- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.561
Bende de milyonlarca örgü oldu.Bende giydirmedim.1,5-2 yaşından öncede giydirmeyi düşünmüyorum.Sevmem zaten örgü eşyayı.Örmeyi severim ama giydirmeyi sevmiyorumOy masallah Aysem sen cok iyi besleniyorsun.
Ben de kuru kyisi ve hurma yiyorum her gun.
Ben de milupanin sut cayini iciyorum icinde rezene ve anason var. O fayda eder dieye ayrica almadim.
Ayse ben daha orgu giydirmeye baslamadim. Ne zaman baslayabilirim acaba? Cildi tahris olur diye korkuyorum.
Kesin alcam ben bu telsizi.Kafaya koydum.Çok sağol canım.Bende weewell kullanıyorum. WMA230. Çok memnunum.
Bi hamişin hamilelik takviminin altında "Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın" yazıyor canım.Ordan devam etKizlaaarrr hamilelik takvimini nasil olusturuyorum
cnm herşey güzel olacak.Bak benim eşim mükemmel biri ama erkekler bizim gibi değil..Alınacak olsam ben de alınacak şey bulırum ama onlar tam olarak kucağa alıp hop hop hoplatmadıkça farkına varamıyor babaşığın.Ya da en azından çoğu erkek öyle.Sakin ol ve olmsuz şeyler düşünme.Süt arttırmak için o kadar uğraşıyorsun madem önce ağlamayı ve olumsuz düşünmeyi bırak.Çok etkiliyormuş haberin olsun.Ben sırf süte zarar gelmesin diye o normal doğumun acılarını çarşafı sıkarak ağlamadan çektim.İyi düşün iyi olsun. bi kaç ay sonra her şey güzel olacak. ki şimdi de çok şükür her şey güzel.Önce sağlık unnutma:)
Kizlaaaaaarrrr beni unutmadiniz umarim bir kaç aydir giremedim. Kendimi dusukten sonra toparlamaliydim. Ama size mujdemi verim artik. Hamileyim.hamileyim.hemde su an 9 haftalik. Sizlerde ne var ne yok. Malum devre disi kaldim.
Gunaydin kizlar. Uykusuz bir gece ve ben yine uyukluyorum.
Butun kocalar ayni mi acabbam. Kizim ih dese kalkiyorum esim horul horul uyuyor. Oh valla.
Simdiden su koyuveriyor pek hevesliydi bastan.
u canim benim geliyordu sulu akinti. Bence normal.
Karapisso canim nerelerdesin? Iyi misiniz?
merhaba kızlar nasılsınız?
perşembe günü bebeğim normal doğumla dünyaya geldi.
sıkıntılı bir süreçti dün alabildim yavrumu kucağıma.
buraya da haber vermek için girdim.
doğum hikayemi daha geniş zamanda yazacağım inş.
şimdiden bayramınızı kutluyorum.
dualarınızı bekliyoruz teyzeleri.
Allaha emanet olun.
Allah razı olsun canım. Elhamdülillah bir iyi bir limoni geçiriyorum 31.haftamıııGunaydin kizlar. Uykusuz bir gece ve ben yine uyukluyorum.
Butun kocalar ayni mi acabbam. Kizim ih dese kalkiyorum esim horul horul uyuyor. Oh valla.
Simdiden su koyuveriyor pek hevesliydi bastan.
u canim benim geliyordu sulu akinti. Bence normal.
Karapisso canim nerelerdesin? Iyi misiniz?
Sağlıkla giy canım.selam kızlarrr nasılsınız bakalııımm??
biz hamd olsun iyiyiz.
bu ara bol bol gezmelerdeyiz.bayram alışverişi,alınması gerekenler derken oldukça yoğun geçiyor.
bir de eşim bana ferace almak istedi.uzun süredir söylüyor ama fırsat olmamıştı.iyi hadi dedik çıktık Fatih yollarına.
arkadaş gez,gez bulamadık bir ferace :44:
modelini begendiğimin boyu olmuyor,boyu uzun olanın da modelini begenmedim.
boy 1.78 olan hiç mi yok anlamadım ki
neyse son çare çok da içime sinmeyerek bu modeli aldım
kollarını begenmedim ama en uzunu da buydu.olsun niyetimiz belli olsun varsın çok güzel olmasın napim :)
Eki Görüntüle 830376
ayşem sütü artırmak için birçok şey deniyorsun okudugum kadarıyla.bende %100 artış sağlayan formülü söylimmi?
meyve suyu (vişne daha etkili gibi geldi bana) ve hanımeller çokodamla. inan petibör veya diğer bisküviler bukadar etki etmedi.hatta hanımellerin diğer çeşitleri bile...
gece emzirmeye kalktıgımda hemen 3-4 bisküvi ve bolca meyvesuyu içip yatıyordum.yarım saat uyuyunca o yediğin hemen süte dönüşüyor zaten.sende dene bakalım.ben çok faydasını görmüştüm.inşallah sende de fayda eder
EBİİİİİİİMMMMMMMMMM HAYIRLI OLSUN CANIMMMMMMM
İNAN ÇOK SEVİNDİMMM RABBİM SAĞ SALİM KUCAGINIZA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHHHH
Ay maşaallah canım çok sevindim normal olmasına hadi bakalım darısı hayırlısıyla bizlereeeeeeeeeeeeemerhaba kızlar nasılsınız?
Allaha emanet olun.
Canım burda özlem ve Aişe bana demişlerd, 1 hafta içide geliyor ama ben 2 kez alışveriş yaptım ikisindede 2 hafta sürdü gelmesi.Arkadaşlar 6 ekimde butikbebeden birşeyler aldım ama halen kargom ulaşmadı. Bu siteden alınan ürünler geç mi geliyor hep böyle. Bu gidişle bayramdan sonraya kalacak gibi gözüküyor. Sipariş durumunda da kampanya bitişi bekleniyor veya tedarik sürecinde yazıyor.
Aminnn canim iyiyim cok sukur acilar gecti artik. Ttek sorunumuz uykusuzluk. Uykumuz bir duzene girse...=Ssirin;32280511]Özlemcimmmmm
Kaçgündür aklımdasın giremedim bir türlü
Meleğin geldi sanırımmmmmm
Gözünaydın canım benimmmm
Güle güle büyütün bebeğinizi
Güzellikler bulsun hep onu
Sen nasılsın iyisin dimi...
Kendine çok iyi bak öpüyorum kocaman Allah'a emanet olun canım benim...
Aaaaa bu arada bebişin ismini ne koydunuz :) meraklı ben :) öğreneyim bende :)))
Bu arada yeni doğum yapan tüm arkadaslar gözünüzaydın...tebrik ediyorum hepinizi Sağlıkla mutlulukla büyütün bebeklerinizi...
Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi...
Allaha emanet olun.
Sağlıkla giy canım.
Kuzu bu sene bu kollar moda maalesefff
Ama ben beğeniyorummm
Keşke istediğin gibi bişey bulsaydım bkarsın arada bulursun bence
Çok güzelmişşş beğendimmm
Selaaaaam kizlarrrr ))) ben de araniza gelmek istiyorum musade varmi?
Arkadaşlar 6 ekimde butikbebeden birşeyler aldım ama halen kargom ulaşmadı. Bu siteden alınan ürünler geç mi geliyor hep böyle. Bu gidişle bayramdan sonraya kalacak gibi gözüküyor. Sipariş durumunda da kampanya bitişi bekleniyor veya tedarik sürecinde yazıyor.
Amin canım Rabbim kabul etsin. sağlıkla giy canmımmmveee bugün arefe günü
Yarın Mübarek Kurban Bayramı...
hepinizin bayramını teker teker kutluyorum.Rabbim Kurban kesebilen veya kesemiyen tüm kullarının niyetlerini kabul eylesin inşallah.
bebişleri öpüyorum Allah'a emanet olun arkadaşlarım.
bayramın 1. günü haliyle koşuşturmalı geçicek, 2. günü gelen-giden, 3. gün annemler memleketten gelicek derken bir süre gelemeyebilirim belki.
bebişleri çok süsleyip nazara getirmeyin haa
öpüyorum tekrar sizleriiii
Allah'a emanetsiniz
teşekkür ederim karapissom.
başka model bulamayınca 'uzun' mecburen bunu aldık ama kötü de durmadı hani.
neyse niyetimiz belli olsun dimi ama.
kol kısmı bende az bol durdu ondan begenmedim ama fazla kiloları verince kol ve beden olarak daralttırıcam ilerde.
bayram sonu diyete devam
begenmene sevindim
Tabiki kuuzmmm hoşgeldin bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallahSelaaaaam kizlarrrr ))) ben de araniza gelmek istiyorum musade varmi?
Canım bazen kampanyaları oluyorKızlar sizlere birşey danışacam.
Sebamedin ürünlerinden alıcam. Fakat eczaneden mi alsam, yoksa internetten mi uyguna gelir ?
Geçenelrde eczanede sorduk eşimle fiyatlarını. Yardımcı oluruz fiyat konusunda demişti. Kararsız aldım.
Onlarıda alsamda aradan çıksa
Eksikler hiç bitmiyo.
Kampanya bitiş tarihine göre kargolanıyor ürünler.O yüzden geç geliyor canım.10-15 günü bulduğu oluyor bazen.Arkadaşlar 6 ekimde butikbebeden birşeyler aldım ama halen kargom ulaşmadı. Bu siteden alınan ürünler geç mi geliyor hep böyle. Bu gidişle bayramdan sonraya kalacak gibi gözüküyor. Sipariş durumunda da kampanya bitişi bekleniyor veya tedarik sürecinde yazıyor.
Allaha emanet olun.
Tamam canım.Hanımeller damla ve vişne suyu.Hemen deneyeceğim.Çok sağol.selam kızlarrr nasılsınız bakalııımm??
biz hamd olsun iyiyiz.
bu ara bol bol gezmelerdeyiz.bayram alışverişi,alınması gerekenler derken oldukça yoğun geçiyor.
bir de eşim bana ferace almak istedi.uzun süredir söylüyor ama fırsat olmamıştı.iyi hadi dedik çıktık Fatih yollarına.
arkadaş gez,gez bulamadık bir ferace :44:
modelini begendiğimin boyu olmuyor,boyu uzun olanın da modelini begenmedim.
boy 1.78 olan hiç mi yok anlamadım ki
neyse son çare çok da içime sinmeyerek bu modeli aldım
kollarını begenmedim ama en uzunu da buydu.olsun niyetimiz belli olsun varsın çok güzel olmasın napim :)
Eki Görüntüle 830376
ayşem sütü artırmak için birçok şey deniyorsun okudugum kadarıyla.bende %100 artış sağlayan formülü söylimmi?
meyve suyu (vişne daha etkili gibi geldi bana) ve hanımeller çokodamla. inan petibör veya diğer bisküviler bukadar etki etmedi.hatta hanımellerin diğer çeşitleri bile...
gece emzirmeye kalktıgımda hemen 3-4 bisküvi ve bolca meyvesuyu içip yatıyordum.yarım saat uyuyunca o yediğin hemen süte dönüşüyor zaten.sende dene bakalım.ben çok faydasını görmüştüm.inşallah sende de fayda eder
EBİİİİİİİMMMMMMMMMM HAYIRLI OLSUN CANIMMMMMMM
İNAN ÇOK SEVİNDİMMM RABBİM SAĞ SALİM KUCAGINIZA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHHHH
Hoşgeldin canım.Selaaaaam kizlarrrr ))) ben de araniza gelmek istiyorum musade varmi?
Ben internetten 4 ürünü 40 civarında almıştım.Mağazada hesaplattığımda 100e yaklaşıyordu.En ucuzunu ara net daha hesaplı oluyor.Pişik kreminden çok memnun kaldım ben.2.tüpü de sipariş ettim bile.Kızlar sizlere birşey danışacam.
Sebamedin ürünlerinden alıcam. Fakat eczaneden mi alsam, yoksa internetten mi uyguna gelir ?
Geçenelrde eczanede sorduk eşimle fiyatlarını. Yardımcı oluruz fiyat konusunda demişti. Kararsız aldım.
Eksikler hiç bitmiyo.
nasılsın canım görüşemedik uzun zamndırAllah razı olsun canım. Elhamdülillah bir iyi bir limoni geçiriyorum 31.haftamııı
Kuuzum bol bol su içiyorum Maşaallah bebeğimi hissediyorum 1 hafta önceki gibi değil Allah şükür.
Sol kolum arad azıyor bu arada sağ kalçamada aynı sıız giriyor birkaç gündür ve ben yürüyemiyorummm
Allahım neden oluyor acaba anlamadım.
yel giriyor diyor büyükler
bende böylr.
Eminim bütün babalar böyledir kuzuuuuu
Anne olmanın zorlukları işte
Fıstığın nasıl alıştımı Dünyaya
Sağlıkla giy canım.
Kuzu bu sene bu kollar moda maalesefff
Ama ben beğeniyorummm
Keşke istediğin gibi bişey bulsaydım bkarsın arada bulursun bence
Çok güzelmişşş beğendimmm
Ay maşaallah canım çok sevindim normal olmasına hadi bakalım darısı hayırlısıyla bizlereeeeeeeeeeeee
Canım burda özlem ve Aişe bana demişlerd, 1 hafta içide geliyor ama ben 2 kez alışveriş yaptım ikisindede 2 hafta sürdü gelmesi.
Aminnn canim iyiyim cok sukur acilar gecti artik. Ttek sorunumuz uykusuzluk. Uykumuz bir duzene girse...
Ismi Ezgi oldu canim. Minicik Ezgicik
SEn nasilsin canim? Bugun sabah aklima geldin. Nerelerdeacaba bu kiz dedim?sesi ckmadi epeydir ... biz de seni opuyoruz kocaman. Allaha emanet ol canim.. yine gel.
Gozunaydin canim. Gule gule buyut bebegini. Dogum hikayeni bekliyorum.
Kızlar sizlere birşey danışacam.
Eksikler hiç bitmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?