- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.321
Canım bu duayı Peygamberimiz ağrıyan yerine okurmuş. hem kısa hem kolay ama etkisi çok büyük. sen ezberle habire oku inşaallah sağ göğsünde iyleşeck rahatça emdireceksin fındığınıOkudum canım 7 kez.Allah razı olsun.
Emzirmeyi yapamıyorum sağ göğsümle,sağarken bile yumruğumu ısırıyorum.Sağıyorum sürekli.Ama ucundaki beyazlık gitmedi daha.
Ayy canım benimde aklım onda. bence tosbağasını emziriyordur gazı çıkmıştır. hastanede rahatındadırNe yapıyordur acaba şimdi?Allah yardımcısı olsun canım arkadaşımın.
Slm kızlar özlem den hala haber yok galiba??
İnşallah iyi haberlerle döner..
Yok maalesef.Cuma gelirim demişti zaten.Slm kızlar özlem den hala haber yok galiba??
İnşallah iyi haberlerle döner..
Canım bu duayı Peygamberimiz ağrıyan yerine okurmuş. hem kısa hem kolay ama etkisi çok büyük. sen ezberle habire oku inşaallah sağ göğsünde iyleşeck rahatça emdireceksin fındığını
Ayy canım benimde aklım onda. bence tosbağasını emziriyordur gazı çıkmıştır. hastanede rahatındadır
Bunların yaşandığını düşünmek isitorummmm
İnşaallah canım hepimizin aklı Cadıozyde. ama demişti gelemezsem haber veremezsem merak etmeyin. cuma günü gelince yazarım size. inşaallah sağlıklı güzel hebrlerle gelir
Kızlar Hifa o kadar huzursuzki anlatamam.2 dk ara bile vermiyor artık mızmızlanmaya.Altı temiz,gazı çıktı,karnı tok,ev sıcak neden huysuz bu çocuk anlayamadımSakinleşsin diye göğsüme yatırdım sırtına masaj yaptım,uyudu yarım saat,tam yatağına koydum uyandı.Derin uyumuyor hiç.Şu an yüzüstü şekilde yanımda yatıyor.Uyumak üzere.Uyuyunca ters çevireceğim ama uyumuyorki
Kızlar Hifa o kadar huzursuzki anlatamam.2 dk ara bile vermiyor artık mızmızlanmaya.Altı temiz,gazı çıktı,karnı tok,ev sıcak neden huysuz bu çocuk anlayamadımSakinleşsin diye göğsüme yatırdım sırtına masaj yaptım,uyudu yarım saat,tam yatağına koydum uyandı.Derin uyumuyor hiç.Şu an yüzüstü şekilde yanımda yatıyor.Uyumak üzere.Uyuyunca ters çevireceğim ama uyumuyorki
Ayy ayşecim sende aynı dertten muzdaripsin. Benim kızımında hiçbir sorunu yok ama derin uyumuyor. Sallamayı bırakınca ağlıyor. Kucağıma alınca susuyor. Yanında görmezse yine mızmızlanmaya devam. Hiçbir iş yapamıyorum. Tuvalete gidip yemek yiyebilsem şükrediyorum kaç gündür. o kadar bunalttı ki beni. akşamları eşim gelince bile banyomu zor yapıyorum acele acele. Bence ne kadar değerli olduklarını anlayıp şımarıyorlar gibime geliyor :)
cnm o Hifaya özgü bişey değil endişelenme hemen.Bol bol dua oku. Bende tecrübeli annelerden yardı istiyorum oğlum her gün 2-3 kez sıvı kaka yapradı ama 3 gün olacak hiç bişey yokSadece çişini yapıyor.Sizce normal mi? Bu arada 2 gün önce 3 ayımızı doldurduk zaman çabuk geçiyor...
Okuyunca sakinleşiyor zaten.Ama yinede 1 saat bile uyumuyor.Bugün toplasam 2 saat uyumadı.Çok huzursuz.
Sabah meme tıkanmamı araştırırken okumuştum biberon içtiklerinde günde 2-3 kez kaka yaparmış,sadece emen bebek günde 1 veya 2günde 1 yaparmış.Büyüdükçe yapma sayısı seyrekleşirmiş.Bence siz büyüyorsunuz o yüzden seyrekleşmiş.
Kokuna alışmış diyorlar banada.Kucağıma almıyorum ben ağladığında.Masaj yapıyorum,sakin sakin sesleniyorum,dokunmadan sesleniyorum.Ağlamayı bırakınca,sakinleşince alıyorum kucağıma konuşuyorum.Ağladığında kucağa alınmaya alışmasın diye uğraşıyorum.Emzirdikten sonra göğsüme yatırıyorum orda uyuyor derin derin.Yatağına koyduğumda uyanıyor şıp diye. Derin uyuduğu zamanlar banyomu yapabiliyordumda şimdi wcye zor gidiyorum.Kendime yiyecek bişeyler hazırlayamadım bugün.Bisküvi falan atıştırabildim.Onu da elli kere otur kalk yaparak yedim.O yüzden de sütüm az geldi.Şu an gözleri kapalı,ama sürekli hareket ediyor,biri bi yerini çimdiklemiş gibi bağırıyor sonra bi anda susuyor
cnm o Hifaya özgü bişey değil endişelenme hemen.Bol bol dua oku. Bende tecrübeli annelerden yardı istiyorum oğlum her gün 2-3 kez sıvı kaka yapradı ama 3 gün olacak hiç bişey yokSadece çişini yapıyor.Sizce normal mi? Bu arada 2 gün önce 3 ayımızı doldurduk zaman çabuk geçiyor...
Kokuna alışmış diyorlar banada.Kucağıma almıyorum ben ağladığında.Masaj yapıyorum,sakin sakin sesleniyorum,dokunmadan sesleniyorum.Ağlamayı bırakınca,sakinleşince alıyorum kucağıma konuşuyorum.Ağladığında kucağa alınmaya alışmasın diye uğraşıyorum.Emzirdikten sonra göğsüme yatırıyorum orda uyuyor derin derin.Yatağına koyduğumda uyanıyor şıp diye. Derin uyuduğu zamanlar banyomu yapabiliyordumda şimdi wcye zor gidiyorum.Kendime yiyecek bişeyler hazırlayamadım bugün.Bisküvi falan atıştırabildim.Onu da elli kere otur kalk yaparak yedim.O yüzden de sütüm az geldi.Şu an gözleri kapalı,ama sürekli hareket ediyor,biri bi yerini çimdiklemiş gibi bağırıyor sonra bi anda susuyor
Kızlaarrr, nasılsınızz??
Hepiniz bebişlerinize koşturuyorsunuzdur şimdilerde
Sağlıkları sıhhatleri iyidir inşallah :13:
phiaammm
naber canımcım??
senin bebişin de yakında gelicek ve bizden sonra sen başlıcan bebiş peşinde koşturmaya merak etme
özledik yaaa
Kızlar, özledim sizleri...
İnşallah hepiniz iyisinizdir, bebişler de iyidir inşallah
Benim yeni BAT 25 EKİM Ayşem, vaktin olduğunda ilk sayfaya ekleyebilirsin.
Yılmadan, bıkmadan, usanmadan devam BAT yazdırmaya
Karam ben yine düşük yaptım geçen hafta pazatesi doktora gittim lekenlenmem vardı dr düşük yaptığımı söyledi..bebeğim yine gitti şimdi genetik araştırma yapılacak..
Hadi bakalım gel artıkkk :13: öğrenelim bebebğinin cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?