- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.041
canım çarşamba günü sezeryan olacağım Allahın izniyle inşallah..38+3 olduk bugün.adaşım seninde doğumuna az kalmış baya. Benim bebiş 39+2 de geldi. Seninkide eli kulağındadır şimdi:)
Aminnn canımm. Rabbim büyüktür elbet dayanma gücü verecektir diyorum hep. yoksa korkmuyor muyum tabi korkuyorum ama Allah sığınıyorum..kesinlikle canım kardeşi olmalı ben kardeşim doğduğunda 15 yaşındaydım o yüzden paylaşmayı bilmiyorum eşim de tek çocuk bizim evdeki ilk zamanlar yaşanan tartışmaları hatırlamak bile istemiyorum..kime niyet kime kısmet adıyla büyüsün bende eşlem ismini seviyorum
gerçi son zamanlarda herkes eşlem ismine taktı çok yaygınlaştı anlayacağın
hayırlısıyla doğurursun canım stres yapma Allah büyük elbet yardım edecektir
sen gönlünü ferah tut herkes ilki doğumdan sonra artık istemiyorum diyor ama
zamanla bugünleri unutuyorsun yine bebeğinin olmasını istiyorsun hem ben tek çocuğa karşıyım
çocuğun kardeşi olmalı paylaşmayı bilmeli inşallah hayırlısı ise bir sonraki erkek olur:)
amin canım çevremde herkes erkek diyor rüyasında görenler dahi var
benim içimden bir şey geçmiyor hep hayırlısı diyorum haftaya
belli olur inşallah..
buarada çok güzel şeker seçmişsin bende muhtemelen sipariş vericem
zaten burda yok ya da var ben bilmiyorum dolanacağımı sanmıyrm yinede belli olmaz
kurban bayramında bursaya gitme niyetimiz vardı o sıra belki şeker alırım diye düşünmüştüm
ama sanırım gidemeyeceğiz artık nasip planlarım değişti
benim kardeşim kulağını ters çevirirdi uyurken. biz düzeltirdik o çevirirdi kepçe kulak oldu işteKızlar başın şekli konusuna takılmayın bebek nasıl rahet ederse öyle uyuyor sadece kulağının katlanmamasına dikkat edin yeter.Çünkü siz çevirsenizde o istediği gibi dönüyor.İlk 40 gün zaten uyurken yanında olmanız önemli.Ben elyaf,pamuk,yün küçük bebe yastıklar kullanıyorum.Kafa şekli de 1 yıl içinde düzelirmiş zaten korkmayın.Yastıklara dikkat etmek gerek dönmesin diye aman ağzını kapatabilir dikkat edin yastıklara.
canım çarşamba günü sezeryan olacağım Allahın izniyle inşallah..38+3 olduk bugün.
Demek büyük buluşma çarşamba günü. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğinle sana. Gün beklemekte ayrı bir zor iş. Normal doğumda ne zaman olacağını bilemiyorsun apar topar oluveriyor herşey. Bütün sıkıntılarında onu ilk gördüğün anda unutulup gidiyor işte.
canım çarşamba günü sezeryan olacağım Allahın izniyle inşallah..38+3 olduk bugün.
Aminnn canımm. Rabbim büyüktür elbet dayanma gücü verecektir diyorum hep. yoksa korkmuyor muyum tabi korkuyorum ama Allah sığınıyorum..kesinlikle canım kardeşi olmalı ben kardeşim doğduğunda 15 yaşındaydım o yüzden paylaşmayı bilmiyorum eşim de tek çocuk bizim evdeki ilk zamanlar yaşanan tartışmaları hatırlamak bile istemiyorum..
tşk ederiz canım daha güzelleri sizin olsun inşallah.
hayırlısı olsun canım hiç olmadı internetten bakarsın o kadar çok ki seçenek. sıkma canını..
benim kardeşim kulağını ters çevirirdi uyurken. biz düzeltirdik o çevirirdi kepçe kulak oldu işte
ilk zamanlar hep kontrol edeceğiz nefes alıyor mu döndü mü kustu mu..zor günler bizi bekliyor.
canım kalkan alıp almama konusunda kararsız kaldım. Ayşe poşetle kapattım deyince dedim ben de öyle yaparım..
kalkan göğüs ucundan farklı dimi? kremleyip kapatmakta kullanılıyor sanırım.. fiyatı biraz fazla geldi bilemedim alsam mı almasam mı diye.
tamam canım hemen başlıyorum sürünmeye.. gerçi benim zamanım çok az kaldı ama şimdiden süreyim fayda eder belki..
75 tane sipariş vereceğim canım.. 50 tane az geldi 100 tane de çok mu olur dedim bilemedim. eşim de dedi 100 tane çok olur deyince ikisinin ortası olsun bari dedim..
benim akrabam yok burda. sadece annem gelecek memleketten. eşimin akrabaları olur işte mevlüte gelen..
Eki Görüntüle 816117 Eki Görüntüle 816118 bunlarda benım kızımn sekerlerı):
Canım çok şekerler.
Sen antalyadaydın dimi? Nerde yaptırdın acaba? Fiyatı ne kadar? Bende yaptıracam önümüzdeki günlerde.
aminnn canım. sorma canım ya geldi çattı çok az kaldı. heyecan dorukta..canım çarşamba günü sezeryan olacağım Allahın izniyle inşallah..38+3 olduk bugün.
Demek büyük buluşma çarşamba günü. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğinle sana. Gün beklemekte ayrı bir zor iş. Normal doğumda ne zaman olacağını bilemiyorsun apar topar oluveriyor herşey. Bütün sıkıntılarında onu ilk gördüğün anda unutulup gidiyor işte.
tamam canım başladım bugün ben de..evet canım farklı kalkan.arkadasım chıcconunkını 30 a almıs.posette cok faydalı.hemen basla kreme posetle.bende 70 tane siparıs verdım canım bebek sekerı 100 fazla geldı.
sen deneyimli annesin sen 70 iyi diyorsan iyidir :) ben de 75 ile fena bir seçim yapmamışım :)
Eki Görüntüle 816117 Eki Görüntüle 816118 bunlarda benım kızımn sekerlerı):
çok tatlılar canım ya. çok beğendim.. eşime de gösterdim biz de kelebekli mi alsaydık diyor
ne kadar kararsız benim kocam.. bu leylekliye karar verene kadar epey düşündü :)
aminnn canım. sorma canım ya geldi çattı çok az kaldı. heyecan dorukta..
tamam canım başladım bugün ben de..
sen deneyimli annesin sen 70 iyi diyorsan iyidir :) ben de 75 ile fena bir seçim yapmamışım :)
çok tatlılar canım ya. çok beğendim.. eşime de gösterdim biz de kelebekli mi alsaydık diyor
ne kadar kararsız benim kocam.. bu leylekliye karar verene kadar epey düşündü :)
Tesekkur ederim canim.bende cok kararsiz kalmistim.esim yorum yapmadi bana birakti.seninkide cok guzel.cok begendim.mevlut yapickmisn kizina?
Tesekkur ederim canim.bende cok kararsiz kalmistim.esim yorum yapmadi bana birakti.seninkide cok guzel.cok begendim.mevlut yapickmisn kizina?
ne güzel canım eşin sana bırakmış benimki bana bıraksa hep en süslüsünü alırım da eşim karışmadan durmuyor ki :)
tşk ederim canım...
evet canım yapıcaz kayınvalidem pek istekli hazır annem de yanımdayken yapalım diyorum ben de. aslında burda kimsem yok akrabam filan yok ama kayınvalidem yapalım dediği için yapıcaz..
sen yapıcak mısın?
bizim orda 6 aylık olunca mevlüt yapılır ama burda daha erken yapıyorlarmış 10 günlük 15 günlük olunca filan yapılıyormuş. iyi dedim ben de annem de yanımdayken çıksın aradan. önümüz de kış zaten. fazla soğumadan yapılır..
ne güzel canım eşin sana bırakmış benimki bana bıraksa hep en süslüsünü alırım da eşim karışmadan durmuyor ki :)
tşk ederim canım...
evet canım yapıcaz kayınvalidem pek istekli hazır annem de yanımdayken yapalım diyorum ben de. aslında burda kimsem yok akrabam filan yok ama kayınvalidem yapalım dediği için yapıcaz..
sen yapıcak mısın?
bizim orda 6 aylık olunca mevlüt yapılır ama burda daha erken yapıyorlarmış 10 günlük 15 günlük olunca filan yapılıyormuş. iyi dedim ben de annem de yanımdayken çıksın aradan. önümüz de kış zaten. fazla soğumadan yapılır..
Mevluttemi dagiticaksin sekerleri canim?
Mevluttemi dagiticaksin sekerleri canim?
evet canım mevlütte dağıtacağız..
kizlar ben mevzuyu kacirdim gogus kremi baslamak lazim mi erkende? ve de poset falan demissiniz ne poseti bildigimiz poset mi bu?
kizlar bebek karni yamultunca karin disa cikinca nefes darligi yasiyorum nabzim yukseliyor garip oluyorum var mi bole yasayan?
Gaz yapanlardan uzak duruyorum doğumdan beri.Ondan önce de çok yemezdim fasulye falan.Hamişken de gaz sıkıntı veriyor insana.tekrar geçmiş olsun yediklerine dikkat et senden bebeğine geçiyordur
canım eşimde istemiyor bende yaptırmamaya karar verdim ama haftaya muayeneye gideym diyorum
hem cinsiyetinide öğreniriz çevremdeki herkes benden daha heyecanlı:)
bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin kasımda ayrıntılı ultrasyn randevum var inşallah
iyi çıkar..
Ay Özlem çok tatlı olmuş şekerler.Yerim ben seni getiren leyleğievet canım kardeşim için düşünmüştük bu ismi 1999 yılında ona kısmet olmadı kızıma olacak galiba :)
hem kısa söylemesi de kolay yazması da kolay.. ben en çok öyle isimler tercih ettim. bir de eslem ismi çok hoşuma gitti ama eşimi razı edemedim..
bunu bir doğurayım canım da ötekine cesaret edebilecek miyim bilmiyorum.. aslında tek çocuk kalmasını istemiyorum ama hamilelik zor bir süreç doğum nasıl olacak canım çok mu acıyacak.. hele bu küçük hanımı bir görelim en az 2 sene sonra düşünürüm düşünürsem de.. tabi bütün babalar gibi benim eşim de erkekten çocuk istiyor.. onun için hadii diyebilir :)
haftaya cinsiyetiniz belli olacak demek. Rabbim gönlünüze göre versin canım.. hayırlısı olsun.. sağlıkla gelsin inşallah.
canım bursaya gidip de dolanamayacağım için gittigidiyordan sipariş vereceğim ordan beğendim bir tane.
bebek şekerlerimiz ve sepetimiz işte....
Eki Görüntüle 816034 Eki Görüntüle 816038
Ben yastık kullanmıyorum:26: Hatamı yapıyorum acaba.Doktor da kullanma dedi çünkü.Her emzirmeden sonra sağ-sol olarak pozisyon değiştiriyorum.Uyanıkken de dik durmasına dikkat ediyorum.Hep yan yatırıyorum ben.Fazla emdiği sütü kusuyor çünkü.Kızlar başın şekli konusuna takılmayın bebek nasıl rahet ederse öyle uyuyor sadece kulağının katlanmamasına dikkat edin yeter.Çünkü siz çevirsenizde o istediği gibi dönüyor.İlk 40 gün zaten uyurken yanında olmanız önemli.Ben elyaf,pamuk,yün küçük bebe yastıklar kullanıyorum.Kafa şekli de 1 yıl içinde düzelirmiş zaten korkmayın.Yastıklara dikkat etmek gerek dönmesin diye aman ağzını kapatabilir dikkat edin yastıklara.
Allahım kalbinden geçeni versin inşallah sana.Güzel annişler, Güzel hamişler, bizim için dua eder misiniz? Hayırlı bir iş için.
Hayırlısı ile istediğim şey olsun. Dualarınıza talibiniz.
Ayy renkleri çok güzel.Uçuk pembeye,uçuk maviye alışmışız.Seninkinin rengi çok tatlıymış.Eki Görüntüle 816117 Eki Görüntüle 816118 bunlarda benım kızımn sekerlerı):
Ben kremi sürdükten sonra ped koydum hata etmişim.Ped kremi emiyor,göğsü kurutuyor.Kuru uç da çatlıyormuş.Niye iyi gelmediğini o zaman anladım.Göğüs pedleri tek tek poşetli oluyor ya ben o poşetleri kapattım hep.Sık sık da değiştirdim.Memem hep ıslak kaldı.Sütüm ve kremle karışınca.Ondan sonra iyileşmeye başladı uçları.kizlar ben mevzuyu kacirdim gogus kremi baslamak lazim mi erkende? ve de poset falan demissiniz ne poseti bildigimiz poset mi bu?
Evet canım aynen öyle oluyor.Bende yaşadım o dediklerini.Sanki bi çuval un var göğsümde sanırdım.Başım falan dönerdi.kizlar bebek karni yamultunca karin disa cikinca nefes darligi yasiyorum nabzim yukseliyor garip oluyorum var mi bole yasayan?
Gaz yapanlardan uzak duruyorum doğumdan beri.Ondan önce de çok yemezdim fasulye falan.Hamişken de gaz sıkıntı veriyor insana.
Cinsiyet konusunda bende aynı şeyi yaşadım.Komşu bile merak içindeydi
Rabbim kalbinize göre versin inşallah.
Ay Özlem çok tatlı olmuş şekerler.Yerim ben seni getiren leyleği
Şekerleri mevlütte dağıtacakmışsın ben dağıtıyorum şimdiden.Gelen olur,gelemeyen olur,çağırmadıklarım olur o yüzden mevlütü beklemedim ben.Bir de mevlütünü 40ı çıktıktan sonra yapacağım ben.Millet taze bebek nasıl sevilir bilmez,alır öper koklar o yüzden erken yapmak istemiyorum.Ben de o da biraz toparlanalım istiyorum.
Ben yastık kullanmıyorum:26: Hatamı yapıyorum acaba.Doktor da kullanma dedi çünkü.Her emzirmeden sonra sağ-sol olarak pozisyon değiştiriyorum.Uyanıkken de dik durmasına dikkat ediyorum.Hep yan yatırıyorum ben.Fazla emdiği sütü kusuyor çünkü.
Allahım kalbinden geçeni versin inşallah sana.
Ayy renkleri çok güzel.Uçuk pembeye,uçuk maviye alışmışız.Seninkinin rengi çok tatlıymış.
En güzel günlerde dağıtın inşallah şekerlerinizi.
Ben kremi sürdükten sonra ped koydum hata etmişim.Ped kremi emiyor,göğsü kurutuyor.Kuru uç da çatlıyormuş.Niye iyi gelmediğini o zaman anladım.Göğüs pedleri tek tek poşetli oluyor ya ben o poşetleri kapattım hep.Sık sık da değiştirdim.Memem hep ıslak kaldı.Sütüm ve kremle karışınca.Ondan sonra iyileşmeye başladı uçları.
Evet canım aynen öyle oluyor.Bende yaşadım o dediklerini.Sanki bi çuval un var göğsümde sanırdım.Başım falan dönerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?