmezse çıkarırsın.Çataliğneyle tutturuverirsin altına.Ben öyle yaptım.Hatta son hallerini görmediniz siz.Çekip koyayım fotosunu şimdi.Kılzar acaba altına kapıyı kaplayan mavi tülden alsammı ?
İçimden alamk geliyor ama abartılı kaçarmı acaba?
Aişem sen tülledinmi altını ?
Cadıozy epavk inci kardelen tubish sizler nasıl yaptınız kapı süslerini abartılı omaz demi ?
En sadesi buydu çok beğenerek aldım bakalım sizler ne diyeceksiniz
Çok oldu alalı ama bildiğiniz gibi hastalıktan gözümü açıpta paylaşamamaıştım kısmet bu vakteymişşş