Bol bebiş topiği

Canım çok teşekkürler. biizm bile 3 tane külotlu çorabımız var 2 mavi bir kerem renkte. kullanmam diyordum ama iyiki göndermiş ablam. oda kullanmamaış zaten. ağız mendilimiz 10 taneye yakın var
bez hiç almadık daha. ben ıslak mendil yerine ilk günlerinde,cam kavanozun içinde z.yağı ve ılık su pamuk koyup kullanacağım. komşum çok memnun kaldım dedi. bene deneyeceğim. en sağlıklısıymış.
tekrar teşekkürler canım :)

Allah yardımcınız olsun. iş bakıyordun bulamadınmı hala_?
Eminim eşinde seni özlediği için üstüne geliyordur. azıcık sabır kuzum yaaaaaa.
İnşaallah en kısa zamanda düzelir herşey yoluna girer

Buluyorumda gecici simdi calisym bi iste ama 10gunluk devmli bi is bulamadim
Hic bilmiym artik ya gel diyo yada kal orda diyo gozume uyku girmiyo agliym surekli bunalima girdm sanirm ben
hangi dualari okusam faydali olur ki bize kizlar?

Canım benim çok sağol.Allahım sana da versin böyle bi güzellik inşallah.
Eşinle olduktan sonra mekanın önemi varmı kuzum?Elbette şartları daha iyi olan yer daha mantıklıdır ama eşininde fikrini gözardı etmemelisin bence.Artıları ve eksileriyle oturup tartışsanız,ölçüp biçip karar verseniz çok iyi olur aslında.Webten,tlfdan anlaşmak çok zor olur böyle önemli konularda.İkiniz içinde önemli noktalarda hanginizin seçimi daha iyiyse ona karar verirsiniz.Rabbim alnınıza ne yazdıysa onu yaşarsınız zaten.Biz karar verdik desek de Rabbim ol demediyse olmaz zaten.Boşuna inatlaşıp birbirinizi yıpratmayın kuzum.

Eşiminde bır sırt çantası var,şimdi dedi senin eşyalarını benim çantaya koyarız okey dedim kuzum. ne gereği var birde 2.çantayı alayım. hadi aldım diyelim sorun değil sonrasında ne yapacağım onu.

Canım benim kendi çantamı nasıl buldun? alacağım çanta evdekiyle hemen hemen aynı büyüklükte.

Son düzenleme:
Hic bilmiym artik ya gel diyo yada kal orda diyo gozume uyku girmiyo agliym surekli bunalima girdm sanirm ben

Kuzum Fetih suresine başla bence.Hergün bi tane 41 gün okunacak.Adet olduğunda da başkası devam etsin senin adına.20 tanesini okuduğunda bile gelişmeler oluyor sıkıntın konusunda.Ama 41i tamamla mutlaka.Rabbim aydınlığına çıkarsın.

Evt tatlim neten cok zor oluyor kizdi mi kapityo ediyo teldesen ben calistgm yerde konusamiym o isste aksam nete geliyor.
Durum baya gergin yani evlilik yildonumumuzdu onu bile kualayamadik dogum gunum vardi oda gecti, iyi ce gerildik yani ben hep aglar oldm o hep kizan oldu. Ah be tatlim bide o anlasa iinat etmesende oturup duzgunce konusa bilsek.

Kuzum hangi Ülkedesin ?
şartlar el vermedimi hala kocişin gelse bir görse oraları belki oda dönmek istemez?

tamam canim sagol hemen abdes alip okuycam bitanesini hergun bitane mi yoksa gunde bi kac tane mi okusam ?

Kuzum hangi Ülkedesin ?
şartlar el vermedimi hala kocişin gelse bir görse oraları belki oda dönmek istemez?

Belcikada tatlim, canim burda bi yas sorunumz vardi onu astik simdi devmli bi isim olmali 3 aylik en azindan esimin gelebilmesi icin oylede bi is yk bide ben turkiyede bulundugum icin 2 sene boyunca burda yoktm is gorusmeleride sorunlu geciyor adam 2 senedir belcikada calismadinz yani diyo is verenler kolay degl is ariyan cok durum boyle 10 gunluk bi isim daha var olmazsa geri donucem turkiye ye

Canım heergün bir fetih suresi okuyacaksın. 41 günde 41 tane bitmiş olacak.
Sbah namazından sonrada bir yasin oku. hergün böyle devam et.
Allah hayırlı kapılar açsın size. hatırlıyormusun bilmem ama ben topiğe yeni geldiğim suralarda ne kadar çok sıkıntın vardı Ailemi özledim Annemi özledim diyordun. bak şimdi ailenin yanındasın ama bu defada eşini özlüyorsun?
Peki sana hangisi daha ağır geldi Cevom.
Şimdiki özleminmi?
Yoksa eşinin yanında olup aileni özlemenmi?
Siz nasıl tanıştınız sen nasıl göze aldın ülkeni terkedip Türkiyeye gelmeyi?
Ozaman eşinle konuştunmu benim ülkeme döneriz tekrar diye?
Eğer başta evet dediyse şimdi sen iş bulana onu yanına alana kadar sabredip sana destek olması lazım.
Yok sen başta onula Türkiyede yaşayacağına dair söz verdiysen senin şimde onun yanında olman lazım demi canım ?

Sagol canim okurum sbh yasin sonrada fetih suresini.
Esimin ozlemi daha kotuonu cok ozledim ben, biz kuzenim sayesinde tanistk anlastk konustk evlendik turkiyede 2 sene once fakat basta gelicektik dedik yas sorunu cikti burda ben 19n da evlendm 21 yasinda olmam gerekti esimi getire bilmem icin o yuzden turkiyede yasadik bekledik 21 yas simdi doldu fakat simdide en azindan 3 aylik bi is gerek bana sonra esimde geldiginde burda hersey daha iyiolucak ama su anda turkiyede buludngmz ilce de her sey sorun is sorun ucretler sorun esim hala sigortasiz calisiyor dusun yani, bunlari dusundugumde ve ona soyledigimde ise hep sen mi dusunceksin diyor ben burda ne ise yararim diyor. Boyle boyle tartisiyoruz yani

heytt açılın sinirliyim zaten kızdırmayın beni
deme kuzum ya herkes bana bakıyor yollarda gülen teyzeler filan. acaip moralim bozuluyor ya.. çok mu komiğim diyorum eşime döönüp bazen..zaten sinirliyim kavga edecem sonunda. ne gülüyon kardeşim komik birşey mi var iyice asabiye bağladım bugün :)) sezeryanda hemşireleri doktorları dövmiyeyim ben düşünsenize beni.. hemşirenin saçına yapışmışım yoluyorum
canım benim kapı süsünü göstericem öyle ahım şahım birşey değil çok basit birşey.. ama eksik kalmamış oldu.

Ah canım..Netten araştır eşler arasındaki gerginliği bitiren dualar diye.Sıkma canını.İlerde telafi edersiniz özel günlerinizi.Herşey yoluna girecektir elbet.

tamam canim sagol hemen abdes alip okuycam bitanesini hergun bitane mi yoksa gunde bi kac tane mi okusam ?
Dilek söylemiş ama bende tekrarlayım.Hergün 1 tane 41 günde 41 tane okunacak canım.Yasin'i cuma selalar okunduktan sonra ezan okununcaya kadar olan zamanda da oku ve ezan okunurken duanı et.Kabul olur emin ol.

Kızma ama eşine hak verdim cümlesinde.O da sonuçta bi evin erkeği ve senin kadar düşünebiliyor.Tamam sen haklısın,orası elbette daha iyidir ama onun da bi erkek olarak ailesini düşündüğünü ve elinden geleni yaptığını görmen lazım.Ssksız,zor geçimle,kısıtlı şartlarda da olsa eşine güvenip sen nerdeysen ben ordayım demen lazım.Hani iş konusunu halletmiş olsan da eşin zorluk çıkarsa haklısın ama düşünsene o adam aylardır yapayalnız.Sorunlar olsa da sen yalnız değilsin,ailen var.O senin olmadığın bi eve giriyor,düzeni kaçmıştır,seni özlemiştir hem özel hayat olarak hem manevi destek olarak..Anlatabiliyormuyum?Bi erkek için çok zor eşinin onun düzenine alışamaması ve uzakta olması.Biz kadınlar kaldırırız ama erkekler hakaret olarak algılar bu durumu.Sen elinden geleni yapmışsın Belçika'ya gitmek için.O da sana destek olmuş.Ama olmuyorsa da kendinizi yıpratmayın.Bu yaşlar,bu yıllar bir daha geri gelmez.Belki Rabbim daha iyi bi kapı açacaktır size o yüzden olmuyordur istediğiniz.Kızma sözlerime nolur.Ama konuya bir de bu yönden bak.Belki farklı bi gelişme olur senin açından.

Kız alemsin valla Saatli bomba gibisin Allah esirgesin Bende bigün dışardayken köşe başında karşılaştığımız kalabalık bi ailenin iki küçük sıpası aynen böyle gözlerini açıp AAAA dediler göbüşüme bakıp.Bir de elleriyle gösterdiler.Anneleri şaplağı indirdi kafalarına ama çok bozulmuştum.Dil çıkarmıştım sıpalara

Külotlu çorabı al mutlaka.Kış bebeklerinin vazgeçilmezi çünkü.

Aktara da sinir oldum sana ne kardeşim doğmuş doğmamış.Belki kendime kullancam pırtlatamıyorum.Allah Allah Ne lüzumsuz insanlar var değilmi?

Hımmm ozaman beyfendi üzmesin seni
Bekleyecek mecburen madem başta belliydi sizin döneceğiniz.
Sen sabret hep aynı şeyleri konuşup durmayın. nede olsa çözümü sizde değil zamanda.
Zamanla çözülecek herşey. bence iş için çabala hopp diye dönme.
gelsen tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın sıkıntınızbitmeyecekki.dediğine göre eşinin işi bile düzgün değil. ne mezunu eşin madem seninle gelmek istemiyor. çalışsın kpss ye çalışsın veya daha iyi sigortalı bir iş bulsun.
Allah yardımcın olsun.

Canim tabiki onuda hakli buluyorum fakat sorun su esim ilk once pes eden bi dar bogaz oldugunda ilk o koyu veriyor kendini orda gene maddi sorunlar olcak o gene koyu vercek diye korkuyrm ben artik orda calismak istmiym verdikleri asgeri ucret bile degil anliyomusn evimde cocugmla olkuym istym ama sen oyle anlatinca hak verdim ona su gecici isim bitsin olmuyor diycem aileme ben geri gtcem ama ailem helede aneemler ora kotu nasil gecinceniz napcaniz diyp duyr hani burdanda baski altindaym o yuzden napcagimi bilemiyrm ama sanirm geri donucem 10 gune kdr belli oluyr insallah dedign gbi kolay olur hersey bizim icin.

sorma canım ya insanlar çok garip. ama haksız mıyım asabiye bağlamakta.. insanı sinirli yapıyorlar işte bunlar yüzünden böyle oldum yoksa ben gayet normal bir insanım :)))
külotlu çorabı internetten alayım bari. çıkıp dolanamam.. yenidoğan mı almalıyım canım yoksa birkaç tane mi alayım boy boy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…