Bol bebiş topiği

kızlar oğluşumun resimleri için yazmış oldugunuz güzel yorumlara teker teker teşekkür ediyorum.
dün tam cevap yazmıştım net gitti geldi hepsi silindi.şimdi tekrar alıntılayayım derken dışardan gümmm diye bir ses geldi
sokakta park halinde olan arabamıza gelip çarpmış biri. çok canımız sıkıldı.exper geldi tutanak tutuldu.şimdi evrakları alıp gittiler.
bakalım ne olucak. ama olan arabaya oldu.bizim işimiz al-sat oldugu için arabanın orjinalliği gitti. haybeden zarar. neyse bunda da vardır bir hayır Rabbim beterinden korusun diyorum.ama moralim bozuk
hepinizi öpüyorum ve tekrar güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum...

çok şükür özlemcim atlatmışsın ne güzel sıra bizlere geliyor , bakalım bizler neler yaşicaz :)) doğum hikayeni okurken sanki kendimi yanındaymışım gibi hissettim , her nekadar kolay olsa da bi ameliyat geçiriyor insan .Allah tosbağanı sizlere bağışlasın canımm,babaya çok kızma oda çok heyecan yapmıştır annesi napsın adam :)) öpüyorum minik tosbalağı :))

canım geçmiş olsun ,can sıkıcı bir durum tabi , dediğin gibi bunda da vardır bir hayır ,Allah başka dert vermesin canım sağlık olsun inşallah...

Teşekkür ederim canım inşallah.. evet bende buna hep şükrediyorum herşeyin hayırlısı..

Kizlar bugun doktora gittik cok sukur sarilik icin kan almaya gerek yok dedi. Doktor her bir yerimizi muayene etti bir sorun yok dedi.
Size soyleyecegim asil sey dogumdan sonrra illa anne sutu diye direnmeyin. Bugun doktorun kapisinda beklerken bebegi olan bir bayanla konustum da 5 gun sarilik yuzunden hastanede yattik iyice sefil olduk dedi. Annemde hemen sordu dogumdan sonra mama vermediniz mi dedi. Yokbiz mama vermek istemedik dedi. Mama vermeyince sanirim kan sekeri dusuyor ve kanda bilirubin artiyor bu da sariliga sebep oluyor. Yani illa anne suyu diye direnmeyin derim cunku sut hemen gelmiyor ayrica akil veren de cokoluyor kendi dogrunuzdan vazgecmeyin.

Cok saol canim aminnnn Rabbim sizlere de kolay dogum nasip etsin Inan artik zaman oyle hizli geciyor ki hic anlamiyorum. Sabah oluyor aksam oluyor. Allah razi olsun canim.
Canım hayırlı olsun çok şükür sıkıntısız atlatmışsın doğumu..
çok mutlu ve sağlıklı bi ömrü olsun inşallah ezgi hanımında :)
cok saol canim acok sukur atlattik darisi sizlerin basina.
Amin canim cumlemizin evlatlarinin insallah...

Özlemcimmmm hayırlı olsun, Allah ayırmasın kuzundan.. Kaderi bahti güzel,kısmetli,şanslı, güzel bi kız olur inşallah :)

özlemcim hayırlı olsun. Minik melegini sağ salim almışsın kucagına. RAbbim hayırlı,imanlı,edepli,sakin ve bahtı güzel eylesin inşallah...
ikinizi de öpüyorum Maşallah size...
Cok saol tubisim atlattim cok sukur. Aminnn canim.
Oglunu anneme de gosterdim masallah dedi pek begendi yakisikli oglunu..
Evet canim cok sukur. Sizler de atlatacaksiniz kolayca insallah
Aminn canim. Babaya kizdim inan hala sinir oluyorum.
Biz de sizi opuyoruz..
Tubisim cok gecmis olsun. Uzme kendini. Rabbim beterinden korusun...
Ozlemcim hayirli uğurlu olsun. Bebisine cok rahat kavusmussun. Allah anali babalı büyütsün
Aminnn canim. Hep dualarimdasiniz...

Özlemim canım, iyi olmanıza çok sevindim. tosbağanı kucagına aldın. Çok şükür. Darısı bizlerin başına.

Verdiğin bilgilerde çok yararlı oldu.

Ezgi'nin fotolarını 4 gözle bekliyorum.

Rabbim sağlık huzur versin inş. Hayırlısı olsun cnm üzülme.Size bişey olmasın.

Geçmişi okuyamadım kızlar pek keyifsizim açıkçası
Cadıozy dün okudum doğum hikayeni
Maşaallah psikolojini çok güzel kontrol etmişsin lohusa dönemin olmasına nazaran. bunun için sana çok teşekkür ediyorum, bana çok güzel örnek oldun ve moral verdin.
Kontrola gidecektim belki unuttunuz kızlar beni soran olmuşmu bakmadım bile
Bebeğim son 1 haftadır harketli değil ben nazar ettim heralde diyordum.
Doktor suyumu beğenmedi normalin alt sınırında dikkat et dedi.
Melek yavrum o yğzden rahat hareket edemiyormuş.
Ben anladım bişey var ama hep büyüdü yeri daraldı diye düşünmüştüm
Dediki su iç bol bol bebek dönmeye çabalıyor ama suyu rahat değil.
Tabi dünden beri içiyorum ama hala hareketleri az.
Allahım emeğimi duamı bana bağışla.
Bebeğim dualarımın sonucu sizde dua edin.
Kusuruma bakmayın bu aralar giremiyorum keyfim uok.
Bİrde her ayıma bir hatim demişitim ama hala 5. ve 6.hatimdeyim onları okuyorum zman olmuyor gelmeye.
Aklımda dualarımdasınız selamet ve dua ile...

Oğlum bir ay önce 800 gr.
Dün 1455 gr olmuş.
aldığı kilo güzl Allahım birde hareketleri rahatlasa bende hisseetsem daha iyi olacağım.
Hepinizi öptüm

selam kızlarrr hepinize iyi pazarlaarrr
nasılsınız bakalım?

yeni bir formül buldum oğluşumun daha uzun uyuması için
beşiğinin içine sürekli taktıgım tülbentimi koyyorum.
tülbentin oldugu tarafa dönüp uyyor uzun uzun :)

yanımda yatırdıgımda daha uzun uyudugunu farketmiştim.bunu deneyeyim dedim ve faydası oldu
bu sayede evi dip bucak temizledim camlar,perdeler,mutfak vs vs vs...
miss oldu içim rahatladı.

sizlerde ne var ne yokk??

Dün 1455 gr olmuş.
aldığı kilo güzl Allahım birde hareketleri rahatlasa bende hisseetsem daha iyi olacağım.
Hepinizi öptüm

canim masallah kilosu gayet yerinde. Su neden azalirmis acaba sordun mu? insallah duzelir doktorun tavsiyelerini yaparsan insallah duzelir forumlarda cok oluyor ordaki tavsiyelere de bakarsan belki ise yarar,

dilekcim sakın üzme kendini,senin durumunda olan biçok insan var, bol bol su tüket bir hafta ve fazla enerji harcama elinden geldiğince dinlenmeye gayret göster bak nasıl hareketlencek kuzucun :)) morelini bozup zeytinimizi de üzme olur mu? öpüldünüz..

Evet canım. Herkes bi yerlere kayboldu. Ben evdeyim.

Ezgimiz nasıl ? Üzmüyor dimi senii annesi

Ayy ne kadar tatlıdır şimdi miss gibi kokuyordur.
Iyiyiz canim cok sukur kucuk hanim uyuyor simdi. Inan koklamaya bile kiyamiyorum. Oyle safsaf seyrediyorum onu. Bakmaya doyamiyorum. Rabbim sizlere de yasatsin bugunleri insallah.
Senin kizin nasil? Tekmeleniyordur bol bol. Biz disarda daha fena tekmeleniyoruz rezilligimizi gorsen bir corabi iki saate giyiyoruz durmuyor ayaklari.
Canim her zaman yanindayim. Nolur uzme kendini sen uzulursen zeytin de uzulur. Masallah cok guzel kilo almis. Sen bol bol su ic bak duzelecek inan. Artik havalar da cok sicak degil sivi kaybetmeyeeksin. Hep dualarimdasin. Rbbim sana bagislasin zeytini.
Dün 1455 gr olmuş.
Hepinizi öptüm

Iyiyiz tubisim. Kizimla birbirimizr alismaya calisiyoruz.
Ne guzel ya yusuf pasa uyumus oh ev mis olmustur. Gule gule kirletin canim. Opuyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…