- 20 Ekim 2012
- 190
- 67
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.361
sağol canım allah razı olsun...
cümlemizden canım inşallah..bizde dün Muhammet ali
İsmail Yusuf, birde musab ismini düşündük ama tabi bizim daha çok var düşünme aşamasındayız
güzel isimler canım yalnız musab ismini bende severdim ama ömrü kısa demekmiş.
sakın koyma filan dediler ben tam araştırmadım ama siz gerçekten düşünürseniz bi araştır derim canım.
Bende sen gibiyim.Şunu bi uzatırmısın bile diyemem.Ben demeyince onlar da içimi okuyacak değil tabi.O yüzden toparlanamadım ben sanırım.Bi uzanıp yatmadımki doğurduğumdan beri.Evimi bile temizledim.:18:inş canım tabi ki sağlığı önemli. bende öyle düşündüm canım ayırt edebilrim inş süre filan tutuyum bari ben :26:
dinlenmeye çalışıyorum canım annem kardeşim sağolsunlar herşeyi onlar yapıyor sayılır. bende duramıyorum tabi onlar iş yaparken yatamıyorum çekiniyorum annem de olsa yardım etmeye çalışıyorum. öyle bi huy işte...
yok canım enerjim filan karnımın alt kısmı kasıklarım boydan boya ağrıyor adet sancısı gibi arada bir sancı giriyorr.
çok fazla ayakta kalamıyorum zaten. inş canım siz atlattınız şimdi farklı sıkıntılar var...
imtihan bitmiyor inş bizde kurtuluruz hayırlısıyla Rabbim yardım eder mutlaka canım
Evet Şulem.Merkezi sistem bizimki.1 Kasımda yanacak sanırım bizimki.Ama böyle giderse soğuklar erken yakabilirler.Bende şehir merkezinde oturuyorum,erken yakanlara ceza var bizim burada.ceketin üstüne yelek,pijama içine tayt,çorap üstüne patik ve terlikle dolaşıyorum inanırsan.Kırk kat giyindim,yine de ısınamıyorumhmm sanıırm sizin merkezi sistem bizim burda yanmaya başladı
havalar hakketen soğuk ben bile üşüttüğümde karnım hemen ağrır
gaz sancısı çekerim sende kendine dikkat et ufoda aslında çok sağlıklı değil ama
sizde ne zaman başlıyor yanmaya
sanki bu yıl kış erken geldi sen kendine dikkat et özellikle ayaklardan üşütmemeye bak
mutfakta cam açıp çalışma ben hep yaparımda sonra şifayı kaparım..
Muhammed Deha da çok güzel.Kardeşim olsaydı koyacaktık biz.Yusuf ismi de çok güzel.inş canım Allah razı olsun
içinize sinen güzel anlamlı bir isim bulursunuz inş canım bende sizlere danışacağım :)
Muhammed Selim, Muhammed Tahir, Muhammed Melih var aklımızda
önerilerinizi bekliyoruz teyzeleriiii
Hmm.Onu ben yaşamadım hiç.Allah sabır versin.Ilık suyla masaj yap ellerine.İyi gelir belkisagol Aysecim insallah canim insallah. Parmak odeminden sag basparmagim bukunce epey acimaya basladi karpal tunel sanirim. Sinir SIkIsmasi
Ah bi gidip alabilsemCanim naneyi ve lahanayi donusumlu yap.soguk olmayacak ılık olsun tenini yakmayacak sekilde.birde dus al banyoda masaj yap sicak suyla.
Bende sen gibiyim.Şunu bi uzatırmısın bile diyemem.Ben demeyince onlar da içimi okuyacak değil tabi.O yüzden toparlanamadım ben sanırım.Bi uzanıp yatmadımki doğurduğumdan beri.Evimi bile temizledim.:18:
Evet Şulem.Merkezi sistem bizimki.1 Kasımda yanacak sanırım bizimki.Ama böyle giderse soğuklar erken yakabilirler.Bende şehir merkezinde oturuyorum,erken yakanlara ceza var bizim burada.ceketin üstüne yelek,pijama içine tayt,çorap üstüne patik ve terlikle dolaşıyorum inanırsan.Kırk kat giyindim,yine de ısınamıyorum
Muhammed Deha da çok güzel.Kardeşim olsaydı koyacaktık biz.Yusuf ismi de çok güzel.
Hmm.Onu ben yaşamadım hiç.Allah sabır versin.Ilık suyla masaj yap ellerine.İyi gelir belki
Ah bi gidip alabilsemMarkette evime 50 mt.Ama işte gittim geldim 15-2 dk olur.O kadar süre ağlarsa kendimi hiç affetmem:18: Eşim arayacaktı öğlen.İşini ayarlayıp gelecek sanırım. Sabah akşam duşa giriyorum masaj yapmak için.Saçlarımı ıslatmıyorum çoğu zaman.Ev çok soğuk hasta olcam valla.:18::18::18::18: Sobası yanan küçücük bi odada uyumayı o kadar çok isterdimki.Sıcacık olurdu
Günaydın teyzecikleeeerrr hepinize hayırlı Cumalarrr
ellerinizden öpüyorummm
Eki Görüntüle 822705 Eki Görüntüle 822706 Eki Görüntüle 822707 Eki Görüntüle 822708 Eki Görüntüle 822709
Ayyy masallah nekadar guzel bir bebek bu ya.gozlerine bittim.rabbim nazarlardan korusun.
Bende sen gibiyim.Şunu bi uzatırmısın bile diyemem.Ben demeyince onlar da içimi okuyacak değil tabi.O yüzden toparlanamadım ben sanırım.Bi uzanıp yatmadımki doğurduğumdan beri.Evimi bile temizledim.:18:
Evet Şulem.Merkezi sistem bizimki.1 Kasımda yanacak sanırım bizimki.Ama böyle giderse soğuklar erken yakabilirler.Bende şehir merkezinde oturuyorum,erken yakanlara ceza var bizim burada.ceketin üstüne yelek,pijama içine tayt,çorap üstüne patik ve terlikle dolaşıyorum inanırsan.Kırk kat giyindim,yine de ısınamıyorum
Muhammed Deha da çok güzel.Kardeşim olsaydı koyacaktık biz.Yusuf ismi de çok güzel.
Hmm.Onu ben yaşamadım hiç.Allah sabır versin.Ilık suyla masaj yap ellerine.İyi gelir belki
Ah bi gidip alabilsemMarkette evime 50 mt.Ama işte gittim geldim 15-2 dk olur.O kadar süre ağlarsa kendimi hiç affetmem:18: Eşim arayacaktı öğlen.İşini ayarlayıp gelecek sanırım. Sabah akşam duşa giriyorum masaj yapmak için.Saçlarımı ıslatmıyorum çoğu zaman.Ev çok soğuk hasta olcam valla.:18::18::18::18: Sobası yanan küçücük bi odada uyumayı o kadar çok isterdimki.Sıcacık olurdu
ellerinizden öpüyorummm
Eki Görüntüle 822705 Eki Görüntüle 822706 Eki Görüntüle 822707 Eki Görüntüle 822708 Eki Görüntüle 822709
ellerinizden öpüyorummm
ellerinizden öpüyorummm
Bazı drlar yanlış olur diye söylemiyorlar canım sıkma canını.puffff bu dr ların bana kastı var başka dr gittim cinsiyet belli olmamışmıdır dedım daha 3.5 aylık hamilesin sen 20 ci haftada anca dedi16 haftadasın daha belli olmaz dedi offf öoralimi bozduuuu
ellerinizden öpüyorummm
Hemde ne zor anlatamam.ah canim benim birine muhtac olmak alismayan birine ne kadar zordur.bende herseyi kendim cikiyim aliyim derim hep.ama bebek olunca cok zorlasiyor.islatma saclarini herdefasinda.bende karamanliyim canim.ama konyada butun akrabalar.
Kizlar biz geldik iyiyiz emistik kucuk tosbaga uyudu simdi. Biraz dikislerim aciyor ama cok sukur iyiyim. Hepinizi cok opuyorum. Allah sizlere kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin. Hepinizden Allah razi olsun dua ettiginiz icin.
Kizlar biz geldik iyiyiz emistik kucuk tosbaga uyudu simdi. Biraz dikislerim aciyor ama cok sukur iyiyim. Hepinizi cok opuyorum. Allah sizlere kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin. Hepinizden Allah razi olsun dua ettiginiz icin.
ellerinizden öpüyorummm
Cok sukur rabbime. Allahim sana da hayirlisiyla kolay bir dogum nasip etsin.Hosgeldin canim.hayirli ugurlu olsun.sagsalim kucagina aldin allaha sukur.nasil gecti dogum?musait oldugunda yaz mutlaka.okadar agrin olur artik.gun gun daha iyi olucaksin insllh.
Hosbuldukkk yakinda sizlere guzel pozlarimiza da ekliycez. Annem benim kucuklugume benzetti. Iyiyim canim siz nasilsiniz? Hifa kankamiz nasilHoşgeldiniz tosbaacık ve annesi.. EZGİ HANIM nasıl?Kime benziyor?İyimisin?
Hoşgeldin arkadaşım, gözün aydın.. Herhangi bir problem yok anlaşılan.Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Darısı hepimizin başına. Ayrıntıları öğreniriz sonra. Çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?