Bol bebiş topiği

Dualarımdasın canım.Herşey yoluna girecek elbet,bu kara günlerin aydınlığı yakındır.En kötü karar kararsızlıktan iyidir.Ailen elbette herşeyden önemli.Fikirlerine de saygı duymak,kulak vermek gerekir ama seninde bi ailen var artık.Karar verebilecek,verdiğiniz kararların sorumluluklarını kaldıracak yaştasınız.Eşinle sen bu sıkıntıyı da atlatacaksınız inşallah elele.

Ben hepsini yenidoğan aldım canım.Zaten büyük geliyor hepsi bu kışı çıkarırlar eminim.

Canlarm sorunum dinlediginiz icin cok tesekur ederim sizlere icim biraz ferahladi allah razi olsun sizden

Allah yardımcın olsun canım.Uğra arada konuşalım dertleşelim iyi gleir.

Oooooofff kızlaaarrr
Büyük diye giymediğim 44 beden pantolonumun bile önü kapanmadı
Tek giyebildiklerim hamiş pantolonlarım
Bi de tartı alayım eve olmayacak böyle

Oooooofff kızlaaarrr

canım benim hiç takma kafanı. yavaş yavaş gidecek hepsi. bence bahane bu bahane git biraz ciciler al kendine..
hepimiz eski halimize döneceğiz ama hemen değil zamanla..kolay değil kocaman çocuk çıktı içerden..

Of Özlem ya şöyle bakınca 3-4 kg var gibiydi.Ben normalde dar kesimde 40 beden giyiyorum.2 beden demek 8-9 kg demek.Kız ben hiçmi kilo vermedim doğumda? Kaç kiloyum şu an onu bile bilmiyorum.Dikişlerim acıdı acaba kapanırmı diye sıkışmaktan. Çok bozuldu moralim çook.Kilo takıntım olmadı hiç,17 kilo fazlam varken bile takmazdım.Sinirlenince,üzülünce veririm nasılsa derdim.Gelen misafirlerde hiç kilo kalmamış eski haline dönmüşsün dediler hep.E ben neden giremiyorum o zaman 44 bedene bile
Diyet yapanların süt kalitesi azalıyormuş onu da göze alamam.Kuzumun rızkını kesemem bile bile.
İnşallah emzirdikçe veririm kiloları.70 olsam yeter yeniden.Evlendiğimde 68dim.İdeal kilomda 68 zaten.

canım arkadaşla konuştuk geçen gün. sezeryan olmuştu o da geçen sene. ameliyat oldum eve geldim tartıya bir çıktım benim kilo aynı. dedim tartı bozuk herhalde. gözlerime inanamadım herkes doğumda 10 kilo gider filan demiş. tartıya çıkınca moralim bozudlu diyor. ama gör bak şimdi eski halinden daha zayıf hala da emziriyor. yani şunu demek istiyorum hemen eski halimizie dönemeyebiliriz. bence senin kilo yok göbeğin inmedi ya henüz ondan kaynaklanıoyor. rahimin toparlanması 6 hafta. tekrar sıkılaşacak eski haline gelecek biraz daha zaman lazım canım.. senin tulumun vardı onu giyebilirsin mesela.

Olmadi kizlar olmadi esimle kavga ettik telefonlarima bile cikmiyor cok kizgin bu noktaya getirmisim farkinda olmadan sanirm bana yol gorundu donucem turkiyeye esimi ve evliligm herseyden degerli benim icin

Olmadi kizlar olmadi esimle kavga ettik telefonlarima bile cikmiyor cok kizgin bu noktaya getirmisim farkinda olmadan sanirm bana yol gorundu donucem turkiyeye esimi ve evliligm herseyden degerli benim icin
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Maddi zorlukları beraber aşabilirsiniz Allah ın izniyle. Gelişmelerden bizi haberdar et. Sevgide emektir, fedakarlıktır zaten. Pes etme. Çok gençsin 21 yaşındasın Zamanla her dert, sıkıntı geçer gider... Eşine sıkı sıkı sarıl..
Oooooofff kızlaaarrr

Ayşemm yaa bence göbecikte şişlik var. Hamişlikte kaç kilo almıştın ?

Annemde ben dogum yaptıktan sonra göbeğimi saracakmış sarkmaması için. Sen böyle birşey yaptın mı ?

O kilolarda bir bir gidecek. Daha dur Bismillahh.. dogum yapalı 17 gün mü oldu. Çok yenisiniz siz daha. Taze anniş seni

Kızlar bugün oğlumuzun ilk bezini aldıkkk
Oyyyy ya kuzum gelsinde bitirsin heppisiniiiii
Annesi onun için neler almadı ki bir bezi yoktu oda tamamlandı.
100 adet yeni doğan prima bez aldık. cesaret edemedim daha fazla almaya. dedim oğlum çabucak büyürse bitiremezsek falan.
Cadıozy Aişe kızlar siz kaç paket aldınız. Aişe yeterlimi sence?
3lü paket prima ıslak mendil aldık 2 adet.
velahasıl paşama çalışıyoruz ha bireeeeeeee
Allahım senin lutfun negüzelll. bugünleri 2 yıldır bekliyorum ben...
allah isteyen bütün kardeşlerimize nasip etsin bu güzellikleri

kizlar gunaydin,
aklima bisey takildi gobegin dusmesi diyorlar bu ne zaman oluyor? Bir de her pelvikteki agri bebegin kanala girdigini gosterir mi? Kanala girme ile gobek dusmesi farkli seyler mi? Ben de pgenital bolge agrisi son 5 gundur epey var da ne anlama geliyor.

Ayy annelik bu olsa gerekk Sabahın köründe kalk. Kızın için ciciler araştır. butikbebede istediğini bulamama, sonra da markafoni den nevresim takımı ve battaniye al. Kızımın nasibinde bunlar varmış demek ki. güle güle kullansın kuzucum. Sağlıkla gell annemmm

Annen sana herbişicikler alırrrr

Oyy oyy bezide alinmis pasanin,islak mendili de. Gule gule kirtletsin gazsiz;sancisiz gunler dilerim hepimize.:)))

Dilekcimm o kavanoza pamuk koyup kullanmayi bende dusunuyorum. Bende teyzemden ogrendim. Cok daha iyi oluyor dedi.

Canim biz 1 paket aldik. Bazi cocuklarda alerjiye sebep olabiliyor prima dediler. Ama sorun cikmazsa primadan devam edecegim.
Gunaydin ipek. Pelvik agri bende cocuk dondukten sonra olmaya basladi. Ama gobek dusmesini ben anlamiyorum cunku hala nefes darligi yasiyorum. Normal dogum yapanlara sormak lazim.

Ayyy incim cok tatlilar ya yerim kittyini ben senin. Gul gule iyi gunlerde kullanin canim.

Allah iyiliğinizi artırsın canım zaman zaman herkeste oluyor ya önemli olan kendini salmamak
fazla gezmedik canım ya o kadar halim yok ayaklarım balon gibi oldu :) artık yorulmaya gelmiyor vücut sinyalleri gönderiyor :)
eşime söylemiştim koska değil de farklı bir marka almış sabah akşam aç karna içiyorum bakalım perşembe kontrol var inş farkeder
inş canım valla büyüttü heralde bi geriliyo yamuluyor artık canımı acıtmaya başladı hareketleri
hayırlı zamanda olsunlar canım ya yapacak bişey yok Rabbim korur onları inş.

nike adidas çantalarını bende beğenmiştim ama sonra gözüme büyük geldi canım hem bebişi hem onu nasıl taşıyım bir de arabası olursa herkül müyüz biz
ben chicconun bakım setli çantasını aldım canım kısa oturmalara giderken yetecek büyüklükte bence.
hem bebeği hem çantayı taşıyabilirim diye düşünüyorum.
sırt çantasını da rahatlık açısından tavsiye ediyorlar ama bana uygun değil.
ben kendime ekstra bir çanta almadım küçük bir valizimiz var hastane için onu ayarlıycam inş canım.

Hayırlısı olan bu demekki.Sıkma canını,beraber olduktan sonra yenersiniz her sıkıntıyı Allah'ın izniyle

Bi arkadaşım da söylemişti korseyi.Ebeye ve drlara sordum sarma dediler.İç dikişlere zarar verebilirmiş.Korkumdan sarmadım.Ama düşünmüyor değilim.:44:

Yaa bilmiyordum ben.:26: Korse alayım bende hemen.

Bende Özlem gibi düşündüm canım.50lik bi paket aldım ilk başta.Bazı bebekler bez seçiyormuş,prima bile pişik yapıyormuş,belki benimki de sevmez diye çok almadım.Bittikçe aldırırsın eşine de.Benimki gibi yanlış almazsa tabi

Göbek düşmesi,kopması olarak da söyleniyor.Yukarı uzanırsan,ağır kaldırırsan kordondan düşermiş bebek.Allah esirgesin.O anda da ölüyormuş bebek.Pelvik ağrısı kanala girdiğini gösteriyor.Rahim açılıyor yavaş yavaş.Bebek ağırlaşıyor rahim kaldıramıyor haliyle.

:)))) Güle güle kullanın şekerim.Hello kitynizi yerim ben sizin

Bugün kimse yok topikte.Hayırdır kızlar nerelerdesiniz bakiim:13:
Koca göbüşlerinizle çarşı pazar dolaşıyor musunuz yoksa?
Ben dün akşam gesmeye çıktım sonunda Market alışverişi de olsa çıktım insan gördüm,yürüdüm herkesin içinde. O kadar mutlu oldumki anlatamam.Kızımı yıkadık,emzirdim hemen çıktım.Emzirmeden sonra takatim kesiliveriyor.Gezme heyecanıyla atıştırmayı unutmuşum,markette tansiyonum düştü.Çok acıktığımı farkettim.Alışverişimizde bitince eve döndük.Stant görevlisi bi kızın 17 gün önce doğum yaptığımı duyduğunda verdiği tepki çok mutlu etti beni.Resmen çığlık attı hiç kilo almamışsınız diye.Ama hiçbi kıyafetime giremiyorum dedim bende.Çok güzel tepkiydi.Hatırladıkça gülümsüyorum hala
Evde sallana sallana yürümekten normal yürümeyi unutmuşum.Zaten normal yürüdüğümde dikişlerimin acıdığını farkettim:26: Olsun sıkıntılar da yaşasam 2 saat su gibi geçti sanki.İlk fırsatta tekrar çıkacağım.Giysi almak,kuaföre gitmek,kızıma gelen elbiselerin içine sade badiler almak için.İple çekiyorum diğer gezmeleri:81::81::81::81::81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…