Bol bebiş topiği

cadıozy ayşe doğurmuşsunuz ayyy ben çok gerilerde kalmışım yahuu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı canlarım

cok tesekkur ederim ))) siz de sagliklaaa bebeklerinizi saglikla kucaginiza alin INSALLAH

cok tesekkur ederim hepinize bu kadar iyi karsiladiginiz icin)))) hic boyle mutlu guleryuzlu karshilanmamisdim burdaki topiclerde

Kızlarrr tekrar selam...
Çok takip edemiyorum yazılanlarında kaçırdım kusura bakmayın neolur kopuk kopuk oluyor yazılarım

ÖZlemcim ezgini güle güle büyüt canım benim... Dün yazdım ama geldimi gelmedimi göremiyorum şuan inşallah bu ulaşır... Seninde iyi olmana çok sevindim... Herşey gönlünüzce olsun canım benim...

Dilekçimmmm doğuma az kaldı Rabbim kolaylık versin canım bir çırpıda sağlıklı doğumun olsun inşallahhh... Herşey yolundadır inşallah kendine çok iyi bak öpüyorum kocaman...

Inci canım hemşeri olduk seninle :)
Ama konuşamıyoruz fırsatım olmuyor fazla gelemiyorum doğumun ne zaman canım baya yaklaştı sanırım... Heyecan son doruktadır herhalde :) Allah yardımcınız olsun
Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun...

Görüşürüz canlarrr :)

cnm sen de benim gibi beklemediğin bir anda bebeğin doğdu.hayırı olsun.iyi bayramlar

gerçekten bu sefer çokkkk farklııı yavrum saglıklı sıhatli gelsinde tek korkum ona bişey olmasın artık kıpırdanmalarını hissettikçe dahada meraklıyım sabırsızım yediklerime öle dikkat ediyorum sabah ani hareketler yok ama işte olucaga varsa galiba ne yapsak boş

Şirincim nerelerdesin sen bakem Antalya damı? İzmir demi ? İyisindir inşallah.

Bizde iyiyiz teyzesi Bayramdan sonra kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüşş bizim kızcağız

Aralıgın son haftası dedi doktor. Benime içimden 25 aralık geçiyor :26: Hayırlısı olsun. Hemen hemen 2 ay kaldı dyebiliriz.

Dileğin daha az kaldı. Benden 2 hafta önde. Hayırlısıyla bizde bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah.

Rabbim sanada nasip etsin hayırlısıyla.

Allah a emanet ol.

nasılsın canım görüşemedik uzun zamndır
Iyiyim canim cok sukur sen nasilsin? Gorusemedik yaa kucuk tospagadan firsat yok ki artik uyanik kalmaya basliyor neguzel hep uyuyor derken simdi bakinmak istiyor koyu renkli esyalara uzun uzun bakiyor. Simdi bici bici olduk uyuduk bakalim.. yikanirken aglamiyoruz ama giyinirken adeta savasiyoruz kolu bacagi hic durmuyor.
Zeytin de iyi dimi annesi? Cok opuorum ikinizi de ..

Biter canim biter hic bitmiyecek gibi oluyor da bitiyor.
Ben Aysenin oeigi bir siteden aldim fiyat olarak uygun geldi. Tabi bilindik bit site degil ama ben memnun kaldim hemen kargoya verildi. Sitenin adi karistirmiyorsam eger saglikliveguzel.com sanirim boyleydi..[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun kuzuuucuuummm
Hadi maşaallah büyüsün fıstığın biz yine haberleşiriz canım gönüllerimiz bir olsun yeter
Teyzesi zeytinim iyi heralde su içiyorum bolbol bu hafta c.tesi kontrolum var bakalım inşaallah herşey gayet güzel olur dua et
Oy maşaallah sunball Allah nazarlardan korusun.
uzun bir kız olacak heralde parmakçıkları dikkatimi çekti uzun görünüyor.
Annemde ben doğduğumda ilk parmaklarıma bakmış uuznmu diye,hep derdi bunu bana
Uzun görünüyormuş parmaklarımmm

İyiyiz kuzu haftalarımı sayıyorum Elhamdülillah. darısı sana. sen nerelerdesin tatil bittimi neler yaptın bir ara doktora gitmiştin ?
sonuç neler haberler sende
kizlar her randevunuzda dr amniyon sivisina bakiyor mu? bana 36+3 te normalin az ustu dedi. bu durumda olan var mi?

Evet canım her gittiğinde bakılır. benimkide normalin sınırında demişti en son gittiğimde. bol sıvı tüketiyorum bende.
sanada çok sıvı tüketme demiş olması lazım ?

cok tesekkur ederim hepinize bu kadar iyi karsiladiginiz icin)))) hic boyle mutlu guleryuzlu karshilanmamisdim burdaki topiclerde

Canım ne demek burası sıcak bir topik tekrar hoşgeldin. şu bir gerçekki biraz urgun bir zamanda geldin.
Bugünlerde Baya durgun topik. doğum yapanalr var ben ağırlaştım çok fenayım uzun süre oturup yazamaıyorum ve çok işlerim oluyor sık giremiyorum. o yüzden sohbetler koyu değill
Şimdi 12 haftalık gebesin sende cinsiyet merakı varmı ben nasıl merak ediyorudum bu haftalardayken.
Allah sağlıklısını hayırlısını versin cemi cümlemize.

Slm ablalar . Yeniyim ben

hoşgeldin kuzuuuuuuuu ablalar demişsinde kaç yaşındasın bakemmm
Belkide yaşıtız seninle.
Hoşgeldin biraz önce angy7 isimli arkadaşada yazdım aynılarını bu aralar topiğimiz biraz durgun.
O yüzden sakın alınmayın kimse bizimle ilgilenmiyor diye
evlimiisn bakalım azıcık analt kendini
Beni bilirsin gebeyim 32.haftama girdim bugun Allahın izniyle çok şeker sağlıklı br oğluşum olacak ismi belli değil dahaaa

ALLAHIM saglikla , vaktinde bebisini kucagina almayi nasip etsin... aslinda cinsiyyet merakim cok deil ... 6 aylik evliyim ama cok ugrastim bebek icin ...ilk bebegimi dusurdum fln .. o yuzden hep diyorum bahti guzel , iyi huylu evlat olsun kiz erkek fark etmez benim icin ... sag salim gelsinde ... 2 gun once ikili testim vardi her sey yolunda heyecandan ultrason goruntusunu almayi unttum (((
senin bebeginin cinsiyyeti ne?
kendi bebegimin icin ALLAHDAN diledigim her seyi senin bebegin icin de dilerim

Ben AZERBAYCANLIYIM ve ne kadar iyi turkce yazmaya calishsam da bazan fikrimi dogru ifade edemiyorum.. ve bazi topiklerde uzun bi yazi yaziyorum o yazinda iki soz yanlish oluyor..bazi arkadaslar o sozumu alip bana soyle diyorlar (noktalar koyucam sozun yerine)
....... DERKEN? .... Sinir oluyorum sonrada okudugumda yanlish anlashildigini biliyorum ama elimden geleni yapiyorum dogru yazabilmek icin...cok dertliyim cok neyseee bu topikde birbirinizle konusmalariniz cok sicak cok saygili o yuzden burayi cok sevdim ))))

Evet az kalmışş canım hayırlısıyla gelsin meleğin bir avazda inşallahhhh Allah yardımcınız olsun canım...
Biz hala Antalyadayız canım full deniz keyfi yapıyoruz :))) geziyoruz :) spor yapıyoruz bol bol :)
Biz şimdi tatil modundayız canım...
Veren Rabbim vermiyorsada vardır bir sebebi artık böyle düşünüyorum canım... Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için...

Öpüyorum çok Allah'a emanet olun canım...

Allah yardımcın olsun kuzuuucuuummm
Hadi maşaallah büyüsün fıstığın biz yine haberleşiriz canım gönüllerimiz bir olsun yeter
Teyzesi zeytinim iyi heralde su içiyorum bolbol bu hafta c.tesi kontrolum var bakalım inşaallah herşey gayet güzel olur dua et

Oy maşaallah sunball Allah nazarlardan korusun.
uzun bir kız olacak heralde parmakçıkları dikkatimi çekti uzun görünüyor.
Annemde ben doğduğumda ilk parmaklarıma bakmış uuznmu diye,hep derdi bunu bana
Uzun görünüyormuş parmaklarımmm

İyiyiz kuzu haftalarımı sayıyorum Elhamdülillah. darısı sana. sen nerelerdesin tatil bittimi neler yaptın bir ara doktora gitmiştin ?
sonuç neler haberler sende

Evet canım her gittiğinde bakılır. benimkide normalin sınırında demişti en son gittiğimde. bol sıvı tüketiyorum bende.
sanada çok sıvı tüketme demiş olması lazım ?[/QUOTE]

Ayyy yavrum benimm Allah yardımcın olsun hadi bakalım aileniz genişliyor ne mutlu size sağlıkla bereketle gelsin inşallah...

Biz tatildeyiz kuzum Antalya'dayız işte burda gittim Dr. Herşey normal çıktı bir sorun yokmuş canım... Rabbim ne eylerse en iyisini eyler vardır bir zamanı belkide hayırlısı böyledir canım...
Öpüyorum kocaman Allah'a emanet olun Rabbim yanınızda olsun canım benim... Görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…