Bol bebiş topiği

Kizlar dogum yaptim.sabah 9
Bucukta.suan hastanede yatiyorum.spinal sezeryan oldum.bebisde bende allahima sukur iyiyiz.hepinize dualariniz icin tesekkur ederim.allah razi olsun.

Allah bağışlasın geçmiş olsun cnm

Bu arada bebişim kaka yapmıyordu ya yazamadım belki diğer annelere bilgi olur.+.gün bir yaptı ki sormayın küçücük bedenden nasıl çıktı anlamadım.Neyse kızlar korkmayın başınıza böyle bişey gelirse 5 gün bekleyin sonra zeytinyağı deneyin olmazsa 8.gün doktora götürün.en çok araştırdım.Ancak sadece anne sütü içen bebeklerde 10 güne kadar korkmaya gerek yokmuş.

Bir de sezeryanı kendiniz mi istiyorsunuz.Ben erken doğum yaptığım için bebiş kendi geldi durduramadık: ama doktor sezeryan mecbur kalırsak olur demişti yoksa yapmam dedi.Sizin doktorlar hemen mi kabul etti?

cnm Allah yardımcın olsun.kararına saygım var ama biz sorunları da mutluluğu da paylaşıyoruz burda.yanındayız.Allah'a emanet olun.

cnm maşallah binlerce kere.Rabbim sağlık versin size
Aminnn canim... Cumlemizin evlatlarina saglik versin

Canim bize mi sordun bilmiyorum ama ben cevapliim. Ben 37.haftada cati muayenesi oldum musait degil ama illa normal olsun dersen deneriz deyince doktorum ben risk almayalim dedim sezertyani kabul ettim.
Canim zeytinyagini poposuna surecegiz dimi? Beni mazur gor ,daha cok acemiyim
Gaza da iyi gelirmis zeytinyagi.

Kizlar dun ebe randevumuzda ebe bebek makat gelisi duruyor dedi. 36+3 teydik. Hastaneye yonlendirdi bir de karnim yamuluyor deyince telaslandi. HAstaneye gittik nstye aldilar kasilma cikti yamuldu karnim epey stresten sanirim bikac kez 45 oldu. Guya dediler 10 dk da oluyor. Neyse sonra bu gece hastanede kalicaksin dediler. Hem pozisyonu konuscaz hem de takip etcez dediler. Sersem gibiyim uyuyyamdim da hastanede. Neyse cok sukur sabaha kasilma en fazla 23lerde cikti duzenli bir sey cikmadi aciklik da yok cok sukur. Asil durum burda bebegi distan ceviriolar. Pozisyona girmesi icin. Henuz karar vermedik ama bi karar lazim. Burda sezeryan cok iyi gozle bakilmiyor sonuna kadar normal denenmeden. Dondurme olursa rahim gevsemesi icin ilac vercekler, ultrasonda denicekler eger dayamazsam durcaklar. Bakalim nasil olcak durumlar napsak dusunuyoruz. Buarada suyum da normalden az fazla zaten gobegim fena buyumus ebe de dedi. Durumlar bole kizlar..

Merhaba kızlar.

bugün sağlık ocağına gittim. Dün gitmem gerekiyordu ama vakit bulamadım neyse.

Tartıldım 63 kilo geldim. Ebe güldü bayağı kilo almışsın dedi. Ama belli olmuyor tabi bende. Çok cılızdım hamiş kalmadan önce. 52 ile hamiş kalmıştım

Tansiyon ölçtü. Bebişin kalp atışlarını dinlemek istedi o dandik cihazlaa Ama bu sefer telaşlanmadım. Biliyordum bulamayacağını kalp atışlarını. Sonra duydu. Dedi ki bebek aşağıda mı baskı yapıyor mu filan. Yoo dedim . Doktor hanım öyle bişi demedi dedim. Neyse herzamanki gibi beni telaşlandırdı.

Emzirmeden bahsetti. Dogumdan haberim olacak dedi. İşte böyle kızlar bizden haberler.

Karnım çıktı bayağı belli ediyor artık kendini

Bi ev ziyaretine gidicez. Onlara hediye aldık. Çay içip döncez. Hepinizi öptüm.

Çogunuz girmeyi bıraktınız foruma.

Sizleri özlüyorum.

Allah yardımcın olsun ipekçim ,hakkında hangi doğum hayırlıysa tez zamanda ona karar verin inşallah canım,stresli bi dönem geçirmişsin ama az kaldı canım inşallah sağ salim alırsın kucağına kuzunu inşallah...

inci canım sen yine az almışsın ben 53'ten 66'ya çıktım :) ama dediğin gibi çok zayıftım ben,boyumda 1,67 olunca 53 az kalıyordu,şimdi tam oldu aslında :)) senin hemşire tam telaşe bacı :)) artık çantaları hazırlamak lazım yavaştan, zaman çabuk geçiyor artık .göbüşler büyüdü,bebişler büyüdü :))

evet cnm popişe süreceğiz.Ama bir çay kaşığı içirsek de sorun olmazmış:) inş. yaşamazsınız sıkıntı...

Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Kaçgünde bir gideceksin kontrole?
İnşaallah sağlıkla doğurursun.

Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Kaçgünde bir gideceksin kontrole?
İnşaallah sağlıkla doğurursun.

Allaha sukur iyiyiz canim. Pozisyon sorunumuz var, Dondurme islemine karar vermedik ama dondurtmeyi dusunmeyebilirim. Hayirlisi bakalim bekliyoruz. Kontrol yok canim Allah korusun bi durum olursa gitcez cunku sorun tek bebegin makat asagi durmasi. Simdilik boyle bakalim hayirlisi. Insallah dualariniz bekliyorum kendi doner.

Canim benim cok sukur hersey yolunda ya. Kilo kendiliginden gidiyor inan bsver ebeyi. Zaten isini iyi yapabilse kalp atislarini kolayca bulur.
Ben giriyorum canin da viyaklamaya kalkiyorum yarim kaliyor

Ipekcim canim hayirlisi olsun. Hayirlidiyla saglikla kavusun insallah birbirinize,
Orda kurallar fafarkli tabi burda olsamakat gelislidiye hemen seeryana karar verilir. Hayirlisi olsun canim hic sıkma canini. Rabbim ne yazdiysa yasanacak. O bebek ordan bir sekilde cikacak. Inan onu gorunce butun hepsiniunutacacaksin. Insallah kolaycacik agrisiz sorunsuz kavusursunuz baris bebekle.

merhaba kızlaaar nasılsınız bakalım?
bayram yaklaştıkça daha az gelebiliyorum
temizlik oruç vs...
hepinizi çok özledim.
bizde bir sıkıntı yok hamd olsun. çocukların bayramlıklarını tamalamakla ugraşıyorum. netten alınca parça parça oldu
hepinizi çok öpüyorum.

özimm bebişine bayıldım MAŞALLAH SUBHANALLAH çok güzel bir bebek maşallah.yazısını da güzel eylesin Rabbim.

doğum yapan arkadaşlar,hayırlı olsun.Rabbim hayrlı evlat eylesin onları işallah

Burda 36-37 sonrasi bebek zor doner ihtimal dusuk. Var mi bildigin 36 dan sonra kendi donen canim. Daha dondurme islemine %100 karar vermedik.

cadiozy canım Ezgi bebek pek şekermiş koklayasım öpesim geldi birden :) Maşallah ailece mutluluklar dilerim

Merhaba kızlar
Yorumlarınızı okumadım ama eminim güzel şeyler dilemiş,destek olmuşsunuzdur sözlerinizle.Teşekkür ederim şimdiden.
Her duyduğumu uygulamaya hızla devam ediyorum.Lokumu göğüs ucuna kapat dediler.Bütün gece öyle durdum.Sabah onu temizledim.Naneyi sıcak suda öldürüp sıcak sıcak göğsüme kapadım,akşama kadar da onla durdum.Akşama doğru naneyi yıkayım buzdolabında bekletilmiş lahana yaprağını sardım.1 saat duracakmış onu da yaptım.Soğuktanmıdır bilmem ama sızım sızım sızlatan lahana oldu.Sonraki gün sitelerde araştırdım bi kadının aylarca tıkalı göğsünü açmak için çabasını okuduktan sonra gaza geldim.Dayanabildiğim kadar sıcak duşta masajın ardından saniyeler sonra (klozetin üstünde oturup) iğne yada başka bişey değdirmeden sadece sıkarak en azından ucunu açtım.Sonra hemen makinayı dayadım 10 dk sağdım.Çok çok az da olsa tıkalı kanaldan da süt gelmeye başladı.Sonra araştırmaya devam ettim.Yanlış emzirme tekniği de tıkanıklık yaparmış.Bebeği başka bi tarzda tutarak emzirin,bebeğin çenesi tıkalı kanalın tarafına baskı yapsın dediler.Futbol topu tutuşuyla emzirmeye başladım.Yine çok acı çektim ama dişimi sıktım,emzirdim.Dünden beri de zorlanarak da olsa emziriyorum.Ağzını tam açsın diye dokundur -çek yaparak eziyet etsem de kuzuma emziriyorum şükürler olsun.Daha tam anlamıyla kaybolmadı beyaz nokta.Tıkalı damarın beyne "süt üretme" mesajı vermesinden dolayı sağ göğsümden 1 saat emmesine rağmen kuzum doymuyor. (Sol göğüsten doyuyor 20-30dk içinde) Dünden beri de mama vermemek,sütümün çoğalması için araştırmalar yapıyorum.İncir+kayısı karışımı hoşaf kaynattım.Hergün 1 bardak içiyorum.Lactamile de devam ediyorum.Humananın steel tee çayını sipariş verdim bugün sabah.3 gün içinde elimde olur sanıyorum.Suyu çok zorlanarak da olsa 2 ltye tamamlamaya çalışıyorum.Onun yerine 3-5 kupa çay,2 kupa da sütlü,şekerli nescafe içiyorum.Bir kase yoğurt ve meyve de yiyorum her gün.Tubilosha bisküvi de süt yapıyordu hatırladığım kadarıyla.Her gün 1 paket de bisküvi yiyorum.Gaz yapmasın diye süt içemediğim için puding falan yaptım.Yani hummalı bir çalışma içindeyim süt arttırma için.
Bütün bunları yaparken ağlamadığım bi saatim bile olmuyor maalesef.Sinirlerim iyice bozuldu.Yanlış anlamayın ama bazen kulaklarımı tıkıyorum o ağlamaya başladığında.Sonra kıyamıyorum gidip sarılıyorum iyice ağlıyorum.O susup yüzüme bakınca daha çok ağlıyorum.Facee girmiyorum,kimsenin tlfnunu açmıyorum,annemi bile aramıyorum.Eşimin yüzüne bile bakmıyorum.Dün ayrı yattık ilk kez.Aldım kızımı odasına taşındım.Oda sıcak oluyor diye üfleyip püflemeye başladı.Kalbini kırmamak,unutulmaz anlar yaşatmamak için hemen odaya kapattım kendimi.O yazlık pijamalarla yanarken ben 40 derecede yanan ufo ve iyi derecede sıcak olan kaloriferli bi odada kışlık montla ve çorapla tirtir titriyorum.Görmüyor,anlamıyor beni...

Biliyorum yine içinizi kararttım.Bikaç tane de güzel şey paylaşayım sizinle.Dün ilk kez tek başıma yıkadım kuzumu.Çok huysuzlanıyordu.Su rahatlatır diye yıkadım.Çok iyi bi banyo olmadı ama iyice duruladım.Sakin sakin konuşarak bıcı bıcı yaptırdım kuzuma.Bugün sabah keyfinde de ben konuştukça bana gülücükler attı,sesler çıkardı agu falan diye.Gözlerim doldu,burnumun direği sızladı.Büyüyor benim kuzum.Herşeye rağmen,bana rağmen büyüyor işte.Bi gün gelecek yaşına girecek.Hızlımı geçiyor zaman ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…