Bol bebiş topiği

cnm büyüdükçe düzeliyor aynen yaşadım yaşadıklarını ama zaman geçince hem uyuma süresi hem de yatağında ağlamadan kalma süresi uzuyor.Biraz yıpranıyoruz ama napalım anne olmak çok zor
İnşallah çabuk gelir o günler.Uyku düzensizliği migrenimi tetikliyor.Zor durumdayım

Ya ben daha kaç kilo ile doğum yaptım bilmiyorum Niye hastane hiç tartmadıki beni 2 gün boyunca.Eve hemen almam lazım baskül.Rakamlar durumumu netleştirsin bari
Ben hiç sallamadım,ne kucakta,ne ayakta,ne beşikte.Ana kucağını sallayana da kızıyorum.Eşimle kaç kez tartıştık bu konuda bilsenİhtiyaçlarını giderdikten sonra yatağına bırakıyorum uyuyordu.Emziği düşünce ağlıyordu.Ama dün mahvetti.Hiç uzaklaşmama izin vermedi.10 dk olsun uyumadı.İnşallah bugün de aynı olmaz:18:

Ayse lahanada etkili yarin esine nanede aldir.
Dün iki ayağım bi pabuçtaydı.Eşimi arayıp al bile diyemedim.Bugün dışarı çıkacak gibiyim.Naneyi de lahanayı da alır yaparım.
Onları haşladıktan sonra göğsüme saracağım değilmi?Kaç saat beklesemki?Bi naneyi bi lahanayı sarsam olurmuki.Bi gün onu bi gün diğerini mi sarsam yoksa?

Gazını çıkarıyor Tuğbam ya.Pırt pırt duyuyorum.Kakasını da yapıyor.Karnı tok,altı temiz,odası sıcak.Öldüm valla dün.Öyle bi bağırdıki hemen soydum bişey batıyor sandım.Susturamadım.Sonra kendi kendine uyudu.Sabaha kadar da acıkınca uyandı.Yorulmuş akşama kadar bağırmaktan tabi.Zilli nolcak
Bende huzursuzken hiç kucağıma almıyorum.Sıkıntısını gideriyorum ama kucaklamıyorum.Sakinken kucağımda uyutuyorum.Eğer sıkıntısını göğsümde uyuyarak giderirse her sıkıntıda beni isteyecek yoksa.Emzirdikten sonra bile yatağına koyunca uyanıyor,kendi kendine uyuyor sonra.İnşallah hep böyle gider.İnsanları ayırtetmeye başlayınca beni istermiş o zaman zorlanırsın biraz ama bu alışkanlığına devam eder kolayca diyorlar.İnşallah öyle olur.

Hep dualarımdaydın,hala da öylesin.Kucağına alıncaya kadar dualarımda olacaksın Phiam.

günaydın kızlar nasılsınız?
bizde dün doktora gittik çok şükürü bir sıkıntımız yokmuş
buarada Oğlummm oluyor:))))))
Günaydın şulecim ve yakışıklı prensi
Çok şükür herşey yolundaymış.Sonuna kadar böyle gider inşallah

Ninni söylemiyorumda kitap okuyorum.Onunla uyuyor.Benimde uykum çok hafiftir,banamı çektiki?:26: Kulağına bende hafifce hohladım dün.İşe yaramadı.

sağol canım Allah razı olsun uzunca bir süre doktoru uğraştırdı
kendini göstermek istemiyordu:)) neyse sonradan gösterdi dr erkek dedi öyle diyince babamız havalar uçtu
acaba dedim kız deseydi bu derece sevinirmiydi sorduğumda elbette sevinirdm dedi
umarım öyledir çıkarken erkek adamın erkek oğlu olur diyo
neyse dedim umarım ikinciyede kızım olur tabi olan sağlıklı olması
üçlü testide dr yaptırdı çok şükür ondada sıkıntı yok
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

sana çekmiş de olabilir benimde öyle uykum da çok hafif
umarım benim oğlumda bana çekmez:))
kısık ses tonuyla söylersen belki işe yarar ama bir çocuğun
bir yeri ağrımıyorsa kolay kolay ağlamaz
buarada sütün yetiyormu aç kalmıyor değilmi?

Yettiğini düşünüyorum çünkü 30 dk içinde memeyi bırakıyor,tekrar veriyorum almıyor,emzik de almıyor.Açken emzik alıyor ama.10 günde 300gr almıştı geçen kontrolde.Sadece anne sütü almıştı o 10 gün içinde.

o zaman bu durum devam ederse bir çocuk dr göster
umarım bir sıkıntı yoktur kulak ağrısı olabilir
üşütüyorda olabilir buaralar havalar soğudu
soğuk havalarda karın ağrısı ve gaz yapar
canım Allah şifa göndersin geçmiş olsun...

hayırlı sabahlar kızlaaarrr nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
geçmişi yeni okuyabildim. dün doktordaydık git gel yorulmuşum giremedim.
2600 olmuş bebeğim. birazcık küçük ama olsun sağlıklı olsun da artık kiloya takmıyorum pekmez içmeye devam inş.
bu arada nst de düzenli sancılarım kasılmalarım çıktı :18:
doktor açılmaya bakmak istedi ben müsade etmedim. bayrama kalmaz bi hafta on gün içinde olur tahminim dedi.
açılmana baksaydım kesin bişey söyleyebilirdim ama bu sancılarla doğum fazla gecikmez dedi. :18:
ben şaşırdım tabi. annem de telaşlandı keşke baksaydı filan diye.
bende açılma muayenesinden sonra kanama olabileceğini doğumun başlayabileceğini duymuştum o yüzden istemedim ama hata mı ettim bilmiyorum sizce baksa mıydı ? :26:
ara ara yine sancım oluyor çoğalırsa gideriz artık hayırlısı olsun...

kizlar herkese gunaydin...
Az uykulu, ter dolu, agrili sabaha gunaydin Insallah herkes iyidir.
Ozlemcim de insallah bugun haber eder bekliyoruz bakalim. Hamile arkadaslara kolay hamilelikler ve dogum, doguranlara bebislerle kolayliklar, anne olmayi bekleyenlere de insallah bebisler diliyorum Allahin izniyle. yarisma programina katilmis gibi :) hepinizi opuyorum..

ayşecim çok geçmiş olsun arkadaşların dediği lapaları yap inş şifa olur.
hifa sultana da söyle seni üzmesin akıllı uslu yatsın yatağında
havalar serinledi dikkat et kendine de bebişe de tatlım
şulecim oğlun olacakmış Rabbim gönlünüze göre versin inş sağlıklı sıhhatli imanlı olurlar canım
isim düşündünüz mü :) biz daha karar veremedik ya :26:
karapisso nasılsın canım senin kontrol de yarındı galiba. inş güzel haberlerle gel.
cadıozy canım seni merak ediyorum inş sağ salim kurtulmuşsundur dua ettim senin için

Sağlıklı olması en iyisi.Kilolu olup da mızmız olmasında.Hiç kafana takma muayene ettirmedim diye.Düzenli ağrıların girince sıklaşınca gidersin nasılsa.Sadece yorma artık kendini.Dinlen,uzan bol bol.Son günlerde hamilelere bi enerji gelirmiş.Ama çoğu kadın bunu gezme,temizlik,pasta,yemek gibi konulara harcarmış.Yatıp dinlenirsen doğum da seni çok yormaz.Kolaylıkla doğurursun kuzunuzu.

Hemde ne soğuk.Eve kar yağıyor sanki.Ufo hiç kapanmıyor artık.Oda zor ısınıyor.Yazın yanmıştık,şimdiden donuyoruz
O üşümese bile ben üşüyorum.Yorganın altında da yatılmıyorki akşama kadar.Yemek,ev,çamaşır kalkıyorsun mecburen.E tabi sütten de bebeğime geçiyordur. Kaloriferler bi yansaydı artık

inş canım tabi ki sağlığı önemli. bende öyle düşündüm canım ayırt edebilrim inş süre filan tutuyum bari ben :26:
dinlenmeye çalışıyorum canım annem kardeşim sağolsunlar herşeyi onlar yapıyor sayılır. bende duramıyorum tabi onlar iş yaparken yatamıyorum çekiniyorum annem de olsa yardım etmeye çalışıyorum. öyle bi huy işte...
yok canım enerjim filan karnımın alt kısmı kasıklarım boydan boya ağrıyor adet sancısı gibi arada bir sancı giriyorr.
çok fazla ayakta kalamıyorum zaten. inş canım siz atlattınız şimdi farklı sıkıntılar var...
imtihan bitmiyor inş bizde kurtuluruz hayırlısıyla Rabbim yardım eder mutlaka canım

canim bu sanci dedigin ara ara karnin yamuluyor sisiyor ve nefes kesilip, ter basiyor bunun gibi mi? Bunlar rahmin alistirma sancilari mi? saglikla gelsin insallah. Kilosu da 2 ustu olduktan sonra uzulme. Saglikli olsun da zayif doganlar daha cok serpiliyor.

Günaydın canım nasılsın
sen yine uyuyamamışsın
umarım bu sıkıntıların en kısa zamanda geçer seninde az kaldı
Rabbim kolaylık versin..

amin canım sağolasın cümlemizin sağlıklı sıhhatli olur inşallah..
ben hep kız isim düşündüm hiç erkek düşünmemiştik
dün akşam eşimle konuştuk ne düşündüysek hep ailede var
ben sahabe ismi olsun diyorum öyle son moda isimler istemiyoruz bakalım
daha karar veremedik siz ne düşündünüz?

hmm sanıırm sizin merkezi sistem bizim burda yanmaya başladı
havalar hakketen soğuk ben bile üşüttüğümde karnım hemen ağrır
gaz sancısı çekerim sende kendine dikkat et ufoda aslında çok sağlıklı değil ama
sizde ne zaman başlıyor yanmaya
sanki bu yıl kış erken geldi sen kendine dikkat et özellikle ayaklardan üşütmemeye bak
mutfakta cam açıp çalışma ben hep yaparımda sonra şifayı kaparım..

sagol canim benim insallaah zamaninda saglikla gelsin bebisler.. Oglun oluyormus insallah hayirli, saglikli bebek olsun.

canım şöyle tarif edeyim karnımın alt kısmı ve kasıklarım boydan boya ağrıyor adet sancısına benzer...
ve karnım çok sertleşiyor canımı acıtacak kadar biraz da sıcak basıyor dediin gibi. ben nstde böyle olduğum zaman baktım 70 e çıkmıştı sancı. o zaman anladım böyle girdiğini.
düzensiz olduğunda yalancı sancı deniyor. ama benimki düzenli çıktı yani gerçek doğum sancılarım başlamış sanırım.
doktor da bayramı bulmaz dedi zaten...
yok canım üzülmüyorum sağlıklı olsun inş emerse çabuk toparlar. gününü doldursa daha alırdı ama dayanamadı geliyo bizimki :)

inş canım Allah razı olsun
içinize sinen güzel anlamlı bir isim bulursunuz inş canım bende sizlere danışacağım :)
Muhammed Selim, Muhammed Tahir, Muhammed Melih var aklımızda
önerilerinizi bekliyoruz teyzeleriiii

Günaydın canım.Azcık kaldı İpeğim.Sabır az daha

Bugün alışverişe de çıkmam lazım,inşallah öğlene gelir eşim de çıkarım alırım lahanayı naneyi.

sagol canim benim insallaah zamaninda saglikla gelsin bebisler.. Oglun oluyormus insallah hayirli, saglikli bebek olsun.

sağol canım allah razı olsun...

cümlemizden canım inşallah..bizde dün Muhammet ali
İsmail Yusuf, birde musab ismini düşündük ama tabi bizim daha çok var düşünme aşamasındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…