Bol bebiş topiği

iyi akşamlar kızlar bugün oğluş verem aşısını oldu az biraz huzursuz gibi..6.5 kg 62 cm olmuş.maşallah kuzuya...bugün kuzenleri buluşturduk.
ayşem ben weewell mara kullanıyorum çok memnunum çift yönlü ses veriyor.169 tl ye almıştım.kayıt falan da yapıyor.
cadıozyim Allah sağlıkla kucağına aldırsın kolayca kurtul inşallah.tubi napıyorsun canım bebişler nasıl..karapisso inci epack evris hepinize öpücük yolluyor oğlum

canim cadiozycimmmm kalbim dualarim senine insallah cok rahat bir sekilde saglikla gelir minik tospaga:) opuyorum seni Allah yardimcin olsun bizi unutm yaz.. saat kactaydi..

Canim sezeryana uzerinde hic bisey olmadan giriyorsun.ama doktoruna rica etsen belki kabul eder.sansini dene bakalim.ben saglam girip resmen grip ciktim ameliyattan.bogazlarim yaniyordu.hemen oglumada gecti grip.13 gunluktu bronsit oldu.grip bronsite cevirmis dedi doktor.kucucuk oldugu icin tedaviside cok zor oldu.insallah hasta olmassin.sende canim.

canim cadiozycimmmm kalbim dualarim senine insallah cok rahat bir sekilde saglikla gelir minik tospaga:) opuyorum seni Allah yardimcin olsun bizi unutm yaz.. saat kactaydi..
Aminnn canim hastanden yazamam belki ama cuma gunu eve gelince kesin yazarim.
Saat 11 de alacak canim.

Insallah canim ben de ondan korkuyorum ya ameliyathane soguk olur.
Insallah canim hayirlisiyla hepimiz atlatiriz saglkli bir sekilde.

Ayyy yerim o yakisikliyi ben yaa. Buyumus ya feyzam kocaman olmus. Masallah...
Aminnn canim sizler atlattiniz kocaman oldunuz valla.
Biz de opuyoruz yakisikliyiii...

canım benııımm allah yardımcın olsun sağlıkla kurtarsın ikinizide inş. rahat ağrıısız acısız bir doğum olur güzel haberlerini bekliyor olucaz

Maşallahhh süphanallah. Rabbim nazarlardan korusun bu paşaları...

Teyzesi yer bunları. Kuzenide büyüyecek. O da çok tatlı... Allah'ım yollarını açık eylesin. Sağlıkla büyüsün kuzular.

Biz iyiyiz teyzesi. Kızım tepik vurup duruyo. Maşallah o da bu akşam çok hareketli.

Bizde sizleri öpüyoruz

Özlemim canım arkdaşım; sağlıkla kucagına alırsın inşallah minik tosbagamızı.

Sana hepimiz dua edicez. Allah'ın izniyl çabucacık toparlanacaksın. Heyecan, korku, tedirginliki stres bir aradadır eminim.

Ben heyecanlanınca yemek yiyemem. Karnımda kelebekler uçuşur.

Haberlerinizi 4 gözle beklicez.

Canimsin incim Allah razi olsun.
Aynen canim karnimda epey birseyler ucusuyor.
Gelir gelmez en ince ayrintisina kadar anlaticam canim.

canım benııımm allah yardımcın olsun sağlıkla kurtarsın ikinizide inş. rahat ağrıısız acısız bir doğum olur güzel haberlerini bekliyor olucaz

Aminnn canim pek yakinda tosbaganin fotolarini da paylasicam insallah. Dogum hikayemimizi yazicaz... hamilelik bitiyoororrrrrrr...son12 saat 20 dakaika...

feyzacimmm masallah cok tatlilar ikisi de. seninkine masallah tontik pasa olmus:) opuyorum pasayi..

Aminnn canim pek yakinda tosbaganin fotolarini da paylasicam insallah. Dogum hikayemimizi yazicaz... hamilelik bitiyoororrrrrrr...son12 saat 20 dakaika...

canim icini ferah tut insallah cok ii gidecek her sey. darisi bize insallah.. masallah prenses cok almis sanirim 3kg di. 3400 cok ii bakalim tutacakmi olcumler.. ohhh yarin insallah koca gobis yok....

Evet canim ben de onu merak ediyorum ultrason dogrumu cikacak eksik mi. Evet yarin gobis biraz azalacak gerci daha fazla dikis acisi olacak ama o da zamanla gececek..en azindan sirt ustu yatabilecegim..

Canlarım geçmişi okudummm Maşaallah yaramaz bir durumumuz yokkk
Bizde iyiyiz Elhamdülillah. Artık alıştık 3 gün kabız 4.gün rahatlamaya
Anlamıyorum neden ama durumum bu şekilde son 1 aydır...
Bugün evde değildim oyüzden giremedim pek
Kısa kısa cevaplamaya çalıştım geçmişi,unuttuğum konular isimler olmuşsa affedinbizi
Cadıozy Canım inşaallah sağlıkla kucağına alacaksın kuzunu.
Anladığım kadarıyla belden aşağın uyuşturulacak ayyy ne güzel bebişini o an koklayacaksın gözgöze geleceksiniz...
dualarım seninle can kardeşimmmm
Fmfm Maşaallah kuzum oğluşun çok şeker oluyor gün geçtikçe Rabbim salihlerden etsin...
Tubishimmm canım aldıklarına bayıldımmm sağlıkla giysinler kirletmeden ver sonra oğluşum giysinn
Epeck kuzum nasılsın bakalımm 36.haftandasınnn Maşaallah kuzum sıradasın sendeeeeee
Kardelen İnci Ozayder kızlar sizler nasılsınız bakalımmm
Ozayder annem ile ilgili yazdığın cevabını okudum dualarına içten amin diyorumm
Dilerim Rabbim kimseyi ök-süz yetim bırakmaz
İkiside çok zor ama en önemlisi paysız ve dulda bırakmasın halimize binlerce kez HAmd olsun...
Aişemm canım dışarı çıkarken tok çık tansiyonun düşmez belki? Bİrde süt yapan şeyler öğrendim.
Mesela Kuru inciri ceviz ve bademle yiyip üstüne süt içmek sütü mükemmel şekilde arttırıyormuşşşş
Şulecim çok geçmiş olsun ya benim derdim yetmiyor birde senmi kabız oldunn
Dikkat et yemekten önce muhakkak çorba iç ve yemekle beraber salata cacık tüket. gün içinde kuru üzüm incir bollll su tiket inşaallah geçer Ayyy perşembe gideydin iyiydi heyecanlanıyorun bakalım neymiş kuzucunnn
Seyyidecim Zannetmiyorum canım bence kız demişsi kızdır. 16.haftandasın artık.
Ama genede benziyor demiş kesin net bişey dememiş diye hazırlıkların abaşlama istersen neleşince başlarsın...

canim sagol idare etmeye calisiyoruz bakalim benden once kardelen var sanirim hayirlisi tabi. Sende 29 lardasin bakalim insallah size de yaklasiyor..

Kızlar Özlem için dua etmeyi unutmayalım. Allah yardımcısı olsun. Sağl sağlim bebişini kucagına alsın. İnşallah..

Rabbim sana emanetiz.

20.haftadan sonra daha net konuşuyor drlar.Deneyimli bi drsa yanılmıyor ama.Allah gönlüne göre versin canım.Hayırlı olsun minik prensesimiz

saol canım benimm offff gebeligimede inanamamıştım şimdi kızımın olucagana inanamıyorum rabbim hayırlısını versin inş sadece kıza benziyo dedi ama etrafta örnek çok olunca inanamıyorum

canım Allah hayırlısıyla kurtarsın..
hayırlı güzel haberlerinle gel dualarımız seninle öptüm...

maşallah ne şeker bir bebek gözleri renkli mi
allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah..

canım dikkat ediyorum ama benm normalde de öyle
buaralar arttı sana da geçmiş olsun
nerelerdesin geziyormusun:))
yarın gidicem ben heyecan yaptım:))

saol canım benimm offff gebeligimede inanamamıştım şimdi kızımın olucagana inanamıyorum rabbim hayırlısını versin inş sadece kıza benziyo dedi ama etrafta örnek çok olunca inanamıyorum

canım hayırlı olsun bende yarın dr gidicem
bakalım bizim için ne diyecek hayırlısı artık..

Wewell markasini onermislerdi canim. Izell kullanmis bu markayi. Ben de bakmistim gitti gidiyordan. 85 tl ama henuz almadim almayi dusunuyorum.
Hemen hemen bütün yorumlar bu marka üstüne.Bende modellerine bakıyorum bu markanın.

Uyku sorunumuz çok olmadığı için anasonun miktarını azalttım ben.Kıyamıyorum gözlerini baygın baygın görünce.Kendi uyusun kuzum
Dün gece yine 2 saat kadar ıkındık,bağırdık ama çıkardık çok şükür.

Ne kadar hesaplı almışsın Tubii.Ben dün beyaz bi badi-gömlek tarzı sapsade bişey sordum kuzuma 42tl ye düştü dediler.Panço olduğundan sanırım şişirmişler fiyatı
Güle güle kullansın paşalar cicilerini

Canm ben oglumda almistim. wewell.cok memnun kaldim.simdi kizimdada kullanicam.kesinlikle tavsiye ederim.
Peki modeli neydi izel?Benim evim 150mt2.bebek odası koridorun sonunda.Benim kulaklarımda da biraz sorun var az duyuyorum tv açıkken.Parazit yapıyormuş bazı modeller.Özellikle wireless varken.Bizim evdede var kablosuz net.Sıkıntı olurmuki?

Uyandığımdan beri aklımdasın Özlemim.Rabbim sağsalim ağrısız sızısız sıkıntısız bi doğum nasip eder inşallah sana.Spidural olması genel anesteziden daha iyi.Uyanma derdin,kum torbası sıkıntın olmuyor.Dualarım seninle bitanem.İnşallah gelir haber edersin bizede...

İnciri kaynatıp suyu da çok işe yarıyor canım.Ama ceviz olmaz Yarım ceviz yedim hastaneden çıktığım gün kızımın gözleri hala çapaktan yapış yapış Ağır geliyormuş ceviz kuzuma.Bademi de günde 3-4 tane dedi dr.En çok süt yapan şey sıvı.Zaten emzirmeden sonra 3 gündür susuzmuşsun gibi kuruyor dilin damağın.

İnşallah sağlıklıca bi kızçen olur seninde.Prensesimle sana dua edeceğiz teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…