Bol bebiş topiği

Kizlar biz geldik iyiyiz emistik kucuk tosbaga uyudu simdi. Biraz dikislerim aciyor ama cok sukur iyiyim. Hepinizi cok opuyorum. Allah sizlere kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin. Hepinizden Allah razi olsun dua ettiginiz icin.

Ozlemcimmmm coook sevindimmm ne guzel Allah saglik sihhat versin minik fit Ezgi Hanima :) Resim bekliyoruz ya da ozelden yazayim face den gorelim bari optummm

Kizlar biz geldik iyiyiz emistik kucuk tosbaga uyudu simdi. Biraz dikislerim aciyor ama cok sukur iyiyim. Hepinizi cok opuyorum. Allah sizlere kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin. Hepinizden Allah razi olsun dua ettiginiz icin.

caanımm hadi gözün aydın çok sevindim allahım sağlık versin ikinize de akşam bile rüyama girmişsin sabah ilk işim sen yazmısmısın diye bakmak oldu çok şükür iyisisniz foto bekleriz artıkkk öptüm güzel nazlı kızını ve seni

Seni yeniden burada görmek çok güzel Özlem Özlemişim 2 günde valla
Tosbaanla güzel acısız emişmeler size
Topkekim uyurken sofrayı hazırlayım bende.İyi geceler canım
Ben de ozledim canim. Heran aklimdaydiniz.
Aminnn caanim cumlemize ama krem fayda etti tabi surup silikonu takiyorum yeniden...
Ozlemcimmmm coook sevindimmm ne guzel Allah saglik sihhat versin minik fit Ezgi Hanima :) Resim bekliyoruz ya da ozelden yazayim face den gorelim bari optummm
Aminn canim RABbim sizlere de gostersin insallah hayırlısıyla.tamam canim yazsen ilk firsatta ekliycem sizleri.

Aminnn canim benim.. kiyamam ya ruyana girmisiz demek..tabikifoto ekliycem ilk firsatta. Biz de cok opuyoruz sizi gerci tospaga simdilikbol bol pirtlatiyor ama

cadiozy canım gözün aydın güle güle büyüt yavrunu Allah bağışlasın Hoşgeldin dünyaya Ezgi bebek (ismi mükemmel)

Kızlaarrr, nasılsınızz??
Hepiniz bebişlerinize koşturuyorsunuzdur şimdilerde
Sağlıkları sıhhatleri iyidir inşallah :13:

aynen cnm ne koşturmaca valla bugünü de kendime ayırayım diyemicem bundan sonra çünkü hep oğluşum var ve çok ilgi istiyor:) sende iyisin umarım

Canım ben tecrübeli değilim ma bir yakınımın eşi çocuk doktoru.diyorki 1 haftaya kadar normalmiş kaksını yapmaması o yüzden rahat ol ve tubişin dediklerini yap :13: inşaallah düzene girer canım.

çook tşkler tatlım rahatladım biraz bende araştırdım biraz.Bugün 3.gündü ve yaptı biraz ama öncekilere göre azdı.bakalım bundan ssonra nasıl gidecek:18:

maşallah cnm Rabbim sağlık versin.İyileşince yaz detayları:)

Evet tatlım malesef ki zaman

evet sulecim ilkide düşükle sonuçlandı..
Allah razı olsun canım..

Gunaydin mi demeliyim yoksa iyi geceler mi bilmiyorum bu saatte. Kucuk tosbaga hanim sagolsun saat basi meme istiyor. Su saate kadar 3 saat uyku uyuttu bana buyuk rekor aslind ..
Neyse simdi birazdan yine kalkar. Nobeti devralayim dedim anneme. Onu yatirdim biraz..
Hala acemilikten memeden akan sutleri uzerimize damlatiyoruz. Cok aldin diyen anneme aslinda kapak olsun aha da bak kirletiyoruz. Makineye atsak bile ne zaman kuruyacak bu havada. Cok aldinn diyenlere kulak asmayin...

canim minik prensesi cok merak ettim tabi dogum hikayeni de insallah iyilesince hem foto hem hikaye bekliyoruz ve miniki yerime kokla annesi :)

Gunllerden 2 ekim carsamba. Sabah butun aile hazirlandik hastaneye gitmek uzere ciktik yola. Ben tabi korkuyorum stresliyim 3.5 atiyorum ama bir yandanda mutluyum tospagama kavusacagim. Neyse saat 11 e gelmeden yetistik yatisimi yaptirdik maalesef ozel oda bos bulamadik neyse dedim yanimdaki iui birhatun olur belki de moral olur. Ciktik odamiza. Yan tarafta normal dogum diye gelmis 12 saat sanci cekip sonradan sezeryana alinan 23 yasinda cici anneyi gorunce ben biraz rahatladim. O da sagolsun moral verdi korkma ben daha fazla aci cektim filan dedi cok kurcaladilar dedi ama bugun iyiyim dedi. Bebisini sevdim. Biraz bagirgan bir oglu vardi adi poyraz olacakmis poyraz gibi esiyor dedim. Neyse sonra bekle bekle sıkıldım beni almadilar meger ameliyatim 1 e alinmis. Neyse biraz oturdum ama saat gecmez dolanirim dakikalar durdu sanki bir an once olup bitsin istiyorum bekledice stresim artiyo5 neyse oan geldi. Personel getirdi ameliyat onlugunu. Coraplarim kalsa dedim ama kabul etmedi giciklar. Yattim sedyeye kurbalik koyun gibi. Ameliyathaneye girdik tabi annem yanimda. O bebek bohcasini indirdi. Sonra girdik kapidan iceri. Hastanenin politikasi geregi esimi almadilar. Ama iyi ki almadilar yoksa bayilirdi orda. Neyse yatirdilar beni sedyeye. Ben tabi bekliyorum sondayi. Hala takmadilar. Sordum ordaki kiza. Ahmet bey sonda istemiyor dediler. Ben bir mutlu oldumanlatamam. Sonra .Otur dediler kamburunu cikart. Gobekle nasil kambur ciksin.Omuzlarimdan bastirdilar sonra belden igne sol ayaktan basladi uyusma. Hemen yatirdilar doktorum gelmisti zaten. Anestezi uzmani tepedmde. Dokunuslari hissedeceksin ama aci hissetmeyeceksin dedi. Ama ben sg tarafimda hissediyotum dedim. Cunku sag tarafim hemen uyusmadi. Sonra doktor bey karnini bastiracak dedi ben o an bastim yaygarayi aciyooorrrrrr... sag tarafimdan cikardigini hissettim hemen oksijen koldan igne.. o an gevsemisim. Hatirladigim bebegimi yayanima getirdiler. Kalakaldim hicbr sey diyemedim bogazima birseyler dugumlendi aglayamadim. Hemsire op bebegini op dedi. Ben operken elini yuzumekoydu bana dokundu o da. O an fotograflanmisiz. Cok guzel baktikca inanamiyorum. Neyse sonrsonra dikislerim atildi ben donuyorum tabi. Bir odaya aldilar icime sicak ufleyen hortumu koydular ben isindim rahaltladim 15 dakika sonra odamdaydim. Yalniz ben odama cikarken gozlerim kocami aradi adam yok meger bebeklerin hazirlandigi odada camdn kizina bakiyormus. Bu kazigini unutmyacgim beni birak sen kizina bak beni unut. Bu her seferinde basina kakilacak. Sonra odama alindim hemsire bebegi getirdi hatta senin kizina bu formalari veercem yikasin uzerime isedi dedi dedim verin yikayalim hemen memeye yatirdik ama ben kipirdayamadigim icin emisemedik. Doktorum geldi 4.5 saat sonra su meyve suyu biskuvi yiyebilirsin sabah kahvalti serbest dedi. Oyle susadim ama 4.5 saat birsey yiyp icemedim. Uyusuklugum 6 saat sonra azalmaya basladim sonra su ictim biskuvi meyve suyu yedim. Yaklasik saat 8 gibi bir manyak geldi karnima masaj yapacakmis bir bastirdi felegim sasti bir bagirmisim ki herkes bana bakiyor. Rahimdeki pihtilar icin sartmis. Sen elleme dedim ben yavas yavas yaparim dedim. 2 saat sonra yine geldi aferini aldim karnim yumusamisti. Sonra uc kisi wc ye gittik tabi ben rahatladim ara ara biskuvu filan yedim. Gece hemsireler surekle geldiler igne yaptilar. Sabah 5 te bir kalktim saat 8 e kadar yuruum koridorda. Ve rahatladim tabi kahvalti da yapmistim. Neyse ben biraz toparlanmaya baslamistimartik sirada emzirme isi vardi ama karnim aciyor cocugu tutamiyordum. Ben oturuyorum zorrla annem bebegi memeye yanastiriyor kizim emmek icin agzini cok aciyor ama benim memede uc yok. Allahtan silikon uc almistim. Onlari taktik kizim kavradi bu sefer d sut gelmiyor diye sinirleniyoruz. Tabi bu arada biberonla mama verdik hemsireler verin diyordu. Aksama kadar ugrastik ben tabi yarim litre kompostoyu devirdim bol da su ictim.aksama sut geldi sanirim kuzumu emmeyi basardik ama halimizi gormeniz lazimdi. Ben oturuyorum 3 kisi bebebgi memede tutmaya calisiyor kollari agriyor ben gulemiyorum karnim aciyor onlar guluyorlar yorgunluktan ama tabi cok sevindik emmeyi basardik. Sonra gece ve gunduz maratona devam ettim acim azaldi yardimsiz yurumeye basladim. Doktor aksamaksama geldi cikarayim mi sizi dedi biraz agrim var deyince sabah gondereyim dedi ilk kez de kizimi o gece kucagima alarak emzirdim. Ve sabah cikisimiz oldu 12 gibi eve geldik. Yarin da yani bugun cocuk uzmani kontrole cagirdi. Sarilik icin kan alalim dedi biraz sari dedi. Canimiz aciyacak.
Neyse biraz uzun oldu ama yasadiklarim bunlar. Topu topu iki kez cok canim acidi. Ne midem bulan di ne kustum cok sukur...

Ne de basim agridi. Gazim milupanin sut cayi sayesinde cikti. Gecelik giydirdilerpijamami gelirken giydim. Corap iki kat giydim ayaklarim usudu. Geceligimi kirletmedik o yuzden bir tane yetti. Cok fazla da kanamam olmadi ama hala arada geliyor.
Baska akliama geldikce yazarim kizlar. En ince ayrintisina kadar anlattim sanirim. Sorulari da cevaplarim.

cadiozy canım gözün aydın güle güle büyüt yavrunu Allah bağışlasın Hoşgeldin dünyaya Ezgi bebek (ismi mükemmel)

Tsk ederim canim aminnnnn.
Doktor amcamiz sezeryan esnasinda sordu adi ne olacak diye. Ben ezgi deyince tanidigim butun ezgiler sisman dedi gulerek. Anestezi uzmani da korudu bizi. Annedine cekerse zayif olur

canım benim doğum romanını :) okudum ayrıntılarıyla anlatmışsın.
maşallah kolay bir doğum olmuş ve Ezgi hanımı sağ salim kucağına almışsın anneliğini tebrik ediyorum Rabbim utandırmasın
tecrübelerinden faydalanırız inş. Kızına sağlıklı sıhhatli imanlı huzurlu hayırlı bol uzun ömürler diliyorum canım
onunla ilk günlerinin tadını çıkarmaya bak
ne sıkıntın varsa Rabbim bir an önce gidersin canım duamdasın...

Özlemcimmmm hayırlı olsun, Allah ayırmasın kuzundan.. Kaderi bahti güzel,kısmetli,şanslı, güzel bi kız olur inşallah :)

özlemcim hayırlı olsun. Minik melegini sağ salim almışsın kucagına. RAbbim hayırlı,imanlı,edepli,sakin ve bahtı güzel eylesin inşallah...
ikinizi de öpüyorum Maşallah size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…