- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.421
Aminnn canim tsk ederim. Darisi silerin basina. Cok kolay hic korkmayin dogumdan...
Gunllerden 2 ekim carsamba. Sabah butun aile hazirlandik hastaneye gitmek uzere ciktik yola. Ben tabi korkuyorum stresliyim 3.5 atiyorum ama bir yandanda mutluyum tospagama kavusacagim. Neyse saat 11 e gelmeden yetistik yatisimi yaptirdik maalesef ozel oda bos bulamadik neyse dedim yanimdaki iui birhatun olur belki de moral olur. Ciktik odamiza. Yan tarafta normal dogum diye gelmis 12 saat sanci cekip sonradan sezeryana alinan 23 yasinda cici anneyi gorunce ben biraz rahatladim. O da sagolsun moral verdi korkma ben daha fazla aci cektim filan dedi cok kurcaladilar dedi ama bugun iyiyim dedi. Bebisini sevdim. Biraz bagirgan bir oglu vardi adi poyraz olacakmis poyraz gibi esiyor dedim. Neyse sonra bekle bekle sıkıldım beni almadilar meger ameliyatim 1 e alinmis. Neyse biraz oturdum ama saat gecmez dolanirim dakikalar durdu sanki bir an once olup bitsin istiyorum bekledice stresim artiyo5 neyse oan geldi. Personel getirdi ameliyat onlugunu. Coraplarim kalsa dedim ama kabul etmedi giciklar. Yattim sedyeye kurbalik koyun gibi. Ameliyathaneye girdik tabi annem yanimda. O bebek bohcasini indirdi. Sonra girdik kapidan iceri. Hastanenin politikasi geregi esimi almadilar. Ama iyi ki almadilar yoksa bayilirdi orda. Neyse yatirdilar beni sedyeye. Ben tabi bekliyorum sondayi. Hala takmadilar. Sordum ordaki kiza. Ahmet bey sonda istemiyor dediler. Ben bir mutlu oldumanlatamam. Sonra .Otur dediler kamburunu cikart. Gobekle nasil kambur ciksin.Omuzlarimdan bastirdilar sonra belden igne sol ayaktan basladi uyusma. Hemen yatirdilar doktorum gelmisti zaten. Anestezi uzmani tepedmde. Dokunuslari hissedeceksin ama aci hissetmeyeceksin dedi. Ama ben sg tarafimda hissediyotum dedim. Cunku sag tarafim hemen uyusmadi. Sonra doktor bey karnini bastiracak dedi ben o an bastim yaygarayi aciyooorrrrrr... sag tarafimdan cikardigini hissettim hemen oksijen koldan igne.. o an gevsemisim. Hatirladigim bebegimi yayanima getirdiler. Kalakaldim hicbr sey diyemedim bogazima birseyler dugumlendi aglayamadim. Hemsire op bebegini op dedi. Ben operken elini yuzumekoydu bana dokundu o da. O an fotograflanmisiz. Cok guzel baktikca inanamiyorum. Neyse sonrsonra dikislerim atildi ben donuyorum tabi. Bir odaya aldilar icime sicak ufleyen hortumu koydular ben isindim rahaltladim 15 dakika sonra odamdaydim. Yalniz ben odama cikarken gozlerim kocami aradi adam yok meger bebeklerin hazirlandigi odada camdn kizina bakiyormus. Bu kazigini unutmyacgim beni birak sen kizina bak beni unut. Bu her seferinde basina kakilacak. Sonra odama alindim hemsire bebegi getirdi hatta senin kizina bu formalari veercem yikasin uzerime isedi dedidedim verin yikayalim hemen memeye yatirdik ama ben kipirdayamadigim icin emisemedik. Doktorum geldi 4.5 saat sonra su meyve suyu biskuvi yiyebilirsin sabah kahvalti serbest dedi. Oyle susadim ama 4.5 saat birsey yiyp icemedim. Uyusuklugum 6 saat sonra azalmaya basladim sonra su ictim biskuvi meyve suyu yedim. Yaklasik saat 8 gibi bir manyak geldi karnima masaj yapacakmis bir bastirdi felegim sasti bir bagirmisim ki herkes bana bakiyor. Rahimdeki pihtilar icin sartmis. Sen elleme dedim ben yavas yavas yaparim dedim. 2 saat sonra yine geldi aferini aldim karnim yumusamisti. Sonra uc kisi wc ye gittik tabi ben rahatladim ara ara biskuvu filan yedim. Gece hemsireler surekle geldiler igne yaptilar. Sabah 5 te bir kalktim saat 8 e kadar yuruum koridorda. Ve rahatladim tabi kahvalti da yapmistim. Neyse ben biraz toparlanmaya baslamistimartik sirada emzirme isi vardi ama karnim aciyor cocugu tutamiyordum. Ben oturuyorum zorrla annem bebegi memeye yanastiriyor kizim emmek icin agzini cok aciyor ama benim memede uc yok. Allahtan silikon uc almistim. Onlari taktik kizim kavradi bu sefer d sut gelmiyor diye sinirleniyoruz. Tabi bu arada biberonla mama verdik hemsireler verin diyordu. Aksama kadar ugrastik ben tabi yarim litre kompostoyu devirdim bol da su ictim.aksama sut geldi sanirim kuzumu emmeyi basardik ama halimizi gormeniz lazimdi. Ben oturuyorum 3 kisi bebebgi memede tutmaya calisiyor kollari agriyor ben gulemiyorum karnim aciyor onlar guluyorlar yorgunluktan ama tabi cok sevindik emmeyi basardik. Sonra gece ve gunduz maratona devam ettim acim azaldi yardimsiz yurumeye basladim. Doktor aksamaksama geldi cikarayim mi sizi dedi biraz agrim var deyince sabah gondereyim dedi ilk kez de kizimi o gece kucagima alarak emzirdim. Ve sabah cikisimiz oldu 12 gibi eve geldik. Yarin da yani bugun cocuk uzmani kontrole cagirdi. Sarilik icin kan alalim dedi biraz sari dedi. Canimiz aciyacak.
Neyse biraz uzun oldu ama yasadiklarim bunlar. Topu topu iki kez cok canim acidi. Ne midem bulan di ne kustum cok sukur...
kızlar oğluşumun resimleri için yazmış oldugunuz güzel yorumlara teker teker teşekkür ediyorum.
dün tam cevap yazmıştım net gitti geldi hepsi silindi.şimdi tekrar alıntılayayım derken dışardan gümmm diye bir ses geldi
sokakta park halinde olan arabamıza gelip çarpmış biri. çok canımız sıkıldı.exper geldi tutanak tutuldu.şimdi evrakları alıp gittiler.
bakalım ne olucak. ama olan arabaya oldu.bizim işimiz al-sat oldugu için arabanın orjinalliği gitti. haybeden zarar. neyse bunda da vardır bir hayır Rabbim beterinden korusun diyorum.ama moralim bozuk
hepinizi öpüyorum ve tekrar güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum...
deep canım geçmiş olsun çok üzüldüm, inşallah sorunun ne olduğu anlaşılır da bidaha yaşamazsın bu acıyı, hem bak hamile kalabiliyorsun canım buna da şükretmek lazım, inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin:))
Cok saol canim aminnnn Rabbim sizlere de kolay dogum nasip etsin Inan artik zaman oyle hizli geciyor ki hic anlamiyorum. Sabah oluyor aksam oluyor. Allah razi olsun canim.canım benim doğum romanını :) okudum ayrıntılarıyla anlatmışsın.
maşallah kolay bir doğum olmuş ve Ezgi hanımı sağ salim kucağına almışsın anneliğini tebrik ediyorum Rabbim utandırmasın
tecrübelerinden faydalanırız inş. Kızına sağlıklı sıhhatli imanlı huzurlu hayırlı bol uzun ömürler diliyorum canım
onunla ilk günlerinin tadını çıkarmaya bak
ne sıkıntın varsa Rabbim bir an önce gidersin canım duamdasın...
cok saol canim acok sukur atlattik darisi sizlerin basina.Canım hayırlı olsunçok şükür sıkıntısız atlatmışsın doğumu..
çok mutlu ve sağlıklı bi ömrü olsun inşallah ezgi hanımında :)
Özlemcimmmm hayırlı olsun, Allah ayırmasın kuzundan.. Kaderi bahti güzel,kısmetli,şanslı, güzel bi kız olur inşallah :)
Cok saol tubisim atlattim cok sukur. Aminnn canim.özlemcim hayırlı olsun. Minik melegini sağ salim almışsın kucagına. RAbbim hayırlı,imanlı,edepli,sakin ve bahtı güzel eylesin inşallah...
ikinizi de öpüyorumMaşallah size...
Evet canim cok sukur. Sizler de atlatacaksiniz kolayca insallahçok şükür özlemcim atlatmışsın ne güzel sıra bizlere geliyor , bakalım bizler neler yaşicaz :)) doğum hikayeni okurken sanki kendimi yanındaymışım gibi hissettim , her nekadar kolay olsa da bi ameliyat geçiriyor insan .Allah tosbağanı sizlere bağışlasın canımm,babaya çok kızma oda çok heyecan yapmıştır annesi napsın adam :)) öpüyorum minik tosbalağı :))
Tubisim cok gecmis olsun. Uzme kendini. Rabbim beterinden korusun...kızlar oğluşumun resimleri için yazmış oldugunuz güzel yorumlara teker teker teşekkür ediyorum.
dün tam cevap yazmıştım net gitti geldi hepsi silindi.şimdi tekrar alıntılayayım derken dışardan gümmm diye bir ses geldi
sokakta park halinde olan arabamıza gelip çarpmış biri. çok canımız sıkıldı.exper geldi tutanak tutuldu.şimdi evrakları alıp gittiler.
bakalım ne olucak. ama olan arabaya oldu.bizim işimiz al-sat oldugu için arabanın orjinalliği gitti. haybeden zarar. neyse bunda da vardır bir hayır Rabbim beterinden korusun diyorum.ama moralim bozuk
Aminnn canim. Hep dualarimdasiniz...Ozlemcim hayirli uğurlu olsun. Bebisine cok rahat kavusmussun. Allah anali babalı büyütsün
Özlemim canım, iyi olmanıza çok sevindim. tosbağanı kucagına aldın. Çok şükür. Darısı bizlerin başına.
Verdiğin bilgilerde çok yararlı oldu.
Ezgi'nin fotolarını 4 gözle bekliyorum.
kızlar oğluşumun resimleri için yazmış oldugunuz güzel yorumlara teker teker teşekkür ediyorum.
NErdesiniz kızlarrrr
Evet incim ya kimsecikler yok herkes gezmelerde galiba..
Oğlum bir ay önce 800 gr.
Dün 1455 gr olmuş.
aldığı kilo güzl Allahım birde hareketleri rahatlasa bende hisseetsem daha iyi olacağım.
Hepinizi öptüm
Geçmişi okuyamadım kızlar pek keyifsizim açıkçası
Cadıozy dün okudum doğum hikayeni
Maşaallah psikolojini çok güzel kontrol etmişsin lohusa dönemin olmasına nazaran. bunun için sana çok teşekkür ediyorum, bana çok güzel örnek oldun ve moral verdin.
Kontrola gidecektim belki unuttunuz kızlar beni soran olmuşmu bakmadım bile
Bebeğim son 1 haftadır harketli değil ben nazar ettim heralde diyordum.
Doktor suyumu beğenmedi normalin alt sınırında dikkat et dedi.
Melek yavrum o yğzden rahat hareket edemiyormuş.
Ben anladım bişey var ama hep büyüdü yeri daraldı diye düşünmüştüm
Dediki su iç bol bol bebek dönmeye çabalıyor ama suyu rahat değil.
Tabi dünden beri içiyorum ama hala hareketleri az.
Allahım emeğimi duamı bana bağışla.
Bebeğim dualarımın sonucu sizde dua edin.
Kusuruma bakmayın bu aralar giremiyorum keyfim uok.
Bİrde her ayıma bir hatim demişitim ama hala 5. ve 6.hatimdeyim onları okuyorum zman olmuyor gelmeye.
Aklımda dualarımdasınız selamet ve dua ile...
Iyiyiz canim cok sukur kucuk hanim uyuyor simdi. Inan koklamaya bile kiyamiyorum. Oyle safsaf seyrediyorum onu. Bakmaya doyamiyorum. Rabbim sizlere de yasatsin bugunleri insallah.Evet canım. Herkes bi yerlere kayboldu. Ben evdeyim.
Ezgimiz nasıl ? Üzmüyor dimi senii annesi
Ayy ne kadar tatlıdır şimdi miss gibi kokuyordur.
Canim her zaman yanindayim. Nolur uzme kendini sen uzulursen zeytin de uzulur. Masallah cok guzel kilo almis. Sen bol bol su ic bak duzelecek inan. Artik havalar da cok sicak degil sivi kaybetmeyeeksin. Hep dualarimdasin. Rbbim sana bagislasin zeytini.Geçmişi okuyamadım kızlar pek keyifsizim açıkçası
Cadıozy dün okudum doğum hikayeni
Maşaallah psikolojini çok güzel kontrol etmişsin lohusa dönemin olmasına nazaran. bunun için sana çok teşekkür ediyorum, bana çok güzel örnek oldun ve moral verdin.
Kontrola gidecektim belki unuttunuz kızlar beni soran olmuşmu bakmadım bile
Bebeğim son 1 haftadır harketli değil ben nazar ettim heralde diyordum.
Doktor suyumu beğenmedi normalin alt sınırında dikkat et dedi.
Melek yavrum o yğzden rahat hareket edemiyormuş.
Ben anladım bişey var ama hep büyüdü yeri daraldı diye düşünmüştüm
Dediki su iç bol bol bebek dönmeye çabalıyor ama suyu rahat değil.
Tabi dünden beri içiyorum ama hala hareketleri az.
Allahım emeğimi duamı bana bağışla.
Bebeğim dualarımın sonucu sizde dua edin.
Kusuruma bakmayın bu aralar giremiyorum keyfim uok.
Bİrde her ayıma bir hatim demişitim ama hala 5. ve 6.hatimdeyim onları okuyorum zman olmuyor gelmeye.
Aklımda dualarımdasınız selamet ve dua ile...
Oğlum bir ay önce 800 gr.
Dün 1455 gr olmuş.
aldığı kilo güzl Allahım birde hareketleri rahatlasa bende hisseetsem daha iyi olacağım.
Hepinizi öptüm
selam kızlarrr hepinize iyi pazarlaarrr
nasılsınız bakalım?
yeni bir formül buldum oğluşumun daha uzun uyuması için
beşiğinin içine sürekli taktıgım tülbentimi koyyorum.
tülbentin oldugu tarafa dönüp uyyor uzun uzun :)
yanımda yatırdıgımda daha uzun uyudugunu farketmiştim.bunu deneyeyim dedim ve faydası oldu
bu sayede evi dip bucak temizledim camlar,perdeler,mutfak vs vs vs...
miss oldu içim rahatladı.
sizlerde ne var ne yokk??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?