- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.461
Bizim gibi erkencisiniz sizde demek.Her geçen hafta daha uzun uyuyorlar merak etme.Hele de tam olarak doyduktan sonra tam 1saat 45 dk uyuyor benim topkekim..
Maşallah kolayca almışsın kuzunu kucağına.İnşallah sorunsuz devam eder büyüyüşünüzde.
Ne kadar farklı tepkiler veriyor vücutlar.Ben kusmaktan ve mide ağrısından ağlamıştım 2 saat.
Geçmiş olsun tubişim.Allah sizleri korusun kazadan vbeladan inşallah.Mal ödenir,telafi edilir nasılsa.
Suya çok dikkat et kuzum.En az 2 lt.Maşallah gelişimi de güzel.Benim kusuruma bakma olurmu.Göğüs sıkıntısı,gaz sorunu,kardeşimin nişanı,havanın soğukluğu derken kendimi unuttum inanırsan
Oooo maşallah ne çabuk açılmışsın.İnşallah sezeryanada suni sancıya da gerek kalmadan pırt diye doğurursun sağlıkla.
Dualarında unutma bizleri ve sorunlarımızı da.İnşallah sen kolayca ve sorunsuz emzirirsin kuzunu((
Bimdeki bebek bezlerini de çok övdüler bana.Hem ucuz hem güzel dediler.Sende dene.Sizde seversiniz belki.
Allah yardımcın olsun İzelcim.Kolayca,sorunsuz alırsın meleğini kucağına Özlem gibi inşallah.Güzel hikaye bekliyoruz sendende.Beni de dualarında unutma nolur
Cok iyi canim ya 2 saat nerdeyse. Biz saat basi kalkiyoruz. Bazen 1.5 saat kadar uyuyor ama nadir. Canim ben de seni merak etmistimneyse ayni anda yazmisiz. Gaz hep var zaten ben de oluyor ne yiycemi sasiyorum o gaz yapar mi bu gaz yapar mi? Buyuyce isallah oyle oyle gececek.
Biz sutu her yere cok akitiyoruz ped dayanmiyor. Yeterince ememiyor sanirim. Ustum basim hep sut lekesi. Ezgi de oyle camasir yetmiyor.
Butun bezlerden birerpake bedva verseler ona gore alsak
Bimdeki bezlere de bakayim ben..
Günaydın can arkadaşlar..
Emzirme ve göğüs sorunlarım bitmiyor benim.Bitmeyecek de sanırım.9 ay boyunca en çok merak ettiğim (kızımdan bile çok) şeyi emzirmeyi yaşayamıyoruz biz.Bizim de kaderimiz bu demekki.Emanet bi çocuğa bakar gibi biberonla doyuruyorum yavrumu.Çok ağırıma gidiyor artık bu.Ne beceriksiz,ne işe yaramaz bi anne oldum ben.Makina sütü zamanla azaltır ve bitirirmiş.Bebeğimi emziriyormuşum gibi olsun diye onu önüme yatırıyorum be makinayla sağıyorum artık.Hem dua ediyorum hem gözyaşı döküyorum.Aramızdaki o özel bağ hiç oluşmayacak bizim.İçim yanıyor anlatamıyorum duygularımı.Bi taş var göğsümde sanki nefes alamıyorum.O muhteşem duyguyu,mutluluğu hiç yaşayamadım ben.Hiç bir zamanda yaşayamayacağım belliki.Allahım bana bunu yazmış demekki.Bunu kabullenmek çok zor ama gerçeklerden de kaçamıyorum artık.Her geçen gün iyiye gitmesi için dua ederken kötüye gidiyor.Sütüm kesilinceye kadar sağarım.Rabbim kuzuma da babasına da sağlık ve uzun ömür versin.Başka da bişey istemem artık.
Hamişleri bu sorunlarımla korkutmak istemiyorum.Ama gördüğünüz gibi herkes farklı şeyler yaşıyor doğumda da sonrasında da.Allahım hiçbirinize,kimseye,düşmanlarıma bile böyle sıkıntılar vermesin.Canı gönülden söylüyorum bunu inanın.Fiziksel acınız geçiyor ama gönlünüzün yarası hiç kapanmıyor..
Kendimi biraz eve kapatacağım.Temizlik,kışlıklar,pasta,yemek falan.Kimseyle konuşmak,sorunlarımı anlatmak falan da istemiyorum.Ben çekiyorum diye herkes dinlemek zorunda değil sorunlarımı.O yüzden buraya da,facee de girmeyi düşünmüyorum.Süt kanalı için ameliyata gidersem de yazarım size.Herşey yoluna girdiğinde gelirim yine diyeceğim ama girmeyeceğinden eminim artık.Gaibi elbet Allah bilir ama çok da ümitlenemiyorum,ne yalan söyleyim.
Üzmeyeceğim dedim ama yine bi sürü yazmışım farkında olmadan.Hakkınızı helal edin üzüyorum sizi hep.
Doğumu yaklaşanlara sağlıkla sorunsuz ve kolayca kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim.Sıkıntısı olan hamişlere de bol sabır diliyorum.Bebişlere de kendinize de iyi bakın taze annecikler.Çilekli topkekim için dua edin lütfen...
Gaz için en güzel çare rezene.Tubi sağolsun bu konuda aydınlattı beni.15.günden sonra 20 cc falan içirebilirsin.İlk 15 gün pek olmuyormuş zaten.Biz her gün içer olduk.Pırt pırt rahatız çok şükür.Şeker atmadığım için pek zor içiyor ama içiriyorum napıyım.Ayaklarına ve karnına acı elma yağı sürmeyi unutma her bezden sonra.Sıcacık duruyor hep.Sen de gaz için kuru kayısıya dayan.Rezeneden sende iç.Çok faydası oluyor.Sende gaz olmazsa Ezgi'de de olmaz.Ben nohut,fasulye gibi şeylerden uzak duruyorum.Zaten dr bana et ağırlık beslen dedi.Tavuk,et olarak gidiyoruz şimdilik.
Sütü sağ mutlaka.Zor emiyorsa süt birikmesin göğsünde.Allah korusun.
Canım çok sağol bakarım inşaallah.
Şimdi elimden geldiğince bol sıvı alııyorum.
Demek nasibimde bunu yaşamak varmış çünkü çok dikkat eden biriyim su içmeye.
Son 1 haftada birazcık azaltmıştım demek hemen etkilendi oğluşum.
Bakalım 2 hafta sonra tekrar kontrolum var inşaallah herşey yolunda gider.
Sen nasılsın kuzum kuzun nasıl ?
Tamam canım ben baya hareketliyim bundan sonra daha dikkatli olurum.
Hiç bunu düşünmedim Allah razı olsun hatırlattın bana.
dinlenmeye fırsatım olmuyor özellikle son günlerde
Cadıozy canım çok sağol inşaallah hepimizin evlatları sağlıklı olur.
içimi kilo alımı rahatlattı Maşaallah bebeğime.
Bir anne olarak en çok bebeğin hareketleriyle huzur buluyorsun.
son günlerde hıçkırığı olmasa hiç hareketi yok özlem.
ister istemez kafama takılıyor.oğlumu üzmek etkilemek istemem ama anne ben burdayım diye vursun elimi koyduğum yere sırnaşsın istiyorum
Allahım sağlıkla bize bağışla bebeğimzi
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.
geçmişe bakamadım.
dün akşam sancım oldu geceye kadar devam etti gece acile gittik ve 6 cm açılma
ultrason ve acil nst ye aldılar yatış verdi
resmen titremeye başladım hemen olacak diye biraz telaşlandım korkudan mı bilmiyorum sancı filan gitti...
doğru düzgün sancım çıkmadı kendi doktorum geldi o da 7 cm dedi.
suni sancı dedi ben istemedim normal olsun herşey istedim.
sabaha kadar sürekli muayene ettiler 7 cm de takıldı kaldı.
ne açılma arttı ne sancı geldi. muayeneden sonra kanamam oldu
sabah doktor tekrar geldi eğer ilerlemiyor diye sezeryana alacaksanız suni sancıya razıyım dedim
sezeryana alacak bi durum yok bekleyebiliriz istersen dedi
bende evde isirahat etmek istedim sancın olursa tekrar gelirsin dedi ve öğlen taburcu olduk
şimdiye kadar sancım filan yok yiyip içip yatıyorum.
yarım saattir filan yine kasılmam başladı biraz da belim ağrıyor gece tekrar gider miyiz bilmiyorum :26:
sizden bol bol dua istiyorum artık doğumum başladı bugün yarın olur herhalde.
AAysem kuzum yapma ama ya nolur. Biz buraya paylasmak icin gelmiyor muyuz? Dertlerimizi mutluluklarimizi paylasiyoruz hep birlikte cozumler uretiyoruz. Nolur bunu. Kendine ve topkekine yapma. Gez dolas bize anlat icinden gecenleri. Icine kapanma nolur.Günaydın can arkadaşlar..
Emzirme ve göğüs sorunlarım bitmiyor benim.Bitmeyecek de sanırım.9 ay boyunca en çok merak ettiğim (kızımdan bile çok) şeyi emzirmeyi yaşayamıyoruz biz.Bizim de kaderimiz bu demekki.Emanet bi çocuğa bakar gibi biberonla doyuruyorum yavrumu.Çok ağırıma gidiyor artık bu.Ne beceriksiz,ne işe yaramaz bi anne oldum ben.Makina sütü zamanla azaltır ve bitirirmiş.Bebeğimi emziriyormuşum gibi olsun diye onu önüme yatırıyorum be makinayla sağıyorum artık.Hem dua ediyorum hem gözyaşı döküyorum.Aramızdaki o özel bağ hiç oluşmayacak bizim.İçim yanıyor anlatamıyorum duygularımı.Bi taş var göğsümde sanki nefes alamıyorum.O muhteşem duyguyu,mutluluğu hiç yaşayamadım ben.Hiç bir zamanda yaşayamayacağım belliki.Allahım bana bunu yazmış demekki.Bunu kabullenmek çok zor ama gerçeklerden de kaçamıyorum artık.Her geçen gün iyiye gitmesi için dua ederken kötüye gidiyor.Sütüm kesilinceye kadar sağarım.Rabbim kuzuma da babasına da sağlık ve uzun ömür versin.Başka da bişey istemem artık.
Hamişleri bu sorunlarımla korkutmak istemiyorum.Ama gördüğünüz gibi herkes farklı şeyler yaşıyor doğumda da sonrasında da.Allahım hiçbirinize,kimseye,düşmanlarıma bile böyle sıkıntılar vermesin.Canı gönülden söylüyorum bunu inanın.Fiziksel acınız geçiyor ama gönlünüzün yarası hiç kapanmıyor..
Kendimi biraz eve kapatacağım.Temizlik,kışlıklar,pasta,yemek falan.Kimseyle konuşmak,sorunlarımı anlatmak falan da istemiyorum.Ben çekiyorum diye herkes dinlemek zorunda değil sorunlarımı.O yüzden buraya da,facee de girmeyi düşünmüyorum.Süt kanalı için ameliyata gidersem de yazarım size.Herşey yoluna girdiğinde gelirim yine diyeceğim ama girmeyeceğinden eminim artık.Gaibi elbet Allah bilir ama çok da ümitlenemiyorum,ne yalan söyleyim.
Üzmeyeceğim dedim ama yine bi sürü yazmışım farkında olmadan.Hakkınızı helal edin üzüyorum sizi hep.
Doğumu yaklaşanlara sağlıkla sorunsuz ve kolayca kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim.Sıkıntısı olan hamişlere de bol sabır diliyorum.Bebişlere de kendinize de iyi bakın taze annecikler.Çilekli topkekim için dua edin lütfen...
Ayşe sen ne diyorsun kuzu yaa?
burada birbirimize destek olmak ve sorunlarımızı,üzüntülerimizi,sevinçlerimizi paylaşmak için varız.
sakın bir hata yapıp da gelmemezlik yapma.
büyük ihtimalle tüm sorunların üst üste gelmesinden dolayı lohusalık sendromu olmuş sende. ama kendini eve kapatıp kimseyle konuşmayarak nasıl rahatlicaksın ki?
okumak istemeyen zaten girmez buraya.
birimiz gelmedimi hepimiz merak içinde kalıyoruz.
ayrıca kendini çok üzüyorsun. hayata az pozitif bak kuzum yaa?
her anne emzirebilmişmi bebegini sanki? neden kötü bir anne olasın?
bizim yakın bir akrabanın sütü hep acı geliyormuş.çocuk da ememedi haliyle.mama verdi hep.ama maşallah 4 yaşında çocuk 6 yaşında gibi görünüyor.annelik sadece emzirmekle olmaz ayşem.merhamet,sevgi,ilgi...
zamanla hepsi geçicek.ama sen şu anda kendini üzdügünle kalıcaksın.
hamd et Rabbime,sağlıklı bir evladın var,sağarak veriyor olsan da sütün var...
Rabbim dermansız dert vermesin.süt kanalların da açılır,sen sağmaya devam ettikçe sütün gelmeye devam da eder.ilerde emzirirsin meleğini de...kimseye kulak asma.herkez onu diyor bunu diyor diye düşünme.kendi hayatına bak.
VE SAKIN GELMEMEZLİK ETME!!
çok öpüyorum seni de meleğini de
ayşem ben hiç sağmadım sütümü. ilk zamanlar çok ememediği için süt birikip duruyordu.hatta gece yan yatınca hepsi yataga akıyordu.ama sağmadım.dr sağmana gerek yok demişti bana :44:
her dr un kuralı farklı galiba.
İnşaallah canım içiyorum bol bol. hareketleride arttı sanki.hoşgelmişsin canım geçmiş olsun çok şükür
bebeğini kucağına aldın darısı bizlerin başına
umarım şimdi iyisindir..
cümlemizden razı olsun duana da amin diyorum..
Canım çok geçmiş olsun düşüklerin sebebi belli oldu mu?
Rabbim senden de razı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur..
canım ne güzel yazmışsın valla heyecanlandım duygulandım korktum karmakarışık duygular içindeyim:)
desene papuçun dama atıldı kız babası olmak zor:))
Rabbim bebeğinizi sizlere bağışlasın şafi esmasıyla şifa ihsan etsin..
ayrıca arada bir güzel tavsiyelerde bulunmuşsun bunları not alıyr teşekkr ediyorum:)
canım hafta sonu hep aklımdaydın ama inan o kadar yoğundum ki
kış hazırlığı yapmaktan pestilim çıktı
sağolsun eşim yardım etti ama yinede çok yoruldum
sırtım felaket ağrıdı(
havalar iyice soğudu sevgili karımızda yağdı evlere şenlik:)
sen günde ne kadar su içiyorsun biraz daha artır
moralini bozma stres yaparsan daha kötü
benim nerdeyse 18 haftalık olucam halen hareket yok
ya da ben anlamıyorum
duam seninle sende duanı eksik etme ne güzel
oğlunu kuranla büyütürsün ben sana diyorum
bu çocuk alim olucak:)
bizim çocuğada bulaştırsa bari:)
maşallah Rabbim esirgesin sağlıkla kucağına
alırsın inşallah..
:))benim rahmetli ablamda yiyenim için o tekniği uygulardı
çokda faydasını gördü:)
ama çocuk ortaokula gidecek halen tülbent olmadan uyuyamıyod
tabi tülbette hal kalmamış yıkamyada izin vermiyordu arada ablam gizlice yıkıyordu
en son küçücük bir parça kalmıştı :))
bir misafirlikte gece yatıya kalamıyorlardı illahi o tülbent olucak diye:))
maşallah temizlikte yapmışsın bana bir el at çok tembelim(
canım geçmiş olsun şimdi nasılsın umarım hayırlı sağlıklı
doğum olur sende bebeğini kucağına alırsın
Allah yardımcın olsun..hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..
geçmiş olsun canım benmde sırtım çok ağrıyor artık
uzun süre ayakta duramıyorum
kendine dikkat et..
günaydın canım Rabbim hayırlısıyla kurtarsın
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Allah yardımcın olsun..duam seninle sende bizlere dua ediver..
Bizim gibi erkencisiniz sizde demek.Her geçen hafta daha uzun uyuyorlar merak etme.Hele de tam olarak doyduktan sonra tam 1saat 45 dk uyuyor benim topkekim..
Maşallah kolayca almışsın kuzunu kucağına.İnşallah sorunsuz devam eder büyüyüşünüzde.
Ne kadar farklı tepkiler veriyor vücutlar.Ben kusmaktan ve mide ağrısından ağlamıştım 2 saat.
Geçmiş olsun tubişim.Allah sizleri korusun kazadan vbeladan inşallah.Mal ödenir,telafi edilir nasılsa.
Suya çok dikkat et kuzum.En az 2 lt.Maşallah gelişimi de güzel.Benim kusuruma bakma olurmu.Göğüs sıkıntısı,gaz sorunu,kardeşimin nişanı,havanın soğukluğu derken kendimi unuttum inanırsan
Oooo maşallah ne çabuk açılmışsın.İnşallah sezeryanada suni sancıya da gerek kalmadan pırt diye doğurursun sağlıkla.
Dualarında unutma bizleri ve sorunlarımızı da.İnşallah sen kolayca ve sorunsuz emzirirsin kuzunu((
Bimdeki bebek bezlerini de çok övdüler bana.Hem ucuz hem güzel dediler.Sende dene.Sizde seversiniz belki.
Allah yardımcın olsun İzelcim.Kolayca,sorunsuz alırsın meleğini kucağına Özlem gibi inşallah.Güzel hikaye bekliyoruz sendende.Beni de dualarında unutma nolur
canım ya Allah yardımcın olsun. kuzum hala neden emdiremiyorsun geçmedimi göğüs yaraların. Allahım şifasını versin. çok yaşayan var bu durumu ama çoğu emdşire emdire alışıyor acaba ttıkanıklıktan dolayımı emdiremiyorsun ?Günaydın can arkadaşlar..
İnşaallah kuzum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Mevlam çok büyük O bize güç kuvvet versin...canım benim ne demek, bende çok hareketliyimdir canım inan arkadaşlarım sürekli uyarıyorlar bu haftadan sonra daha dikkat etmen lazım diye ama huy işte :)) ama fazla enerji harcicak işlerden kaçıyorum artık canım , çok enerji demek su kay
bı demek.dinlenmeye vaktim olmuyor deme sakın ,biz çok bencil düşünüyoruz bazen aman onuda hallediym bitsin,doğuma az kaldı şunuda yapiym derken kendimizi de bebişlerimizi de yoruyoruz. şuan evde doğalgaz çalışması var ve ortalık berbat bir durumda,akşam kaçta biter işleri bilmiyorum mutfakta çalışıyorlar ama inan artık canımı sıkmak istemiyorum,napalım bazı şeylerde bizim dışımızda gelişiyor işte :))) sen morelini yüksek tut inşallah bişicik olmicak bak 1 haftaya zeytin içerde coşacak görürsün :))
Kızlar merhaba.
Bakıyorumda kimsenin keyfi yok.
Bende okuyorum ama elim yazmaya gitmiyor.
Dilekçim; kuzunun kilosu maşallah güzel.
Sıvı alımına demekki daha çok dikkat edeceksin. Bol bol su içince düzelecektir zaten. Korkmana gerek yok bu kadar. Rabbimin izniyle bişicik olmaz.
Ayşem; sen kesinlikle depresyona girdin. Başka bişi değil bu. Biz demiyormuyduk gitmek yok; beraber çıktık bu yola, beraber dewam edecez diye. Seni böyle çaresiz oldugunu görmek, hissetmek beni çok üzdü açıkcası. Moralim bozuldu. Hemde korktum ya benim başımada gelirse diye ?
Ayrıca her bebek annesini mi emmiş? emmiyorsa emmiyordur. Elalemin ne dediğine bakma. Bence biraz da o piskolojini bozuyor gibi. Bana öyle geldi.
Dua et. Kuzun sağlıklı ya. Daha ne isticeksin canım benim. Maşalalh turp gibi topkekimiz.
Gitmeyi aklından çıkar bu arada.
KUlaklarını tıkayıp kafanıda toprağa gömüp sorunların biteceğini düşünmüyorsun değil mi ? Güçlü ol. Bizede o gücü ver. Senden cesaret alalım.Hadi ama öptük sizleri kızımlaa
Tubişim; senide çok özledim kız he. İyisinizdir inşallah. Bi kaç gün önce kötü bi olay yaşamışsınız. Ama cana geleceğine mala gelsin. Ekmeğiniz ordan çıkıyor haklısın sende ama sıkma tatlı canını
Bende 2-3 gündür halsizim. Uykum geliyor sürekli. Bide reflüm başladı herhalde. Affedersiniz günde bi kez yediklerim ağzıma geliyo. Ama çok çok az. Bu da yeni başladı 2-3 gündür. Onun dışında bizim sarı şeker kıpır kıpır. Ama babası ne zaman elini koysa kıpraşmayı kesiyoYarında sağlık ocagına gidicem. Şeker yüklemesi sonuçlarımı istiyor ebe hanım.Bide ilaçlarım bitti onları yazdırcam. Bizden durumlar böyle.
Kizlar selam herkese
Cadizoycim masallah Ezgi hanimin keyfi yerinde sanirim insallah hep bole gitsin bebeklerimiz hepimizin. Benim gece terleme devam bide nefes daralmasi sanirim apne gibi bir sey oldum ben. Gunde 3 saat anca uyuyorum uyusam da beyin uyumuyor. bugun kasik agrim var sanki heran adet olacakmisim gibi feci agriyorhayirlisi sende olmus muydu bu haftalar korktum?
Aysecim gitme nolur icine kapanip yazmadan bizlerden haber almadan daha da moralin duser en azindan burada yaziyorsun okuyorsun haberler aliyorsun hayatinda sorunlarindan degisik bir gundem oluyor. Nolurrr gitmeeeee
Karapisso insallah zeytin hareketleri eskisi gibi olacak meraklanma.
Kardelen napti acaba? Insallah her sey yolundadir.
Incicim insallah sonuclarin iyi cikar senin de seker. Halsizlik bende cok uzun surmustu bastan 23 haftaya kadar epey halsizlik oldu, bulantida 16-17 ye kadar surmustu. Son ay halsizlik yorgunluk daha da artiyor. Benim de suan kasik agrim cikti, gece terlemem, nefes darligi ooo ne ararsan var. Buna da sukur napalim insallah bebekler saglikla dogsun da hepsi gecer.
Tubisim gecmis olsun ama cok sukur size bir sey olmamis. Senin bidiklar da iyidir insallah.
Sule, ozayder ve tum kizlar insallah hepiniz icin her sey yolundadir. opuyorum hepinizi....
Kizlar selam herkese
Cadizoycim masallah Ezgi hanimin keyfi yerinde sanirim insallah hep bole gitsin bebeklerimiz hepimizin. Benim gece terleme devam bide nefes daralmasi sanirim apne gibi bir sey oldum ben. Gunde 3 saat anca uyuyorum uyusam da beyin uyumuyor. bugun kasik agrim var sanki heran adet olacakmisim gibi feci agriyorhayirlisi sende olmus muydu bu haftalar korktum?
Aysecim gitme nolur icine kapanip yazmadan bizlerden haber almadan daha da moralin duser en azindan burada yaziyorsun okuyorsun haberler aliyorsun hayatinda sorunlarindan degisik bir gundem oluyor. Nolurrr gitmeeeee
Incicim insallah sonuclarin iyi cikar senin de seker. Halsizlik bende cok uzun surmustu bastan 23 haftaya kadar epey halsizlik oldu, bulantida 16-17 ye kadar surmustu. Son ay halsizlik yorgunluk daha da artiyor. Benim de suan kasik agrim cikti, gece terlemem, nefes darligi ooo ne ararsan var. Buna da sukur napalim insallah bebekler saglikla dogsun da hepsi gecer.
Tubisim gecmis olsun ama cok sukur size bir sey olmamis. Senin bidiklar da iyidir insallah.
Sule, ozayder ve tum kizlar insallah hepiniz icin her sey yolundadir. opuyorum hepinizi....
Canim moralini bozmayayim ama suanki terlemeyi gor bende. Belki seeryandandir bilmiyorum. Su cikiyor ya halbuki uzerim ccok kalin da yatmiyorum ozellikle geceleri cok fena ki saat basi kalkmama ragmen. Hasta olmaktan korkuyorum.
Ezgi hanim emiyor altina yapiyor bolb bol. Bir hafta anca gidecek 50 li paket bezo kadar kaka yapiyor sasiyorum ben de bekletmek istemiyorum pisik olmasin diye. Cok sukur huggies iyi geldi. Prima popomuzu cok fena kizartmisti
Bak sen bidik Ezgi hanima. Cok sukur ki huggies iyi gelmis bidika. Canim terlemeye gelince sordun mu doktora normal mi? Dogum sonrasi kac kilo gitti canim bide? Ya ben yine de sunu diyeyim vucudum benimken yine de terlemek simdikinden iyi gibi geliyor buyuk konusmayayim da. Simdi bebekle daha zor. Insallah gecer anne olarak dualarini bekliyorum insallah biz de kolayca dogum yapariz.
Bir de bu adet gibi kasik agrisi normal mi?
Tamam canim cok saol tekrar.
Aminnn canim gercekten cok guzel bambaska bir duygu. Gogus uclarim acimasina ragmen onu emerken izlemek dunyalara deger.
Canimmm Allah yardimcin olsun. Hayirlisiyla atlatacakssin insallah.
Hayirli haberlerini bekliyorum. Dualarim seninle.o
Cok sukur canim atlattik. Darisi sizlerin basina. Allah hepinize hayirli ve kolay dogum nasip etsin.
Evrt canim o pabucu kafasina yiyecek az kaldi
Ilk gun iyice herseye karisiyordu. Oturamiyorum ben habire hadi emzir emzir deyip duruyordu. Simdi gece nobet tutuyor yoruluyor galiba pek karisamiuor
Sizlere faydam oluyorsa ne mutlu bana.
Günaydın can arkadaşlar..
Kizlar selam herkese
amin canım cümlemize..
Allah bağışlasın hep böyle güzel mutluluklar nasip etsin
buarada nasılsın? ezgi hanım nasıl?
fotosunu eklede görelim prensesi merak ediyorum:)
ayşeciğim hayırdır çok üzüldüm neden bu kadar üzülüyorsun
elbet vardır her işde bir hayır lütfen moralini bozma
bu defa sütün kesilirse daha çok vicdan azabı çekeceksin
bol bol dua ediver Rabbim büyük sen elinden geleni yapıyorsun hem burda hepimiz
birbirimize yardımcı oluyoruz siz şimdi deneyimlisinz
şahsen benim senin tavsiyelerine ihtiyacım var(
sana da kızınıda Rabbim şifa göndersin yüreğinize inşirah serinliği gönlünüze genişlik versin..
S.a canım iyiyim çok şükür arada karın ağrısı ve reflü olsa da
iyiyim sen nasılsın halen uykusuzluk devam ediyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?