Bol bebiş topiği

adaşım seninde doğumuna az kalmış baya. Benim bebiş 39+2 de geldi. Seninkide eli kulağındadır şimdi:)
canım çarşamba günü sezeryan olacağım Allahın izniyle inşallah..38+3 olduk bugün.
Aminnn canımm. Rabbim büyüktür elbet dayanma gücü verecektir diyorum hep. yoksa korkmuyor muyum tabi korkuyorum ama Allah sığınıyorum..kesinlikle canım kardeşi olmalı ben kardeşim doğduğunda 15 yaşındaydım o yüzden paylaşmayı bilmiyorum eşim de tek çocuk bizim evdeki ilk zamanlar yaşanan tartışmaları hatırlamak bile istemiyorum..
tşk ederiz canım daha güzelleri sizin olsun inşallah.
hayırlısı olsun canım hiç olmadı internetten bakarsın o kadar çok ki seçenek. sıkma canını..
benim kardeşim kulağını ters çevirirdi uyurken. biz düzeltirdik o çevirirdi kepçe kulak oldu işte
ilk zamanlar hep kontrol edeceğiz nefes alıyor mu döndü mü kustu mu..zor günler bizi bekliyor.

Güzel annişler, Güzel hamişler, bizim için dua eder misiniz? Hayırlı bir iş için.

Hayırlısı ile istediğim şey olsun. Dualarınıza talibiniz.

hayırlısı olsun canım umarım hayırlı güzel haberlerini
almak nasip olur..tek çocuklu aileleri biliyorum çocuk paylaşımı bilmez sorunlu
hoş az çok sende biliyorsun hem kızında büyüdüğünde eminim kardeş isteyecektir:)
sağol canım Allah razı olsun hele bir cinsiyet belli olsun
alacaklarımız çok biz daha yolun başındayız:))
ben çıkıyrm hepinizi öüpyrm ii tatiller..

evet canım farklı kalkan.arkadasım chıcconunkını 30 a almıs.posette cok faydalı.hemen basla kreme posetle.bende 70 tane siparıs verdım canım bebek sekerı 100 fazla geldı.

Canım çok şekerler.

Sen antalyadaydın dimi? Nerde yaptırdın acaba? Fiyatı ne kadar? Bende yaptıracam önümüzdeki günlerde.

tesekkkur ederım canım..evet antalyadayım.ben internetten siparıs verdım canım..gecen haftalarda ulastı elımde..ınankı cok agırlasım gezecek durumum yoktu.oyuzden eve siparıs verdım.çok da memnun kaldım.tane 1.5 tl .sepet 40 tl.daha uygunlarıda var ama.gezecek durumun varsa kıslahan karsında alay bebek sekerlerı dıye bır dukkan var.çok cesıt var...orayı tavsıye ederım..faceookdan da aratabılırsın.alay bebek ve nıkah sekerlerı dıye.ıstersen benım yaptırdıgım yerın internet adresınıde verebılırım.

kizlar ben mevzuyu kacirdim gogus kremi baslamak lazim mi erkende? ve de poset falan demissiniz ne poseti bildigimiz poset mi bu?

Evet canim ben 32. Haftada basladim.kreme.oglumu emzirirken cok acı cektim oyuzden bu hamileligimde erken davrandim .doktor 32 de basla dedi.simdiden kuru kuru oldu benim aciyor. Oyuzden kremleyip kestigim kucuk posetleri uclarina kapatiyorum.gercekten cok yumusatti.

Gaz yapanlardan uzak duruyorum doğumdan beri.Ondan önce de çok yemezdim fasulye falan.Hamişken de gaz sıkıntı veriyor insana.
Cinsiyet konusunda bende aynı şeyi yaşadım.Komşu bile merak içindeydi
Rabbim kalbinize göre versin inşallah.

Ay Özlem çok tatlı olmuş şekerler.Yerim ben seni getiren leyleği
Şekerleri mevlütte dağıtacakmışsın ben dağıtıyorum şimdiden.Gelen olur,gelemeyen olur,çağırmadıklarım olur o yüzden mevlütü beklemedim ben.Bir de mevlütünü 40ı çıktıktan sonra yapacağım ben.Millet taze bebek nasıl sevilir bilmez,alır öper koklar o yüzden erken yapmak istemiyorum.Ben de o da biraz toparlanalım istiyorum.

Ben yastık kullanmıyorum:26: Hatamı yapıyorum acaba.Doktor da kullanma dedi çünkü.Her emzirmeden sonra sağ-sol olarak pozisyon değiştiriyorum.Uyanıkken de dik durmasına dikkat ediyorum.Hep yan yatırıyorum ben.Fazla emdiği sütü kusuyor çünkü.

Güzel annişler, Güzel hamişler, bizim için dua eder misiniz? Hayırlı bir iş için.

Hayırlısı ile istediğim şey olsun. Dualarınıza talibiniz.
Allahım kalbinden geçeni versin inşallah sana.

Ayy renkleri çok güzel.Uçuk pembeye,uçuk maviye alışmışız.Seninkinin rengi çok tatlıymış.
En güzel günlerde dağıtın inşallah şekerlerinizi.

kizlar ben mevzuyu kacirdim gogus kremi baslamak lazim mi erkende? ve de poset falan demissiniz ne poseti bildigimiz poset mi bu?
Ben kremi sürdükten sonra ped koydum hata etmişim.Ped kremi emiyor,göğsü kurutuyor.Kuru uç da çatlıyormuş.Niye iyi gelmediğini o zaman anladım.Göğüs pedleri tek tek poşetli oluyor ya ben o poşetleri kapattım hep.Sık sık da değiştirdim.Memem hep ıslak kaldı.Sütüm ve kremle karışınca.Ondan sonra iyileşmeye başladı uçları.

kizlar bebek karni yamultunca karin disa cikinca nefes darligi yasiyorum nabzim yukseliyor garip oluyorum var mi bole yasayan?
Evet canım aynen öyle oluyor.Bende yaşadım o dediklerini.Sanki bi çuval un var göğsümde sanırdım.Başım falan dönerdi.

Tesekkur ederiz canim benim. O sekerleri secmek abartmiyorum 1 ayimizi almistir. Acaba kizim da babasi gibi boyle kararsiz mi olacak? Yandik o zaman.
Canim annem fazla kalamaz o yuzden yanimdayken olsun istiyorum sonra birdaha gelemez anneannem ameliyati filan olacak. Ben de seninle ayni fikirdeyim herkes ellemek isteyecek ama ben basina nobetci dikecegim ya annem ya da kardesim dursun basinda. Ellemek yok karsidan baksinlar. Hic olmadi kendim dururum basinda. Misafirleri kayivalidem karsilasin diyorum.

günaydın kızlar

bizim sağlık ocagı randevumuz dünmüş ama ben unutmuşum yaaa
kafa kalmadı son günlerde.neyse Allah'tan aşı değil rutin kontrol.pazartesi gideriz.

dün akşam arkadaşlara yemeğe gittik.Yusufcuk kucaktan kucaga gezdi durdu
ortada sürekli MAŞALLAH SUBHANALLAH cümlesi...
iyi niyetli ve Allah korkusu olan insan çocuk sevmeyi biliyor ya

bayram yaklaşıyor ve çocuklara bayramlık almak gerekiyor.artık site site bayramlık bakmaya başlıyorum.
civil,lcw,h&m,c&a ve daha önüme çıkan bilimum yerler...
begenip,mağazasına gidip almak düşücesideyim.çok uzun gezmek istemiyorum.
kendime birşeyler alıp almamak konusunda kararsızım.diyeti bıraktıgım halde kilo vermeye devam ediyorum.ekmeği kestim.
bu ay içersinde toplamda 7 kilo verdim.
neyse az daha fit olayım sonra alırım bişiler

Canlar sizlerde ne var ne yok bakalım?

özimm zaman yaklaştı hee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…