Bol bebiş topiği

Kızlar aldığım tutlumların fotosunu netten buldum bakınn
Kocam nasıl becerdi analmadım amn yeşil tulumun çıtçıtlı düğme olan kısmı yırttı açmaya çalışırken
çekerse yırtılır tabi ne olacakkk

Eklentiler

• $L_20122-2KC175Z1-HZ4_A.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $L_20122-2KC175Z1-HZ4_Z.webp
    19 KB · Görüntüleme: 42
  • $L_20131-3Y9570Z1-ST4_A.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $L_20131-3Y9570Z1-ST4_Z1.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 43
Eki Görüntüle 809274

Benim için dua eden,beni merak eden bütün teyzoşlarıma öpücükleeeeeer

Ayşecim yeni gördüm ben prensesi.Aynı profildeki resme bezziyo:) çok şirin maşallah bin kere
Sıkıntına gelince lohusasın sen şimdi.Duygusal olman normal.40 gün sonra geçecek.Erkekler bizim kadar olamıyor malesef.O yüzden cennet annelerin ayağı altında.Sabır ve dua ile büyütüyorum ben kuzumu.zaman geçiyor çabucak göreceksin.Rabbim sağlık ve huzur versin

günaydın kızlarrr iyi pazarlarr...
hamd olsun Rabbime hayat güzel gidiyor.

Dün eltimlerdeydik ve saat 02.00 ye kadar oturduk. Yusufcuğu nekadar uyutmaya çalıştıysam uyumadı ve etrafa kocaman gözlerle bakındı durdu.anladım ki etrafı garipsedi.neyse eve geldik yatagına koydum ve anında uyudu bu çocuk artık yatagını özlüyor onu anladım.hamd olsun Rabbime binlerce kez.gaz sancımız kalmadı.emmesi düzeldi ve 7 kiloyu geçti paşam benimmm
darısı başınıza kızlar...

Ayşem nasılsın kuzum?
lohusalık sendromuna girmişsin kuzum.ama insana bukadar da baskı yapılmaz ki?
bak beni hatırlıyormusun? 15 günlükken sokak iftarına gitmiştim.sonra da zaten hiç oturmadım sürekli dışardaydık iftar yemeklerinde.
40 gün boyunca evde kapalı kalınırmı yaa :26:
bebişinin de gaz sancıları oluyormuş? canım benim ben anason+rezene aldım karıştırıp çayını yapıp içinrim o 30 cc lik biberonla veriodum.(yarıdan fazlasını dolduruyordum) hem sancılarını azaltıyor,gaz çıkartmasını kolaylaştırıyor ve çok daha uzun ve rahat uyumasını sağlıyor.arada da metsil veriyordum.ama hamd olsun gaz sıkıntımız kalmadı.bacagını kaldırıyor 'PIRT' sonra tamam
az kaldı kuzum siz de rahatlayacaksınız inşallah...
canını sıkma.ve kendini çok bastırma.bebişini,hayatın rezil olsun diye değil daha güzel olsun die dogurdun...

korkma ozimm...çok kolay geçicek diye düşün
Rabbim yardımcın olucak inşallah.
bebek bakımının ilk 1-2 ayı biraz zor.ama ondan sonra zaten tecrubelisin de,çok kolay geçicektir.
zaman çok çabuk geçiyor.onun bile tadını çıkarmak gerek bence

iyiyiz canım yaaa. incel incel bakalım manken olacan heraldeeeeeeeeeeee
Boyda müsaitttt

hee dimi karapissom az daha inceliim
ama ara verdim biraz.yanlarda bikaç çatlak oldu hızlı kilo vermekten.
belki birkaç güne yine başlarım.bayrama kadar 5 daha versem yeter şimdilik.

sen nasılsın bakalım? zeytincik nasıl

oy oy yerim ben onun kurbağalı cicilerini. pek tatlı güzel pek şirin çok yakışacak zeytine. Güle güle kullanın canım çok beğendim..
kolay geçecek dimi tubişim amannn alt tarafı 7 kat kesik ve dikiş
yok yok korkmuyorum niye korkayım canım insanlar ne ameliyatlar atlatıyorlar. Rabbim kötü hastalık vermesin..
desem de ben yine de korkuyorum aslında bir an önce olsa yaşansa bitse böyle gün beklemek kötü...

iyi pazarlar kızlar.
takvim yine herşeyi doğru söylüyor. bugünler de sinirli olmam normalmiş. evet sinirliyim dövecek adam arıyorum.. sanırım bunun sebebi de yaklaşan doğum stresi... ama bir de şu tarafından bakıyorum koca göbekten kurtulacağım çok değil birkaç hafta sonra eski normal halime döneceğim nefes darlığı olmayacak hoplıycam zıplıycam koşturcam böyle penguen gibi yürümekten çok sıkıldımmmm....

Girmek istemiyorum o sendroma falan. İnşallah hemen atlatırım.Bugün dışarı çıkmak için çook umutluyum.

Kapı süsünüzü görmek isteriz hanımefendiler.Merak içinde bırakmayın bizleri.
Doğumdan sonra daha bi belirginleşiyor erkeklerdeki değişimler.5 tane biberonu ne yapcaz diyen eşim şimdi iyiki almışız diyor.Birinde zemzem var,birinde kaynamış soğumuş su,birinde sağılmış süt vs vs.O ağlarken biberon aramak,kirliyi yıkamak,içini boşaltmak gibi bi lüksün olmuyor maalesef.

Gözünüz aydın,Allah analı babalı teyzeli büyütsün
Niye ağlatıyorsun da sen beni Göbeğim acıyor diye kimseye sıkı sıkı bile sarılamıyorum,ama hayalini bile kurmak çok güzelmiş Feyza
Bende seni örnek veriyorum hep çıkma sakın diyenlere.Ama öyle korkutuyorlarki acaba haklılarmı diye düşünmeden edemiyor insan.
Ama bugün çıkcam kafaya koydum.

Güle güle giyin canım.Çıtçıtlar çabok kopuyor maalesef bizimde iki giysimizde kopmalar oldu.

Feci terlemeli, cok uykusuz, krampli bir gecenin sabahindan gunaydin. Allahim yardim et..
Günaydın İpeğim Allah yardımcın olsun.

Aminn canım

Asabi hamişim benim.günaydın
O penguen yürüyüşünü biraz daha sürdürüyorsun maalesef.Hatta ben öyle kasarak yürüyordumki efe gibi yürüyorsun diye alay ettiler

Feci terlemeli, cok uykusuz, krampli bir gecenin sabahindan gunaydin. Allahim yardim et..
Amin canımMevlam yardımcın olsun.
Sağol canım iyiyiz Elhamdülillah.
Maşaallah oğluna demek yatağını tanıyor yavrucakkk
İncel incellll kim tutar seni kuzum. azimli hatunsun sennn
Bakalım doğumdan sonra alırız diyet tariflerini

İyi pazarlar herkese..
Bugün dışarı çıkcam kafaya koydum kızlar Eşime dedim ister kızınla otur ister benle gelin ben dışarı çıkcam diye.1-2 saatlik bi işi var gelince çıkacağız inşallah.2 annenin de işi var bugün,teklif bile edemedim ikisine de.Market alışverişin çıkacağım nasılsa sarar sarmalar götürürüm kuzumu da.Gündüzleri gaz sancısı olmuyo çok fazla.Sıkıntı olursa da döneriz eve.

Aişeyi biliyorum bebek çantası almıştı. Tubishin çantasınıda hatırlıyorum.
Bende bebek için çanta bakıyorum ama bildiğiniz Nike Adidas çantalarına bakıyorum. herdaim kullanacağım hem kendi hemde bebişimin eşyelerını taşıyacak büyüklükte.
dün bir tane beğendeim 95tl. evde bir çantam var zaten bekarlık çantam baya beğeniyordum evlandiğimden beri kullanmadım hiç. bugün bebeişimin battaniyesini 2 hastane çıkışını koydum bayada eşyaya yer kaldı. kendim içinde bir çanta lazım galiba. pijama vs koymak için.
onuda hallederim inş. fotolarını eklemeye çalışacağım. siz kendi eşyalarınız için nasıl bir çanta aldınız ?
Şimdiden teşekkürler canlarımm

Olmaz kuzum sıkıntısız gidip dönersin kuzucunla. Annesini anlar o
Ağlamaya başlarsada 21 besmele okursun şifasını bulur kuzunnn :13:
Sevindim senin adına.
Hava burda çok güzel sıcacık. orda nasıl bilmem. o yüzden çok sarma kuzucunu terler falan. hasta olmasın

Kızlar bikaç şey dikkatimi çekti yazayım dedim.
Islak mendil çok çabuk bitiyor,toplu paketlerden alın.Eşim dalinin ıslak mendilini almış denedik,pişik olmadı.Hemde ucuz.İlk 1 hafta ıslak mendilleri sıcak suda yıkayıp kullandık.Kuzuyu yıkadıktan sonra normal kullanıyoruz,pişik olmadı elhamdülillah.
17 günde 50+50 bez gitti.Acemilikten kaynaklanan fışkırtmalar yüzünden gidenlerde oldu tabi.Tek alt değiştirmede 3 tane dolduğu gibi.Ne inatlaşıyorsun kapat bekle çocuğu.Daha işi var belliki dimi:26:
Göbeği bezin içinde kalmayacak diye aşağıda bırakmak idrarın sızmasına ve üst giysilerini bile batırmasına sebep oluyor.Çıtçıtlı zıbınlar çok kirleniyor o yüzden.
Külotlu çorap dehşet bi ürün.4 tane var bende.Sıcacık tutuyor ayaklarını.Çorap gibi fırtıp çıkmıyorda.Kalorifer daha yanmadığı için çok kullanışlı oldu.
Ağız mendilleri de çok kullanılıyor.12 tanesi de ortada.Fazla yediğini kusması,gözünde çapak,günlük sabah temizliği derken hijyen kalmıyor.
Takımların elcikleri olsada 3lü elciklerden yedek alın.Elini ağzına götürdükçe kirleniyor.Civilde 2,99
Acı elma yağını da alın mutlaka.Her bez değişiminde ayaklarına ve göbüş çevresine sürüyorum.Sıcacık tutuyor.

Canlarim ben geldim baya uzun sure oldu kim dogum yapi noldu bilmiyrm daha okuyamadm ama eyer bebisini kucagina alan varsa tb ederim kizlar, ben durum gittikce batiyor esimle aram bozuldu nerdeyse sizlerden dua istemeye geldim halim varsa tabi bayadir gelmiyordum cok bunaldm kizlar....

Bende bi tane nike spor çantası vardı.Hani şu basketbolcuların kullandıklarından.Ona kendi eşyalarımı koydum.Kuzumunkileri de aldığım bebek çantasına doldurdum.

İnşallah Dilekcim.Eşim gelsin de çıkarız hayırlısıyla

Hoşgeldin canım.Ben de kuzumu kucağıma aldım sonunda.Hifa sultan yanımda
Neden bozuldu canım aranız?Ayrı kaldığınız içinmi?Evimi eşimi özledim diyordun hep ne olduki bozuldu aranız?Bir araya gelemedinizmi daha?
Dualarım seninle canım.Sıkıntınız her ne ise Allah yardımcınız olsun.

Almayı düşündüğüm çantada bu model :)

Rengi çok tatlıymış Dilek.Modeli de çok farklı.Büyüklüğünden eminsen güzel çanta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…