- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.261
Ay kızlar dün sinirlerim bozuldu. Aralık annelerinin aldıgı ciciler topiğine bakarsanız anlıcaksınız.
Okudum canım.Halınla ilgili bi eleştiri almışsın.İnceledim bende desenlerini ısrarla ararsan benzetebilirsin ancak o kelama.Dediğin gibi öyle bişey dikkatini çekse almazdın zaten halıyı.Yorum yapan arkadaşın dikkatini çekmiş anlaşılan uyarmak istemiş seni.Algıda seçicilik onunki. Dinimizle ilgili sembollerin eşyalarda olmasından rahatsızlık duyuyor olmalı.O yüzden dikkatini çekmiş bence.Söyleyiş tarzına kızmışsın belliki sen.Sonradan dikkate alma söylediğimi falan demiş zaten.Hiç bozma sinirlerini canım arkadaşımın.Bebişini üzdüğüne değmez kuzum
Evet aynen öyle oldu canım. Alakasız bir yorum oldu. 2 yıldır kullanıyorum daha kimseden duymadım. Algıda seçicilik dediğin gibi.
Ne tarafa çekersen çek misali...
Benim kızımı kimseler üzemez.
Maşallahh tepikleri durmuo hiç..
Kociş uyuyor. vardiyalı çalışıyor . 4 te gidicek işe. Kalkıp çay koyucam kaldırcam. İş çookkk
Butik bebe ye yenidogan kilotlu çorap gelmiş. 3,25 TL.
Alsam mı ? Fiyatı uygun mu sence ayşecim ?
Bu arada çok güzelmiş modeliBenim salon halılarıma benziyor biraz.Bizim kız büyüyünce ne yapcam bilmem o bembeyaz halılarla.Koltuklar beyaz,halılar beyaz,mobilyalar beyaz Kibar kızım kirletmez benim.(inşallah)
Bende bugün yazı işlerine vercem kendimi
Kuzumun günlüğü epeydir boş.Anılar silikleşmeden dökeyim kağıda.Pasta defterimi de mürekkepli kalemle yazmıştım,üstüne su döküldü yeniden yazacağım o yüzden.Annemden getirdim defterini.Lazım olur kadına.Yazayım da iade edeyim bi an önce.
Çok çok uygun.Ben hep 7-8tlye aldım külotlu çorapları.Pamukluysa hiç durma al 2-3 tane.
Kesinlikle haklısın.Ayırtedilemez ikisi de.Canımdan can o benim.Kızmış erkekmiş ne farkeder.Ama tabi herkesin gönlünde bi aslan yatıyor.Hala dualarımda ikiz oğullarım olması..ayşemmm saolasın canımmm evlat saglıklı olsun inan erkek deselerde of demem biliyorum tadını kokusunu ayırtedilemez asla ama ister istemez geçiyo işte insanın gönlünden rabbim hayırlısını versin inş
Aynen benim evim içinde bu cümleler söyleniyor hep.Hele bi çocuğun olsun görürüm ben seni diyorlar.Sen sofraya oturmayı öğretmezsen o anasının karnından öğrenmeyecek ya düzensizliği.Allah'ın izniyle öğreteceğiz temizliği,düzeniz kızlarımıza.Bende beyazı çok severim ya. Bu halıyıda bayılarak almıştım. Tabi herkes çok kirlenir niye aldın dedikoltuklarım kahverengi ama.
Ama gel gör ki, her gören bu halıyı nasıl temiz tutuyorsun insan basmaya korkacak. ( korkarsın tabi ayağın kirlidir kiri belli olacak ondandır) Ve ayrıca çıkmayan leke yok artık. Halı yıkamacıya veririz. Cimcimelerde batırdıklarında sileriz. Hallederiz bi şekilde Anneleri gibi onlarda temiz , tertipli olacak bak gör sen.
Burda bi tane bebiş var 1 yaşına yeni girdi belki. Annesinin arkasından sofra bezini topluyo, halı kıvrılınca halıyı düzeltiyo
Anneden ne görüyorsa onu yapıyorlar. Onun için sorun yok
günlüğünüde doldur. Kuzuna yaz yazabildiğin kadar. ilerde çok iyi bir anı olur. Bende yazsam olacak aslında
İşin garibi bi bilgi yazmıyor.kararsız kaldım. Alsamda iyi olacak.:26:
Yenidoğan diyorsa al bence.Ben hep mağazalardan aldım hep yenidoğan-sıfır beden olarak yazıyordu kutularında.
Aminnn canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Izell sezeryana corapla girmeme izin vermezler mi? Hasta olup usutmek istemiyorum. Kalin coraplar aldim yanima. Cikinca kesin giydirir annem de icerde de corap kalsa. Sabah doktordan da rica ederim ama..
Aldım gitti. 2 beyaz, 2 pembe 13 TL tuttu.Birde lansioh 10 gr + 6 ped vardı. Onu aldım 15,50 TL. gitti paracıklar.
Bakalım nasıllar. Gelince görecez artık.
Kociş uyuyo kredi kartı bende. Hamiş oldugumdan beri alıp duruyorum. Numaralarını ezberledim artık
Canim bende ozdilek joker magazasindan 60 li lansinoh gogus pedini 15 tl ye aldim.
Kremin yanında hediyeydi canım. 60 lı sını bende alıcam özdileğe gidersem bi
anamm eksikler hiç bitmiyor he
Canim benim telsizin modeli bu weewell WMA340T.benim evimde 145 mt.ben sesde hic sorun yasamadadim.cok hassas bir alet.alt kat komsum kapisini sesli kapatsa etkileniyrdu.bende kablosuz net kullaniyrm.oyondende sorun olmadi.alabilirsin icin rahat olsun.
360-232-400-125 modelleri var.Senin modelin satışı yok
Ama weewellin bütün ürünlerinden memnun herkes.Yorumlar hep güzel.Seninkinin özellikleri nelerdi acaba?Merak ettim.:26:
Canim ben oglum dogdugunda almistim 2007 de.satisdan kalkmis olabilir.ama assa yukari ayni ozellikler.ve herkes memnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?