Bol bebiş topiği

selamu aleyküm kızlarr nasılsınız?
biz annemgildeyiz dün kontrolümüz vardı sancım biraz çıktı ama doktor yeterli değil dedi
sezeryandan korktuğum için suni sancı istedim o da sancın az şimdi suni sancı verirsek tutmaz ağrıyı çekersin çekersin mecbur sezeryana alırız dedi. öyle söyleyince istemedim tabi.
yine muayene etti 4 cm açılma varmış. 6 dan 4 e nasıl düştü bilmiyorum korkudan bebek yukarı çıktı baskı azaldı sanırım o yüzden böyle oldu.
kızlar size tavsiyem sancınız iyice sıklaşmayınca gitmeyin hastaneye. gidene kadar 6 cm olan açılmam korkudan durdu 2 gündür bekliyoruz. şimdiki aklım olsa evde iyice beklerdim. neyse böyle olması gerekiyormuş demek ki hayırlısı bakalım.
sancım çıkmayınca tekrar eve gönderdi perşembe çağırdı bakalım ne olacak.
bu kadar uzayacağını tahmin etmezdim 6 cm deyince sabaha oluverecek sanmıştım
şimdi de beklemek zor geliyor stresim arttı. Rabbim yardım etsin inş.
sizlere de dua etmiştim ama doğum olmadı. sizde dua edin hayırlısıyla kurtuluyum inş.
buraya da gelemiyorum ama doğumdan sonra haber vermek için girerim inş.
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun..

Sagol canim uyku, nefes sorunu, terleme devam. Kaisk agrilari da eklendi buna hayirlisi diyorum artik insallah zamaninda gelsinler de bebekler..

amin inşallah canım seninde az kaldı
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın..

ilk fotoğrafımız. ezgi hastanede uyurken...

Eki Görüntüle 825953

oyy maşallah ne güzel bir bebek tam ısırmalık:))
pamukşeker gibi Allah bağışlasın
darısı başıma acep kime benziyor
Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla büyüsün inşallah...

canım Allah yardımcın olsun
inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
hayırlı güzel doğumlar nasip etsin mevlam
herşey olacağına varıyor stres yapma bol bol dua salavat getir
Allah kurtarsın sende bize dua et..
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..

ayşem sen tam lohusa psikolojisine girmişsin canım yaa, ama bu yaşadığın durumun normal olduğunu anlarsan daha rahat atlatırsın emin ol. canım benim biz bu günlere kavuşmak için çoook çaba sarfettik, çok uğraştık Rabbim dualarımızı geri çevirmedi çok şükür canım.kendini eksik hissetme ayşem emziremiyorsun diye, binlerce şükür ki sağlıklı insanlarız ,hani sana anlattığım bi arkadaşım vardı ya hatırlarsan şu kalp anomalisi çocuğu var dediğim ve asla yaşamaz dedikkleri ,çok şükür ki yaşıyor bebeğimiz ama sürekli ameliyat oluyo ayşem el kadar kuzu,5 aylık çocuk 3,5 kiloyu geçemedi daha,tam bi ameliyatı atlatıyo derken evde annesi alışıyo yavrusuna sonra hopp diğer ameliyat . inanki ne hayatları kaldı ne öğretmenlik meslekleri yani hiç bişi yapamıyorlar ,gırtlağa kadar borca girdiler ameliyatlardan cabası. hani demek istediğim emzirmek hiç nasip olmadı arkadaşıma ama onun öyle şeyler için duaları var ki şuan öncelikleri haliyle çok değişti. ben seni çok iyi anlıyorum ,bazen kimsenin yaşadığı durum senin içinde kopan fırtınaları dindirmeye yetmez, inşallah tez zamanda toparlarsın canım, sensiz bırakma buraları fazla emii. Allaha emanet olun canım ...

aminnn canım inşallah hepimizin sağlıklı doğumları olsun inşallah :)) kime benziyor konusu en popüler konu :)) bende çok merak içindeyim. maşallah zeytine Allah esirgesin annesi nazar değmesin :))

iyiyim ipekçim çok şükür , benimde gece nefesim daralıyor sürekli uyanıyorum hatta yatakta oturarak uyuyorum bazen. bide sırt ağrılarım çok fazlaydı geceleri ama artık her gece yatmadan eşime yazma koyduruyorum sırtıma sıcak tutuyor heralde rahatlıyorum...bide senin gibi gece kaliteli bir uyku olmadığı için gündüzleri gözümden akıyor uyku. Allah yardımcın olsun senin son dönemlerin artık, hem heyecanlı hem yorucu bir dönem ama az kaldı ne güzel :))

ben ısrarla sancımı evde beklemiştim,hastane ortamlarını sevemedim bir türlü :)
inşAllah bir çırpıda alırsınız bebişinizi kucağınıza.
hiç stress yapmayın , vakti geldimi kimse durduramaz bebişleri :)

Kizlar dogum yaptim.sabah 9
Bucukta.suan hastanede yatiyorum.spinal sezeryan oldum.bebisde bende allahima sukur iyiyiz.hepinize dualariniz icin tesekkur ederim.allah razi olsun.

Bucukta.suan hastanede yatiyorum.spinal sezeryan oldum.bebisde bende allahima sukur iyiyiz.hepinize dualariniz icin tesekkur ederim.allah razi olsun.

Allah bağışlasın sana ve bebeğine sağlık versin izelcim ne güzel sende sorunsuz kucağına aldın evladını .

Tsk ederiz teyzesi. Aminnnn.....Annem bana benzetti.
oyyy kuzummm çok güzelsin sen maşallah annesi , kaşlara bak çizilmiş gibi yaaa. Rabbim sizlere bağışlasın inşallah ....
Aminnn canim cumlemizin evlatlarini...
Annem bana benzetti canim ama bakalim buyudukce daha belli olur herhalde.
Amin ccanim insallah.

Canim cok gecmis olsun cok sukur hayirlisiyla atlattiniz... Allah anali babali buyutsun canim Allah saglikli uzun omurler versin..

a.s canım inna şok oldum yaşadklarını duyunca stres ne kadar etkilemmiş seni.
Allah bir sancıda kurtarsın seni inşaallah vardır bundada bir hayır.
Bebeğin zamanı var demekki 37 erken dur anne biraz daha büyüyeyim demiş oğluşun. Allah sizze bağışlasın sağlıkla

geçmiş olsun canım darısı bizlerin başına
Allah bağışlasın buarada erkek mi?
kendinize ii bakın tekrar hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…