- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.241
Aminnn canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Izell sezeryana corapla girmeme izin vermezler mi? Hasta olup usutmek istemiyorum. Kalin coraplar aldim yanima. Cikinca kesin giydirir annem de icerde de corap kalsa. Sabah doktordan da rica ederim ama..
Aminnn canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Izell sezeryana corapla girmeme izin vermezler mi? Hasta olup usutmek istemiyorum. Kalin coraplar aldim yanima. Cikinca kesin giydirir annem de icerde de corap kalsa. Sabah doktordan da rica ederim ama..
Aminnn canim hastanden yazamam belki ama cuma gunu eve gelince kesin yazarim.canim cadiozycimmmm kalbim dualarim senine insallah cok rahat bir sekilde saglikla gelir minik tospaga:) opuyorum seni Allah yardimcin olsun bizi unutm yaz.. saat kactaydi..
Canim sezeryana uzerinde hic bisey olmadan giriyorsun.ama doktoruna rica etsen belki kabul eder.sansini dene bakalim.ben saglam girip resmen grip ciktim ameliyattan.bogazlarim yaniyordu.hemen oglumada gecti grip.13 gunluktu bronsit oldu.grip bronsite cevirmis dedi doktor.kucucuk oldugu icin tedaviside cok zor oldu.insallah hasta olmassin.sende canim.
iyi akşamlar kızlar bugün oğluş verem aşısını oldu az biraz huzursuz gibi..6.5 kg 62 cm olmuş.maşallah kuzuya...bugün kuzenleri buluşturduk.
ayşem ben weewell mara kullanıyorum çok memnunum çift yönlü ses veriyor.169 tl ye almıştım.kayıt falan da yapıyor.
cadıozyim Allah sağlıkla kucağına aldırsın kolayca kurtul inşallah.tubi napıyorsun canım bebişler nasıl..karapisso inci epack evris hepinize öpücük yolluyor oğlumEki Görüntüle 819936 Eki Görüntüle 819937 Eki Görüntüle 819949
Kizlar yarin saat 11 de sezeryana aliniyorum. Bugun doktor amcamiz ultrasonla uzun uzun bakti. Tospaga 3400 olmus. Gulcemalini goremedkk gerci ama.
Neyse anestezi uzmaniyla gorustum spinal olacagim. Epiduralde katater kaliyormus agri kesici veri,iyormus ama biz cogunlukla spinal yapiyoruz dedi. 6 8 saat uyusuk kaliyor dedi ondan sonra da agizdan agri kescilerle agrin hafiflwtiyoruz dedi. Sonra kan verdim bir de. Tahlil sonuclarina doktor kendisi bakacakmis. Durumlar boyle iste kizlar. Yarin buyuk gun. Size ulsmaya calisacagim ama ulasamazsam cuma gelince yazarim. Optum sizleri.
iyi akşamlar kızlar bugün oğluş verem aşısını oldu az biraz huzursuz gibi..6.5 kg 62 cm olmuş.maşallah kuzuya...bugün kuzenleri buluşturduk.
ayşem ben weewell mara kullanıyorum çok memnunum çift yönlü ses veriyor.169 tl ye almıştım.kayıt falan da yapıyor.
cadıozyim Allah sağlıkla kucağına aldırsın kolayca kurtul inşallah.tubi napıyorsun canım bebişler nasıl..karapisso inci epack evris hepinize öpücük yolluyor oğlumEki Görüntüle 819936 Eki Görüntüle 819937 Eki Görüntüle 819949
Kizlar yarin saat 11 de sezeryana aliniyorum. Bugun doktor amcamiz ultrasonla uzun uzun bakti. Tospaga 3400 olmus. Gulcemalini goremedkk gerci ama.
Neyse anestezi uzmaniyla gorustum spinal olacagim. Epiduralde katater kaliyormus agri kesici veri,iyormus ama biz cogunlukla spinal yapiyoruz dedi. 6 8 saat uyusuk kaliyor dedi ondan sonra da agizdan agri kescilerle agrin hafiflwtiyoruz dedi. Sonra kan verdim bir de. Tahlil sonuclarina doktor kendisi bakacakmis. Durumlar boyle iste kizlar. Yarin buyuk gun. Size ulsmaya calisacagim ama ulasamazsam cuma gelince yazarim. Optum sizleri.
Özlemim canım arkdaşım; sağlıkla kucagına alırsın inşallah minik tosbagamızı.
Sana hepimiz dua edicez. Allah'ın izniyl çabucacık toparlanacaksın. Heyecan, korku, tedirginliki stres bir aradadır eminim.
Ben heyecanlanınca yemek yiyemem. Karnımda kelebekler uçuşur.
Haberlerinizi 4 gözle beklicez.
canım benııımm allah yardımcın olsun sağlıkla kurtarsın ikinizide inş. rahat ağrıısız acısız bir doğum olur güzel haberlerini bekliyor olucaz
Aminnn canim pek yakinda tosbaganin fotolarini da paylasicam insallah. Dogum hikayemimizi yazicaz... hamilelik bitiyoororrrrrrr...son12 saat 20 dakaika...
Evet canim ben de onu merak ediyorum ultrason dogrumu cikacak eksik mi. Evet yarin gobis biraz azalacak gerci daha fazla dikis acisi olacak ama o da zamanla gececek..en azindan sirt ustu yatabilecegim..feyzacimmm masallah cok tatlilar ikisi de. seninkine masallah tontik pasa olmus:) opuyorum pasayi..
canim icini ferah tut insallah cok ii gidecek her sey. darisi bize insallah.. masallah prenses cok almis sanirim 3kg di. 3400 cok ii bakalim tutacakmi olcumler.. ohhh yarin insallah koca gobis yok....
Canlarım geçmişi okudummm Maşaallah yaramaz bir durumumuz yokkk
Bizde iyiyiz Elhamdülillah. Artık alıştık 3 gün kabız 4.gün rahatlamaya
Anlamıyorum neden ama durumum bu şekilde son 1 aydır...
Bugün evde değildim oyüzden giremedim pek
Kısa kısa cevaplamaya çalıştım geçmişi,unuttuğum konular isimler olmuşsa affedinbizi
Cadıozy Canım inşaallah sağlıkla kucağına alacaksın kuzunu.
Anladığım kadarıyla belden aşağın uyuşturulacak ayyy ne güzel bebişini o an koklayacaksın gözgöze geleceksiniz...
dualarım seninle can kardeşimmmm
Fmfm Maşaallah kuzum oğluşun çok şeker oluyor gün geçtikçe Rabbim salihlerden etsin...
Tubishimmm canım aldıklarına bayıldımmm sağlıkla giysinler kirletmedenver sonra oğluşum giysinn
Epeck kuzum nasılsın bakalımm 36.haftandasınnn Maşaallah kuzum sıradasın sendeeeeee
Kardelen İnci Ozayder kızlar sizler nasılsınız bakalımmm
Ozayder annem ile ilgili yazdığın cevabını okudum dualarına içten amin diyorumm
Dilerim Rabbim kimseyi ök-süz yetim bırakmaz
İkiside çok zor ama en önemlisi paysız ve dulda bırakmasın halimize binlerce kez HAmd olsun...
Aişemm canım dışarı çıkarken tok çık tansiyonun düşmez belki? Bİrde süt yapan şeyler öğrendim.
Mesela Kuru inciri ceviz ve bademle yiyip üstüne süt içmek sütü mükemmel şekilde arttırıyormuşşşş
Şulecim çok geçmiş olsun ya benim derdim yetmiyor birde senmi kabız oldunn
Dikkat et yemekten önce muhakkak çorba iç ve yemekle beraber salata cacık tüket. gün içinde kuru üzüm incir bollll su tiket inşaallah geçerAyyy perşembe gideydin iyiydi heyecanlanıyorun bakalım neymiş kuzucunnn
Seyyidecim Zannetmiyorum canım bence kız demişsi kızdır. 16.haftandasın artık.
Ama genede benziyor demiş kesin net bişey dememiş diye hazırlıkların abaşlama istersen neleşince başlarsın...
20.haftadan sonra daha net konuşuyor drlar.Deneyimli bi drsa yanılmıyor ama.Allah gönlüne göre versin canım.Hayırlı olsun minik prensesimiz
Canlarım geçmişi okudummm Maşaallah yaramaz bir durumumuz yokkk
Bizde iyiyiz Elhamdülillah. Artık alıştık 3 gün kabız 4.gün rahatlamaya
Anlamıyorum neden ama durumum bu şekilde son 1 aydır...
Bugün evde değildim oyüzden giremedim pek
Kısa kısa cevaplamaya çalıştım geçmişi,unuttuğum konular isimler olmuşsa affedinbizi
Cadıozy Canım inşaallah sağlıkla kucağına alacaksın kuzunu.
Anladığım kadarıyla belden aşağın uyuşturulacak ayyy ne güzel bebişini o an koklayacaksın gözgöze geleceksiniz...
dualarım seninle can kardeşimmmm
Fmfm Maşaallah kuzum oğluşun çok şeker oluyor gün geçtikçe Rabbim salihlerden etsin...
Tubishimmm canım aldıklarına bayıldımmm sağlıkla giysinler kirletmedenver sonra oğluşum giysinn
Epeck kuzum nasılsın bakalımm 36.haftandasınnn Maşaallah kuzum sıradasın sendeeeeee
Kardelen İnci Ozayder kızlar sizler nasılsınız bakalımmm
Ozayder annem ile ilgili yazdığın cevabını okudum dualarına içten amin diyorumm
Dilerim Rabbim kimseyi ök-süz yetim bırakmaz
İkiside çok zor ama en önemlisi paysız ve dulda bırakmasın halimize binlerce kez HAmd olsun...
Aişemm canım dışarı çıkarken tok çık tansiyonun düşmez belki? Bİrde süt yapan şeyler öğrendim.
Mesela Kuru inciri ceviz ve bademle yiyip üstüne süt içmek sütü mükemmel şekilde arttırıyormuşşşş
Şulecim çok geçmiş olsun ya benim derdim yetmiyor birde senmi kabız oldunn
Dikkat et yemekten önce muhakkak çorba iç ve yemekle beraber salata cacık tüket. gün içinde kuru üzüm incir bollll su tiket inşaallah geçerAyyy perşembe gideydin iyiydi heyecanlanıyorun bakalım neymiş kuzucunnn
Seyyidecim Zannetmiyorum canım bence kız demişsi kızdır. 16.haftandasın artık.
Ama genede benziyor demiş kesin net bişey dememiş diye hazırlıkların abaşlama istersen neleşince başlarsın...
saol canım benimm offff gebeligimede inanamamıştım şimdi kızımın olucagana inanamıyorum rabbim hayırlısını versin inş sadece kıza benziyo dedi ama etrafta örnek çok olunca inanamıyorum
Hemen hemen bütün yorumlar bu marka üstüne.Bende modellerine bakıyorum bu markanın.Wewell markasini onermislerdi canim. Izell kullanmis bu markayi. Ben de bakmistim gitti gidiyordan. 85 tl ama henuz almadim almayi dusunuyorum.
Uyku sorunumuz çok olmadığı için anasonun miktarını azalttım ben.Kıyamıyorum gözlerini baygın baygın görünce.Kendi uyusun kuzumAllah razı olsun ayşem.
darısı başınıza inşallah.çok çabuk büyyorlar emin ol.daha çok uyanık kaldıgı zamanlar çok yakın :)
şimdi sürekli uyur.ama yaklaşık 2 ay sonra daha fazla uyanık kalarak seslenicek sana. gel beni al die
rezene + anason karışımı çok etkilidir evet.kenan bugün istedi.kardeşimin çayından yaparmısın dedi bende 1 su bardagı yaptım
1 saate çocugun gözler kaymaya başladı
uyudu güzelce dinlendi kuzum.
inşallah sizin de çok işinize yarar.artık gaz ve uykusuzluk problemi yaşamazsınız
Ne kadar hesaplı almışsın Tubii.Ben dün beyaz bi badi-gömlek tarzı sapsade bişey sordum kuzuma 42tl ye düştü dediler.Panço olduğundan sanırım şişirmişler fiyatıbugün lcw de güzel indirim vardı kızlar... internet sitesinde outlet bölümünde...
bereler atkılar çok uygundu...
oğluşlara biraz ciciler aldım. begenicekmisiniz bakalım
hepsinin toplamı 53 tlkargo bedava
Eki Görüntüle 819855 Eki Görüntüle 819856 Eki Görüntüle 819857 Eki Görüntüle 819858
Peki modeli neydi izel?Benim evim 150mt2.bebek odası koridorun sonunda.Benim kulaklarımda da biraz sorun var az duyuyorum tv açıkken.Parazit yapıyormuş bazı modeller.Özellikle wireless varken.Bizim evdede var kablosuz net.Sıkıntı olurmuki?Canm ben oglumda almistim. wewell.cok memnun kaldim.simdi kizimdada kullanicam.kesinlikle tavsiye ederim.
Uyandığımdan beri aklımdasın Özlemim.Rabbim sağsalim ağrısız sızısız sıkıntısız bi doğum nasip eder inşallah sana.Spidural olması genel anesteziden daha iyi.Uyanma derdin,kum torbası sıkıntın olmuyor.Dualarım seninle bitanem.İnşallah gelir haber edersin bizede...Kizlar yarin saat 11 de sezeryana aliniyorum. Bugun doktor amcamiz ultrasonla uzun uzun bakti. Tospaga 3400 olmus. Gulcemalini goremedkk gerci ama.
İnciri kaynatıp suyu da çok işe yarıyor canım.Ama ceviz olmazAişemm canım dışarı çıkarken tok çık tansiyonun düşmez belki? Bİrde süt yapan şeyler öğrendim.
saol canım benimm offff gebeligimede inanamamıştım şimdi kızımın olucagana inanamıyorum rabbim hayırlısını versin inş sadece kıza benziyo dedi ama etrafta örnek çok olunca inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?