Bol bebiş topiği

a.s canım iyiyiz sen nasılsın. belli olur inşaallah 18.haftandasın. inşaallah hislerin doğrudur erkek haberini alırız hayırısıyla.
ben kız diyordum hep ama yanılmışım hislerimde
ayy ya kuzum ben hala çekiyorum kabızlıktan. mtihanım bu benşm heralde
cicilerimiz lcw nın canım. yeşil olanı kız içinde kullanılabilir. artık bu hafta sonu başlarsın ciciler almaya

Ayy dilekcim ; bugünde bebek bakımı ile ilgili videolar izledim. Gazını nasıl çıkartmamız gerektiğini, emzirme yöntemlerini, banyo yaptırma vs vs... Bi sürü bilgi edinmeye çalışıyorum. bir anda farklı bir insan oldum; anne olmamıza ramak kaldı Allah ' ın izniyle.

Göbüşün ne alemde

Bizim kız yayıldıkça yayıldı Tekmeleri uzaktan bile fark ediliyor. hoplatıyor göbüşümü

Bebişimide çok özledim. En son ayacıklarını görmüştük usg de. Parmacıklarına bayıldım. Boncukk gibi sıra sıraa

Allah'ım hayırlı evlatlardan eylesin....AMİN

Geçmişi okudum baktım bir horman patlaması yaşanmış topikte ozayde inci cadıozy ve gurbette olan bütünnn arkidişlerimmm
Annem vefat edeli 3 yıl alacak,gurbetteyimmm kimsemm yok.
eşim ben ve karnımdaki minnak erkeğimden başka...
Annem sağ olsaydı gurbette olsaydım içim bukadar yanmazdı emin olun.
Bir haftadır ruyalarıma giriyor içimmm yanıyor resmen anlatamam onu düşününce resmen burnumm yanıyor acıyor.
komşum doğum yapacak annesi geldi memleketten. naşka arkadaşım doğum yaptı bacısı anası kaynanansı herkes yanındaydı sıralı olarak kaldılar. her neyse diyeceğim o ki;gurbetteyiz ailemiz özledik diye üzüleceğiniz vakit beni düşünün.
Annemi dedliler gibi özlüyorum ama ne sesini duyabiliyorum nede yüzünü görebliyorum.
Halime binlerce kez şükrler olsun. annesi babası olmyan aynı zamanda evşenip çocuk sahibi olamayan tanıdıklar var. bende benden kötüsünü düşünüp moral veriyorum kendime. sağlıkla kucağımıza alalaım minnaklarımızı inşaallah ben yavrularımla eşimle sıcacık yuvamda kocarım diye hayaller kuruyorum. hepsinin yavrularını göreyim büyüteyim eşimle beraber...
Dua ile kız çok yazdım galibaaa

Canım ben hiç onlara bakmadım daha evde kitapçıklar var onlara bakarım bir ara.
Evet canım yaaaaaaa benimki yeni yeni hareketler keşfediyor hergün.
Seviyorum onu hemde çok.
Ben en son hiçbişini göremedim ya doktor çok yoğunda. bu c.tesi kontrole gideceğim tam bir ya oldu gideli. bakalım kaç kilo almış keyfi nasıl ?
en son 808 gr idi. 1 ayda aldığı kioya bakacağım paşamı nasıl beslemişim

Canim benim ya kiyamam ben sana. Okurken inan bogazima birseyler dugumlendi.
Benim esimin de babasi vefat etmis o da hep gozleri dolar babasindan bahsederken. Ama ben ona da diyorum ne mutlu sana ki kac sene babanla vakit gecirmissin seni buyutmus elinden tutup parka goturmus. Bunlari yasayamayan o kadar cok insan var ki. Takdiri ilahi. Rabbim ne yazdiysa yasiyoruz. Ama ben inaniyorum onlar bizi ordan goruyorlar. Uzulmemizi istemezler herhalde.
Seni cok opuyorum canim...minik zeytini de....

Evet benim en büyük tesellim beni gördüğünü hisseetiğini bilmek.
Elahamdülillah kendiisyle gurur duyduğum bebeklerime anlatacağım bir annem var. bunu yaşayamyan çok insan var.
Allah bizlere hayırlı sağlıklı yıllar nasip etsin...
eşinde bba olacak ne güzel inşaallah yavrularınızın yavrularını büyütürsünüz beraber

Canım midenmi rahatsızlandı bugün. ben yoktum bugün neler yaptın bakalım nasılsın. şafak son 1 diyelim .yarınıda sayma derken geldi çattı günün tosbağana kavuşacaksın heeeeeeeee

Canım midenmi rahatsızlandı bugün. ben yoktum bugün neler yaptın bakalım nasılsın. şafak son 1 diyelim .yarınıda sayma derken geldi çattı günün tosbağana kavuşacaksın heeeeeeeee

Yok canim iyiyim cok sukur. Ipek mide eksimelerin oluyor mu diyesordu da azaldi dedim eskisi gibi degil...
Evet canim geliyor tospaga galiba. Ben hala inanamiyorum. Yarin son kontrolumuz var. Ogleden sonra gidecegim. Son kez bakacak herhalde.
Sen nasilsin canim? Zeytin ne yapiyor? Spor yapiyor mu?

Ayy senin adına çok heyecanlıyım canımmmm
Git bakalım güzel haberlerle gel.
İyiyim elhamdülillah geçiyor haftalarımmmm
Geçsinde oğlumuza kavuşalım teyzesi
Canım bazen hiç hareket etmiyor korkuyorum ozaman. en çok yatarken geceleri hareket ediyor. nasıl bir bebek olacak çok merak ediyoruz. bu arada biz isme karar verdik gibi Mehmet Zahid düşünüyoruz.
Bilal oladabilir. sizinki Ezgimiydi ?

canlar zaten bebek gelirken o bölgeye kendi kendine otomatikman ıkınma hissi geliyor. o his geldiğinde kişi daha fazla ittirerek bunu kolaylaştıracak. yani epidurale hiç gerek yok aslnda. bence doğumun en kolay kısmı orası. iş o duruma gelebilmek. yok tuşe yaparlar, suyunu patlatırlar vss.. beni bunlar yordu. doğum kısmı en kolayıydı.

Benim süslü pıtırcığım üşümesin diye elyaf dolgulu takım aldım ona teyzeleri. 3-6 aylık. 22,90 Elbisemizde 6-9 aylık 5.90

Yazın gezmelerde giyer inşallahhh... Dimi süslüü sarı şekerimmmm

canim burda kendin seciyorsun acil durumun yoksaa hangi tip agri kesici olacagini. Gaz, epidural, spinal secenekler normal dogumda. Yaptirip yaptirmama durumuna gore de dogumhaneni seciyorsun. Hastanenin bir kati sadece gaz fln olan ve ebeler var burda epidural olmuyor sadece dr yaptigi icin epidurali, diger katta da epidural falan yapilan kat var. Yani epiduralsiz yeri secen yine istese duramasa yukariya sevk edilip orda yapiliomus. Biz de epidurallli kati secelim dedik ama sizlerden epidural hakkinda cok olumlu yorum gelmedi. SImdi zaten acili, agrili bi dogum olursa 4 cmden sonraki acilmayi yaklasik 6cm hissetmemek iyi deil mi? Diyelim ki 4 cme kadar epey agrili geldin ve daha 6 cm var. Agrili kisim acilma kismi sanirim demi? Ikinma da cok zor gozukuyor da. Allah yardimcimiz olsun. Karar vermemiz lazim simdiye kadar her turlu agri kesici diyordum, citkirildim biri deilim ama bilmedigimiz seyden korkariz tabi..

Normal canim korkma benimki de oyle. Gunduz gezinirken fark etmiyorum. Gece basliyor kipir kipir. Hatta bir ara hep ezan saatinde kalkiyordu sabaha karsi. Ben de uyaniyordum tabi. Annesini namaza kaldiriyor ama annei gozununacamiyordu.
Karar venrek zor dimi canim? Hayirlisi olsun. Ben karar verdim ezgi diyoum esim yanina birsey daha ekleyelim diyor. Cok zor benim kocam cok zor. Ben de iki isim olmasin diyorum insanlar hangisini kullanacagini sasirir. Illa ezginin yanina tugce yada gozde olsun diyor. Ama ben razi gelmiyorum

Gunaydin kizlar. Bugun erkenciyim. Hamileligimin son bir kac saati.sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum. Kucuk tosbagamin tekmelerini ozliycem kesin ama ona dokunacagim onu koklayacagi icin seviniyorum. Oyle iste karmakarisik duygular icindeyim. Neyse doktor amcamizla bugun birdaha goruselim bakalim. Yarin saat kacta alacak bizi sezeryana.
Ben kahvaltimi yapayim sonra anneanne sultani terminalden almaya gidecegiz.

Ayyy kuzum çok heyecanlıyım bende senin adına. Sağ sağlim kucagına alırsın inşallah. Anneciğinde geliyormuş. Ohh mis misss kokuluu tosbağaaa geliyor.

Herşeyin ayrı güzelliği vardır kuzum. Şimdi tekmelerini canlı göreceğiz. yumuk yumuk gözleri ellerii. annesiii yesinn onlarııııııı.

Cimcimeler birbir geliyorrr

amin canım sonuçta anne olmak kolay değil çok şükür
sen çoğunu başardın Rabbim daha büyük dert vermesin
bende 17 haftama girdim geçen tesadüfü bir yerde okudum
perşmebe doktora gidiyorum o sıra kremide aldırırım
sanırım sen sadece göbeğine sürdün dimi??
su içmeye dikkat ediyorum ama gün içinde tuvalete gitmekten yoruluyorum(
eşimin bebe yağı getirmiş birde banyoda sabun kullanma dedi
zaten cildim kuru sabunda iyice kurutuyor
kako yağını aktardan mı temin ettin bir markası varmı bende olmazsa alayım..

sağol canım bende iyiyim bu aralar karnım sürekli ağrıyor
sanırım üşütüyor burası iyice soğudu iş yerinde daha kaloriferler yanmadı
bende küçük bi ısıtıcı aldım en azından ayaklarımı ısıtırım diye
perşembe doktora gidiyorum hayırlı sağlıklı olsunda
ama artık bende merak ediyorum umarım belli olur
bende kabızım( valla çok iğrenç bir durum
doktora onuda sorucam..buarada hayırlı olsun
çok şirinler bende bir ara lcw bakayım artık almaya başlasam ii olucak:))
çok tembelim ya eşimde bu ara hep nöbetçi tek gitmeyede üşeniyorum..

günaydın canım bence sevin bu zamana kadar sağ salim geldin
doğumunda olur kurtulursun artık bundan sonra güzel bir dönem seni bekliyor
hayırlısıyla bebeğini büyütürsün rabbim yüreğine inşirah serinliği versin
darısı başımıza:)

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım , insan sona yaklaşınca daha çok arıyormuş. bende sen gibiyim ve inanırmısın annemler daha benim hamile halimi göremediler bile, çalışmak zorundalar onlar bana da uzun yol yasak,bizimkilerde antalyada bu arada canım. malesef hal böyle olunca görüşemedik ama kurban bayramında bişey çıkmazsa inşallah gelecekler :)) Allah hepimize dayanma gücü versin doğum yapacak olanlara güç kuvvet versin, doğum yapmış olanlara da sabır versin, hayırlı bi şekilde huzurlu bebekler yetiştirmeyi nasip etsin... bitmezzz bu askerlikk bitmezz :))

maşallah canım nazar değmesin, bu enerjiyle kazasız belasız bi çırpıda alırsın kucağına prensesini inşallah :))evet canım sende haklısın eşlerimiz var sizler varsınız,Allah razı olsun hepinizden canım.inan buraya her zaman yazamasam da okuduğumda güzel haberlerinize okadar seviniyorum ki , inşallah bu günler de geçecek ,kucağımıza aldığımızı da görcez. seni düşününce ben heyecan yapıyorum özlemm yarın bebişin geliyor, sağlıkla gelsin prensesiniz inşallah :))

canım ben hastaneye gittiğimde çok hafif gaz sancım vardı ve açılma 5 cm di. Her ne kadar sancı kişiden kişiye değişsede 4-5 cm açıklıkta dayanılmayacak sancı olacağını zannetmiyorum. eğer biraz dayanıklı bir kişiliğe sahipsen 4-5 cm açıklık olana kadar o sana hiç gelir. zaten dayanılmaz olsaydı birdaha kimse doğurmazdı diye düşün:) 6-7 cm den itibaren zorlamıyor desem yalan söylemiş olurum. en son yapılan tuşede 9 cm açıklığım vardı koştura koştura doğumhaneye götürdüler evet o zaman gerçekten en zor dayanılası güç ağrılar ama zaten 10 cm de bebek doğuyor. yani çok çekilen sancılar kısa bir süreliğine. onun için o kadar dayanmayı göze alıp en normal şekilde doğum yapabilene ne mutlu. inşallah seninde hiçbir yan desteğe kalmadan doğumun kolaylıkla geçer.

inan söylediğimden utandım bi an dilek, sabah sabah ağlattın beni,zaten okadar müsaitim ki bu aralar ağlamaya... çok haklısın canım gerçekten , bazen üzülecek bişeyler arıyoruz kendimize, binlerce şükürler olsun halimize tabiki canım benim Allahım kaldıramicamız yükler vermesin,evlatlarımızı bizlere bağışlasın sağlıklı huzurlu bi yuvamız olsun dediğin gibi .canım benim çok sağol ,Allah zeytinini ve eşini sana bağışlasın seni de onlara canımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…