- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.441
Canım çok sağol bakarım inşaallah.canim masallah kilosu gayet yerinde. Su neden azalirmis acaba sordun mu? insallah duzelir doktorun tavsiyelerini yaparsan insallah duzelir forumlarda cok oluyor ordaki tavsiyelere de bakarsan belki ise yarar,
dilekcim sakın üzme kendini,senin durumunda olan biçok insan var, bol bol su tüket bir hafta ve fazla enerji harcama elinden geldiğince dinlenmeye gayret göster bak nasıl hareketlencek kuzucun :)) morelini bozup zeytinimizi de üzme olur mu? öpüldünüz..
Hep dualarimdasin canim.Canım çok sağol bakarım inşaallah.
Şimdi elimden geldiğince bol sıvı alııyorum.
Demek nasibimde bunu yaşamak varmış çünkü çok dikkat eden biriyim su içmeye.
Son 1 haftada birazcık azaltmıştım demek hemen etkilendi oğluşum.
Bakalım 2 hafta sonra tekrar kontrolum var inşaallah herşey yolunda gider.
Sen nasılsın kuzum kuzun nasıl ?
Tamam canım ben baya hareketliyim bundan sonra daha dikkatli olurum.
Hiç bunu düşünmedim Allah razı olsun hatırlattın bana.
dinlenmeye fırsatım olmuyor özellikle son günlerde
Cadıozy canım çok sağol inşaallah hepimizin evlatları sağlıklı olur.
içimi kilo alımı rahatlattı Maşaallah bebeğime.
Bir anne olarak en çok bebeğin hareketleriyle huzur buluyorsun.
son günlerde hıçkırığı olmasa hiç hareketi yok özlem.
ister istemez kafama takılıyor.oğlumu üzmek etkilemek istemem ama anne ben burdayım diye vursun elimi koyduğum yere sırnaşsın istiyorum
Allahım sağlıkla bize bağışla bebeğimzi
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.
geçmişe bakamadım.
dün akşam sancım oldu geceye kadar devam etti gece acile gittik ve 6 cm açılma
ultrason ve acil nst ye aldılar yatış verdi
resmen titremeye başladım hemen olacak diye biraz telaşlandım korkudan mı bilmiyorum sancı filan gitti...
doğru düzgün sancım çıkmadı kendi doktorum geldi o da 7 cm dedi.
suni sancı dedi ben istemedim normal olsun herşey istedim.
sabaha kadar sürekli muayene ettiler 7 cm de takıldı kaldı.
ne açılma arttı ne sancı geldi. muayeneden sonra kanamam oldu
sabah doktor tekrar geldi eğer ilerlemiyor diye sezeryana alacaksanız suni sancıya razıyım dedim
sezeryana alacak bi durum yok bekleyebiliriz istersen dedi
bende evde isirahat etmek istedim sancın olursa tekrar gelirsin dedi ve öğlen taburcu olduk
şimdiye kadar sancım filan yok yiyip içip yatıyorum.
yarım saattir filan yine kasılmam başladı biraz da belim ağrıyor gece tekrar gider miyiz bilmiyorum :26:
sizden bol bol dua istiyorum artık doğumum başladı bugün yarın olur herhalde.
Kizlar bu primanin lastikleri ve emiciligini hic begenmedim. Kipkirmizi yapiyor lastikleri degdikce kizimin tenine. Tahris oluyor sanirim. Canbebeye mi gecsem molfixe mi? Fikriniz var mi?
Canımm moralini bozmak istemem ama 7 cm az deilmiş neden suni snacıyı kabul etmedinnnnn ?hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.
geçmişe bakamadım.
resmen titremeye başladım hemen olacak diye biraz telaşlandım korkudan mı bilmiyorum sancı filan gitti...
sabah doktor tekrar geldi eğer ilerlemiyor diye sezeryana alacaksanız suni sancıya razıyım dedim
bende evde isirahat etmek istedim sancın olursa tekrar gelirsin dedi ve öğlen taburcu olduk
yarım saattir filan yine kasılmam başladı biraz da belim ağrıyor gece tekrar gider miyiz bilmiyorum :26:
geçmişe bakamadım.
yeni doğum yapmış biri olarak okuyunca fena heyecanlandım Allah bir çırpıda kolayca doğumnasip etsin
canım benim öncelikle hayırlı olsun çok fazla giremiyorum arada yazıp kaçıyorum hep prima herkeze iyi gelmiyo evet huggies organik pamuklu olanlarıda çok güzeldi ben yeni dogdugunda oglum kullanmıştım hangisi iyi gelir bilemezsin her çocuk farklı ama denemek için küçük paketler al bence
Cok tsk ederimcanim.
Tamam canim once huggisten baslayayim. En iyisi oyle canimkucuk paketlerle deneyerek bulmak. Ici gercekten cok kotu ama. Ic kenarlardan lastik geciyor bir de biz bir kere cis yapinca bakiyorum islak. Hic de emici degil. Neyse yarin huggies alayim canim cok sol. Ayrica sut cayindan d cok fayda gordum onu dda snden ogrenmistim. Allah razi olsun.
amin canım Allah razı olsun. 42. haftamda doğum yaptım ben 3.5 kg bir kızım oldu :)Hayırlı olsun canım Allah sizlere bağışlasın. nekadarlık oldu bebeğin ?
Cinsiyeti ne ?
Normalmi doğurdun? kaçıncı haftanda doğurdun?
Üst üste sordum ama meraklandım inan
Canim sut cayi ne marka hangisi?
Cok tsk ederimcanim.
Tamam canim once huggisten baslayayim. En iyisi oyle canimkucuk paketlerle deneyerek bulmak. Ici gercekten cok kotu ama. Ic kenarlardan lastik geciyor bir de biz bir kere cis yapinca bakiyorum islak. Hic de emici degil. Neyse yarin huggies alayim canim cok sol. Ayrica sut cayindan d cok fayda gordum onu dda snden ogrenmistim. Allah razi olsun.
Kizlar biz geldik iyiyiz emistik kucuk tosbaga uyudu simdi. Biraz dikislerim aciyor ama cok sukur iyiyim. Hepinizi cok opuyorum. Allah sizlere kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin. Hepinizden Allah razi olsun dua ettiginiz icin.
evet sulecim ilkide düşükle sonuçlandı..
Allah razı olsun canım..
Gunllerden 2 ekim carsamba. Sabah butun aile hazirlandik hastaneye gitmek uzere ciktik yola. Ben tabi korkuyorum stresliyim 3.5 atiyorum ama bir yandanda mutluyum tospagama kavusacagim. Neyse saat 11 e gelmeden yetistik yatisimi yaptirdik maalesef ozel oda bos bulamadik neyse dedim yanimdaki iui birhatun olur belki de moral olur. Ciktik odamiza. Yan tarafta normal dogum diye gelmis 12 saat sanci cekip sonradan sezeryana alinan 23 yasinda cici anneyi gorunce ben biraz rahatladim. O da sagolsun moral verdi korkma ben daha fazla aci cektim filan dedi cok kurcaladilar dedi ama bugun iyiyim dedi. Bebisini sevdim. Biraz bagirgan bir oglu vardi adi poyraz olacakmis poyraz gibi esiyor dedim. Neyse sonra bekle bekle sıkıldım beni almadilar meger ameliyatim 1 e alinmis. Neyse biraz oturdum ama saat gecmez dolanirim dakikalar durdu sanki bir an once olup bitsin istiyorum bekledice stresim artiyo5 neyse oan geldi. Personel getirdi ameliyat onlugunu. Coraplarim kalsa dedim ama kabul etmedi giciklar. Yattim sedyeye kurbalik koyun gibi. Ameliyathaneye girdik tabi annem yanimda. O bebek bohcasini indirdi. Sonra girdik kapidan iceri. Hastanenin politikasi geregi esimi almadilar. Ama iyi ki almadilar yoksa bayilirdi orda. Neyse yatirdilar beni sedyeye. Ben tabi bekliyorum sondayi. Hala takmadilar. Sordum ordaki kiza. Ahmet bey sonda istemiyor dediler. Ben bir mutlu oldumanlatamam. Sonra .Otur dediler kamburunu cikart. Gobekle nasil kambur ciksin.Omuzlarimdan bastirdilar sonra belden igne sol ayaktan basladi uyusma. Hemen yatirdilar doktorum gelmisti zaten. Anestezi uzmani tepedmde. Dokunuslari hissedeceksin ama aci hissetmeyeceksin dedi. Ama ben sg tarafimda hissediyotum dedim. Cunku sag tarafim hemen uyusmadi. Sonra doktor bey karnini bastiracak dedi ben o an bastim yaygarayi aciyooorrrrrr... sag tarafimdan cikardigini hissettim hemen oksijen koldan igne.. o an gevsemisim. Hatirladigim bebegimi yayanima getirdiler. Kalakaldim hicbr sey diyemedim bogazima birseyler dugumlendi aglayamadim. Hemsire op bebegini op dedi. Ben operken elini yuzumekoydu bana dokundu o da. O an fotograflanmisiz. Cok guzel baktikca inanamiyorum. Neyse sonrsonra dikislerim atildi ben donuyorum tabi. Bir odaya aldilar icime sicak ufleyen hortumu koydular ben isindim rahaltladim 15 dakika sonra odamdaydim. Yalniz ben odama cikarken gozlerim kocami aradi adam yok meger bebeklerin hazirlandigi odada camdn kizina bakiyormus. Bu kazigini unutmyacgim beni birak sen kizina bak beni unut. Bu her seferinde basina kakilacak. Sonra odama alindim hemsire bebegi getirdi hatta senin kizina bu formalari veercem yikasin uzerime isedi dedidedim verin yikayalim hemen memeye yatirdik ama ben kipirdayamadigim icin emisemedik. Doktorum geldi 4.5 saat sonra su meyve suyu biskuvi yiyebilirsin sabah kahvalti serbest dedi. Oyle susadim ama 4.5 saat birsey yiyp icemedim. Uyusuklugum 6 saat sonra azalmaya basladim sonra su ictim biskuvi meyve suyu yedim. Yaklasik saat 8 gibi bir manyak geldi karnima masaj yapacakmis bir bastirdi felegim sasti bir bagirmisim ki herkes bana bakiyor. Rahimdeki pihtilar icin sartmis. Sen elleme dedim ben yavas yavas yaparim dedim. 2 saat sonra yine geldi aferini aldim karnim yumusamisti. Sonra uc kisi wc ye gittik tabi ben rahatladim ara ara biskuvu filan yedim. Gece hemsireler surekle geldiler igne yaptilar. Sabah 5 te bir kalktim saat 8 e kadar yuruum koridorda. Ve rahatladim tabi kahvalti da yapmistim. Neyse ben biraz toparlanmaya baslamistimartik sirada emzirme isi vardi ama karnim aciyor cocugu tutamiyordum. Ben oturuyorum zorrla annem bebegi memeye yanastiriyor kizim emmek icin agzini cok aciyor ama benim memede uc yok. Allahtan silikon uc almistim. Onlari taktik kizim kavradi bu sefer d sut gelmiyor diye sinirleniyoruz. Tabi bu arada biberonla mama verdik hemsireler verin diyordu. Aksama kadar ugrastik ben tabi yarim litre kompostoyu devirdim bol da su ictim.aksama sut geldi sanirim kuzumu emmeyi basardik ama halimizi gormeniz lazimdi. Ben oturuyorum 3 kisi bebebgi memede tutmaya calisiyor kollari agriyor ben gulemiyorum karnim aciyor onlar guluyorlar yorgunluktan ama tabi cok sevindik emmeyi basardik. Sonra gece ve gunduz maratona devam ettim acim azaldi yardimsiz yurumeye basladim. Doktor aksamaksama geldi cikarayim mi sizi dedi biraz agrim var deyince sabah gondereyim dedi ilk kez de kizimi o gece kucagima alarak emzirdim. Ve sabah cikisimiz oldu 12 gibi eve geldik. Yarin da yani bugun cocuk uzmani kontrole cagirdi. Sarilik icin kan alalim dedi biraz sari dedi. Canimiz aciyacak.
Neyse biraz uzun oldu ama yasadiklarim bunlar. Topu topu iki kez cok canim acidi. Ne midem bulan di ne kustum cok sukur...
Geçmişi okuyamadım kızlar pek keyifsizim açıkçası
Cadıozy dün okudum doğum hikayeni
Maşaallah psikolojini çok güzel kontrol etmişsin lohusa dönemin olmasına nazaran. bunun için sana çok teşekkür ediyorum, bana çok güzel örnek oldun ve moral verdin.
Kontrola gidecektim belki unuttunuz kızlar beni soran olmuşmu bakmadım bile
Bebeğim son 1 haftadır harketli değil ben nazar ettim heralde diyordum.
Doktor suyumu beğenmedi normalin alt sınırında dikkat et dedi.
Melek yavrum o yğzden rahat hareket edemiyormuş.
Ben anladım bişey var ama hep büyüdü yeri daraldı diye düşünmüştüm
Dediki su iç bol bol bebek dönmeye çabalıyor ama suyu rahat değil.
Tabi dünden beri içiyorum ama hala hareketleri az.
Allahım emeğimi duamı bana bağışla.
Bebeğim dualarımın sonucu sizde dua edin.
Kusuruma bakmayın bu aralar giremiyorum keyfim uok.
Bİrde her ayıma bir hatim demişitim ama hala 5. ve 6.hatimdeyim onları okuyorum zman olmuyor gelmeye.
Aklımda dualarımdasınız selamet ve dua ile...
Oğlum bir ay önce 800 gr.
Dün 1455 gr olmuş.
aldığı kilo güzl Allahım birde hareketleri rahatlasa bende hisseetsem daha iyi olacağım.
Hepinizi öptüm
selam kızlarrr hepinize iyi pazarlaarrr
nasılsınız bakalım?
yeni bir formül buldum oğluşumun daha uzun uyuması için
beşiğinin içine sürekli taktıgım tülbentimi koyyorum.
tülbentin oldugu tarafa dönüp uyyor uzun uzun :)
yanımda yatırdıgımda daha uzun uyudugunu farketmiştim.bunu deneyeyim dedim ve faydası oldu
bu sayede evi dip bucak temizledim camlar,perdeler,mutfak vs vs vs...
miss oldu içim rahatladı.
sizlerde ne var ne yokk??
geçmişe bakamadım.
iyiakşamlar kızlarrr heryerim kırılıyo agrıdan özellikle sırtım çok agrio ve felaaaket gazım var bu kuzum çok nazlı gelicek annesine
Gunaydin kizlar.yarinda benim buyuk gun.sali sabah 9 da doguma giricem allahin izniyle.sizlerden bol bol dua bekliyorum.
Tamam canim cok saol tekrar.sendende canım benim bide istersen bi büyük boyunu al burda bi arkadaşım var maşallah bacakları tombiş tombiş kuzunun ondanda sıkıyo olabilir o hep bi büyük boy kullanıyo bacakları kızarmasın diye Allah yardımcın olsun alışana kadar zorlar biraz ama sen ona o sana alışınca öle güzelki herşey
Canimmm Allah yardimcin olsun. Hayirlisiyla atlatacakssin insallah.Gunaydin kizlar.yarinda benim buyuk gun.sali sabah 9 da doguma giricem allahin izniyle.sizlerden bol bol dua bekliyorum.
hoşgelmişsin canım geçmiş olsun çok şükür
bebeğini kucağına aldın darısı bizlerin başına
umarım şimdi iyisindir..
cümlemizden razı olsun duana da amin diyorum..
Canım çok geçmiş olsun düşüklerin sebebi belli oldu mu?
Rabbim senden de razı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur..
canım ne güzel yazmışsın valla heyecanlandım duygulandım korktum karmakarışık duygular içindeyim:)
desene papuçun dama atıldı kız babası olmak zor:))
Rabbim bebeğinizi sizlere bağışlasın şafi esmasıyla şifa ihsan etsin..
ayrıca arada bir güzel tavsiyelerde bulunmuşsun bunları not alıyr teşekkr ediyorum:)
canım hafta sonu hep aklımdaydın ama inan o kadar yoğundum ki
kış hazırlığı yapmaktan pestilim çıktı
sağolsun eşim yardım etti ama yinede çok yoruldum
sırtım felaket ağrıdı(
havalar iyice soğudu sevgili karımızda yağdı evlere şenlik:)
sen günde ne kadar su içiyorsun biraz daha artır
moralini bozma stres yaparsan daha kötü
benim nerdeyse 18 haftalık olucam halen hareket yok
ya da ben anlamıyorum
duam seninle sende duanı eksik etme ne güzel
oğlunu kuranla büyütürsün ben sana diyorum
bu çocuk alim olucak:)
bizim çocuğada bulaştırsa bari:)
maşallah Rabbim esirgesin sağlıkla kucağına
alırsın inşallah..
:))benim rahmetli ablamda yiyenim için o tekniği uygulardı
çokda faydasını gördü:)
ama çocuk ortaokula gidecek halen tülbent olmadan uyuyamıyod
tabi tülbette hal kalmamış yıkamyada izin vermiyordu arada ablam gizlice yıkıyordu
en son küçücük bir parça kalmıştı :))
bir misafirlikte gece yatıya kalamıyorlardı illahi o tülbent olucak diye:))
maşallah temizlikte yapmışsın bana bir el at çok tembelim(
canım geçmiş olsun şimdi nasılsın umarım hayırlı sağlıklı
doğum olur sende bebeğini kucağına alırsın
Allah yardımcın olsun..hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..
geçmiş olsun canım benmde sırtım çok ağrıyor artık
uzun süre ayakta duramıyorum
kendine dikkat et..
günaydın canım Rabbim hayırlısıyla kurtarsın
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Allah yardımcın olsun..duam seninle sende bizlere dua ediver..
Bizim gibi erkencisiniz sizde demek.Her geçen hafta daha uzun uyuyorlar merak etme.Hele de tam olarak doyduktan sonra tam 1saat 45 dk uyuyor benim topkekim..Gunaydin mi demeliyim yoksa iyi geceler mi bilmiyorum bu saatte. Kucuk tosbaga hanim sagolsun saat basi meme istiyor. Su saate kadar 3 saat uyku uyuttu bana buyuk rekor aslind..
Neyse simdi birazdan yine kalkar. Nobeti devralayim dedim anneme. Onu yatirdim biraz..
Hala acemilikten memeden akan sutleri uzerimize damlatiyoruz. Cok aldin diyen anneme aslinda kapak olsun aha da bak kirletiyoruz. Makineye atsak bile ne zaman kuruyacak bu havada. Cok aldinn diyenlere kulak asmayin...
Gunllerden 2 ekim carsamba. Sabah butun aile hazirlandik hastaneye gitmek uzere ciktik yola. Ben tabi korkuyorum stresliyim 3.5 atiyorum ama bir yandanda mutluyum tospagama kavusacagim. Neyse saat 11 e gelmeden yetistik yatisimi yaptirdik maalesef ozel oda bos bulamadik neyse dedim yanimdaki iui birhatun olur belki de moral olur. Ciktik odamiza. Yan tarafta normal dogum diye gelmis 12 saat sanci cekip sonradan sezeryana alinan 23 yasinda cici anneyi gorunce ben biraz rahatladim. O da sagolsun moral verdi korkma ben daha fazla aci cektim filan dedi cok kurcaladilar dedi ama bugun iyiyim dedi. Bebisini sevdim. Biraz bagirgan bir oglu vardi adi poyraz olacakmis poyraz gibi esiyor dedim. Neyse sonra bekle bekle sıkıldım beni almadilar meger ameliyatim 1 e alinmis. Neyse biraz oturdum ama saat gecmez dolanirim dakikalar durdu sanki bir an once olup bitsin istiyorum bekledice stresim artiyo5 neyse oan geldi. Personel getirdi ameliyat onlugunu. Coraplarim kalsa dedim ama kabul etmedi giciklar. Yattim sedyeye kurbalik koyun gibi. Ameliyathaneye girdik tabi annem yanimda. O bebek bohcasini indirdi. Sonra girdik kapidan iceri. Hastanenin politikasi geregi esimi almadilar. Ama iyi ki almadilar yoksa bayilirdi orda. Neyse yatirdilar beni sedyeye. Ben tabi bekliyorum sondayi. Hala takmadilar. Sordum ordaki kiza. Ahmet bey sonda istemiyor dediler. Ben bir mutlu oldumanlatamam. Sonra .Otur dediler kamburunu cikart. Gobekle nasil kambur ciksin.Omuzlarimdan bastirdilar sonra belden igne sol ayaktan basladi uyusma. Hemen yatirdilar doktorum gelmisti zaten. Anestezi uzmani tepedmde. Dokunuslari hissedeceksin ama aci hissetmeyeceksin dedi. Ama ben sg tarafimda hissediyotum dedim. Cunku sag tarafim hemen uyusmadi. Sonra doktor bey karnini bastiracak dedi ben o an bastim yaygarayi aciyooorrrrrr... sag tarafimdan cikardigini hissettim hemen oksijen koldan igne.. o an gevsemisim. Hatirladigim bebegimi yayanima getirdiler. Kalakaldim hicbr sey diyemedim bogazima birseyler dugumlendi aglayamadim. Hemsire op bebegini op dedi. Ben operken elini yuzumekoydu bana dokundu o da. O an fotograflanmisiz. Cok guzel baktikca inanamiyorum. Neyse sonrsonra dikislerim atildi ben donuyorum tabi. Bir odaya aldilar icime sicak ufleyen hortumu koydular ben isindim rahaltladim 15 dakika sonra odamdaydim. Yalniz ben odama cikarken gozlerim kocami aradi adam yok meger bebeklerin hazirlandigi odada camdn kizina bakiyormus. Bu kazigini unutmyacgim beni birak sen kizina bak beni unut. Bu her seferinde basina kakilacak. Sonra odama alindim hemsire bebegi getirdi hatta senin kizina bu formalari veercem yikasin uzerime isedi dedidedim verin yikayalim hemen memeye yatirdik ama ben kipirdayamadigim icin emisemedik. Doktorum geldi 4.5 saat sonra su meyve suyu biskuvi yiyebilirsin sabah kahvalti serbest dedi. Oyle susadim ama 4.5 saat birsey yiyp icemedim. Uyusuklugum 6 saat sonra azalmaya basladim sonra su ictim biskuvi meyve suyu yedim. Yaklasik saat 8 gibi bir manyak geldi karnima masaj yapacakmis bir bastirdi felegim sasti bir bagirmisim ki herkes bana bakiyor. Rahimdeki pihtilar icin sartmis. Sen elleme dedim ben yavas yavas yaparim dedim. 2 saat sonra yine geldi aferini aldim karnim yumusamisti. Sonra uc kisi wc ye gittik tabi ben rahatladim ara ara biskuvu filan yedim. Gece hemsireler surekle geldiler igne yaptilar. Sabah 5 te bir kalktim saat 8 e kadar yuruum koridorda. Ve rahatladim tabi kahvalti da yapmistim. Neyse ben biraz toparlanmaya baslamistimartik sirada emzirme isi vardi ama karnim aciyor cocugu tutamiyordum. Ben oturuyorum zorrla annem bebegi memeye yanastiriyor kizim emmek icin agzini cok aciyor ama benim memede uc yok. Allahtan silikon uc almistim. Onlari taktik kizim kavradi bu sefer d sut gelmiyor diye sinirleniyoruz. Tabi bu arada biberonla mama verdik hemsireler verin diyordu. Aksama kadar ugrastik ben tabi yarim litre kompostoyu devirdim bol da su ictim.aksama sut geldi sanirim kuzumu emmeyi basardik ama halimizi gormeniz lazimdi. Ben oturuyorum 3 kisi bebebgi memede tutmaya calisiyor kollari agriyor ben gulemiyorum karnim aciyor onlar guluyorlar yorgunluktan ama tabi cok sevindik emmeyi basardik. Sonra gece ve gunduz maratona devam ettim acim azaldi yardimsiz yurumeye basladim. Doktor aksamaksama geldi cikarayim mi sizi dedi biraz agrim var deyince sabah gondereyim dedi ilk kez de kizimi o gece kucagima alarak emzirdim. Ve sabah cikisimiz oldu 12 gibi eve geldik. Yarin da yani bugun cocuk uzmani kontrole cagirdi. Sarilik icin kan alalim dedi biraz sari dedi. Canimiz aciyacak.
Neyse biraz uzun oldu ama yasadiklarim bunlar. Topu topu iki kez cok canim acidi. Ne midem bulan di ne kustum cok sukur...
Ne kadar farklı tepkiler veriyor vücutlar.Ben kusmaktan ve mide ağrısından ağlamıştım 2 saat.Ne de basim agridi. Gazim milupanin sut cayi sayesinde cikti. Gecelik giydirdilerpijamami gelirken giydim. Corap iki kat giydim ayaklarim usudu. Geceligimi kirletmedik o yuzden bir tane yetti. Cok fazla da kanamam olmadi ama hala arada geliyor.
Baska akliama geldikce yazarim kizlar. En ince ayrintisina kadar anlattim sanirim. Sorulari da cevaplarim.
Geçmiş olsun tubişim.Allah sizleri korusun kazadan vbeladan inşallah.Mal ödenir,telafi edilir nasılsa.kızlar oğluşumun resimleri için yazmış oldugunuz güzel yorumlara teker teker teşekkür ediyorum.
dün tam cevap yazmıştım net gitti geldi hepsi silindi.şimdi tekrar alıntılayayım derken dışardan gümmm diye bir ses geldi
sokakta park halinde olan arabamıza gelip çarpmış biri. çok canımız sıkıldı.exper geldi tutanak tutuldu.şimdi evrakları alıp gittiler.
bakalım ne olucak. ama olan arabaya oldu.bizim işimiz al-sat oldugu için arabanın orjinalliği gitti. haybeden zarar. neyse bunda da vardır bir hayır Rabbim beterinden korusun diyorum.ama moralim bozuk
hepinizi öpüyorum ve tekrar güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum...
Geçmişi okuyamadım kızlar pek keyifsizim açıkçası
Cadıozy dün okudum doğum hikayeni
Maşaallah psikolojini çok güzel kontrol etmişsin lohusa dönemin olmasına nazaran. bunun için sana çok teşekkür ediyorum, bana çok güzel örnek oldun ve moral verdin.
Kontrola gidecektim belki unuttunuz kızlar beni soran olmuşmu bakmadım bile
Bebeğim son 1 haftadır harketli değil ben nazar ettim heralde diyordum.
Doktor suyumu beğenmedi normalin alt sınırında dikkat et dedi.
Melek yavrum o yğzden rahat hareket edemiyormuş.
Ben anladım bişey var ama hep büyüdü yeri daraldı diye düşünmüştüm
Dediki su iç bol bol bebek dönmeye çabalıyor ama suyu rahat değil.
Tabi dünden beri içiyorum ama hala hareketleri az.
Allahım emeğimi duamı bana bağışla.
Bebeğim dualarımın sonucu sizde dua edin.
Kusuruma bakmayın bu aralar giremiyorum keyfim uok.
Bİrde her ayıma bir hatim demişitim ama hala 5. ve 6.hatimdeyim onları okuyorum zman olmuyor gelmeye.
Aklımda dualarımdasınız selamet ve dua ile...
Suya çok dikkat et kuzum.En az 2 lt.Maşallah gelişimi de güzel.Benim kusuruma bakma olurmu.Göğüs sıkıntısı,gaz sorunu,kardeşimin nişanı,havanın soğukluğu derken kendimi unuttum inanırsanOğlum bir ay önce 800 gr.
Dün 1455 gr olmuş.
aldığı kilo güzl Allahım birde hareketleri rahatlasa bende hisseetsem daha iyi olacağım.
Hepinizi öptüm
Oooo maşallah ne çabuk açılmışsın.İnşallah sezeryanada suni sancıya da gerek kalmadan pırt diye doğurursun sağlıkla.hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.
geçmişe bakamadım.
Bimdeki bebek bezlerini de çok övdüler bana.Hem ucuz hem güzel dediler.Sende dene.Sizde seversiniz belki.Kizlar bu primanin lastikleri ve emiciligini hic begenmedim. Kipkirmizi yapiyor lastikleri degdikce kizimin tenine. Tahris oluyor sanirim. Canbebeye mi gecsem molfixe mi? Fikriniz var mi?
Allah yardımcın olsun İzelcim.Kolayca,sorunsuz alırsın meleğini kucağına Özlem gibi inşallah.Güzel hikaye bekliyoruz sendende.Beni de dualarında unutma nolurGunaydin kizlar.yarinda benim buyuk gun.sali sabah 9 da doguma giricem allahin izniyle.sizlerden bol bol dua bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?