- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.121
Kızlar bikaç şey dikkatimi çekti yazayım dedim.
Islak mendil çok çabuk bitiyor,toplu paketlerden alın.Eşim dalinin ıslak mendilini almış denedik,pişik olmadı.Hemde ucuz.İlk 1 hafta ıslak mendilleri sıcak suda yıkayıp kullandık.Kuzuyu yıkadıktan sonra normal kullanıyoruz,pişik olmadı elhamdülillah.
17 günde 50+50 bez gitti.Acemilikten kaynaklanan fışkırtmalar yüzünden gidenlerde oldu tabi.Tek alt değiştirmede 3 tane dolduğu gibi.Ne inatlaşıyorsun kapat bekle çocuğu.Daha işi var belliki dimi:26:
Göbeği bezin içinde kalmayacak diye aşağıda bırakmak idrarın sızmasına ve üst giysilerini bile batırmasına sebep oluyor.Çıtçıtlı zıbınlar çok kirleniyor o yüzden.
Külotlu çorap dehşet bi ürün.4 tane var bende.Sıcacık tutuyor ayaklarını.Çorap gibi fırtıp çıkmıyorda.Kalorifer daha yanmadığı için çok kullanışlı oldu.
Ağız mendilleri de çok kullanılıyor.12 tanesi de ortada.Fazla yediğini kusması,gözünde çapak,günlük sabah temizliği derken hijyen kalmıyor.
Takımların elcikleri olsada 3lü elciklerden yedek alın.Elini ağzına götürdükçe kirleniyor.Civilde 2,99
Acı elma yağını da alın mutlaka.Her bez değişiminde ayaklarına ve göbüş çevresine sürüyorum.Sıcacık tutuyor.
Hoşgeldin canım.Ben de kuzumu kucağıma aldım sonunda.Hifa sultan yanımda
Neden bozuldu canım aranız?Ayrı kaldığınız içinmi?Evimi eşimi özledim diyordun hep ne olduki bozuldu aranız?Bir araya gelemedinizmi daha?
Dualarım seninle canım.Sıkıntınız her ne ise Allah yardımcınız olsun.
Canim cok tb ederim allah nazarlardan korusun tatlim ismi gbi guzeldir, hala bir araya gelemedik o da gel bos ver avrupayi diyor ama turkiyede buludgugmz yerde ki durumlar belli sartlar belli bende burasi olsun istym oda gel ben gelmem oruya giyor ailem de burda yani napcagmi bilemedim esimle 1 haftadir kotu aramiz yani boyle iste
Ah canım yaa.Çok zor durumdasınız demek.Allahım duysun sesimizi de yardımcın olsun inşallah.Sabır bitanem.Bugünler de geçecek inşallah.
Canlarim ben geldim baya uzun sure oldu kim dogum yapi noldu bilmiyrm daha okuyamadm ama eyer bebisini kucagina alan varsa tb ederim kizlar, ben durum gittikce batiyor esimle aram bozuldu nerdeyse sizlerden dua istemeye geldim halim varsa tabi bayadir gelmiyordum cok bunaldm kizlar....
Allah yardımcınız olsun. iş bakıyordun bulamadınmı hala_?
Eminim eşinde seni özlediği için üstüne geliyordur. azıcık sabır kuzum yaaaaaa.
İnşaallah en kısa zamanda düzelir herşey yoluna girer
Canim cok tb ederim allah nazarlardan korusun tatlim ismi gbi guzeldir, hala bir araya gelemedik o da gel bos ver avrupayi diyor ama turkiyede buludgugmz yerde ki durumlar belli sartlar belli bende burasi olsun istym oda gel ben gelmem oruya giyor ailem de burda yani napcagmi bilemedim esimle 1 haftadir kotu aramiz yani boyle iste
Eşiminde bır sırt çantası var,şimdi dedi senin eşyalarını benim çantaya koyarız okey dedim kuzum. ne gereği var birde 2.çantayı alayım. hadi aldım diyelim sorun değil sonrasında ne yapacağım onu.Bende bi tane nike spor çantası vardı.Hani şu basketbolcuların kullandıklarından.Ona kendi eşyalarımı koydum.Kuzumunkileri de aldığım bebek çantasına doldurdum.
İnşallah Dilekcim.Eşim gelsin de çıkarız hayırlısıyla
Canım benim kendi çantamı nasıl buldun? alacağım çanta evdekiyle hemen hemen aynı büyüklükte.Hoşgeldin canım.Ben de kuzumu kucağıma aldım sonunda.Hifa sultan yanımda
Neden bozuldu canım aranız?Ayrı kaldığınız içinmi?Evimi eşimi özledim diyordun hep ne olduki bozuldu aranız?Bir araya gelemedinizmi daha?
Dualarım seninle canım.Sıkıntınız her ne ise Allah yardımcınız olsun.
Rengi çok tatlıymış Dilek.Modeli de çok farklı.Büyüklüğünden eminsen güzel çanta.
Buluyorumda gecici simdi calisym bi iste ama 10gunluk devmli bi is bulamadim
Hic bilmiym artik ya gel diyo yada kal orda diyo gozume uyku girmiyo agliym surekli bunalima girdm sanirm ben
hangi dualari okusam faydali olur ki bize kizlar?
Canım benim çok sağol.Allahım sana da versin böyle bi güzellik inşallah.
Eşinle olduktan sonra mekanın önemi varmı kuzum?Elbette şartları daha iyi olan yer daha mantıklıdır ama eşininde fikrini gözardı etmemelisin bence.Artıları ve eksileriyle oturup tartışsanız,ölçüp biçip karar verseniz çok iyi olur aslında.Webten,tlfdan anlaşmak çok zor olur böyle önemli konularda.İkiniz içinde önemli noktalarda hanginizin seçimi daha iyiyse ona karar verirsiniz.Rabbim alnınıza ne yazdıysa onu yaşarsınız zaten.Biz karar verdik desek de Rabbim ol demediyse olmaz zaten.Boşuna inatlaşıp birbirinizi yıpratmayın kuzum.
Buluyorumda gecici simdi calisym bi iste ama 10gunluk devmli bi is bulamadim
Hic bilmiym artik ya gel diyo yada kal orda diyo gozume uyku girmiyo agliym surekli bunalima girdm sanirm ben
hangi dualari okusam faydali olur ki bize kizlar?
Kuzum Fetih suresine başla bence.Hergün bi tane 41 gün okunacak.Adet olduğunda da başkası devam etsin senin adına.20 tanesini okuduğunda bile gelişmeler oluyor sıkıntın konusunda.Ama 41i tamamla mutlaka.Rabbim aydınlığına çıkarsın.
Kuzum hangi Ülkedesin ?
şartlar el vermedimi hala kocişin gelse bir görse oraları belki oda dönmek istemez?
Belcikada tatlim, canim burda bi yas sorunumz vardi onu astik simdi devmli bi isim olmali 3 aylik en azindan esimin gelebilmesi icin oylede bi is yk bide ben turkiyede bulundugum icin 2 sene boyunca burda yoktm is gorusmeleride sorunlu geciyor adam 2 senedir belcikada calismadinz yani diyo is verenler kolay degl is ariyan cok durum boyle 10 gunluk bi isim daha var olmazsa geri donucem turkiye ye
Canım heergün bir fetih suresi okuyacaksın. 41 günde 41 tane bitmiş olacak.
Sbah namazından sonrada bir yasin oku. hergün böyle devam et.
Allah hayırlı kapılar açsın size. hatırlıyormusun bilmem ama ben topiğe yeni geldiğim suralarda ne kadar çok sıkıntın vardı Ailemi özledim Annemi özledim diyordun. bak şimdi ailenin yanındasın ama bu defada eşini özlüyorsun?
Peki sana hangisi daha ağır geldi Cevom.
Şimdiki özleminmi?
Yoksa eşinin yanında olup aileni özlemenmi?
Siz nasıl tanıştınız sen nasıl göze aldın ülkeni terkedip Türkiyeye gelmeyi?
Ozaman eşinle konuştunmu benim ülkeme döneriz tekrar diye?
Eğer başta evet dediyse şimdi sen iş bulana onu yanına alana kadar sabredip sana destek olması lazım.
Yok sen başta onula Türkiyede yaşayacağına dair söz verdiysen senin şimde onun yanında olman lazım demi canım ?
heytt açılın sinirliyim zaten kızdırmayın beniGirmek istemiyorum o sendroma falan.İnşallah hemen atlatırım.Bugün dışarı çıkmak için çook umutluyum.
Kapı süsünüzü görmek isteriz hanımefendiler.Merak içinde bırakmayın bizleri.
Doğumdan sonra daha bi belirginleşiyor erkeklerdeki değişimler.5 tane biberonu ne yapcaz diyen eşim şimdi iyiki almışız diyor.Birinde zemzem var,birinde kaynamış soğumuş su,birinde sağılmış süt vs vs.O ağlarken biberon aramak,kirliyi yıkamak,içini boşaltmak gibi bi lüksün olmuyor maalesef.
Gözünüz aydın,Allah analı babalı teyzeli büyütsün
Niye ağlatıyorsun da sen beniGöbeğim acıyor diye kimseye sıkı sıkı bile sarılamıyorum,ama hayalini bile kurmak çok güzelmiş Feyza
Bende seni örnek veriyorum hep çıkma sakın diyenlere.Ama öyle korkutuyorlarki acaba haklılarmı diye düşünmeden edemiyor insan.
Ama bugün çıkcam kafaya koydum.
Güle güle giyin canım.Çıtçıtlar çabok kopuyor maalesef bizimde iki giysimizde kopmalar oldu.
Günaydın İpeğim Allah yardımcın olsun.
Aminn canım
Asabi hamişim benim.günaydın
O penguen yürüyüşünü biraz daha sürdürüyorsun maalesef.Hatta ben öyle kasarak yürüyordumki efe gibi yürüyorsun diye alay ettiler
Amin canımMevlam yardımcın olsun.
Sağol canım iyiyiz Elhamdülillah.
Maşaallah oğluna demek yatağını tanıyor yavrucakkk
İncel incellll kim tutar seni kuzum. azimli hatunsun sennn
Bakalım doğumdan sonra alırız diyet tariflerini
:)) yalnız değilim desene.. beraber girişelim istersen bu halimizle en azından dayak yemeyizBenim sağım solun hiç belli oömaz kuzum bir bakarsın almışımmm
ayyy teyzesi sen birde yakından gör fotoda çok iyi çıkmamış. bizde bayıldıkkk
Hayırısıyla giydirmek nasip olsun hepimize
Korkman çok normal canım. sen dualarla girip çıkacaksın sapasağlam. inşaallah zorlanmayacaksın. güzel düşünen güzel görür güzel gören hayaından lezzet alır
Canım yaaaaaa gebelik başladı sinirliyiz ortlarda sinirliyiz bebk gelecek diye sinirliyizinanki işimiz zorrrr
Mevlam yardımcımız olsun. bir sakinlik huzur sukunet versin cümlemize. bende sinirliyim bu günlerde nerdeyse adamı dövüyordumlaf aramızda ıskaladımmmmm taaaaaaaaaaaa nezaman yaptığı birşey aklıma geldi kahvaltıda
Varya ben çok fenayım heeeeeeeeeeeeeeee
canım benim ya hakikaten zor işimiz. Allah yardımcımız olsun..
inşallah canım beni tek rahatlatan dua etmek. o yüzden ameliyata girmeden ameliyatta bol bol okuycam. Rabbim yardım edecek dayanma gücü verecektir.
hah şöylee gezin tabi ya oohh hava da güzel. biraz alsın kuzucuk da. birşeycik olma z Allahın izniyle. Tubiş pikniğe gitti ya kırkı çıkmadan...İyi pazarlar herkese..
Bugün dışarı çıkcam kafaya koydum kızlarEşime dedim ister kızınla otur ister benle gelin ben dışarı çıkcam diye.1-2 saatlik bi işi var gelince çıkacağız inşallah.2 annenin de işi var bugün,teklif bile edemedim ikisine de.Market alışverişin çıkacağım nasılsa sarar sarmalar götürürüm kuzumu da.Gündüzleri gaz sancısı olmuyo çok fazla.Sıkıntı olursa da döneriz eve.
canım ben çanta almadım kendim için. öğrencilikten kalma sırt çantama koydum bir de eşimin sırt çanmtasına koydum kendi eşyalarımı. bebeğe çanta almıştım ben.Aişeyi biliyorum bebek çantası almıştı. Tubishin çantasınıda hatırlıyorum.
Bende bebek için çanta bakıyorum ama bildiğiniz Nike Adidas çantalarına bakıyorum. herdaim kullanacağım hem kendi hemde bebişimin eşyelerını taşıyacak büyüklükte.
dün bir tane beğendeim 95tl. evde bir çantam var zaten bekarlık çantam baya beğeniyordum evlandiğimden beri kullanmadım hiç. bugün bebeişimin battaniyesini 2 hastane çıkışını koydum bayada eşyaya yer kaldı. kendim içinde bir çanta lazım galiba. pijama vs koymak için.
onuda hallederim inş. fotolarını eklemeye çalışacağım. siz kendi eşyalarınız için nasıl bir çanta aldınız ?
Şimdiden teşekkürler canlarımm
Kızlar bikaç şey dikkatimi çekti yazayım dedim.
Islak mendil çok çabuk bitiyor,toplu paketlerden alın.Eşim dalinin ıslak mendilini almış denedik,pişik olmadı.Hemde ucuz.İlk 1 hafta ıslak mendilleri sıcak suda yıkayıp kullandık.Kuzuyu yıkadıktan sonra normal kullanıyoruz,pişik olmadı elhamdülillah.
17 günde 50+50 bez gitti.Acemilikten kaynaklanan fışkırtmalar yüzünden gidenlerde oldu tabi.Tek alt değiştirmede 3 tane dolduğu gibi.Ne inatlaşıyorsun kapat bekle çocuğu.Daha işi var belliki dimi:26:
Göbeği bezin içinde kalmayacak diye aşağıda bırakmak idrarın sızmasına ve üst giysilerini bile batırmasına sebep oluyor.Çıtçıtlı zıbınlar çok kirleniyor o yüzden.
Külotlu çorap dehşet bi ürün.4 tane var bende.Sıcacık tutuyor ayaklarını.Çorap gibi fırtıp çıkmıyorda.Kalorifer daha yanmadığı için çok kullanışlı oldu.
Ağız mendilleri de çok kullanılıyor.12 tanesi de ortada.Fazla yediğini kusması,gözünde çapak,günlük sabah temizliği derken hijyen kalmıyor.
Takımların elcikleri olsada 3lü elciklerden yedek alın.Elini ağzına götürdükçe kirleniyor.Civilde 2,99
Acı elma yağını da alın mutlaka.Her bez değişiminde ayaklarına ve göbüş çevresine sürüyorum.Sıcacık tutuyor.ben külotlu çorap almadımmmmmmmmmmmmm.. hemen almam lazıöm. acı elma yağını aldım aktar da dalga geçti daha bebek doğmamış dedi. dedim şimdiden hazır bulunsun.. güldü gıcık adam. iri yarı olmasaydı orda bir kavga çıkarırdım da dua etsin dayak yemekten korktum...
çok güzelmiş canım. eğer alıyorsa eşyaları başka almasan da olur.Banim çantam bu kızlar.
canım Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yoluna girer.Canlarim ben geldim baya uzun sure oldu kim dogum yapi noldu bilmiyrm daha okuyamadm ama eyer bebisini kucagina alan varsa tb ederim kizlar, ben durum gittikce batiyor esimle aram bozuldu nerdeyse sizlerden dua istemeye geldim halim varsa tabi bayadir gelmiyordum cok bunaldm kizlar....
Almayı düşündüğüm çantada bu model :)
ayy bu da güzelmiş. rengi filan çok begendim. canım karar senin. k
Ah canım..Netten araştır eşler arasındaki gerginliği bitiren dualar diye.Sıkma canını.İlerde telafi edersiniz özel günlerinizi.Herşey yoluna girecektir elbet.Evt tatlim neten cok zor oluyor kizdi mi kapityo ediyo teldesen ben calistgm yerde konusamiym o isste aksam nete geliyor.
Durum baya gergin yani evlilik yildonumumuzdu onu bile kualayamadik dogum gunum vardi oda gecti, iyi ce gerildik yani ben hep aglar oldm o hep kizan oldu. Ah be tatlim bide o anlasa iinat etmesende oturup duzgunce konusa bilsek.
Dilek söylemiş ama bende tekrarlayım.Hergün 1 tane 41 günde 41 tane okunacak canım.Yasin'i cuma selalar okunduktan sonra ezan okununcaya kadar olan zamanda da oku ve ezan okunurken duanı et.Kabul olur emin ol.tamam canim sagol hemen abdes alip okuycam bitanesini hergun bitane mi yoksa gunde bi kac tane mi okusam ?
Kızma ama eşine hak verdim cümlesinde.O da sonuçta bi evin erkeği ve senin kadar düşünebiliyor.Tamam sen haklısın,orası elbette daha iyidir ama onun da bi erkek olarak ailesini düşündüğünü ve elinden geleni yaptığını görmen lazım.Ssksız,zor geçimle,kısıtlı şartlarda da olsa eşine güvenip sen nerdeysen ben ordayım demen lazım.Hani iş konusunu halletmiş olsan da eşin zorluk çıkarsa haklısın ama düşünsene o adam aylardır yapayalnız.Sorunlar olsa da sen yalnız değilsin,ailen var.O senin olmadığın bi eve giriyor,düzeni kaçmıştır,seni özlemiştir hem özel hayat olarak hem manevi destek olarak..Anlatabiliyormuyum?Bi erkek için çok zor eşinin onun düzenine alışamaması ve uzakta olması.Biz kadınlar kaldırırız ama erkekler hakaret olarak algılar bu durumu.Sen elinden geleni yapmışsın Belçika'ya gitmek için.O da sana destek olmuş.Ama olmuyorsa da kendinizi yıpratmayın.Bu yaşlar,bu yıllar bir daha geri gelmez.Belki Rabbim daha iyi bi kapı açacaktır size o yüzden olmuyordur istediğiniz.Kızma sözlerime nolur.Ama konuya bir de bu yönden bak.Belki farklı bi gelişme olur senin açından.Sagol canim okurum sbh yasin sonrada fetih suresini.
Esimin ozlemi daha kotuonu cok ozledim ben, biz kuzenim sayesinde tanistk anlastk konustk evlendik turkiyede 2 sene once fakat basta gelicektik dedik yas sorunu cikti burda ben 19n da evlendm 21 yasinda olmam gerekti esimi getire bilmem icin o yuzden turkiyede yasadik bekledik 21 yas simdi doldu fakat simdide en azindan 3 aylik bi is gerek bana sonra esimde geldiginde burda hersey daha iyiolucak ama su anda turkiyede buludngmz ilce de her sey sorun is sorun ucretler sorun esim hala sigortasiz calisiyor dusun yani, bunlari dusundugumde ve ona soyledigimde ise hep sen mi dusunceksin diyor ben burda ne ise yararim diyor. Boyle boyle tartisiyoruz yani
Hımmm ozaman beyfendi üzmesin seniSagol canim okurum sbh yasin sonrada fetih suresini.
Esimin ozlemi daha kotuonu cok ozledim ben, biz kuzenim sayesinde tanistk anlastk konustk evlendik turkiyede 2 sene once fakat basta gelicektik dedik yas sorunu cikti burda ben 19n da evlendm 21 yasinda olmam gerekti esimi getire bilmem icin o yuzden turkiyede yasadik bekledik 21 yas simdi doldu fakat simdide en azindan 3 aylik bi is gerek bana sonra esimde geldiginde burda hersey daha iyiolucak ama su anda turkiyede buludngmz ilce de her sey sorun is sorun ucretler sorun esim hala sigortasiz calisiyor dusun yani, bunlari dusundugumde ve ona soyledigimde ise hep sen mi dusunceksin diyor ben burda ne ise yararim diyor. Boyle boyle tartisiyoruz yani
heytt açılın sinirliyim zaten kızdırmayın beni
deme kuzum ya herkes bana bakıyor yollarda gülen teyzeler filan. acaip moralim bozuluyor ya.. çok mu komiğim diyorum eşime döönüp bazen..zaten sinirliyim kavga edecem sonunda. ne gülüyon kardeşim komik birşey mi variyice asabiye bağladım bugün :)) sezeryanda hemşireleri doktorları dövmiyeyim ben düşünsenize beni.. hemşirenin saçına yapışmışım yoluyorum
canım benim kapı süsünü göstericem öyle ahım şahım birşey değil çok basit birşey.. ama eksik kalmamış oldu.
Amin canımMevlam yardımcın olsun.
Sağol canım iyiyiz Elhamdülillah.
Maşaallah oğluna demek yatağını tanıyor yavrucakkk
İncel incellll kim tutar seni kuzum. azimli hatunsun sennn
Bakalım doğumdan sonra alırız diyet tariflerini
:)) yalnız değilim desene.. beraber girişelim istersen bu halimizle en azından dayak yemeyiz
canım benim ya hakikaten zor işimiz. Allah yardımcımız olsun..
inşallah canım beni tek rahatlatan dua etmek. o yüzden ameliyata girmeden ameliyatta bol bol okuycam. Rabbim yardım edecek dayanma gücü verecektir.
hah şöylee gezin tabi ya oohh hava da güzel. biraz alsın kuzucuk da. birşeycik olma z Allahın izniyle. Tubiş pikniğe gitti ya kırkı çıkmadan...
canım ben çanta almadım kendim için. öğrencilikten kalma sırt çantama koydum bir de eşimin sırt çanmtasına koydum kendi eşyalarımı. bebeğe çanta almıştım ben.
ben külotlu çorap almadımmmmmmmmmmmmm.. hemen almam lazıöm. acı elma yağını aldım aktar da dalga geçti daha bebek doğmamış dedi. dedim şimdiden hazır bulunsun.. güldü gıcık adam. iri yarı olmasaydı orda bir kavga çıkarırdım da dua etsin dayak yemekten korktum...
çok güzelmiş canım. eğer alıyorsa eşyaları başka almasan da olur.
canım Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yoluna girer.
ayy bu da güzelmiş. rengi filan çok begendim. canım karar senin. k
Kuzum kapı süsünü bekliyorum ekle bakalımmm
Ben çanta almaktan vazcaydım canım yaaaaaaaaaa.
Evdeki çantama sığdı bebeğimin eşyaları battaniyesi dahil. eşimin sırt çantasınada benimkileri koyarım.
He yaaaa çok iyi olur gel birlikte saç baş saldıralım milleteeeeeeeeeeeeeeee
Allahım ben ne zaman başlasam acaba bebişin kıyafetlerini yıkamaya.
bugün yarın 30.hafatama giriyorum teyzesiiiiii.
Bir heyacanlıyımki hiç sorma.
E ben bu haldeysem se nasıl heyecanlısındırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ah canım..Netten araştır eşler arasındaki gerginliği bitiren dualar diye.Sıkma canını.İlerde telafi edersiniz özel günlerinizi.Herşey yoluna girecektir elbet.
Dilek söylemiş ama bende tekrarlayım.Hergün 1 tane 41 günde 41 tane okunacak canım.Yasin'i cuma selalar okunduktan sonra ezan okununcaya kadar olan zamanda da oku ve ezan okunurken duanı et.Kabul olur emin ol.
Kızma ama eşine hak verdim cümlesinde.O da sonuçta bi evin erkeği ve senin kadar düşünebiliyor.Tamam sen haklısın,orası elbette daha iyidir ama onun da bi erkek olarak ailesini düşündüğünü ve elinden geleni yaptığını görmen lazım.Ssksız,zor geçimle,kısıtlı şartlarda da olsa eşine güvenip sen nerdeysen ben ordayım demen lazım.Hani iş konusunu halletmiş olsan da eşin zorluk çıkarsa haklısın ama düşünsene o adam aylardır yapayalnız.Sorunlar olsa da sen yalnız değilsin,ailen var.O senin olmadığın bi eve giriyor,düzeni kaçmıştır,seni özlemiştir hem özel hayat olarak hem manevi destek olarak..Anlatabiliyormuyum?Bi erkek için çok zor eşinin onun düzenine alışamaması ve uzakta olması.Biz kadınlar kaldırırız ama erkekler hakaret olarak algılar bu durumu.Sen elinden geleni yapmışsın Belçika'ya gitmek için.O da sana destek olmuş.Ama olmuyorsa da kendinizi yıpratmayın.Bu yaşlar,bu yıllar bir daha geri gelmez.Belki Rabbim daha iyi bi kapı açacaktır size o yüzden olmuyordur istediğiniz.Kızma sözlerime nolur.Ama konuya bir de bu yönden bak.Belki farklı bi gelişme olur senin açından.
sorma canım ya insanlar çok garip. ama haksız mıyım asabiye bağlamakta.. insanı sinirli yapıyorlar işte bunlar yüzünden böyle oldum yoksa ben gayet normal bir insanım :)))Kız alemsin vallaSaatli bomba gibisin Allah esirgesin Bende bigün dışardayken köşe başında karşılaştığımız kalabalık bi ailenin iki küçük sıpası aynen böyle gözlerini açıp AAAA dediler göbüşüme bakıp.Bir de elleriyle gösterdiler.Anneleri şaplağı indirdi kafalarına ama çok bozulmuştum.Dil çıkarmıştım sıpalara
Külotlu çorabı al mutlaka.Kış bebeklerinin vazgeçilmezi çünkü.
Aktara da sinir oldum sana ne kardeşim doğmuş doğmamış.Belki kendime kullancam pırtlatamıyorum.Allah AllahNe lüzumsuz insanlar var değilmi?
Hımmm ozaman beyfendi üzmesin seni
Bekleyecek mecburen madem başta belliydi sizin döneceğiniz.
Sen sabret hep aynı şeyleri konuşup durmayın. nede olsa çözümü sizde değil zamanda.
Zamanla çözülecek herşey. bence iş için çabala hopp diye dönme.
gelsen tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın sıkıntınızbitmeyecekki.dediğine göre eşinin işi bile düzgün değil. ne mezunu eşin madem seninle gelmek istemiyor. çalışsın kpss ye çalışsın veya daha iyi sigortalı bir iş bulsun.
Allah yardımcın olsun.
heytt açılın sinirliyim zaten kızdırmayın beni
deme kuzum ya herkes bana bakıyor yollarda gülen teyzeler filan. acaip moralim bozuluyor ya.. çok mu komiğim diyorum eşime döönüp bazen..zaten sinirliyim kavga edecem sonunda. ne gülüyon kardeşim komik birşey mi variyice asabiye bağladım bugün :)) sezeryanda hemşireleri doktorları dövmiyeyim ben düşünsenize beni.. hemşirenin saçına yapışmışım yoluyorum
canım benim kapı süsünü göstericem öyle ahım şahım birşey değil çok basit birşey.. ama eksik kalmamış oldu.
Kuzum kapı süsünü bekliyorum ekle bakalımmm
Ben çanta almaktan vazcaydım canım yaaaaaaaaaa.
Evdeki çantama sığdı bebeğimin eşyaları battaniyesi dahil. eşimin sırt çantasınada benimkileri koyarım.
He yaaaa çok iyi olur gel birlikte saç baş saldıralım milleteeeeeeeeeeeeeeee
Allahım ben ne zaman başlasam acaba bebişin kıyafetlerini yıkamaya.
bugün yarın 30.hafatama giriyorum teyzesiiiiii.
Bir heyacanlıyımki hiç sorma.
E ben bu haldeysem se nasıl heyecanlısındırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tamam canım sığdıysa hiç gerek yok.
canım yavaş yavaş başla istersen.. minik minik ütülemek epey zor oluyor. dolabında yerin varsa başla bence..
işte heyecandan böyle kafayı yemeye başladım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?