Bol bebiş topiği

canim masallah kilosu gayet yerinde. Su neden azalirmis acaba sordun mu? insallah duzelir doktorun tavsiyelerini yaparsan insallah duzelir forumlarda cok oluyor ordaki tavsiyelere de bakarsan belki ise yarar,
Canım çok sağol bakarım inşaallah.
Şimdi elimden geldiğince bol sıvı alııyorum.
Demek nasibimde bunu yaşamak varmış çünkü çok dikkat eden biriyim su içmeye.
Son 1 haftada birazcık azaltmıştım demek hemen etkilendi oğluşum.
Bakalım 2 hafta sonra tekrar kontrolum var inşaallah herşey yolunda gider.
Sen nasılsın kuzum kuzun nasıl ?

Tamam canım ben baya hareketliyim bundan sonra daha dikkatli olurum.
Hiç bunu düşünmedim Allah razı olsun hatırlattın bana.
dinlenmeye fırsatım olmuyor özellikle son günlerde
Cadıozy canım çok sağol inşaallah hepimizin evlatları sağlıklı olur.
içimi kilo alımı rahatlattı Maşaallah bebeğime.
Bir anne olarak en çok bebeğin hareketleriyle huzur buluyorsun.
son günlerde hıçkırığı olmasa hiç hareketi yok özlem.
ister istemez kafama takılıyor.oğlumu üzmek etkilemek istemem ama anne ben burdayım diye vursun elimi koyduğum yere sırnaşsın istiyorum
Allahım sağlıkla bize bağışla bebeğimzi

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.
geçmişe bakamadım.
dün akşam sancım oldu geceye kadar devam etti gece acile gittik ve 6 cm açılma
ultrason ve acil nst ye aldılar yatış verdi
resmen titremeye başladım hemen olacak diye biraz telaşlandım korkudan mı bilmiyorum sancı filan gitti...
doğru düzgün sancım çıkmadı kendi doktorum geldi o da 7 cm dedi.
suni sancı dedi ben istemedim normal olsun herşey istedim.
sabaha kadar sürekli muayene ettiler 7 cm de takıldı kaldı.
ne açılma arttı ne sancı geldi. muayeneden sonra kanamam oldu
sabah doktor tekrar geldi eğer ilerlemiyor diye sezeryana alacaksanız suni sancıya razıyım dedim
sezeryana alacak bi durum yok bekleyebiliriz istersen dedi
bende evde isirahat etmek istedim sancın olursa tekrar gelirsin dedi ve öğlen taburcu olduk
şimdiye kadar sancım filan yok yiyip içip yatıyorum.
yarım saattir filan yine kasılmam başladı biraz da belim ağrıyor gece tekrar gider miyiz bilmiyorum :26:
sizden bol bol dua istiyorum artık doğumum başladı bugün yarın olur herhalde.

Hep dualarimdasin canim.
Iyi dusunelim iyi olsun.

Canim Allah yardimcin olsun ikiniz de hayirlisiyla kurtulursunuz insallah.
Iyi haberlerini bekliyorum.

Kizlar bu primanin lastikleri ve emiciligini hic begenmedim. Kipkirmizi yapiyor lastikleri degdikce kizimin tenine. Tahris oluyor sanirim. Canbebeye mi gecsem molfixe mi? Fikriniz var mi?

Kizlar bu primanin lastikleri ve emiciligini hic begenmedim. Kipkirmizi yapiyor lastikleri degdikce kizimin tenine. Tahris oluyor sanirim. Canbebeye mi gecsem molfixe mi? Fikriniz var mi?

canım benim öncelikle hayırlı olsun çok fazla giremiyorum arada yazıp kaçıyorum hep prima herkeze iyi gelmiyo evet huggies organik pamuklu olanlarıda çok güzeldi ben yeni dogdugunda oglum kullanmıştım hangisi iyi gelir bilemezsin her çocuk farklı ama denemek için küçük paketler al bence

Canımm moralini bozmak istemem ama 7 cm az deilmiş neden suni snacıyı kabul etmedinnnnn ?
Bak suni sancı açılması olmayana fayde etmiyoruş Özlem sağlıkl çalışanı o demişti.
Keşke doktor sancıyı verelim dediğinde kabul etseydin bu kadar uzamazdı acın ve stresin.
due edeceğim sana.
Sende bu MÖübarek günlerde doğuracaksın dua et bizlere.
İnşikak suresini oku ve secdesini yap inşaallah bebeğin yolunu bulup sağlıkla gelecek sana. inşirah suresinide bol bol oku...
Birde yusuf suresi 31.ayeti oku.
Canım aklıma başka dua gelmedi inşirah suresini 100 defa okumak doğumu kolaylaştırır demişti bir hocamız.
aklıma başka bişey daha geldi eğer kanaman olmazsa riskli bir durum olmazsa ne bileyim kordon dolanması gibi falan Allah muhafaza.
Avrupada çokğu hekşimler açıklma olduktan sonra yavaş yavaş açılma olsa bile 4 gün bekliyorlarmış normal için.
Sende unutma bunu sabırla Allaha tevekkülle kucağın alacaksın oğlunu...
Dua ile...

canimm cok dikkat et kendine, insallah az daha beklesin minin. Dyalarimiz seninle sag salim hepimiz kavusalim bebeklerimize insallah..

yeni doğum yapmış biri olarak okuyunca fena heyecanlandım Allah bir çırpıda kolayca doğumnasip etsin

Hayırlı olsun canım Allah sizlere bağışlasın. nekadarlık oldu bebeğin ?
Cinsiyeti ne ?
Normalmi doğurdun? kaçıncı haftanda doğurdun?
Üst üste sordum ama meraklandım inan

Cok tsk ederimcanim.
Tamam canim once huggisten baslayayim. En iyisi oyle canimkucuk paketlerle deneyerek bulmak. Ici gercekten cok kotu ama. Ic kenarlardan lastik geciyor bir de biz bir kere cis yapinca bakiyorum islak. Hic de emici degil. Neyse yarin huggies alayim canim cok sol. Ayrica sut cayindan d cok fayda gordum onu dda snden ogrenmistim. Allah razi olsun.

Canim sut cayi ne marka hangisi?

sendende canım benim bide istersen bi büyük boyunu al burda bi arkadaşım var maşallah bacakları tombiş tombiş kuzunun ondanda sıkıyo olabilir o hep bi büyük boy kullanıyo bacakları kızarmasın diye Allah yardımcın olsun alışana kadar zorlar biraz ama sen ona o sana alışınca öle güzelki herşey

Kizlar biz geldik iyiyiz emistik kucuk tosbaga uyudu simdi. Biraz dikislerim aciyor ama cok sukur iyiyim. Hepinizi cok opuyorum. Allah sizlere kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin. Hepinizden Allah razi olsun dua ettiginiz icin.

hoşgelmişsin canım geçmiş olsun çok şükür
bebeğini kucağına aldın darısı bizlerin başına
umarım şimdi iyisindir..
cümlemizden razı olsun duana da amin diyorum..

evet sulecim ilkide düşükle sonuçlandı..
Allah razı olsun canım..

Canım çok geçmiş olsun düşüklerin sebebi belli oldu mu?
Rabbim senden de razı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur..

canım ne güzel yazmışsın valla heyecanlandım duygulandım korktum karmakarışık duygular içindeyim:)
desene papuçun dama atıldı kız babası olmak zor:))
Rabbim bebeğinizi sizlere bağışlasın şafi esmasıyla şifa ihsan etsin..
ayrıca arada bir güzel tavsiyelerde bulunmuşsun bunları not alıyr teşekkr ediyorum:)

canım hafta sonu hep aklımdaydın ama inan o kadar yoğundum ki
kış hazırlığı yapmaktan pestilim çıktı
sağolsun eşim yardım etti ama yinede çok yoruldum
sırtım felaket ağrıdı (
havalar iyice soğudu sevgili karımızda yağdı evlere şenlik:)
sen günde ne kadar su içiyorsun biraz daha artır
moralini bozma stres yaparsan daha kötü
benim nerdeyse 18 haftalık olucam halen hareket yok
ya da ben anlamıyorum
duam seninle sende duanı eksik etme ne güzel
oğlunu kuranla büyütürsün ben sana diyorum
bu çocuk alim olucak:)
bizim çocuğada bulaştırsa bari:)

Oğlum bir ay önce 800 gr.
Dün 1455 gr olmuş.
aldığı kilo güzl Allahım birde hareketleri rahatlasa bende hisseetsem daha iyi olacağım.
Hepinizi öptüm

maşallah Rabbim esirgesin sağlıkla kucağına
alırsın inşallah..

:))benim rahmetli ablamda yiyenim için o tekniği uygulardı
çokda faydasını gördü:)
ama çocuk ortaokula gidecek halen tülbent olmadan uyuyamıyod
tabi tülbette hal kalmamış yıkamyada izin vermiyordu arada ablam gizlice yıkıyordu
en son küçücük bir parça kalmıştı :))
bir misafirlikte gece yatıya kalamıyorlardı illahi o tülbent olucak diye:))
maşallah temizlikte yapmışsın bana bir el at çok tembelim(

canım geçmiş olsun şimdi nasılsın umarım hayırlı sağlıklı
doğum olur sende bebeğini kucağına alırsın
Allah yardımcın olsun..hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..

iyiakşamlar kızlarrr heryerim kırılıyo agrıdan özellikle sırtım çok agrio ve felaaaket gazım var bu kuzum çok nazlı gelicek annesine

geçmiş olsun canım benmde sırtım çok ağrıyor artık
uzun süre ayakta duramıyorum
kendine dikkat et..

Gunaydin kizlar.yarinda benim buyuk gun.sali sabah 9 da doguma giricem allahin izniyle.sizlerden bol bol dua bekliyorum.

günaydın canım Rabbim hayırlısıyla kurtarsın
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Allah yardımcın olsun..duam seninle sende bizlere dua ediver..

Tamam canim cok saol tekrar.
Aminnn canim gercekten cok guzel bambaska bir duygu. Gogus uclarim acimasina ragmen onu emerken izlemek dunyalara deger.
Gunaydin kizlar.yarinda benim buyuk gun.sali sabah 9 da doguma giricem allahin izniyle.sizlerden bol bol dua bekliyorum.
Canimmm Allah yardimcin olsun. Hayirlisiyla atlatacakssin insallah.
Hayirli haberlerini bekliyorum. Dualarim seninle.o

Cok sukur canim atlattik. Darisi sizlerin basina. Allah hepinize hayirli ve kolay dogum nasip etsin.
Evrt canim o pabucu kafasina yiyecek az kaldi
Ilk gun iyice herseye karisiyordu. Oturamiyorum ben habire hadi emzir emzir deyip duruyordu. Simdi gece nobet tutuyor yoruluyor galiba pek karisamiuor
Sizlere faydam oluyorsa ne mutlu bana.

Bizim gibi erkencisiniz sizde demek.Her geçen hafta daha uzun uyuyorlar merak etme.Hele de tam olarak doyduktan sonra tam 1saat 45 dk uyuyor benim topkekim..

Maşallah kolayca almışsın kuzunu kucağına.İnşallah sorunsuz devam eder büyüyüşünüzde.

Ne kadar farklı tepkiler veriyor vücutlar.Ben kusmaktan ve mide ağrısından ağlamıştım 2 saat.

Geçmiş olsun tubişim.Allah sizleri korusun kazadan vbeladan inşallah.Mal ödenir,telafi edilir nasılsa.

Oğlum bir ay önce 800 gr.
Dün 1455 gr olmuş.
aldığı kilo güzl Allahım birde hareketleri rahatlasa bende hisseetsem daha iyi olacağım.
Hepinizi öptüm
Suya çok dikkat et kuzum.En az 2 lt.Maşallah gelişimi de güzel.Benim kusuruma bakma olurmu.Göğüs sıkıntısı,gaz sorunu,kardeşimin nişanı,havanın soğukluğu derken kendimi unuttum inanırsan

Oooo maşallah ne çabuk açılmışsın.İnşallah sezeryanada suni sancıya da gerek kalmadan pırt diye doğurursun sağlıkla.
Dualarında unutma bizleri ve sorunlarımızı da.İnşallah sen kolayca ve sorunsuz emzirirsin kuzunu ((

Bimdeki bebek bezlerini de çok övdüler bana.Hem ucuz hem güzel dediler.Sende dene.Sizde seversiniz belki.

Allah yardımcın olsun İzelcim.Kolayca,sorunsuz alırsın meleğini kucağına Özlem gibi inşallah.Güzel hikaye bekliyoruz sendende.Beni de dualarında unutma nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…