Bol bebiş topiği

Hic basima gelmedi ayse.gecmis olsun.hic bir fikrim yok malesef.
Allah yaşatmasın inşallah.Valla araştırdım biraz,iltihaplanmaymış,antibiyotikle yada göğüs ucu yarılarak iltihap temizleniyormuş.:18: Sabah 9da sağmıştım,şimdiye kadar süt dolup şişmesi lazımdı dolmadı.Sitelerde de sütün kesilmesine neden olur diye yazıyor:18:
Annemi aradım,eşimi aradım kimse gelemiyor yanıma.Kızımı bırakacak kimseyi bulamadım.Üstelik tek başıma da gitmek istemiyorum Kızımı alıp gideyim diyeceğim ama cüzdanım bile ağır geliyor dışardayken.Ya düşersem diye korkuyorum
Ne yapsamki?:44::44:
Hasbinallah neden düzelemedi bu göğsüm benim yaa.

Canim ben mide agrisi cekmedim.neden kaynaklaniyor acaba?
Yaaa Ne güzel olmaması.İnşallah kimsede olmaz o zaman.Narkozdanmış dediler.2 saat boyunca mide ağrısından ölmüştüm ben.Kustum sürekli.

Kızlar güzel sözleriniz için teşekkürler. Şulecim sen sormuşsun herhalde evet gözleri çok değişik bir mavi. Değişmez inşallah . Ayşe geçmiş olsun sıkma sakın bende de çıkmıştı sıktım ben içinden iltihap çıktı Dr kızdı niye kendin müdahele ediyorsun diye.
Özlem kurtulmuştur sağlıkla inşallah . Benim oğlan oyun halısında fena tepiniyor. Bir tane Aslan var tepesinde deminden beri onu yakalamaya çalışıyor çok komik şimdi de sinirlendi tutamayınca:)))))

kizlar tam tarif edemeyebilirim ama gece yatarken bazen donmeye calisinca falan gogus ile gobek aramda 1 noktada gerilme aci oluyor, sonrasinda ilik su akiyor gibi bisey hissediyorum sonra. kese degildir demi Allah korusun?

Dün gece sıktım biraz çok acıyor zaten dokununca çok sıkamadım.Patlamadı çok şükür.Annem gelecek şimdi.1,5a randevu aldım genel cerrahtan.İnşallah sıkıntılı bişey çıkmaz
Dün bizimki naptı biliyormusun hala aklıma geldikçe gülüyorum.Elciğini çıkardığım bi anda kendi saçını tuttu.Bi yandan bağırıyor,ağlıyor bi yandan saçını çekiyor.Gülmekten elini zor açtım Saçını kurtarınca kaşlarını çattı bana bakıyor.Ben hala gülüyorum tabi.Epey geçmedi siniri

kizlar tam tarif edemeyebilirim ama gece yatarken bazen donmeye calisinca falan gogus ile gobek aramda 1 noktada gerilme aci oluyor, sonrasinda ilik su akiyor gibi bisey hissediyorum sonra. kese degildir demi Allah korusun?

Kız dur ne kesesi.Kese olsa suyun gelir Allah korusun.Evham yapma bakıyım artık.Kendini oku üfle,ılık bi duş al bakıyım.Sakinleş,kuzumuzu da geriyorsun bu evhamlarınla.

canim kaslar geriliyor diye dusundum. Gogusle gobek arasi cok yakinlasinca hani aci oluyor ya gece o ilik si akisi gibi bisey hissedince ustelik daha once de hissettim bole. Insallah bisey yoktur kaslarin genislemesidir. Yani akis gobekle gogus arasi hissediyorum iliklik.
Aysecim insallah ciddi bir sey degildir. Ama iltihapsa sanirim ilaclar kisa surede hallolur.

Son düzenleme:

Ay evet canım bizimki de onu çok yapardı hem saçını çekip hem ağlardı şimdi uyudu şükür ama hala ağzını emiyor gibi hareket ettiriyor :))) iyi olmuş Dr dan randevu aldığın önemli birşey değilmiş çok ilerlemezse inşallah çabucak geçirirsin .
Istanbula resmen kış geldi çok soğuk yaa kaloriferi mi yaksam acaba!!

Aysecim insallah omemli bir sorun degildir.randevu aldigin iyi olmus.rabbim sifa versin.allahim insallah bu sezeryanimdada yasamam mide agrisini.

evet canım benm ilk bebeğim yarın
hayırlısıyla öğreniceğiz Rabbim sağlık sıhhat versin benim kontrolüm
nerdeyse bir ayı geçti artık daha geciktirmeden yarın gideyim
sen hissediyormusun ben halen hareketlerini hissetmiyorum normalmidir?

Şu an odasına inmiştir yada inmek üzeredir.Ve dehşet mide ağrısı çekiyordur
Allah yardımcısı olsun

amin Allah şifalar göndersin..

Kızlar sağ göğsümün ucunda bembeyaz sivilce çıktı.Dokunamıyorum bile geceden beri.Sizce nedir bu??

geçmiş olsun ayşe umarım ciddi bir şey değildir
çok uğraşma bırak kendiliğince kurusun
hastalığının direncide olabilir kendine dikkat et canım..

maşallah pek güzel gözleri var acep kime çekti:)
ne kadar oldu bundan sonra değişirmiki
Allah bağışlasın tam lokmalık:)

canım geçmiş olsun seninde az kaldı hayırlısıyla sende
sağ salim doğurur bebeğini kucağına alırsın
ne zaman dr gideceksin yada telefonla sorma durumun varsa
görüşebilirsen görüş canım geçmiş olsun..

Allah razi olsun canim.evet sali gunude benim sezeryanim var allahin izniyle saat 9 da.

Rabbim senide hayırlısyla kurtarsın..

Allah raZi olsun canim.

Kızlar bebek telsizi almayı düşünüyoruz.Tv açıkken duyamıyoruz arkada ağlayışını.Kullandığınız yada duyduğunuz markalar ve özellikleri neler?:44:

canım ben chicconun ( Chicco Bebek Dinleme Telsizi )telsizinden aldık,arkadaşlar önerdi memnunlarmış, inşallah bizde memnun kalırız ama wewell in ürünlerinede güzel diyorlar,bizim aldığımız yerde wewell kalmamıştı chicco aldık ama hemen hemen aynıymış.

kızlar son adet tarihim 1 eylül dün kan testi yaptırdım değerim 94.6 çıktı doktor daha çok yeni gebelik dedi ama 4+3 günlük hamile gösteriyo hamilelik testi yaptığımda sizde 4 haftalık gebeliğe göre kan değerim çok düşük değil mi ?

bende senin ettiğin dualara aminnn diyorum canım, cümlesini içi sıra bizleri ... iyiyim canı gece uykusuzluklarım dışında çok şükür,saat 3:30 gibi uyanıyorum genelde sonrad 6-6 buçuğa kadar nefes darlığından döne döne uyuyamıyorum.bugün zor ders yaptım inanır mısın hem gözümden uyku akıyo hem halsizlik... bu günlerimize şükürler olsun yinede,Allah başka dert vermesin. sen nasılsın canım nasılsınız bakalım zeytinle?

ozman ilk ben yazıyım ugur geıtrsın bu topık banaaaaaaaaa umarımm snaslı bı topıkk olurrrrrrrrrrrrrrrr bu arda benım bata 2 gun kaldıı:))

merhabalar şimdi gordum topiğinizi çok sık giremiyorum bi sorum olcak sizlere anneyle beek aynı odadamı uyumalı ben iki beşik aldım biri yatak odası için biride istedigimiz yere götürüyoruz ama herkes yatak oldanda yatırma dior siz nasıl yaptınız aynı odadamı uyudunuz ?

Sağol canım benim darısı senin evlatlarına. Benim gözlerim yeşil babasının bal rengi , büyük abisi koyu k. Rengi küçük abisi mavi 2,5 aylık oldu değişmez de rengi açılır herhalde

Cadiozy gözün aydın mutluluklar dilerim canım güle güle büyüt kızını
Kızlar bu sabah 2.düzey taramadan da geçtik herşey yolunda çokkkk şükür organlara bakıldı tek tek geriye şeker testi kaldı o kadar bugünleri gördüğüm için hamdolsun...

Allah raZi olsun canim.
cümlemizden canım...

canım döllenme gününe göre değişiyor
daha düşük çıkan kişileri duydum
sen bunu sıkıntı etme iki gün sonra tekrar tahlil ver ikiye katlanması lazım
buarada hayırlı olsun...

benim ilk olucak daha beşik almadım ama bende iki tane almayı
düşünüyorum bir dönem aynı odada yatmayı düşünüyorum
tanıdıklarım hep öyle yaptılar
biraz büyüsün yatak odasına geçeriz..

Sağol canım benim darısı senin evlatlarına. Benim gözlerim yeşil babasının bal rengi , büyük abisi koyu k. Rengi küçük abisi mavi 2,5 aylık oldu değişmez de rengi açılır herhalde

Allah razı olsun canım benmde eşimin gözleri yeşil benm açık kahve
ailemde çok renkli gözlü var ama yine baskın olan renk oluyor tabi hayırlısı
rahmetli babamın gözlerine benzettim maşallah diyeyim
benm yerime öpersin:)

geçmiş olsun ne güzel herşey yolunda umarım böyle
devam eder bu ayrıntılı ultrasyon muydu?
benm sırada üçlü test var ama yapmaktan vazgeçtm sadece kontrole gidicem
kasımda da ayrıntılı ultrsayn için gidicem inşallah bir sorun yoktur
duanı eksk etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…