- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.501
Kizlar dogum yaptim.sabah 9
Bucukta.suan hastanede yatiyorum.spinal sezeryan oldum.bebisde bende allahima sukur iyiyiz.hepinize dualariniz icin tesekkur ederim.allah razi olsun.
Kizlar dogum yaptim.sabah 9
Bucukta.suan hastanede yatiyorum.spinal sezeryan oldum.bebisde bende allahima sukur iyiyiz.hepinize dualariniz icin tesekkur ederim.allah razi olsun.
Günaydın can arkadaşlar..
Emzirme ve göğüs sorunlarım bitmiyor benim.Bitmeyecek de sanırım.9 ay boyunca en çok merak ettiğim (kızımdan bile çok) şeyi emzirmeyi yaşayamıyoruz biz.Bizim de kaderimiz bu demekki.Emanet bi çocuğa bakar gibi biberonla doyuruyorum yavrumu.Çok ağırıma gidiyor artık bu.Ne beceriksiz,ne işe yaramaz bi anne oldum ben.Makina sütü zamanla azaltır ve bitirirmiş.Bebeğimi emziriyormuşum gibi olsun diye onu önüme yatırıyorum be makinayla sağıyorum artık.Hem dua ediyorum hem gözyaşı döküyorum.Aramızdaki o özel bağ hiç oluşmayacak bizim.İçim yanıyor anlatamıyorum duygularımı.Bi taş var göğsümde sanki nefes alamıyorum.O muhteşem duyguyu,mutluluğu hiç yaşayamadım ben.Hiç bir zamanda yaşayamayacağım belliki.Allahım bana bunu yazmış demekki.Bunu kabullenmek çok zor ama gerçeklerden de kaçamıyorum artık.Her geçen gün iyiye gitmesi için dua ederken kötüye gidiyor.Sütüm kesilinceye kadar sağarım.Rabbim kuzuma da babasına da sağlık ve uzun ömür versin.Başka da bişey istemem artık.
Hamişleri bu sorunlarımla korkutmak istemiyorum.Ama gördüğünüz gibi herkes farklı şeyler yaşıyor doğumda da sonrasında da.Allahım hiçbirinize,kimseye,düşmanlarıma bile böyle sıkıntılar vermesin.Canı gönülden söylüyorum bunu inanın.Fiziksel acınız geçiyor ama gönlünüzün yarası hiç kapanmıyor..
Kendimi biraz eve kapatacağım.Temizlik,kışlıklar,pasta,yemek falan.Kimseyle konuşmak,sorunlarımı anlatmak falan da istemiyorum.Ben çekiyorum diye herkes dinlemek zorunda değil sorunlarımı.O yüzden buraya da,facee de girmeyi düşünmüyorum.Süt kanalı için ameliyata gidersem de yazarım size.Herşey yoluna girdiğinde gelirim yine diyeceğim ama girmeyeceğinden eminim artık.Gaibi elbet Allah bilir ama çok da ümitlenemiyorum,ne yalan söyleyim.
Üzmeyeceğim dedim ama yine bi sürü yazmışım farkında olmadan.Hakkınızı helal edin üzüyorum sizi hep.
Doğumu yaklaşanlara sağlıkla sorunsuz ve kolayca kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim.Sıkıntısı olan hamişlere de bol sabır diliyorum.Bebişlere de kendinize de iyi bakın taze annecikler.Çilekli topkekim için dua edin lütfen...
Aminnn canim... Cumlemizin evlatlarina saglik versincnm maşallah binlerce kere.Rabbim sağlık versin size
Allah bağışlasın geçmiş olsun cnm
Bu arada bebişim kaka yapmıyordu ya yazamadım belki diğer annelere bilgi olur.+.gün bir yaptı ki sormayın küçücük bedenden nasıl çıktı anlamadım.Neyse kızlar korkmayın başınıza böyle bişey gelirse 5 gün bekleyin sonra zeytinyağı deneyin olmazsa 8.gün doktora götürün.en çok araştırdım.Ancak sadece anne sütü içen bebeklerde 10 güne kadar korkmaya gerek yokmuş.
Bir de sezeryanı kendiniz mi istiyorsunuz.Ben erken doğum yaptığım için bebiş kendi geldi durduramadık: ama doktor sezeryan mecbur kalırsak olur demişti yoksa yapmam dedi.Sizin doktorlar hemen mi kabul etti?
Kizlar dun ebe randevumuzda ebe bebek makat gelisi duruyor dedi. 36+3 teydik. Hastaneye yonlendirdi bir de karnim yamuluyor deyince telaslandi. HAstaneye gittik nstye aldilar kasilma cikti yamuldu karnim epey stresten sanirim bikac kez 45 oldu. Guya dediler 10 dk da oluyor. Neyse sonra bu gece hastanede kalicaksin dediler. Hem pozisyonu konuscaz hem de takip etcez dediler. Sersem gibiyim uyuyyamdim da hastanede. Neyse cok sukur sabaha kasilma en fazla 23lerde cikti duzenli bir sey cikmadi aciklik da yok cok sukur. Asil durum burda bebegi distan ceviriolar. Pozisyona girmesi icin. Henuz karar vermedik ama bi karar lazim. Burda sezeryan cok iyi gozle bakilmiyor sonuna kadar normal denenmeden. Dondurme olursa rahim gevsemesi icin ilac vercekler, ultrasonda denicekler eger dayamazsam durcaklar. Bakalim nasil olcak durumlar napsak dusunuyoruz. Buarada suyum da normalden az fazla zaten gobegim fena buyumus ebe de dedi. Durumlar bole kizlar..
Merhaba kızlar.
bugün sağlık ocağına gittim. Dün gitmem gerekiyordu ama vakit bulamadım neyse.
Tartıldım 63 kilo geldim. Ebe güldü bayağı kilo almışsın dedi. Ama belli olmuyor tabi bende. Çok cılızdım hamiş kalmadan önce. 52 ile hamiş kalmıştım
Tansiyon ölçtü. Bebişin kalp atışlarını dinlemek istedi o dandik cihazlaaAma bu sefer telaşlanmadım. Biliyordum bulamayacağını kalp atışlarını. Sonra duydu. Dedi ki bebek aşağıda mı baskı yapıyor mu filan. Yoo dedim . Doktor hanım öyle bişi demedi dedim. Neyse herzamanki gibi beni telaşlandırdı.
Emzirmeden bahsetti. Dogumdan haberim olacak dedi. İşte böyle kızlar bizden haberler.
Karnım çıktı bayağı belli ediyor artık kendini
Bi ev ziyaretine gidicez. Onlara hediye aldık. Çay içip döncez. Hepinizi öptüm.
Çogunuz girmeyi bıraktınız foruma.
Sizleri özlüyorum.
Allah yardımcın olsun ipekçim ,hakkında hangi doğum hayırlıysa tez zamanda ona karar verin inşallah canım,stresli bi dönem geçirmişsin ama az kaldı canım inşallah sağ salim alırsın kucağına kuzunu inşallah...
Aminnn canim... Cumlemizin evlatlarina saglik versin
Canim bize mi sordun bilmiyorum ama ben cevapliim. Ben 37.haftada cati muayenesi oldum musait degil ama illa normal olsun dersen deneriz deyince doktorum ben risk almayalim dedim sezertyani kabul ettim.
Canim zeytinyagini poposuna surecegiz dimi? Beni mazur gor ,daha cok acemiyim
Gaza da iyi gelirmis zeytinyagi.
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Kaçgünde bir gideceksin kontrole?
İnşaallah sağlıkla doğurursun.
Canim benim cok sukur hersey yolunda ya. Kilo kendiliginden gidiyor inan bsver ebeyi. Zaten isini iyi yapabilse kalp atislarini kolayca bulur.Merhaba kızlar.
bugün sağlık ocağına gittim. Dün gitmem gerekiyordu ama vakit bulamadım neyse.
Tartıldım 63 kilo geldim. Ebe güldü bayağı kilo almışsın dedi. Ama belli olmuyor tabi bende. Çok cılızdım hamiş kalmadan önce. 52 ile hamiş kalmıştım
Tansiyon ölçtü. Bebişin kalp atışlarını dinlemek istedi o dandik cihazlaaAma bu sefer telaşlanmadım. Biliyordum bulamayacağını kalp atışlarını. Sonra duydu. Dedi ki bebek aşağıda mı baskı yapıyor mu filan. Yoo dedim . Doktor hanım öyle bişi demedi dedim. Neyse herzamanki gibi beni telaşlandırdı.
Emzirmeden bahsetti. Dogumdan haberim olacak dedi. İşte böyle kızlar bizden haberler.
Karnım çıktı bayağı belli ediyor artık kendini
Bi ev ziyaretine gidicez. Onlara hediye aldık. Çay içip döncez. Hepinizi öptüm.
Çogunuz girmeyi bıraktınız foruma.
Sizleri özlüyorum.
Kizlar dun ebe randevumuzda ebe bebek makat gelisi duruyor dedi. 36+3 teydik. Hastaneye yonlendirdi bir de karnim yamuluyor deyince telaslandi. HAstaneye gittik nstye aldilar kasilma cikti yamuldu karnim epey stresten sanirim bikac kez 45 oldu. Guya dediler 10 dk da oluyor. Neyse sonra bu gece hastanede kalicaksin dediler. Hem pozisyonu konuscaz hem de takip etcez dediler. Sersem gibiyim uyuyyamdim da hastanede. Neyse cok sukur sabaha kasilma en fazla 23lerde cikti duzenli bir sey cikmadi aciklik da yok cok sukur. Asil durum burda bebegi distan ceviriolar. Pozisyona girmesi icin. Henuz karar vermedik ama bi karar lazim. Burda sezeryan cok iyi gozle bakilmiyor sonuna kadar normal denenmeden. Dondurme olursa rahim gevsemesi icin ilac vercekler, ultrasonda denicekler eger dayamazsam durcaklar. Bakalim nasil olcak durumlar napsak dusunuyoruz. Buarada suyum da normalden az fazla zaten gobegim fena buyumus ebe de dedi. Durumlar bole kizlar..
Aminn canim. Cok tesekkur ederiz teyzesi..Cadıoziy canım bebişine maşallah subhanallah çok tatlı. Mevlam nazarlardan korusun inşallah . Hayırlı bir evlat olsun
Canim benim cok sukur hersey yolunda ya. Kilo kendiliginden gidiyor inan bsver ebeyi. Zaten isini iyi yapabilse kalp atislarini kolayca bulur.
Ben giriyorum canin da viyaklamaya kalkiyorum yarim kaliyor
Ipekcim canim hayirlisi olsun. Hayirlidiyla saglikla kavusun insallah birbirinize,
Orda kurallar fafarkli tabi burda olsamakat gelislidiye hemen seeryana karar verilir. Hayirlisi olsun canim hic sıkma canini. Rabbim ne yazdiysa yasanacak. O bebek ordan bir sekilde cikacak. Inan onu gorunce butun hepsiniunutacacaksin. Insallah kolaycacik agrisiz sorunsuz kavusursunuz baris bebekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?