- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.141
Hımmm ozaman beyfendi üzmesin seni
Bekleyecek mecburen madem başta belliydi sizin döneceğiniz.
Sen sabret hep aynı şeyleri konuşup durmayın. nede olsa çözümü sizde değil zamanda.
Zamanla çözülecek herşey. bence iş için çabala hopp diye dönme.
gelsen tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın sıkıntınızbitmeyecekki.dediğine göre eşinin işi bile düzgün değil. ne mezunu eşin madem seninle gelmek istemiyor. çalışsın kpss ye çalışsın veya daha iyi sigortalı bir iş bulsun.
Allah yardımcın olsun.
Iste bak bende hakliym basta belliydi o beni yolladi ona guvendm ben geldm olur diye olmadi simdiye kdr oda olmasin don diyor yani iki arada bi derede kaldm ama esimle bu haftada cok sorun yasarsak dycem tmm geliym herseyi goze aldin mi burasi silcez asla geri gidelim demiycen asla calis demiycen bna veya asla bunaldm maddi durumdan demiyceksin diycem oda tmm derse soz verirse donucem sanirm bilmiyrm yani. Kafam alak bulak moralm sifir sigaraya basliycam nerdeyse bunaldm o kdr yani.
Dualarımdasın canım.Herşey yoluna girecek elbet,bu kara günlerin aydınlığı yakındır.En kötü karar kararsızlıktan iyidir.Ailen elbette herşeyden önemli.Fikirlerine de saygı duymak,kulak vermek gerekir ama seninde bi ailen var artık.Karar verebilecek,verdiğiniz kararların sorumluluklarını kaldıracak yaştasınız.Eşinle sen bu sıkıntıyı da atlatacaksınız inşallah elele.Canim tabiki onuda hakli buluyorum fakat sorun su esim ilk once pes eden bi dar bogaz oldugunda ilk o koyu veriyor kendini orda gene maddi sorunlar olcak o gene koyu vercek diye korkuyrm ben artik orda calismak istmiym verdikleri asgeri ucret bile degil anliyomusn evimde cocugmla olkuym istym ama sen oyle anlatinca hak verdim ona su gecici isim bitsin olmuyor diycem aileme ben geri gtcem ama ailem helede aneemler ora kotu nasil gecinceniz napcaniz diyp duyr hani burdanda baski altindaym o yuzden napcagimi bilemiyrm ama sanirm geri donucem 10 gune kdr belli oluyr insallah dedign gbi kolay olur hersey bizim icin.
Ben hepsini yenidoğan aldım canım.Zaten büyük geliyor hepsi bu kışı çıkarırlar eminim.sorma canım ya insanlar çok garip. ama haksız mıyım asabiye bağlamakta.. insanı sinirli yapıyorlar işte bunlar yüzünden böyle oldum yoksa ben gayet normal bir insanım :)))
külotlu çorabı internetten alayım bari. çıkıp dolanamam.. yenidoğan mı almalıyım canım yoksa birkaç tane mi alayım boy boy.
Canlarm sorunum dinlediginiz icin cok tesekur ederim sizlere icim biraz ferahladi allah razi olsun sizden
Oooooofff kızlaaarrr
Büyük diye giymediğim 44 beden pantolonumun bile önü kapanmadı
Tek giyebildiklerim hamiş pantolonlarım
Bi de tartı alayım eve olmayacak böyle
canım benim hiç takma kafanı. yavaş yavaş gidecek hepsi. bence bahane bu bahane git biraz ciciler al kendine..
hepimiz eski halimize döneceğiz ama hemen değil zamanla..kolay değil kocaman çocuk çıktı içerden..
Of Özlem ya şöyle bakınca 3-4 kg var gibiydi.Ben normalde dar kesimde 40 beden giyiyorum.2 beden demek 8-9 kg demek.Kız ben hiçmi kilo vermedim doğumda?Kaç kiloyum şu an onu bile bilmiyorum.Dikişlerim acıdı acaba kapanırmı diye sıkışmaktan. Çok bozuldu moralim çook.Kilo takıntım olmadı hiç,17 kilo fazlam varken bile takmazdım.Sinirlenince,üzülünce veririm nasılsa derdim.Gelen misafirlerde hiç kilo kalmamış eski haline dönmüşsün dediler hep.E ben neden giremiyorum o zaman 44 bedene bile
Diyet yapanların süt kalitesi azalıyormuş onu da göze alamam.Kuzumun rızkını kesemem bile bile.
İnşallah emzirdikçe veririm kiloları.70 olsam yeter yeniden.Evlendiğimde 68dim.İdeal kilomda 68 zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Maddi zorlukları beraber aşabilirsiniz Allah ın izniyle. Gelişmelerden bizi haberdar et. Sevgide emektir, fedakarlıktır zaten. Pes etme. Çok gençsin 21 yaşındasınOlmadi kizlar olmadi esimle kavga ettik telefonlarima bile cikmiyor cok kizgin bu noktaya getirmisim farkinda olmadan sanirm bana yol gorundu donucem turkiyeye esimi ve evliligm herseyden degerli benim icin
Oooooofff kızlaaarrr
Büyük diye giymediğim 44 beden pantolonumun bile önü kapanmadı
Tek giyebildiklerim hamiş pantolonlarım
Bi de tartı alayım eve olmayacak böyle
sorma canım ya insanlar çok garip. ama haksız mıyım asabiye bağlamakta.. insanı sinirli yapıyorlar işte bunlar yüzünden böyle oldum yoksa ben gayet normal bir insanım :)))
külotlu çorabı internetten alayım bari. çıkıp dolanamam.. yenidoğan mı almalıyım canım yoksa birkaç tane mi alayım boy boy..
İnşaallah kuzum yerimiz var tabi. salonumuzun konsolunu temizledim boşalttım yıkanacak cicileri orda duruyor zaten. yıkanıp tekrar girecekler yerlerine inşaallah...Hımmm ozaman beyfendi üzmesin seni
Sen sabret hep aynı şeyleri konuşup durmayın. nede olsa çözümü sizde değil zamanda.
gelsen tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın sıkıntınızbitmeyecekki.dediğine göre eşinin işi bile düzgün değil. ne mezunu eşin madem seninle gelmek istemiyor. çalışsın kpss ye çalışsın veya daha iyi sigortalı bir iş bulsun.
Allah yardımcın olsun.
tamam canım sığdıysa hiç gerek yok.
canım yavaş yavaş başla istersen.. minik minik ütülemek epey zor oluyor. dolabında yerin varsa başla bence..
işte heyecandan böyle kafayı yemeye başladım ya
Hımmm ozaman beyfendi üzmesin seni
Allah yardımcın olsun.
Iste bak bende hakliym basta belliydi o beni yolladi ona guvendm ben geldm olur diye olmadi simdiye kdr oda olmasin don diyor yani iki arada bi derede kaldm ama esimle bu haftada cok sorun yasarsak dycem tmm geliym herseyi goze aldin mi burasi silcez asla geri gidelim demiycen asla calis demiycen bna veya asla bunaldm maddi durumdan demiyceksin diycem oda tmm derse soz verirse donucem sanirm bilmiyrm yani. Kafam alak bulak moralm sifir sigaraya basliycam nerdeyse bunaldm o kdr yani.
Canım Allah yardımcınız olsun. sabret biraz alttan almayı yumuşak davranmayı dene bence. Konuşun sakin sakin belliki özleminiz tavan yapmışşşCanlarm sorunum dinlediginiz icin cok tesekur ederim sizlere icim biraz ferahladi allah razi olsun sizdeno yüzden ne yapacağınızı bilmemişsiniz görüşemeyincede birbirinizi yiyorsunuz. uzaktayken kavgalar büyük soğukluk oluşturu canım. bizde 2 yıla yakın nışanlı kaldık ama ne kötü günlerdi
Kuzummm hiç üzülme bide kiloyu dert etme kendine.Of Özlem ya şöyle bakınca 3-4 kg var gibiydi.Ben normalde dar kesimde 40 beden giyiyorum.2 beden demek 8-9 kg demek.Kız ben hiçmi kilo vermedim doğumda?Kaç kiloyum şu an onu bile bilmiyorum.Dikişlerim acıdı acaba kapanırmı diye sıkışmaktan. Çok bozuldu moralim çook.Kilo takıntım olmadı hiç,17 kilo fazlam varken bile takmazdım.Sinirlenince,üzülünce veririm nasılsa derdim.Gelen misafirlerde hiç kilo kalmamış eski haline dönmüşsün dediler hep.E ben neden giremiyorum o zaman 44 bedene bile
Diyet yapanların süt kalitesi azalıyormuş onu da göze alamam.Kuzumun rızkını kesemem bile bile.
İnşallah emzirdikçe veririm kiloları.70 olsam yeter yeniden.Evlendiğimde 68dim.İdeal kilomda 68 zaten.
Emdirdikçe vereceksinnnn. benim ablamda sezeryan olsu amdirdikçe verdi kilosunu.
İnci doğru diyor göbeğini bağlaman lazımdı. neyse geç kalmış sayılmazsın ekndine korse al.
Peygamberimize s.a.v yeni doğum yapan hanım ne yapsın diye sormuşler göbeğini bağlasın buyurmuş... demkkki büyüklerimiz doğru diyor. nasip olursa bende bağlayacaım ve korsede alacağım.
Oyy oyy bezide alinmis pasanin,islak mendili de. Gule gule kirtletsin gazsiz;sancisiz gunler dilerim hepimize.:)))Kızlar bugün oğlumuzun ilk bezini aldıkkk
Oyyyy ya kuzum gelsinde bitirsin heppisiniiiii
Annesi onun için neler almadı ki bir bezi yoktu oda tamamlandı.
100 adet yeni doğan prima bez aldık. cesaret edemedim daha fazla almaya. dedim oğlum çabucak büyürse bitiremezsek falan.
Cadıozy Aişe kızlar siz kaç paket aldınız. Aişe yeterlimi sence?
3lü paket prima ıslak mendil aldık 2 adet.
velahasıl paşama çalışıyoruz ha bireeeeeeee
Allahım senin lutfun negüzelll. bugünleri 2 yıldır bekliyorum ben...
allah isteyen bütün kardeşlerimize nasip etsin bu güzellikleri
Canım çok teşekkürler. biizm bile 3 tane külotlu çorabımız var2 mavi bir kerem renkte. kullanmam diyordum ama iyiki göndermiş ablam. oda kullanmamaış zaten. ağız mendilimiz 10 taneye yakın var
bez hiç almadık daha. ben ıslak mendil yerine ilk günlerinde,cam kavanozun içinde z.yağı ve ılık su pamuk koyup kullanacağım. komşum çok memnun kaldım dedi. bene deneyeceğim. en sağlıklısıymış.
tekrar teşekkürler canım :)
Canim biz 1 paket aldik. Bazi cocuklarda alerjiye sebep olabiliyor prima dediler. Ama sorun cikmazsa primadan devam edecegim.Kızlar bugün oğlumuzun ilk bezini aldıkkk
100 adet yeni doğan prima bez aldık. cesaret edemedim daha fazla almaya. dedim oğlum çabucak büyürse bitiremezsek falan.
Gunaydin ipek. Pelvik agri bende cocuk dondukten sonra olmaya basladi. Ama gobek dusmesini ben anlamiyorum cunku hala nefes darligi yasiyorum. Normal dogum yapanlara sormak lazim.kizlar gunaydin,
aklima bisey takildi gobegin dusmesi diyorlar bu ne zaman oluyor? Bir de her pelvikteki agri bebegin kanala girdigini gosterir mi? Kanala girme ile gobek dusmesi farkli seyler mi? Ben de pgenital bolge agrisi son 5 gundur epey var da ne anlama geliyor.
Ayy annelik bu olsa gerekk Sabahın köründe kalk. Kızın için ciciler araştır. butikbebede istediğini bulamama, sonra da markafoni den nevresim takımı ve battaniye al. Kızımın nasibinde bunlar varmış demek ki. güle güle kullansın kuzucum. Sağlıkla gell annemmm
Annen sana herbişicikler alırrrr
Eki Görüntüle 817987 Eki Görüntüle 817988
iyiyiz kuzum. ya hiç sorma herkeste var bir bunalım haliii
hatunuz olacak okadar demi yaaaaaaaaaa
Çık gez kuzum az kaldı zamanın. sıkıntın yoktur inşaallah. aldınmı koskadan k.b.pekmezini.
gezeyim derkende kendini yorma sakın
Oğluşun dursun hele poposunu büyütsün öyle gelsin kucunaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aişeyi biliyorum bebek çantası almıştı. Tubishin çantasınıda hatırlıyorum.
Bende bebek için çanta bakıyorum ama bildiğiniz Nike Adidas çantalarına bakıyorum. herdaim kullanacağım hem kendi hemde bebişimin eşyelerını taşıyacak büyüklükte.
dün bir tane beğendeim 95tl. evde bir çantam var zaten bekarlık çantam baya beğeniyordum evlandiğimden beri kullanmadım hiç. bugün bebeişimin battaniyesini 2 hastane çıkışını koydum bayada eşyaya yer kaldı. kendim içinde bir çanta lazım galiba. pijama vs koymak için.
onuda hallederim inş. fotolarını eklemeye çalışacağım. siz kendi eşyalarınız için nasıl bir çanta aldınız ?
Şimdiden teşekkürler canlarımm
Hayırlısı olan bu demekki.Sıkma canını,beraber olduktan sonra yenersiniz her sıkıntıyı Allah'ın izniyleOlmadi kizlar olmadi esimle kavga ettik telefonlarima bile cikmiyor cok kizgin bu noktaya getirmisim farkinda olmadan sanirm bana yol gorundu donucem turkiyeye esimi ve evliligm herseyden degerli benim icin
Bi arkadaşım da söylemişti korseyi.Ebeye ve drlara sordum sarma dediler.İç dikişlere zarar verebilirmiş.Korkumdan sarmadım.Ama düşünmüyor değilim.:44:Ayşemm yaa bence göbecikte şişlik var. Hamişlikte kaç kilo almıştın ?
Annemde ben dogum yaptıktan sonra göbeğimi saracakmış sarkmaması için. Sen böyle birşey yaptın mı ?
O kilolarda bir bir gidecek. Daha dur Bismillahh.. dogum yapalı 17 gün mü oldu. Çok yenisiniz siz daha. Taze anniş seni
Yaa bilmiyordum ben.:26: Korse alayım bende hemen.Kuzummm hiç üzülme bide kiloyu dert etme kendine.
Emdirdikçe vereceksinnnn. benim ablamda sezeryan olsu amdirdikçe verdi kilosunu.
İnci doğru diyor göbeğini bağlaman lazımdı. neyse geç kalmış sayılmazsın ekndine korse al.
Peygamberimize s.a.v yeni doğum yapan hanım ne yapsın diye sormuşler göbeğini bağlasın buyurmuş... demkkki büyüklerimiz doğru diyor. nasip olursa bende bağlayacaım ve korsede alacağım.
Bende Özlem gibi düşündüm canım.50lik bi paket aldım ilk başta.Bazı bebekler bez seçiyormuş,prima bile pişik yapıyormuş,belki benimki de sevmez diye çok almadım.Bittikçe aldırırsın eşine de.Benimki gibi yanlış almazsa tabiKızlar bugün oğlumuzun ilk bezini aldıkkk
Göbek düşmesi,kopması olarak da söyleniyor.Yukarı uzanırsan,ağır kaldırırsan kordondan düşermiş bebek.Allah esirgesin.O anda da ölüyormuş bebek.Pelvik ağrısı kanala girdiğini gösteriyor.Rahim açılıyor yavaş yavaş.Bebek ağırlaşıyor rahim kaldıramıyor haliyle.kizlar gunaydin,
aklima bisey takildi gobegin dusmesi diyorlar bu ne zaman oluyor? Bir de her pelvikteki agri bebegin kanala girdigini gosterir mi? Kanala girme ile gobek dusmesi farkli seyler mi? Ben de pgenital bolge agrisi son 5 gundur epey var da ne anlama geliyor.
Ayy annelik bu olsa gerekk Sabahın köründe kalk. Kızın için ciciler araştır. butikbebede istediğini bulamama, sonra da markafoni den nevresim takımı ve battaniye al. Kızımın nasibinde bunlar varmış demek ki. güle güle kullansın kuzucum. Sağlıkla gell annemmm
Annen sana herbişicikler alırrrr
Eki Görüntüle 817987 Eki Görüntüle 817988
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?