Bol bebiş topiği

Benim kızım fazla kilolu doğmadı. 3 kiloydu doğduğunda hatta 2.950 ydi net olarak. 39+2 de bana göre kilosu azdı. Ama doğduktan sonra maşallah öyle bir iştahlıymışki şu an 4.400 kilodayız. sanırım senin kızın doğduğunda 3.500 civarındaydı o yüzden şu anki alımı az değil bence. daha zayıf doğanlar daha fazla kilo alıyor o da dengeliyor sonuçta. sağlıklılar, kusurları yok ya en önemlisi o çok şükür.

Telsiz weewell wma 126 yaziyor. Cokozlellikli degil. 200 m cekim mesafesi var. Goruntululer filan var ama onar da cokpahali. Bu 85 tl.
Ben de oyle yapayim en iyisi.

Benimkizimda zayif dogdu.sonradankilo aliyor demek cok sevindim buna. BanBana hic buyuyormus gibi gelmiyorama. 10 gunluk oluyoruz artik. Bugun ebe hanim cagirmisti.kilo aliyormu gelintartalim dedi. Zor geldiesimde bosver dedi. Saglkocagindakileri bir sevemedi. Topuk kanini alamamislardi sanirimondan guvenmiyor...

Kizlaaaaaarrrr beni unutmadiniz umarim bir kaç aydir giremedim. Kendimi dusukten sonra toparlamaliydim. Ama size mujdemi verim artik. Hamileyim.hamileyim.hemde su an 9 haftalik. Sizlerde ne var ne yok. Malum devre disi kaldim.

Kizlaaaaaarrrr beni unutmadiniz umarim bir kaç aydir giremedim. Kendimi dusukten sonra toparlamaliydim. Ama size mujdemi verim artik. Hamileyim.hamileyim.hemde su an 9 haftalik. Sizlerde ne var ne yok. Malum devre disi kaldim.

Ayy canim tb ederim ben esimden uzaktaym, cadiozy ve izel dogm yapti aysemin kizi aylik oldu benim bildirklerim bu kdr tatlim insallah banada nasip olur hamilelik.

Maşallah nazar değmesin.Koş kocanın kollarına,huzuruna kavuş.Bebeği de bu ay yapmıcaz sonra deneyeceğiz diye niyet alın.Bebeğe odaklanmazsanız kesin olur.Biz bu ay olmaz ama deneyelim dedik oldu.
Biz iyiyiz çok şükür.Bugün 1 aylık olduk.Aşımızı yaptırdık az önce.Darısı senin başına inşallahh[/QUOTE]

Sagol canim insallah olur bi gun ve tez vakitte olur, umudum var bakalim nasip.
Canim masallah kizinda aylik olmus

3400 doğmuştu benimki.4060 olmuş dedi dün ebe.Bunu bilmiyordum.Annem de ebe de arkadaşlar da az değil normal dediler ama nette araştırınca ideal kilo alımı ilk ayda 600-1500gr yazıyor.Tedirgin olmadım değil.Neyse sağlıklıya içimi rahatlatan o.Öyle tostopalak hareketsiz yatan bebekleri pek sevmem.Azcık hareketli olmalı bence.Kızım da aynen öyle benim.Hele acıkınca uçacak minik kollarıyla az kaldı

Bende bu modeli araştırıyorum.Bir de 232 modeli var,110tl falan.Onun alanı 800mt.Annemin evi çok büyük,üst kattan duyulsun diye bunu düşünüyorum ben.Seninki de katlıydı değilmi?Denedinizmi alt kattan sesini?Cızırtı yapıyormu?Şarj bitiyor sesi çok yüksekmiş doğrumu?Ay çok soru sordum ama artık çok lazım oluyor telsiz.tvden bile duyamıyorum,mecburen yanıma getiriyorum.Odasına alışamayacak ana kucağında yatmaktan.Kameralılar çok arıza çıkarıyormuş.Hemde gerek yok dedik.
Ben eski (bakarmısın hemen eskidi fotoları falan) fotolarına bakınca anlıyorum ne kadar büyüdüğünü.Ve bakışları,hareketleri,sesleri değişmeye başladı.Hele de son 3 gündür.Daha dün gibiydi dikişlerimin ağrısı. Ama ne yalan söyleyim hamiş gördüğümde kıskanmıyor değilim

Ebbbiiiii.Harika bi haber bu... Allahım bu sefer yüzünüzü güldürsün kucağına al inşallah kuzunuzu. Hamilelik takvimini oluşturda listeye ekleyim kuzum sizi de

Sagol canim insallah olur bi gun ve tez vakitte olur, umudum var bakalim nasip.
Canim masallah kizinda aylik olmus

Takma kafana sakın çocuk yapıyoruz diye.İnşallah sizin aylarınızı da kutlayacağız 2014te

Glmedi Aysem daha telsiz. Gelince hemen sorularini cevapliycam. Dun siparis verdim kargolanmis bakalim.
Esim 200 m yeter dedi. Bizim ev dubleks ya mutfaga inince duysam yeter. Bakalim bigelsin yorumlarimi yazarim.
Aynen ya zaman cok cabuk geciyor. Dogum icin gun sayarken kizim 10 gunluk oldu bile.

günaydın kızlarrrr bu sabah bulantıları bitmek bilmedi gitti ilaç içmekten çok sıkıldım bebegime bişey olur diye korkuyorum artık inş geçerr

Günaydın seyidecim.Dr verdiği için sıkıntı olmaz korkma.Çok yavaş hareket edersen bulantıların az olur kuzum.Drumun söylediği ilk şey buydu benim.Şekerli,yağlı ve sulu şeyler de bulantıyı arttırıyordu bende.Allah yardımcın olsun canım.Zor bi dönem.İnşallah bugün sondur.

Günaydın Özlemcim.Bende alıyorum şimdi.Nasılsa iadesi kolay.Deneriz 2-3 gün olmazsa iade ederiz napalım. Bende 232 olan modeli alıyorum.Bakalım.Annemin evi de dublex hatta triplex.En çok orda lazım olacak.Çünkü annem sigara içer,yanında uyutmak istemem.Kadın da rahatsız olmasın çocuk var diye.İnce düşünmekten yoruldum ama napıyım kimseyi rahatsız etmek istemiyorum.

Gunaydin Aysem. Evet bencede olmadi iade ederiz ne yapalim hayirlisi olsjn bakalim. Sen de eline ulasinca incele yorumlarini yaparsan ona gore fikrimiz olur.
Lactamil aldim ben sen de aldin galibaama daha icmeye firsatim olmadi.
Dun aksam esimle yikadk ezgiyi. Cocuk banyodan sonra 1saat emdi sasirdim. Canavara donustu. Su buyuturmus ya sanirim boyle buyuyorlar.

2.kutuyu bitirmek üzereyim ben.Tadı çok güzel
Humana steel teeyi de aldım dün.Onu da içiyorum.
Rezene içiyorum gazımız olmasın diye.
Kuru kayısı yiyorum kabız olmayalım diye.
İncir yiyorum sütümüz artsın diye.
Kırmızı et yiyorum protein eksik olmasın diye.
Bir kase yoğurt yiyorum kalsiyum için vs vs....
Bende bu akşam yıkarım diye düşünüyorum.Rahat uyuyor gece.

Oy masallah Aysem sen cok iyi besleniyorsun.
Ben de kuru kyisi ve hurma yiyorum her gun.
Ben de milupanin sut cayini iciyorum icinde rezene ve anason var. O fayda eder dieye ayrica almadim.
Ayse ben daha orgu giydirmeye baslamadim. Ne zaman baslayabilirim acaba? Cildi tahris olur diye korkuyorum.

Bende weewell kullanıyorum. WMA230. Çok memnunum.

cnm herşey güzel olacak.Bak benim eşim mükemmel biri ama erkekler bizim gibi değil..Alınacak olsam ben de alınacak şey bulırum ama onlar tam olarak kucağa alıp hop hop hoplatmadıkça farkına varamıyor babaşığın.Ya da en azından çoğu erkek öyle.Sakin ol ve olmsuz şeyler düşünme.Süt arttırmak için o kadar uğraşıyorsun madem önce ağlamayı ve olumsuz düşünmeyi bırak.Çok etkiliyormuş haberin olsun.Ben sırf süte zarar gelmesin diye o normal doğumun acılarını çarşafı sıkarak ağlamadan çektim.İyi düşün iyi olsun. bi kaç ay sonra her şey güzel olacak. ki şimdi de çok şükür her şey güzel.Önce sağlık unnutma:)

Son düzenleme:
Kizlar ben kizimi emzirdikten sonra bir sure yastikta yatiriyorum sonra aliyorum. Yastiksiz daha rahat yatiyor ama Allah korusun kusar da bogazina kacarsa diye korkuyorum. Bana bir akil verin. Dogru mu yapiyorum?

doğru yapıyorsun bence cnm.Ben 40 gün uyumadan bekledim saatlerce başında bişey olur diye.ki şimdi de ıhh dese hemen kalkıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…