Bol bebiş topiği

sagol canim fikirlerin icin insallah destege gerek kalmaz. benim korkum bazen acilma olayi uzun suruyor ya ondandi.hayirlisi.. bir de dogum aninda kusma bulanti oluyor diyorlar kisiye gore degisir de bu da enerjimi dusurur diye korkuyorum insallah olmaz.

Son düzenleme:
selamu aleyküm kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür. geceden beri karnımın alt kısmı ve aşağısı boydan boya ağrıyor.
normal mi acaba bebek yerleştiği için mi böyle oluyor. karnım yine taş gibi kasıldı kaldı.
perşembe kontrolümüz var bakalım ne olacak..
bugün çantadaki eksikleri de tamamlayıp kafamı rahatlatmak istiyorum.
kendim yapmazsam içime sinmez.
bu aralar bi duygusallık oldu ya eşimden çok ilgi bekliyorum çok düştüm üzerine niyeyse :26:
sizde öyle misiniz.
bebiş olunca ilgim dağılır adam da rahat eder birazcık inş :)

bende 5 cm açıklık varken suni sancı verildi. 10 dakika içinde doğumum başladı suni sancıdan sonra. bende çok çabuk etki gösterdi. Tabi suni sancı öyle birşey ki kimilerinin olan sancısını bile giderebiliyor. Stres, korku, heyecan hepsi etkileyebiliyor bu durumu. Bir de rahim açıcı iğne yaptılar ve onun bulantı, göz kararması yapabileceğini söylediler ama bende o da olmadı çok şükür. Bebeğimi kucağıma alacak olmamın heyecanıyla ben bulantı kusma yapacağını bile düşünemedim belki onun da etkisi olmuştur. Öyle ya da böyle sonuçta ne takdir edilmişse o olacak. Rabbim en hayırlısının en kolayını nasip etsin inşallah..

Topacık olmuş Yusuf kuzu.Maşallah tebarekeallah.Darısı başımıza inşaallaahh
Bu arada rezene+anason tarifin manyak bişeymiş.Allah bin kere razı olssun tubiimmm
bgün anasonu az attım kuzumda bende pert olduk uykudan

Hepimiz iyiki burdayız canım.Sizde bana çok destek oldunuz hep.
İnşallah hiç olmadı gibi bişey dersin.o kadar hafif geçer seninki

Takma kafanı kafasına.bizede öyle dediler ama kuzum gayet normal

İnşallah popişiniz konusunda hiç sorununuz olmaz
Valla öyle moral olduki anlatamam.Hala düşünüp gülümsüyorum

Bu yaşıma kadar kimseyi kıskanmadım ama itiraf ediyorum normal doğum yapanları hep kıskanacağım:26::26::26:
O kadarki 2.yi normal yapabilirmiyim diye araştırma yapıyorum ufaktan

Çok uyguna almışsın İncicim.Az önce beyaz bi badi sordum ben 42 tl dediler Bir de indirimdeymiş.
Güle güle giyinsin inşallah sarı şeker

Ben tekmelerini çok özlüyorum hala...Seni çok iyi anlıyorum Özlemcim.Benimki de saati belli bi sezeryan olsaydı ağlamaktan ölürdüm herhalde

Ben lieracı sadece göbeğime sürdüm,diğer yağları baldırlarıma,kalçalarıma,göğüslerime de sürdüm sık sık.Nerden kilo alacağımı bilmediğim için.Sabun kurutur doğru söylemişler.Duş jeli kullan bence.

Çantanı kapat artık canım.Az kalmış seninde.Her an herşey olabilir bu saatten sonra.
Doğurunca duygusallık,ilgi geçecekmi sanıyorsun Çok ümitlenme bence.Artıyor eksilmiyor eminol

Bankada işim olduğu için dışarı çıktım bugün tek başıma.Kızıma annem baktı tabiki.500 mt bile olmayan bi yürümeden sonra eve pert bi şekilde döndüm.Ve anladımki hamileliğin son ayında olduğu gibi tek başıma çıkmamalıyım dışarı ben.Her an düşeceğim sandım.Tansiyonum düştü ve kurudum resmen.Çikolata ile toparlanmaya çalıştım,eve dönemeyeceğim diye taksi çağıracaktım kısacık mesafe için.Eve 100 mt kala daha beter oldum.Sanki yürüdükçe ev uzaklaştı.Gelir gelmez kızımı yıkadık annemle.Sık yıkanınca çabuk serpilirmiş.Sonra annemin işi çıktı gitti.Şimdi o kadar pişmanımki gittiğine.İnşallah kızım uyanmaz da ben de kendimi toparlayacak kadar uyurum.
Bana müsaade bayanlar.Allah'a emanetsiniz..

Kızlar bebek telsizi almayı düşünüyoruz.Tv açıkken duyamıyoruz arkada ağlayışını.Kullandığınız yada duyduğunuz markalar ve özellikleri neler?:44:

Kızlar bebek telsizi almayı düşünüyoruz.Tv açıkken duyamıyoruz arkada ağlayışını.Kullandığınız yada duyduğunuz markalar ve özellikleri neler?:44:

Wewell markasini onermislerdi canim. Izell kullanmis bu markayi. Ben de bakmistim gitti gidiyordan. 85 tl ama henuz almadim almayi dusunuyorum.

Allah razı olsun ayşem.
darısı başınıza inşallah.çok çabuk büyyorlar emin ol.daha çok uyanık kaldıgı zamanlar çok yakın :)
şimdi sürekli uyur.ama yaklaşık 2 ay sonra daha fazla uyanık kalarak seslenicek sana. gel beni al die

rezene + anason karışımı çok etkilidir evet.kenan bugün istedi.kardeşimin çayından yaparmısın dedi bende 1 su bardagı yaptım
1 saate çocugun gözler kaymaya başladı
uyudu güzelce dinlendi kuzum.

inşallah sizin de çok işinize yarar.artık gaz ve uykusuzluk problemi yaşamazsınız

bugün lcw de güzel indirim vardı kızlar... internet sitesinde outlet bölümünde...
bereler atkılar çok uygundu...

oğluşlara biraz ciciler aldım. begenicekmisiniz bakalım

hepsinin toplamı 53 tl kargo bedava

ozimmm naber kuzuuu?? yarın büyük günnn heyecan varmı??
ayy çok heyecanlıııı kendimden hatırlıyorum.
Yarın senin için hem çok mutluluk verici hemde hayatındaki en farklı gün olucak :)
dualarımız seninle. inşallah çok çabuk toparlanırsın. meleğini sağ sali kullarına alırsın.
en kısa zamanda haberdar et bizleri olurmu

Tubisi aminn canim bol bol dua et bize. Cok heyecanliyim canim ya korkuyorum merak ediyorum oyle karmakarisik hallerdeyim.

Kizlar yarin saat 11 de sezeryana aliniyorum. Bugun doktor amcamiz ultrasonla uzun uzun bakti. Tospaga 3400 olmus. Gulcemalini goremedkk gerci ama.
Neyse anestezi uzmaniyla gorustum spinal olacagim. Epiduralde katater kaliyormus agri kesici veri,iyormus ama biz cogunlukla spinal yapiyoruz dedi. 6 8 saat uyusuk kaliyor dedi ondan sonra da agizdan agri kescilerle agrin hafiflwtiyoruz dedi. Sonra kan verdim bir de. Tahlil sonuclarina doktor kendisi bakacakmis. Durumlar boyle iste kizlar. Yarin buyuk gun. Size ulsmaya calisacagim ama ulasamazsam cuma gelince yazarim. Optum sizleri.

cnm Allah yardımcın olsun.Dualarım seninle...

Canim rabbim yardimcin olsun.tarihi saati belli sezeryan olunca insan cok farkli oluyor.simdiden ben bile heyecanliyim 7 gun kaldi.benim doktorumda spinal anestezi onerdi.allahim yardimcimiz olsun.hayirli haberlerle gel insallah.

Canim rabbim yardimcin olsun.tarihi saati belli sezeryan olunca insan cok farkli oluyor.simdiden ben bile heyecanliyim 7 gun kaldi.benim doktorumda spinal anestezi onerdi.allahim yardimcimiz olsun.hayirli haberlerle gel insallah.

Aminnn canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Izell sezeryana corapla girmeme izin vermezler mi? Hasta olup usutmek istemiyorum. Kalin coraplar aldim yanima. Cikinca kesin giydirir annem de icerde de corap kalsa. Sabah doktordan da rica ederim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…