- 20 Ekim 2012
- 190
- 67
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.481
Kuzum doğurdunmu hayırlısıyla. dualrımdasın aklımdasın. inşaallah sağlıkla gelir erkeğin. açıklman baya olmuştu inşaallah suni sancı almadan geriside gelir veya şimdi gelmiştir oğlunu emdiiryorsundurrr
Sagol canim uyku, nefes sorunu, terleme devam. Kaisk agrilari da eklendi buna hayirlisi diyorum artik insallah zamaninda gelsinler de bebekler..
selamu aleyküm kızlarr nasılsınız?
biz annemgildeyiz dün kontrolümüz vardı sancım biraz çıktı ama doktor yeterli değil dedi
sezeryandan korktuğum için suni sancı istedim o da sancın az şimdi suni sancı verirsek tutmaz ağrıyı çekersin çekersin mecbur sezeryana alırız dedi. öyle söyleyince istemedim tabi.
yine muayene etti 4 cm açılma varmış. 6 dan 4 e nasıl düştü bilmiyorum korkudan bebek yukarı çıktı baskı azaldı sanırım o yüzden böyle oldu.
kızlar size tavsiyem sancınız iyice sıklaşmayınca gitmeyin hastaneye. gidene kadar 6 cm olan açılmam korkudan durdu 2 gündür bekliyoruz. şimdiki aklım olsa evde iyice beklerdim. neyse böyle olması gerekiyormuş demek ki hayırlısı bakalım.
sancım çıkmayınca tekrar eve gönderdi perşembe çağırdı bakalım ne olacak.
bu kadar uzayacağını tahmin etmezdim 6 cm deyince sabaha oluverecek sanmıştım
şimdi de beklemek zor geliyor stresim arttı. Rabbim yardım etsin inş.
sizlere de dua etmiştim ama doğum olmadı. sizde dua edin hayırlısıyla kurtuluyum inş.
buraya da gelemiyorum ama doğumdan sonra haber vermek için girerim inş.
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun..
Günaydın can arkadaşlar..
Emzirme ve göğüs sorunlarım bitmiyor benim.Bitmeyecek de sanırım.9 ay boyunca en çok merak ettiğim (kızımdan bile çok) şeyi emzirmeyi yaşayamıyoruz biz.Bizim de kaderimiz bu demekki.Emanet bi çocuğa bakar gibi biberonla doyuruyorum yavrumu.Çok ağırıma gidiyor artık bu.Ne beceriksiz,ne işe yaramaz bi anne oldum ben.Makina sütü zamanla azaltır ve bitirirmiş.Bebeğimi emziriyormuşum gibi olsun diye onu önüme yatırıyorum be makinayla sağıyorum artık.Hem dua ediyorum hem gözyaşı döküyorum.Aramızdaki o özel bağ hiç oluşmayacak bizim.İçim yanıyor anlatamıyorum duygularımı.Bi taş var göğsümde sanki nefes alamıyorum.O muhteşem duyguyu,mutluluğu hiç yaşayamadım ben.Hiç bir zamanda yaşayamayacağım belliki.Allahım bana bunu yazmış demekki.Bunu kabullenmek çok zor ama gerçeklerden de kaçamıyorum artık.Her geçen gün iyiye gitmesi için dua ederken kötüye gidiyor.Sütüm kesilinceye kadar sağarım.Rabbim kuzuma da babasına da sağlık ve uzun ömür versin.Başka da bişey istemem artık.
Hamişleri bu sorunlarımla korkutmak istemiyorum.Ama gördüğünüz gibi herkes farklı şeyler yaşıyor doğumda da sonrasında da.Allahım hiçbirinize,kimseye,düşmanlarıma bile böyle sıkıntılar vermesin.Canı gönülden söylüyorum bunu inanın.Fiziksel acınız geçiyor ama gönlünüzün yarası hiç kapanmıyor..
Kendimi biraz eve kapatacağım.Temizlik,kışlıklar,pasta,yemek falan.Kimseyle konuşmak,sorunlarımı anlatmak falan da istemiyorum.Ben çekiyorum diye herkes dinlemek zorunda değil sorunlarımı.O yüzden buraya da,facee de girmeyi düşünmüyorum.Süt kanalı için ameliyata gidersem de yazarım size.Herşey yoluna girdiğinde gelirim yine diyeceğim ama girmeyeceğinden eminim artık.Gaibi elbet Allah bilir ama çok da ümitlenemiyorum,ne yalan söyleyim.
Üzmeyeceğim dedim ama yine bi sürü yazmışım farkında olmadan.Hakkınızı helal edin üzüyorum sizi hep.
Doğumu yaklaşanlara sağlıkla sorunsuz ve kolayca kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim.Sıkıntısı olan hamişlere de bol sabır diliyorum.Bebişlere de kendinize de iyi bakın taze annecikler.Çilekli topkekim için dua edin lütfen...
İnşaallah canım içiyorum bol bol. hareketleride arttı sanki.
Canımm Rabbim hepimizinkileri Alim eylesinn. o güzel mkutluluğu tadalımmm
canım ya Allah yardımcın olsun. kuzum hala neden emdiremiyorsun geçmedimi göğüs yaraların. Allahım şifasını versin. çok yaşayan var bu durumu ama çoğu emdşire emdire alışıyor acaba ttıkanıklıktan dolayımı emdiremiyorsun ?
Dualrımdasın canım
İnşaallah kuzum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Mevlam çok büyük O bize güç kuvvet versin...
Sağlıkla doğuralım pıt diye.
Çok merak ediyorum fındığım kime benziyor
Birde dün fotosunu verdi doktor yüz yuvarlak çok şeker dedi. hakkkatende öyle BİN BİR KERE MAŞAALLAH :)
Kizlar selam herkese
Cadizoycim masallah Ezgi hanimin keyfi yerinde sanirim insallah hep bole gitsin bebeklerimiz hepimizin. Benim gece terleme devam bide nefes daralmasi sanirim apne gibi bir sey oldum ben. Gunde 3 saat anca uyuyorum uyusam da beyin uyumuyor. bugun kasik agrim var sanki heran adet olacakmisim gibi feci agriyorhayirlisi sende olmus muydu bu haftalar korktum?
Aysecim gitme nolur icine kapanip yazmadan bizlerden haber almadan daha da moralin duser en azindan burada yaziyorsun okuyorsun haberler aliyorsun hayatinda sorunlarindan degisik bir gundem oluyor. Nolurrr gitmeeeee
Karapisso insallah zeytin hareketleri eskisi gibi olacak meraklanma.
Kardelen napti acaba? Insallah her sey yolundadir.
Incicim insallah sonuclarin iyi cikar senin de seker. Halsizlik bende cok uzun surmustu bastan 23 haftaya kadar epey halsizlik oldu, bulantida 16-17 ye kadar surmustu. Son ay halsizlik yorgunluk daha da artiyor. Benim de suan kasik agrim cikti, gece terlemem, nefes darligi ooo ne ararsan var. Buna da sukur napalim insallah bebekler saglikla dogsun da hepsi gecer.
Tubisim gecmis olsun ama cok sukur size bir sey olmamis. Senin bidiklar da iyidir insallah.
Sule, ozayder ve tum kizlar insallah hepiniz icin her sey yolundadir. opuyorum hepinizi....
selamu aleyküm kızlarr nasılsınız?
biz annemgildeyiz dün kontrolümüz vardı sancım biraz çıktı ama doktor yeterli değil dedi
sezeryandan korktuğum için suni sancı istedim o da sancın az şimdi suni sancı verirsek tutmaz ağrıyı çekersin çekersin mecbur sezeryana alırız dedi. öyle söyleyince istemedim tabi.
yine muayene etti 4 cm açılma varmış. 6 dan 4 e nasıl düştü bilmiyorum korkudan bebek yukarı çıktı baskı azaldı sanırım o yüzden böyle oldu.
kızlar size tavsiyem sancınız iyice sıklaşmayınca gitmeyin hastaneye. gidene kadar 6 cm olan açılmam korkudan durdu 2 gündür bekliyoruz. şimdiki aklım olsa evde iyice beklerdim. neyse böyle olması gerekiyormuş demek ki hayırlısı bakalım.
sancım çıkmayınca tekrar eve gönderdi perşembe çağırdı bakalım ne olacak.
bu kadar uzayacağını tahmin etmezdim 6 cm deyince sabaha oluverecek sanmıştım
şimdi de beklemek zor geliyor stresim arttı. Rabbim yardım etsin inş.
sizlere de dua etmiştim ama doğum olmadı. sizde dua edin hayırlısıyla kurtuluyum inş.
buraya da gelemiyorum ama doğumdan sonra haber vermek için girerim inş.
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun..
Kizlar dogum yaptim.sabah 9
Bucukta.suan hastanede yatiyorum.spinal sezeryan oldum.bebisde bende allahima sukur iyiyiz.hepinize dualariniz icin tesekkur ederim.allah razi olsun.
Tsk ederiz teyzesi. Aminnnn.....Annem bana benzetti.amin inşallah canım seninde az kaldı
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın..
oyy maşallah ne güzel bir bebek tam ısırmalık:))
pamukşeker gibi Allah bağışlasın
darısı başıma acep kime benziyor
Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla büyüsün inşallah...
Aminnn canim cumlemizin evlatlarini...oyyy kuzummm çok güzelsin sen maşallah annesi , kaşlara bak çizilmiş gibi yaaa. Rabbim sizlere bağışlasın inşallah ....
Annem bana benzetti canim ama bakalim buyudukce daha belli olur herhalde.ay ay yerim ben bu tatlı kızı allahım nazarlardan korusun sağlık sıhaht versin hayırlı evlat olsun inşallah öyle tatlı ki tam ısırmalık özlemcim Allah bağışlasın canım
kime benziyor sana mı babasına mı ?
Bucukta.suan hastanede yatiyorum.spinal sezeryan oldum.bebisde bende allahima sukur iyiyiz.hepinize dualariniz icin tesekkur ederim.allah razi olsun.
Allah razi olsun kizlar.cok tesekkur ederim.
Hayırlı olsun canım Rabbim saliha eylesin bol bol emen huzurlu bir bebiş olsun inşaallah :)
Hayırlı olsun canım Rabbim saliha eylesin bol bol emen huzurlu bir bebiş olsun inşaallah :)
cümlemizden canım...
canım döllenme gününe göre değişiyor
daha düşük çıkan kişileri duydum
sen bunu sıkıntı etme iki gün sonra tekrar tahlil ver ikiye katlanması lazım
buarada hayırlı olsun...
canım dün kan değerime baktırdım 94.6dı bir hafta önce dün ise 932.6 çıktı artmış doktor iki gün sonra bebeği görebiliriz dedi
cümlemizden canım...
canım döllenme gününe göre değişiyor
daha düşük çıkan kişileri duydum
sen bunu sıkıntı etme iki gün sonra tekrar tahlil ver ikiye katlanması lazım
buarada hayırlı olsun...
canım dün kan değerime baktırdım 94.6dı bir hafta önce dün ise 932.6 çıktı artmış doktor iki gün sonra bebeği görebiliriz dedi
maşallah canım hayırlı olsun
umarım sağlıklı bir bebeğin olur hayırlı haberlerle gelirsin
kendine dikkat et:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?