Bol bebiş topiği

ilk fotoğrafımız. ezgi hastanede uyurken...

Eki Görüntüle 825953
Topkekimin kankası...Yerim seni beni.Maşallah subhanallah Özlem.Çok güzel bi bebek.Başına bela olacak gibi duruyor bu güzellik.Rabbim hayırlı yazılar yazsın bütün bebişlerimize

Aaaa doğumun durduğunu duymuştum.Kötü haberimoral bozukluğu,korku yüzünden falan oluyormuş.Seninki de o yüzden olmuş canım benim.İnşirah suresi oku bol bol.Nefes egzersizleri yap,bol duşa gir.Su insanı çok gevşetir.Hatta imkanın varsa havuza gir.Kasları gevşettiği için doğuma da iyi geliyormuş yüzme.Allah yardımcın olsun.Sağsalim al kucağına kuzunu inşallah.

Kizlar dogum yaptim.sabah 9
Bucukta.suan hastanede yatiyorum.spinal sezeryan oldum.bebisde bende allahima sukur iyiyiz.hepinize dualariniz icin tesekkur ederim.allah razi olsun.
Bir prenses daha gelmiş aramıza.Geçmiş olsun izelcim.İsmini bahşedersen kuzunun listemize ekleyeyim.

Benim drum istesemde sezeryan yapmayacaktı.Normal doğum taraftarı olanlardan.Zorda kaldığı için sezeryana aldı beni.Çoğu dr hastanın seçmesini tercih ediyor.

Bebek çevirmeyi de ilk kez duyuyorum İpeğim. Allah yardımcın olsun canım.38.haftadan sonra bile dönebiliyor kuzular.Büyüdükçe zorlaşır ama imkansız değil demişti ebeler bana.Son dkya kadar değişebiliyor.Bak benimki 32.haftada normal pozisyonunu almıştı.39.haftada yan döndü kendiliğinden.Hayırlısıyla kucağına alırsın kucağına inşallah

Burda 36-37 sonrasi bebek zor doner ihtimal dusuk. Var mi bildigin 36 dan sonra kendi donen canim. Daha dondurme islemine %100 karar vermedik.
Canim son gune kadar donebilir diyordu Ayse sanki bilmiyorum ama.. nette arastirsana. Forumlarda filan vardir..
cadiozy canım Ezgi bebek pek şekermiş koklayasım öpesim geldi birden :) Maşallah ailece mutluluklar dilerim
Gel kokla teyzesi. Sut kokuyor
Aysem birakma bizi ya gitme nolur.
Inan gececek insallah bak emismeyi basarmissiniz. Ben de acidan elimi isirdigimi biliyorum. Senin durumun biraz dah farkli sanirim. Ama guclu olmaliyiz canim onlarin bize ihtiyaci var.

Amin canim cumlemizin evladina insallah.

Kizlar bugun dikislerimi aldirmaya gittik hastaneye. Doktor da ameliyata girmis. Tabi kizim da yanimda. Doktor 1 saat sonra gelecekmis. Bizim kiz basmasin mi yaygarayi. Emzirme odasina gittim dolu. Kapida bekleyenler var. Sonra dedi esime gotur bizi arabaya. Iyi rezil olduk arabaya varana kadar icini ceke ceke agladi. Demem o ki emzirme onlugu olsa cok rahat olacakti. Ben almayi dusunuyorum. Siz ne dersiniz?

Bu arada port bebe almis kayinvalidem ama kizim icinde cok agliyor. Uyuyorsa anlamiyor ama uyaninca durmuyor.

Canlarim ben geldim durum biraz daha iyi gbi, onumuzdeki gunlerde esimin yaninda gidicem bi kac haftalik belkide 1 aylik falan az biliyrm ama napiym hic yoktan iyidir esimle konusyoruz aramiz duzeldi yani canlarim simdide de gelde cocuk yapalim diyor belki de olur mu dersiniz kizlar ? hani surekli deniyorduk ard arda olmuyordu simdi belki olur ne biliym iste umut dunyasi iste hayatim hayal etmekle geciyor oluryor hersey ama zamnla oluyor adet olmam gerek olmadimda stresten bugun yarin olur insallah

Aysem, cadiozy,inci, karapisso,fmfm,phia ve diger arkadaslar sizler napiyorsunu? umarum hepiniz iyisiniz

Canım pozisyona girmesi için İNŞİKAK suresini oku bol bol ve sonra tilavet secdelerini yap.
İnan döndüğünü hissedeceksin. sesli okuyacaksın oğlunda duyacak duyduğu an secde pozisyonuna geçecek yani baş aşağı dönecek. tabi bunun tılsımı inanmakta. eskiden dönmeyen bebebklere okurlarmış ebeler ve bebekler dönermiş doğm kanalına girerimiş.
Yaptıklarının işe yaramasına sevindim. emdire emdire geçecek Allahın izniyle.
Sen hata yapıyorsun eşinle konuşmamakla. ona seni anlamadığını anlat. yoksa zamanla dayanacak halin kalmaz ve soğukluğunuz büyür aşlmaz hal alır
Bunlarda etkiler sütünü istediğin kadar ye iç stresli ve huzursuz olduğun eşinden ayrı uyuduğun müddetçe iyi olmaz.
en çok huzurlu anneler emdiriyor bunu biliyorsun eminimmm
Hifamız büyüyecek anne diye sarılacak öpecek sizi
Onun için eşinle konuş sakın içine atme derim sana

Cevo kuzum birbirinizi özlediğniz için haz dereceniz full olacaktırrr
O yüzden ilişki esnasında bebişi düşünmezsen sadece ilişkine odaklanırsan hamiş klaırsın Allahın izniyile
Bir çok kişide olduğunu biliyorum. hazla alakalı oluyor
Good luck

Cevo kuzum birbirinizi özlediğniz için haz dereceniz full olacaktırrr
O yüzden ilişki esnasında bebişi düşünmezsen sadece ilişkine odaklanırsan hamiş klaırsın Allahın izniyile
Bir çok kişide olduğunu biliyorum. hazla alakalı oluyor
Good luck [/QUOTE]

Canim haklisin soyle olurda ben gene kasmazsam kendimi bebk istiyorum ben allahim duy sesimi bi bebgimiz olsun bu sefer olsun ki umudum olsun belkide oglum olursa umut olur ismi ne biliyim evt bende duymustum kadinlada alakali hata haz duygusu olursa eyer spermler daha hizli ulasiyormus yerine

ayşeciğim çabana hayran kaldım Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin artık olduğu kadar
kızını doyurursun sonunda ölüm yok ya sen elinden geleni yapıyorsun gerisini Allaha bırak
inşallah Rabbim şifa gönderir eşinlede aran düzelir umarım erkekler biraz kaygısız olurlar
inşallah en yakın zamanda konuşur halledersiniz bu şekilde üzüldükçe ağladıkça daha çok sütün kesilir
biraz gevşe canım Allah kolaylık versin duam seninle...

cadiozy nasıl oldun? ezgi hanım nasıl sanırım sen kız çok sabırsız:)
bak bende emzirme önlüğü almayı düşünüyorum elimde bulunsun ne olur olmaz
bana kalırsa al derim bana göre gerekli canım...

Iyiyim canim cok sukur sen nasilsin?
Ezgi hanim ayni annesi olmus tez canli aceleci
Alayim dimi canim disari cikinca rahat olur yoksa emzirme odalari yetersiz.

Iyiyim canim cok sukur sen nasilsin?
Ezgi hanim ayni annesi olmus tez canli aceleci
Alayim dimi canim disari cikinca rahat olur yoksa emzirme odalari yetersiz.

bende iyiyim sağol canım hafatnın son günü aslında bitik haldeyim
sabahları kalkmak artık çok zor oluyor
desene cadılığı senden almış:) sabırsız hanım Allah bağışlasın
sağlıklı olsunda tez canlı olsun sen emzirebiliyor musun?
sütün yeterlimi ayyy dün sabah namazından sonra hep oğlumu emzirdiğimi gördüm
maşallah çok sessiz bir bebekti inşallah öyle olur:)
canım bana kalırsa al emzirme odaları yetersiz birde her yerde yok
sen işi şansa bırakma zaten çoğu şeyi almışsın bunu da al derim:)

Dün internetten alışveriş yaparken benimde aklıma geldi ama almadım.Keşke alsaymışım.Bak sana lazım olmuş.Bende emzirme odalarıyla idare ederim dedim ama park bahçede sorun olur.Neyse lazım olursa alırım.Nasılsa kargo 2günde geliyor.
Portbebeyi benim yiğenlerimde sevmemişti.Dediğin gibi uyurken koyunca duruyorlardı.Uyanınca da etini kıstırmışlar gibi bağırıyorlardı.Ben de o yüzden almadım.Tulum olabilen battaniyeler çok işe yarıyor,ben memnunum battaniyelerimden.Az önce birine sardım,arabasına yatırdım,arabanın yağmurluğunuda kapattım,sağlık ocağına gittik aşı olduk geldik.

Maşallah nazar değmesin.Koş kocanın kollarına,huzuruna kavuş.Bebeği de bu ay yapmıcaz sonra deneyeceğiz diye niyet alın.Bebeğe odaklanmazsanız kesin olur.Biz bu ay olmaz ama deneyelim dedik oldu.
Biz iyiyiz çok şükür.Bugün 1 aylık olduk.Aşımızı yaptırdık az önce.Darısı senin başına inşallahh

Kiyamam ya ben de cok yasadim dakikalari sayiyordum. Oglen oluyor artik bitice bol bol dinlen evde.bayram tatili de var.
Evet canim ya anasinin kizi olacak galiba
Emziriyorum canim. Bazen memeyi bulamiyor onlugu emmeye calisiyor bulamayinca da basiyor yaygarayi
Ne guzel canim ya insallah oyle sakin bir bebek olur annesini uzmez.

Kızlar günaydın.
Bugün 1 aylık oldu Hifa Sultan..Sabah aşıya gittik kuzumla.Hepatit-b olduk.Çok ağlamadı kuzum.
Boyunda 5 cm,kilosunda 500 gr artış var kuzumun.Ebe iyi dedi ama bana az geldi.Sizce nasıl?:44:
Bebek arabasını ilk kez kullandım bugün.Çok pratikmiş,iyiki almışım.O kadar hafifki içinde kızımla kucaklayıp 1 kat merdiven bile çıktım.
Bayramda gelip çatmış haberim yok.Ben daha üstüme bişeyler alacağım.Evi temizleyeceğim.Börek,baklava ve sarma yapayım demiştim.İyi olurdu hazırca yemek için.Belki bu akşam alışverişe çıkarız kızımla markete.Hiç hevesim yok bayrama falan.Geldi işte,mecbur yaşayacağız.
Gittiğim mesafe 200 mt bile yoktu ama yorgunluktan öldüm.Kız uyanmadan bişeyler atıştırıp yatayım bende biraz.

evet bayram tatili var bu bayramı evde geçireyim diye niyet etmiştim
ama abimle ablam yarın gelecekler birlikte vana gidip orda bayramı geçiricem inşallah güzel olur
kurt gibi acıkıyor ezgi hanım ne yapsın ağlamayan bebeğe mama yok derler
sanırım o cümle burdan geliyor:)) maşallah diyeyim Mevla esirgesin anacığına bağışlasın
olmayanlarada nasip etsin..
inşallah canım şimdiye kadar Rabbime şükürler olsun üzmedi umarım bundan sonrada böyle olur
Rabbim bizlere bağışlasın..

Hadi bakalım hayırlı olsun aylık bebeklerimiz. Bizde dün 1 aylık olduk aşımızı yaptırdık. Bizde de boyda 4 cm uzama olmuş Kilo 900 gram artmışız. Benimkinin iştahı yerinde 15 dakikada bir süt istiyor maşallah :) Bende evde temizlik yapmak istiyorum ama fırsat yok napalım olduğu kadar olsun. Bazen boşvermezsek depresyona giriyor insan onu anladım.

Ayyy ne guzel biz de ana kiz gezmeye cikabilir miyiz acaba?
Ben de oyle dusundum canim ama oda heryerde yok iste bir de yeterli deil.iki sandalye koymuslar o kadar. Minicik oda. Koskoca hastaneye iki emziren anne mi gelecek. Neyse canim ben de siparis verdim. 20tl. Umarim iyidir ise yarar. Telsiz de aldim. Lazim olur mu derken oluyormus...

Kizlar ben kizimi emzirdikten sonra bir sure yastikta yatiriyorum sonra aliyorum. Yastiksiz daha rahat yatiyor ama Allah korusun kusar da bogazina kacarsa diye korkuyorum. Bana bir akil verin. Dogru mu yapiyorum?

Kizlar ben kizimi emzirdikten sonra bir sure yastikta yatiriyorum sonra aliyorum. Yastiksiz daha rahat yatiyor ama Allah korusun kusar da bogazina kacarsa diye korkuyorum. Bana bir akil verin. Dogru mu yapiyorum?

emzirdikten sonra yan yatırıp arkasına destek koyarsan kussa bile boğazına gitmez. ben öyle yapıyorum sorun olmuyor çok şükür.

Maşallah siz çok almışsınız.Doğduğu haftadan beri bizim düzenimiz 1saat 45 dk veya 2 saate bir acıkmaktı.Her uyanmada önce alt değiştirdik,sonra doyduk.Hala da öyle gidiyor.Anlattığınız gibi yarım saate bi uyanmadı hiç.Sadece süt yetmediğinde uyumuyor,huysuzlanıyor.Emziği deli gibi emiyor,sonra atıyor ağzından.Annem de normal dedi ama az almış benimki.Belli
Bende işleri bölüştürdüm az önce.1 saatlik dışarı bile çok yordu beni.3e kadar uyuduk kızımla.
Akşama market alışverişi yapacağız.Yarın börek yaparım.Tatlıyı da yapabilirim ama daha 3 gün var.
Pazar günü kendim ve eşim için giysiye bakacağız.2 saate bi eve gelmem lazım.Kızla da gezebiliriz belki.
Pazartesi de temizlik yapcam.Eşim de evde olacak.Koltukları ve halıları sileceğim.

Bende öyle diyordum.Oluyormuş meğerse.Hele kırkı bi atlatalım her gün çıkacağım.Marketler yakın.Gidip boş boş da olsa gezeceğim.
Benim hastanemde emzirme odası değil salonu mübarek.8-10 koltuk var.Sedir gibi bi yer yapmışlar,yumuşak yatağı var.Bez değiştirmek için falan.Gayet de sıcak ve temiz.Marketlerde de geniş odalar.Ama tabi her yerde böylemi bilmiyorum.Telsizi ne aldın Özlem?1 hafta oldu daha araştırıyorum ben:44: Markası ve modeli ne?
Wavesin dediği gibi yapıyorum bende canım.Sürekli yan yatırıyorum.Her uyku arasında sağ-sol olarak değiştiriyorum pozisyonu.Yanında olduğumda düz yatırıyorum sadece.Kafasının altına da mendil seriyorum,kusunca o batıyor.Yoksa battaniyeleri eskidi yıkamaktan valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…