Bol bebiş topiği

Hiç sıkma canını.Bende yaşadım bu da mı lazım,kaç tane daha alcan sözlerini.İnsanın hevesini kursağında bırakır bu erkekler
Git kendin al,arkadaşınla al eşle gidip canını sıkmaktansa.Ben kaç kez hiçbişey almadan gözyaşlarıyla çıktım o mağazalardan bi bilsen.İş çıkışı gidip kendim alıyordum.O da gelip beni alıyordu çarşıdan.En azından tadını çıkarıyordum alışverişin.
Sorduğun şey iç zıbın sanırım.2-3 tane olsa yeter ondan.Göbeği düşünceye kadar lazım oluyor.Çok küçük onlar zaten batmıyor bile.Sıcak da tutmuyor.Çok almana gerek yok.1-2 tane bile yeter.O da hastane çıkışı setlerinde varsa hiç yedek almana gerek yok.Ben 5-6 tane aldım kullanmadım bile bi çoğunu.

canım ya daha yeni gördüm resmini allahım esirgesin bu çok tatlı ya maşallah annesi benim yerime boynundan koklarmısın yiğenimi

Koklarım tabi Ebruuum.Nasılsın görüşmeyeli.Evde oturmaya devammı?İşe başladınmı?

Az önce kayınvalidemle görüştüm.Bayram için kendime giysi almam lazımmış mutlaka.Bi ara çıkarsınız ben bakarım kızımıza dedi Ay nasıl mutlu oldum bilemezsiniz.Bi bahanem oldu sonunda.Aslında markete de gitmem lazım.Belki eşimi ikna ederim götürür beni.Kızımızı da almamız lazım ama:26: Belki bırakacak biri çıkar Kendimi çok pasif hissediyorum.

canım yazdıklarını okudum sabah ki. Hani hatırlarsan bende hamiş oldugumu ögrendikten sonra bi buhrana girmiştim. Resmen depresyonun dibine vurmuştum. Zırıl zırıl ağlamalarım olmuştu. Sizler beni teselli etmiştiniz.

Bebişe bakabilecekmiyim, iyi anne olacakmıyım, ağladıgında ne yapıcam, hasta oldugunda , kocamla baş başa kalamıcak mıyım, yemek, temizlik , bebiş nasıl bir arada yürücekk vs vs.... Bi ton soru vardı. Allah a şükür o soruları kafamdan attım. Allah ıma sıgındım. Silkelenip kendime geldim. Benim o zaman yaşadıgım günleri sen uygulamalı olarak yaşıyorsun.

Elbette annelik zor. Rabbim bizlere şükürler olsun nasip etti. Güçlüyüz biz anneler hep güçlüdür. Atlatıcaz bu günleride . Hep beraber.

Eşten dosttan akrabalardan görmediğimz desteği burda birbirimizden görüyoruz. Yalan değil. Sanki kapı komşusuymuşuz gibi...

Bakalım bizler dogumdan sonra neler yaşıcaz.

Hifa yı doya doyaa kokla öp. Bal kız o annesi. Çok şeker maşalllah süphanallahh.

Ayşecim sen güçlüsün. Hamiş olmadıgımızda kırmızı kartı yediğimizde nasılda üzülürdük, ağlardık.... Karalar bağlardık..

Tv de bebiş reklamlarını izlemek istemezdim. Etrafımda hamiş haberleri duyunca hem sevinip hemde üzülüyordum.. eminim hepimiz bu duyguları yaşıyoruz. Bako beklediğimiz eşşekk sıpalarıııı geldi.. Hifa n yanında. Bizim kızda göbüşümdee

Allah ım bize güç kuvvet versin. Süper anne olacağız. Belki ilerde Süper anneler diye de bir topik açarız... Bi göbüşten çıksınlarda..

Allah ım anneliği isteyen tüm herkese nasip etsin. RAbbim bu mutlulugu her kadın yaşasın..

Öpüyorum Hifa yı. annesinin kuzusu

Hayırlısıyla gönlündekini versin mevlam.
Merak ettim neymiş istediğin şeyyy

Kuzumm Allah razı olsun sizden. Dualarınızı eksik etmiyorsunuz.

Hayırlısıyla bir araba almak istiyoruz. İnşallah olur. Araba çok lazım olacak. Ve anca belimizi düzeltebildik.

Kızımızın kısmetine bakalım neler olacak.

O kadar güzel yazmışsınki gözlerim doldu.Hoş, benim gözlerim hiç kurumuyorki bu aralar.Çok sağol desteğin içn canm.İyiki varsın...

Acaba diyorum akşam eşimle konuşsammı?Anlatsammı ne kadar bunaldığımı?Ya kalbimi kıracak bişey söylerse,ya beni anlamazsa olmaz derse?Yeniden kırılmak istemiyorumki.Canım burnumda zaten yeni bi kırgınlığı daha kaldıramamki.Ben doğumdan beri kahkahalarla gülmedim hiç biliyormusunuz?Gülümsemem bile içten değil.Bunu kimse görmüyormuki ya.Donuk bakışlarım,isteksiz nefes alışlarımında mı farkında değil kimse.Hayalet gibi hissediyorum kendimi.

Canım inşaallah sağlıkla huzurla alırsınız. çok çok çok doğru bir karar. bende çok istiyorum nasibizmzide vardır inşaallah
O kadar güzel yazmışsınki gözlerim doldu.Hoş, benim gözlerim hiç kurumuyorki bu aralar.Çok sağol desteğin içn canm.İyiki varsın...

Canım benimmm içini rahat tutttttt
İnşaallah herşey çok güzel olacak git bakalım kendine ciciler al
hep kuzucuna aldın şimdi sıra sende
Gittik alışverişe alamadım o zıbından tek satılmıyordu üstüde vardı yani 2 kat olmuş oluyordu bende almadım.
2 tulum aldık fotosunu ekleyeceğim,arkadaşımında oğlu olacak ona aldım biriniiiiiiiii güyyyyyyyyyyaaaa ama ikisindende vazgeçemedim. benim koc bebk benimleydi malum. bırakmadı 2 tulumu dirden kandimize alalaım. dedimki mavili olandan 2 tane alalım. yeşili zaten favorim o bizim olsun. yok dedi 2 modelden 1 tane aldık ikisinden birini seçmak zorunda bıraktı beni

Kız Aişe seni ondan daha iyi kim analaybilir. tabiki eşine nalat hisseettiklerini,ama kuzun yanındayken ve maşaallah herşey yolundayken neden içten gülemiyorsun?
Neden kandini hayalet gibi hissediyorsun?
kuzum bilmediğimiz bir sorununmu var?
lohusa sendromunamı girdin yoksaaaaaaaaaa :26:
Sana hiç yakışmıyor olumsuz düşünmekkk
Bak sana öncede yazmıştım şimdide yazıyorum 21 yaşında teyze torunum var 2 kere 8 aylık bebkleri karnında öldü ölü doğurdu bebekleri. normal doğdular ama neler çekti kuzummm. elahmdülillah kuzum yanında sağlıklısınız eşin iyleşti. biz seninle neler neler atlattı hatırla bir ne zamanlar geçirdik hifa doğana kadar. denin en mutlu olman içten huzurla gülmen gereken zaman bu. bizimkiler dyorki asıl sorunlar çocoklar büyüyünce başlıyor.
kuzummmm oku kendine belkide üstünde pis nefes var.
millet bilmez içine dışını görende ne güzel herşeyi var der durur
Ben göze gelnce çok sıkılırım ama geçer uzun sürmez ???

Kuzum sen sıkılmışsın hepsi bu kadar. Rahat bir nefes alman gerek. Bunu eşinle konuşman en mantıklısı.

Dileğin de dediği gibi seni ondan iyi kimse anlayamaz.

Ona herşeyden bahset. Sanırım lohusa depresyonuna giriyorum, girmeden ellerimden tut. Bana iyi gelecek şeyler yap de.

Eminimm anlayış gösterecektir. Hemde çalışan bir bayandın. Bir anda evde oturunca haliyle bizden çok sıkıldın.

Ben çalışmıyorum ama yinede bunaldıgım günler oluyor. Kaldı ki senin gibi çalışan bir bayanın 24 saat evde olması çok zor.

Bugün bizde eşimle yürüyüşe çıktık.

Benimde içim daralmıştı. EŞim hadi hazırlan yürüyelim dedi. Hiç gidesim yoktu ama anladım ki benim hava almam için demiş.

Yürürken sohbet ediyoruz. Ben dedim ki ' bebişimi çok kıskanırım. Kimseler almaz dimi benden. Kimse karışmasın herşeyi ben yapmak istiyorum. İlk başlarda çok kıskanç olurmuş anneler bebeğini kıskanırmış ' dedim.

Bizim ki ne desin sonra da sıkıldım, bakacak kimse yok mu diye birilerini ararsın. dedi.gıcıkk benle azıcık kafa buldu.

Depresyona girme de diyo adam benim ilk hamiş oldugum günleri hatırladı sanırım. Acayip gerilmiştim. Düşünmekten kafayı yiyecektim. Sanki dünyada tek hamile kalan bendim. Bi benim çocuk olacaktı ama hepsi geçti canım.

sen bol bol dua oku. İnşallah biran evvel toparlanırsın . Dua edicem sana ve diğer kızlara.

dilekcim; inşallah hepimize nasip olur bir araba. Hayırlısı ile alırız. Bebişlerimizle gezmelere gideriz rahatca

Ayyy o kocalarla hiç gezilmiyor ha. Nereye gidersek gidelim bi mağazaya girsek çıkalım demez de, bekler sağolsun. Ama ben sıkıldıgını surat ifadesinden anlıyorum. Bu da beni huzursuz ediyor. Bende dogru dürüst bakmadan mağazalardan çıkıyorum. Şöyle rahat rahat saatlerce mağazalarda dolaşabilirim ama kocişle olmuyor bu iş

Aldıgın tulumlar hayırlı olsun. ZEytinimiz iyi günlerde giysin inşallah. Fotolarını bekliyoruz. Tercih yapmak zorunda olmasan keşke ama ne yapalım el mahkummm

Gul canim hep gul. Aglaman icin hic bir sebep yok.
Insanogluyuz iste. Isteklerimiz hic bitmiyor.
Hic moralini bozma. Cik soyle kendine ciciler al. Bosver elalemi akil veren cok da para veren yok. Eskide kalmis onlar. Sen kendine dikkat edersen hicbrsey olmaz.
Benim kayinvalidem de diyecek buyuk ihtimal aman cikma aman usutme karismadakarismadan duramayacak ama ben cadi gelinim bildigimi okurum

Son düzenleme:
Kizlar ugun gittim hastaneye. Konustum hemsirelerle. Hasta bezi istemiyorlarmis biz veriyoruz burdan dedi. Bebegi sordum yikayip oyle getiriyorlarmis. Odalar 2 kisilik. Tek kisilik odasi azmis ben de bugunden adimi yazdirdim bakalim bana sira gelecek mi...
Babasi da kizina kapi susu aldi bugun. Sasiyorum epey ilgili olmaya basladi. Hayir olsun insallah. Baba olacaginin yeni farkina vardi galiba. Baslarda hepkendim ugrastim. Simdi herseyle ilgili. Sizin esleriniz de degisecektir eminim biraz gec idrak ediyorlar sanirim.
Iste haberler boyle kizlar.

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.
annemdeyiz yoğun geçiyor bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemekle uğraşıyoruz.
fazla zamanım olmuyor her gün birşey çıkıyor. gelemedim.
geçmişi anca okuyabildim. yarın da tatil bakalım ne yapıcaz.
biraz bunalmışsınız bende dışarı çıkıp gezmeyi özledim belki yarın bi değişiklik yaparız
şimdi çıkmam lazım öpüyorum sizi ve kuzuları

Kızlar iyi akşamlar dün kızkardeşim sezeryanla doğum yaptı teyze oldum yani . :)))Yusuf kayra mız emmiyor kardeşimin sinirleri çok bozuk eşiyle de kavga ettiler bugün nahoş görüntüler oldu hastanede Mevlam herkesin yardımcısı olsun.
Ayşem depresyona mı girdin kuzum. Hiç üzülme 3. Çocukta bile girdim o duruma Ömer i götürdüğüm psikolog benim hem ağır depresyonda hem de kaygı Hastalığı'na tutulduğumu söyledi. Tedavi olmam gerektiğini söyledi . Şu son senelerde çok sıkıntılar çektim şimdi herşeyin yolunda olması beni tuhaf yapıyor hep bir sorun mu olcak diye bekliyorum mevlam iyi yazı yazsın inşallah . Bu bir hastalıkmış hala Ömer'i kazada arabadan çıkarışım gözümün önünde aslında hep şükürler olsun Rabb'ime diyorum ama .... Diyeceğim Ayşe çok normal yaşadıkların ama geçecek yavrun azıcık büyüsün mesela benimki kadar olsun o senin gözüne bakıp gülmüyor mu sana karşı herkesten farklı bakmıyor mu işte o zaman hepsi biranda geçiyor. Sabrediceksin azıcık arkadaşım ama bu arada kendini ihmal etme dışarıda çık gez . Bebeğini de çıkar bence o da hava alır rahatlar ben küçücükken tatile gittim biliyorsun havalar iyiyken çık sonra kışın hiç çıkamayacaksın canım ..şimdi gözünü kapa sana sıkı sıkı sarıldığımı düşün " canım arkadaşım her zaman yanındayım yalnız değilsin"

ekelyeceğim inşaallah canım. babası dedikiiiii ikiside bizim olsun
Gelde sinir olma gelde konuşma
Be adam beni dinleseydin yaaaaaaa orda dedim ben bir modeli çok beğendi mavi olanı 2 tane alalım dedim şimdi diyor ben gidip alırım arkadaşını. yani katiyen evdekileri kimseye vermityorsunnnn
oyyyy kuzum senin eşind ebenimi gibi dalgacı biraz olsun kız ne güzel işte çok ciddi olanalrda çekilmiyor demiii

Allah idrakını arttırsın canım.hadi bakalım gittin gördn durumu inşaallah ordan güzel haberini verirsin bizlere
İnci kuzum bende 1.safhadayımmmm arkadaşımmmm inşaallah hep birlikte 2.yide görürüzzzz

iyiyiz kuzum. ya hiç sorma herkeste var bir bunalım haliii
hatunuz olacak okadar demi yaaaaaaaaaa
Çık gez kuzum az kaldı zamanın. sıkıntın yoktur inşaallah. aldınmı koskadan k.b.pekmezini.
gezeyim derkende kendini yorma sakın
Oğluşun dursun hele poposunu büyütsün öyle gelsin kucunaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…