- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.281
Kızlar sağ göğsümün ucunda bembeyaz sivilce çıktı.Dokunamıyorum bile geceden beri.Sizce nedir bu??
Şu an odasına inmiştir yada inmek üzeredir.Ve dehşet mide ağrısı çekiyordur
Allah yardımcısı olsun
Allah yaşatmasın inşallah.Valla araştırdım biraz,iltihaplanmaymış,antibiyotikle yada göğüs ucu yarılarak iltihap temizleniyormuş.:18: Sabah 9da sağmıştım,şimdiye kadar süt dolup şişmesi lazımdı dolmadı.Sitelerde de sütün kesilmesine neden olur diye yazıyor:18:Hic basima gelmedi ayse.gecmis olsun.hic bir fikrim yok malesef.
YaaaCanim ben mide agrisi cekmedim.neden kaynaklaniyor acaba?
Dün gece sıktım biraz çok acıyor zaten dokununca çok sıkamadım.Patlamadı çok şükür.Annem gelecek şimdi.1,5a randevu aldım genel cerrahtan.İnşallah sıkıntılı bişey çıkmazKızlar güzel sözleriniz için teşekkürler. Şulecim sen sormuşsun herhalde evet gözleri çok değişik bir mavi. Değişmez inşallah . Ayşe geçmiş olsun sıkma sakın bende de çıkmıştı sıktım ben içinden iltihap çıktı Dr kızdı niye kendin müdahele ediyorsun diye.
Özlem kurtulmuştur sağlıkla inşallah . Benim oğlan oyun halısında fena tepiniyor. Bir tane Aslan var tepesinde deminden beri onu yakalamaya çalışıyor çok komik şimdi de sinirlendi tutamayınca:)))))
kizlar tam tarif edemeyebilirim ama gece yatarken bazen donmeye calisinca falan gogus ile gobek aramda 1 noktada gerilme aci oluyor, sonrasinda ilik su akiyor gibi bisey hissediyorum sonra. kese degildir demi Allah korusun?
Dün gece sıktım biraz çok acıyor zaten dokununca çok sıkamadım.Patlamadı çok şükür.Annem gelecek şimdi.1,5a randevu aldım genel cerrahtan.İnşallah sıkıntılı bişey çıkmaz
Dün bizimki naptı biliyormusun hala aklıma geldikçe gülüyorum.Elciğini çıkardığım bi anda kendi saçını tuttu.Bi yandan bağırıyor,ağlıyor bi yandan saçını çekiyor.Gülmekten elini zor açtım Saçını kurtarınca kaşlarını çattı bana bakıyor.Ben hala gülüyorum tabi.Epey geçmedi siniri
Kız dur ne kesesi.Kese olsa suyun gelir Allah korusun.Evham yapma bakıyım artık.Kendini oku üfle,ılık bi duş al bakıyım.Sakinleş,kuzumuzu da geriyorsun bu evhamlarınla.
Dün gece sıktım biraz çok acıyor zaten dokununca çok sıkamadım.Patlamadı çok şükür.Annem gelecek şimdi.1,5a randevu aldım genel cerrahtan.İnşallah sıkıntılı bişey çıkmaz
Dün bizimki naptı biliyormusun hala aklıma geldikçe gülüyorum.Elciğini çıkardığım bi anda kendi saçını tuttu.Bi yandan bağırıyor,ağlıyor bi yandan saçını çekiyor.Gülmekten elini zor açtım Saçını kurtarınca kaşlarını çattı bana bakıyor.Ben hala gülüyorum tabi.Epey geçmedi siniri
Kız dur ne kesesi.Kese olsa suyun gelir Allah korusun.Evham yapma bakıyım artık.Kendini oku üfle,ılık bi duş al bakıyım.Sakinleş,kuzumuzu da geriyorsun bu evhamlarınla.
Aysecim insallah omemli bir sorun degildir.randevu aldigin iyi olmus.rabbim sifa versin.allahim insallah bu sezeryanimdada yasamam mide agrisini.
canim senin de az kalmis epey hayirlisiyla insallah kucagina al. Sira sende artik ozlemden sonra..
ben aylık kontrollere gidiyorum cinsiyet bi yana ne kadar büyüdügüne inanamazsın kocamannn olmuş kuzum benim öle seviniyorumki öle kıpır kıpır gördükçe onu okadar sabırsızlanıyorumki kucagama almak için inş allah gönlüne göre versin senin ilk bebegin galiba rabbim gönlüne göre versin
Şu an odasına inmiştir yada inmek üzeredir.Ve dehşet mide ağrısı çekiyordur
Allah yardımcısı olsun
Kızlar sağ göğsümün ucunda bembeyaz sivilce çıktı.Dokunamıyorum bile geceden beri.Sizce nedir bu??
Kızlar güzel sözleriniz için teşekkürler. Şulecim sen sormuşsun herhalde evet gözleri çok değişik bir mavi. Değişmez inşallah . Ayşe geçmiş olsun sıkma sakın bende de çıkmıştı sıktım ben içinden iltihap çıktı Dr kızdı niye kendin müdahele ediyorsun diye.
Özlem kurtulmuştur sağlıkla inşallah . Benim oğlan oyun halısında fena tepiniyor. Bir tane Aslan var tepesinde deminden beri onu yakalamaya çalışıyor çok komik şimdi de sinirlendi tutamayınca:)))))
kizlar tam tarif edemeyebilirim ama gece yatarken bazen donmeye calisinca falan gogus ile gobek aramda 1 noktada gerilme aci oluyor, sonrasinda ilik su akiyor gibi bisey hissediyorum sonra. kese degildir demi Allah korusun?
Allah razi olsun canim.evet sali gunude benim sezeryanim var allahin izniyle saat 9 da.
evet canım benm ilk bebeğim yarın
hayırlısıyla öğreniceğiz Rabbim sağlık sıhhat versin benim kontrolüm
nerdeyse bir ayı geçti artık daha geciktirmeden yarın gideyim
sen hissediyormusun ben halen hareketlerini hissetmiyorum normalmidir?
amin Allah şifalar göndersin..
geçmiş olsun ayşe umarım ciddi bir şey değildir
çok uğraşma bırak kendiliğince kurusun
hastalığının direncide olabilir kendine dikkat et canım..
maşallah pek güzel gözleri var acep kime çekti:)
ne kadar oldu bundan sonra değişirmiki
Allah bağışlasın tam lokmalık:)
canım geçmiş olsun seninde az kaldı hayırlısıyla sende
sağ salim doğurur bebeğini kucağına alırsın
ne zaman dr gideceksin yada telefonla sorma durumun varsa
görüşebilirsen görüş canım geçmiş olsun..
Rabbim senide hayırlısyla kurtarsın..
Kızlar bebek telsizi almayı düşünüyoruz.Tv açıkken duyamıyoruz arkada ağlayışını.Kullandığınız yada duyduğunuz markalar ve özellikleri neler?:44:
Canlarım geçmişi okudummm Maşaallah yaramaz bir durumumuz yokkk
Bizde iyiyiz Elhamdülillah. Artık alıştık 3 gün kabız 4.gün rahatlamaya
Anlamıyorum neden ama durumum bu şekilde son 1 aydır...
Bugün evde değildim oyüzden giremedim pek
Kısa kısa cevaplamaya çalıştım geçmişi,unuttuğum konular isimler olmuşsa affedinbizi
Cadıozy Canım inşaallah sağlıkla kucağına alacaksın kuzunu.
Anladığım kadarıyla belden aşağın uyuşturulacak ayyy ne güzel bebişini o an koklayacaksın gözgöze geleceksiniz...
dualarım seninle can kardeşimmmm
Fmfm Maşaallah kuzum oğluşun çok şeker oluyor gün geçtikçe Rabbim salihlerden etsin...
Tubishimmm canım aldıklarına bayıldımmm sağlıkla giysinler kirletmedenver sonra oğluşum giysinn
Epeck kuzum nasılsın bakalımm 36.haftandasınnn Maşaallah kuzum sıradasın sendeeeeee
Kardelen İnci Ozayder kızlar sizler nasılsınız bakalımmm
Ozayder annem ile ilgili yazdığın cevabını okudum dualarına içten amin diyorumm
Dilerim Rabbim kimseyi ök-süz yetim bırakmaz
İkiside çok zor ama en önemlisi paysız ve dulda bırakmasın halimize binlerce kez HAmd olsun...
Aişemm canım dışarı çıkarken tok çık tansiyonun düşmez belki? Bİrde süt yapan şeyler öğrendim.
Mesela Kuru inciri ceviz ve bademle yiyip üstüne süt içmek sütü mükemmel şekilde arttırıyormuşşşş
Şulecim çok geçmiş olsun ya benim derdim yetmiyor birde senmi kabız oldunn
Dikkat et yemekten önce muhakkak çorba iç ve yemekle beraber salata cacık tüket. gün içinde kuru üzüm incir bollll su tiket inşaallah geçerAyyy perşembe gideydin iyiydi heyecanlanıyorun bakalım neymiş kuzucunnn
Seyyidecim Zannetmiyorum canım bence kız demişsi kızdır. 16.haftandasın artık.
Ama genede benziyor demiş kesin net bişey dememiş diye hazırlıkların abaşlama istersen neleşince başlarsın...
ozman ilk ben yazıyım ugur geıtrsın bu topık banaaaaaaaaa umarımm snaslı bı topıkk olurrrrrrrrrrrrrrrr bu arda benım bata 2 gun kaldıı:))
evet canım benm ilk bebeğim yarın
hayırlısıyla öğreniceğiz Rabbim sağlık sıhhat versin benim kontrolüm
nerdeyse bir ayı geçti artık daha geciktirmeden yarın gideyim
sen hissediyormusun ben halen hareketlerini hissetmiyorum normalmidir?
amin Allah şifalar göndersin..
geçmiş olsun ayşe umarım ciddi bir şey değildir
çok uğraşma bırak kendiliğince kurusun
hastalığının direncide olabilir kendine dikkat et canım..
maşallah pek güzel gözleri var acep kime çekti:)
ne kadar oldu bundan sonra değişirmiki
Allah bağışlasın tam lokmalık:)
canım geçmiş olsun seninde az kaldı hayırlısıyla sende
sağ salim doğurur bebeğini kucağına alırsın
ne zaman dr gideceksin yada telefonla sorma durumun varsa
görüşebilirsen görüş canım geçmiş olsun..
Rabbim senide hayırlısyla kurtarsın..
cümlemizden canım...Allah raZi olsun canim.
kızlar son adet tarihim 1 eylül dün kan testi yaptırdım değerim 94.6 çıktı doktor daha çok yeni gebelik dedi ama 4+3 günlük hamile gösteriyo hamilelik testi yaptığımda sizde 4 haftalık gebeliğe göre kan değerim çok düşük değil mi ?
merhabalar şimdi gordum topiğinizi çok sık giremiyorum bi sorum olcak sizlere anneyle beek aynı odadamı uyumalı ben iki beşik aldım biri yatak odası için biride istedigimiz yere götürüyoruz ama herkes yatak oldanda yatırma dior siz nasıl yaptınız aynı odadamı uyudunuz ?
Sağol canım benim darısı senin evlatlarına. Benim gözlerim yeşil babasının bal rengi , büyük abisi koyu k. Rengi küçük abisi mavi 2,5 aylık oldu değişmez de rengi açılır herhalde
Cadiozy gözün aydın mutluluklar dilerim canım güle güle büyüt kızını
Kızlar bu sabah 2.düzey taramadan da geçtik herşey yolunda çokkkk şükür organlara bakıldı tek tek geriye şeker testi kaldı o kadar bugünleri gördüğüm için hamdolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?