Bol bebiş topiği

Hadi geçmiş olsun sende atlattın canım. hayırlı, imanlı bir yavrucak olsun inşallah miniğin. Sende uykusuzlar kervanına katılmış bulunmaktasın gör bak nasıl elinde oynatacak seni o küçücük şey:) iyi korkuttum ama şimdiden. Benim gibi yakayı ele verirsen işin zor mu zor. Hep kucak istiyor, hep konuşacaksın yanından ayrılınca ağlıyor hiçbir iş yapamıyorum. Bu durum nasıl gelişti birdenbire farkında değilim ama kimsenin böyle olmasın vallahi başedemezsiniz:)

Kizlar biz geldik iyiyiz emistik kucuk tosbaga uyudu simdi. Biraz dikislerim aciyor ama cok sukur iyiyim. Hepinizi cok opuyorum. Allah sizlere kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin. Hepinizden Allah razi olsun dua ettiginiz icin.

maşallah kavuştun demek sonunda sende yavruna :)) geçmiş olsun özlemcim Allah analı babalı büyütsün...

Kizlar biz geldik iyiyiz emistik kucuk tosbaga uyudu simdi. Biraz dikislerim aciyor ama cok sukur iyiyim. Hepinizi cok opuyorum. Allah sizlere kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin. Hepinizden Allah razi olsun dua ettiginiz icin.

Çok sevindim canım maşaallah
Rabbim analı babalı eylesin.
Kaç kilo doğdu nasıl birşey fıstıkkk
Doğumun belden aşağıydı demi yani kızının geldiğini gördünnnn maşaallah canım darısı sağlıkla geride kalanlarımıza
Bende heyecanlanıyorum oğlumu özledimmm kucağıma almak emdirmek istiyorummm

özlemcim gözünüz aydın..allah hayırlı uzun ömür versin hepinize..doğana kadar prenses yüzünü gizledi hep görünce ne hissettin :) ultrasonda alamadığımz pozları şimdi bekliyoruz..

Amin canim darisi sizlerin basina. Rabbim sizlere de kolay ve hayirli dogum nasip etsin. Sezeryan oldum ama cok aci yasamadim. Ayrintilti anlatacagim sonra.ben 1 penye 1 kapitoone bir de pelus battaniye aldim. Badi goturmedim. Iki tane ic dis zibin pijama eldibven sapkasiyla takim. Bir tane de hastane cikisi goturdum.
Ayy aminnn canim cok saol... sorma simdi oturuyorum bir seyler yiyeyim diye basliyor aranmaya. Sonra bir aglama meme istiyor. Dunden beri kac oldu benim yemek yedigimi goruyor sanki.
maşallah kavuştun demek sonunda sende yavruna :)) geçmiş olsun özlemcim Allah analı babalı büyütsün...
Aminnn canim tsk ederim. Darisi silerin basina. Cok kolay hic korkmayin dogumdan...

Aminnn canim. Facebookta esim fotograflamis gormedin mi bbana da eklemis. Buraya da ekliycem. Benim kizim fit dogdu 3 kilo 40 gr. Doktor en son ultraonda 3382 demsisti. Fazlaolcmus.gordum canim dogunca optum uc kere fotomuz cekidi eklini yuzume koydu o da.
Emzirmek iste en muhtesem olan. O emince ben de daha hizli iyilesiyorum...
Canim gegelecek o gunlerde gelecek.. goguslerinin acimasina ragmen onu emzirirken mutlu olacaksin.

özlemcim gözünüz aydın..allah hayırlı uzun ömür versin hepinize..doğana kadar prenses yüzünü gizledi hep görünce ne hissettin :) ultrasonda alamadığımz pozları şimdi bekliyoruz..

Aminnn canim. O ilk an bambaska birsey konusaadim. Annesi bak kizin diye kafamn yanina getirdi hemsire kalakaldim. Babasi epey cekti ondan alayim ekleyeyim.
Rabbim sizlere de gostersin insallah hep duaettimsizlere. Her an aklimdaydiniz.
Kcuk tosbagayi bana benzettiler ama bilmiyorum benim kucuklugume benziyormus.

Özlemciğim Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin çok geçmiş olsun canım

Özlemciğim Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin çok geçmiş olsun canım

Aminn canim. ALLAH razi olsun. Cok sukur artik yanimda.

ayy canım benim yaa..dua ettiğin içinde sağol..sana benzeyip benzemediğini anlamamız için senide görmemiz lazım..sonrada konsey kararı verir

özlemcim zaten bu minişler ne zaman anne yemeğe otursa o zaman ağlarlar hepsi aynı eğitimden geçmiş sanki:)

Bu arada benle eşim beyaz tenli kahve gözlüyüz. Ama kızımız esmer maviş gözlü oldu. Nasıl oldu anlamadık. Doğar doğmaz görmesem karıştırdılar diycem artık :)

ayy canım benim yaa..dua ettiğin içinde sağol..sana benzeyip benzemediğini anlamamız için senide görmemiz lazım..sonrada konsey kararı verir
Canim benim facebook adresimi yollayayim sana. Pcyi acinca mesaj atarim. Ikimizde olacaz orda..

Bu arada benle eşim beyaz tenli kahve gözlüyüz. Ama kızımız esmer maviş gözlü oldu. Nasıl oldu anlamadık. Doğar doğmaz görmesem karıştırdılar diycem artık :)

özlemcim zaten bu minişler ne zaman anne yemeğe otursa o zaman ağlarlar hepsi aynı eğitimden geçmiş sanki:)

Aaa ne guzel demekki genlerde var
Yok canim karisir mi? Bende korkuyordum ama hemen kola bileklik taktilar. Sonra yikamislar benim kizimi
Valla canim ya harbi nerde aliyorlar ki bu egitimi benimki de dogustan egitimli sanirim.

Canım yeni gördüm resmini maşaallah kuzummm
Ne tatlı bişeyyy
Allah analı babalı büyütsün. sağlıklı salih bir hayatı olsun

Canım yeni gördüm resmini maşaallah kuzummm
Ne tatlı bişeyyy
Allah analı babalı büyütsün. sağlıklı salih bir hayatı olsun
Aminnnn canim benim Rabbim sana da gostersin insallah hayirlisiyla. Gecmeyecek gibi oluyor ama geciyor canim inan geciyor.
Tes4kkur ederiz teyzesi.
Beni de ekleyin face yaaaa

Feyzam pcyi acayim adresimi yollarim sanada..

Canım ben 2 hastane çıkışı aldım,bir de yedek penye battaniye.Toplam 3 battaniye+2 zıbın+2 altı üst takım oldu yani.Bizim 2 gün kalacağımız kesindi o yüzden.Kusması ve ilk kakası için yedekler çok iyi oldu.
Karbonat olmazsa olmazlardan.Pamukçuk olmadı çok şükür.
Ağız bezi çok kullanılıyor.
Biberon,emzik lazım olabiliyor.Bendeki gibi
10-12 tane bez.
Kendin için bolca üst ve atlet.Çıkardığın tere sen bile şaşırıyorsun.Hiç kurumuyorsun :)
Gaz için kayısı hoşafı,sütün çabuk inmesi için incir hoşafı.(Bişeyler içerken sütünün göğsünden fışkırdığını,damladığını hayal et.Ben öyle yapardım öylede oldu ) Yulaflı bisküvi ve kayısı hoşafı barsakları dehşet çalıştırıyor.Dr tavsiyesi
Kışlık çorap.O tere rağmen üşümek çok garip oluyor.
Aklıma şu an gelenler bunlar

Aynen yaa.En nefret ettiğim şeydir yemekten kalkıp ara vermek.O yüzden yemeğe oturmadan onu uyutuyorum ben.

ayşecim bu arada topkekten fırsat bulursan eklersin..bat 2 kasım..
Eklerim tabi.İnşallh senin topkekinin de ismini yazmak nasip olur 9 ay sonra

Seni yeniden burada görmek çok güzel Özlem Özlemişim 2 günde valla
Tosbaanla güzel acısız emişmeler size
Topkekim uyurken sofrayı hazırlayım bende.İyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…