- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.601
Allah razı olsun aynı dilekleri bende sizin için diliyorum...ALLAHIM saglikla , vaktinde bebisini kucagina almayi nasip etsin... aslinda cinsiyyet merakim cok deil ... 6 aylik evliyim ama cok ugrastim bebek icin ...ilk bebegimi dusurdum fln .. o yuzden hep diyorum bahti guzel , iyi huylu evlat olsun kiz erkek fark etmez benim icin ... sag salim gelsinde ... 2 gun once ikili testim vardi her sey yolunda heyecandan ultrason goruntusunu almayi unttum (((
senin bebeginin cinsiyyeti ne?
kendi bebegimin icin ALLAHDAN diledigim her seyi senin bebegin icin de dilerim
işin aslına bakarsan Azerbeycanlı olduğunu söylüyorsan yazını okuyanlarında bu durumu nalamaları daha uygun olurdu benceBen AZERBAYCANLIYIM ve ne kadar iyi turkce yazmaya calishsam da bazan fikrimi dogru ifade edemiyorum.. ve bazi topiklerde uzun bi yazi yaziyorum o yazinda iki soz yanlish oluyor..bazi arkadaslar o sozumu alip bana soyle diyorlar (noktalar koyucam sozun yerine)
....... DERKEN? .... Sinir oluyorum sonrada okudugumda yanlish anlashildigini biliyorum ama elimden geleni yapiyorum dogru yazabilmek icin...cok dertliyim cokneyseee bu topikde birbirinizle konusmalariniz cok sicak cok saygili o yuzden burayi cok sevdim ))))
Evet az kalmışş canım hayırlısıyla gelsin meleğin bir avazda inşallahhhhAllah yardımcınız olsun canım...
Biz hala Antalyadayız canım full deniz keyfi yapıyoruz :))) geziyoruz :) spor yapıyoruz bol bol :)
Biz şimdi tatil modundayız canım...
Veren Rabbim vermiyorsada vardır bir sebebiartık böyle düşünüyorum canım... Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için...
Öpüyorum çok Allah'a emanet olun canım...
Allah yardımcın olsun kuzuuucuuummm
Hadi maşaallah büyüsün fıstığın biz yine haberleşiriz canım gönüllerimiz bir olsun yeter
Teyzesi zeytinim iyi heralde su içiyorum bolbol bu hafta c.tesi kontrolum var bakalım inşaallah herşey gayet güzel olur dua et
Oy maşaallah sunball Allah nazarlardan korusun.
uzun bir kız olacak heralde parmakçıkları dikkatimi çekti uzun görünüyor.
Annemde ben doğduğumda ilk parmaklarıma bakmış uuznmu diye,hep derdi bunu bana
Uzun görünüyormuş parmaklarımmm
İyiyiz kuzu haftalarımı sayıyorum Elhamdülillah. darısı sana. sen nerelerdesin tatil bittimi neler yaptın bir ara doktora gitmiştin ?
sonuç neler haberler sende
Evet canım her gittiğinde bakılır. benimkide normalin sınırında demişti en son gittiğimde. bol sıvı tüketiyorum bende.
sanada çok sıvı tüketme demiş olması lazım ?
Iyiyim canim cok sukur sen nasilsin? Gorusemedik yaa kucuk tospagadan firsat yok ki artik uyanik kalmaya basliyor neguzel hep uyuyor derken simdi bakinmak istiyor koyu renkli esyalara uzun uzun bakiyor. Simdi bici bici olduk uyuduk bakalim.. yikanirken aglamiyoruz ama giyinirken adeta savasiyoruz kolu bacagi hic durmuyor.
Zeytin de iyi dimi annesi? Cok opuorum ikinizi de ..
canim bakan kisi teknisyendi sadece az fazla dedi su cok icme ile alakali mi bilmiyorum. hayirlsi insallah az kaldi..
cadıozy ayşe doğurmuşsunuz ayyy ben çok gerilerde kalmışım yahuu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı canlarım
Merhaba Nermin.Ben de Ayşe.34 gün önce bi prensesim oldu.Onunla uğraşmaktayım bendeHos bulduk... ben 24 yasindayim Azerbaycanda yasiyorum adim Nermin ..baska ne anlatayim bilemedim
Hoşgeldin canım.Slm ablalar . Yeniyim ben
Bende bakılıyordu canım.Gayet güzel diyordu dr.Yanlış hatırlamıyorsam Tubiloshuun da çoktu sıvısı.Hatta son haftalarda sızıntı oluyordu.Çok sıcak olduğu için baya bi su içiyordu o da.kizlar her randevunuzda dr amniyon sivisina bakiyor mu? bana 36+3 te normalin az ustu dedi. bu durumda olan var mi?
Kesinlikle.Biz tedbirimizi alalım elimizden geldiğince gerisi Rabbimin takdiri sonuçta.Biz aciz kullarız,elimizden gelenden fazlasını yapamayız.Allahım herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın.gerçekten bu sefer çokkkk farklııı yavrum saglıklı sıhatli gelsinde tek korkum ona bişey olmasın artık kıpırdanmalarını hissettikçe dahada meraklıyım sabırsızım yediklerime öle dikkat ediyorum sabah ani hareketler yok ama işte olucaga varsa galiba ne yapsak boş
Ben AZERBAYCANLIYIM ve ne kadar iyi turkce yazmaya calishsam da bazan fikrimi dogru ifade edemiyorum.. ve bazi topiklerde uzun bi yazi yaziyorum o yazinda iki soz yanlish oluyor..bazi arkadaslar o sozumu alip bana soyle diyorlar (noktalar koyucam sozun yerine)
....... DERKEN? .... Sinir oluyorum sonrada okudugumda yanlish anlashildigini biliyorum ama elimden geleni yapiyorum dogru yazabilmek icin...cok dertliyim cokneyseee bu topikde birbirinizle konusmalariniz cok sicak cok saygili o yuzden burayi cok sevdim ))))
Moralin neden iyi değil bakıyım senin?:44: Zor zamanların sıkıntılarındanmı ek sıkıntılarmı var Allah esirgesin.Bayadır giremiyorum hem moralim iyi değildi hem uzun süre oturamıyorummm.
Nasılsınız bakalım kimsecikler yok bu aralar kimsede bizi merak etmemeiş sormamaışşş
İnci
epeck
Aişe
kardelennn
ozayder
Sule
nasılsınız kızlar?
Iyiyim canim cok sukur sen nasilsin? Gorusemedik yaa kucuk tospagadan firsat yok ki artik uyanik kalmaya basliyor neguzel hep uyuyor derken simdi bakinmak istiyor koyu renkli esyalara uzun uzun bakiyor. Simdi bici bici olduk uyuduk bakalim.. yikanirken aglamiyoruz ama giyinirken adeta savasiyoruz kolu bacagi hic durmuyor.
canim bakan kisi teknisyendi sadece az fazla dedi su cok icme ile alakali mi bilmiyorum. hayirlsi insallah az kaldi..
canım amnion sıvısının azlığı yada fazlalığında aldığımız sıvıların etkisi yok inş herşey yolunda gider az kalmış zaten sağlıkla kavuş evladına canım ii byramlar
vallaa oyle olmuş canım kendimi göremedim uzun süre cok normal gerilerde kalmam aramızda 3 haftaya yakın var sanırım olsun ii olalımda sağlıklı olalımda birbirimizi buluruz :) kızcen iimi alıştınızmı birbirinize ii bayramlar canım çok öpüyorum
Amin canım Rabbim kabul etsin. sağlıkla giy canmımmm
Heeee bence sen bebişlerini süsleyip nazara getirtme
Yusufcuk zaten maşaallah bana bakın diyor birde giydirirsen bal olur balll
Tamam canım.Hanımeller damla ve vişne suyu.Hemen deneyeceğim.Çok sağol.
Feracen güzelmiş.Güle güle giy.Gönlüne göre olanını da bulursun inşallah.Burada çok çeşit varmış,öyle demişti bi arkadaşım.
Rabbim bu mübarek bayram günü yüzü sühürmetine sağlıklı,huzurlu,sevdiklerimizle beraber nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin.
Hasta olanlara Şafi ismiyle şifa versin.Borcu,derdi olanlara derman olsun.Sıkıntılarımızdan kurtarsın bizleri.
Müslüman kardeşlerimize zulmedenleri,katledenleri KAHHAR ismiyle kahretsin.
Bebek için bekleyen kardeşlerimize bu güzel duyguyu nasip etsin.
Hamişlerimize kolay doğumlar nasip etsin.Bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Hepimize dinine,vatanına,namusuna,ailesine bağlı,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Arafat'ta,Kabe'de,Medine-i Münevvere'de açılan ellerle beraber bizim dualarımızı da kabul etsin.
Hepinizi çook öpüyorum ve kucaklıyorum.
Maşallah subhanallah.Ne kadar güzel bişeysin sen öyle.Seni yaradana kurban olayım ben.Allah nazarlardan esirgesin seni.
Kırkımız çıkmak üzere bizim şekerim.Sen bayaa gerilerde kalmışsın Sağol canım.Hepimiz inşallah.
Merhaba Nermin.Ben de Ayşe.34 gün önce bi prensesim oldu.Onunla uğraşmaktayım bende
Hamileliğin hayırla tamamlansın inşallah zamanı gelince.Rabbim kucağına da aldırsın prensini yada prensesini.
Hoşgeldin canım.
Bende bakılıyordu canım.Gayet güzel diyordu dr.Yanlış hatırlamıyorsam Tubiloshuun da çoktu sıvısı.Hatta son haftalarda sızıntı oluyordu.Çok sıcak olduğu için baya bi su içiyordu o da.
Kesinlikle.Biz tedbirimizi alalım elimizden geldiğince gerisi Rabbimin takdiri sonuçta.Biz aciz kullarız,elimizden gelenden fazlasını yapamayız.Allahım herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın.
Hayır bi de söylemişsin yabancı olduğunu.İnsan biraz anlayışlı olur değilmi? Hayır bazen biz bile doğru düzgün konuşamıyoruz.Ama kimse kimseyi yargılamıyor,yadırgamıyor.Bence biraz alınganlık etmiş yanlış anlayanlar.Biz ikonlarla bile anlaşabiliyoruz bazen
Bu topiği 2012 aralık ayında açtık.Bundan önceki topikten tanışan çok kişi var.O zamanlar hamiş kalmak için uğraşıyorduk.Birçoğumuz Rabbim'in izniyle anne adayı oldu ve sırayla anne oluyoruz.Hamişlik bekleyenlere de dua ediyoruz sürekli.Beklemek çok zor.Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim.
Topiğimizin ilk sayfasındaki ilk mesajı oku
Moralin neden iyi değil bakıyım senin?:44: Zor zamanların sıkıntılarındanmı ek sıkıntılarmı var Allah esirgesin.
Ayy masallah cok tatli kizin gozlere bak cakmak cakmak bakiyor. Allah nazarlardan korusun masallah.
Aminnnnn canim. Kavustuk cok sukur. Senin kizin gibi bir olabilsek. Daha cok kucuguz.cadıozy ayşe doğurmuşsunuz ayyy ben çok gerilerde kalmışım yahuu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı canlarım
Allah yardımcın olsun kuzuuucuuummmIyiyim canim cok sukur sen nasilsin? Gorusemedik yaa kucuk tospagadan firsat yok ki artik uyanik kalmaya basliyor neguzel hep uyuyor derken simdi bakinmak istiyor koyu renkli esyalara uzun uzun bakiyor. Simdi bici bici olduk uyuduk bakalim.. yikanirken aglamiyoruz ama giyinirken adeta savasiyoruz kolu bacagi hic durmuyor.
Biter canim biter hic bitmiyecek gibi oluyor da bitiyor.
Ben Aysenin oeigi bir siteden aldim fiyat olarak uygun geldi. Tabi bilindik bit site degil ama ben memnun kaldim hemen kargoya verildi. Sitenin adi karistirmiyorsam eger saglikliveguzel.com sanirim boyleydi..
Allah razı olsun aynı dilekleri bende sizin için diliyorum...
Mevlam sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
6 ay olmuş evleneli çok yenisin ama çok uğraştım diyorsunnn :44:
Ben 3 yıllık evliyım 3 düşüğüm var bu 4. bebeğim Elhamdülillah sıkıca tutundu annesine :=)
Rabbimin izniyle.
Allah kimseye yaşatmasın bu acıları.
topiğimizde çok yaşayan var bu durumu.tmemişsin linkimin altındaki yazıda erkeğim diye yazmışım oğlum olacağınıı
İlk günlerde diyordum görmemişin oğlu olacak ne yapacağıı şaşırmışşş
Hatta sonn zmanlardada baya yaşayan oldu Allahtan onlara merhamet etmesi için dua edelim. en yakın zamanda gelsin melekelri
Canımm bebeğim erkek Allahın izniyle.
Dikkat e
işin aslına bakarsan Azerbeycanlı olduğunu söylüyorsan yazını okuyanlarında bu durumu nalamaları daha uygun olurdu bence
Bazen ben bile devrik cümle kurabiliyorum ama sağolsunnnn kızlar beni bozmuyor
anlaşıyoruz bir şekilde.
Sen burda rahat ol emin olabilirsin kızların hepsi çok şeker ve anlayışlılar
Ayyy yavrum benimm Allah yardımcın olsun hadi bakalım aileniz genişliyor ne mutlu size sağlıkla bereketle gelsin inşallah...
Biz tatildeyiz kuzum Antalya'dayız işte burda gittim Dr. Herşey normal çıktı bir sorun yokmuş canım... Rabbim ne eylerse en iyisini eyler vardır bir zamanı belkide hayırlısı böyledir canım...
Öpüyorum kocaman Allah'a emanet olun Rabbim yanınızda olsun canım benim... Görüşürüz...
Maşallah subhanallah.Ne kadar güzel bişeysin sen öyle.Seni yaradana kurban olayım ben.Allah nazarlardan esirgesin seni.
Kırkımız çıkmak üzere bizim şekerim.Sen bayaa gerilerde kalmışsın Sağol canım.Hepimiz inşallah.
Merhaba Nermin.Ben de Ayşe.34 gün önce bi prensesim oldu.Onunla uğraşmaktayım bende
Hamileliğin hayırla tamamlansın inşallah zamanı gelince.Rabbim kucağına da aldırsın prensini yada prensesini.
Hoşgeldin canım.
Bende bakılıyordu canım.Gayet güzel diyordu dr.Yanlış hatırlamıyorsam Tubiloshuun da çoktu sıvısı.Hatta son haftalarda sızıntı oluyordu.Çok sıcak olduğu için baya bi su içiyordu o da.
Kesinlikle.Biz tedbirimizi alalım elimizden geldiğince gerisi Rabbimin takdiri sonuçta.Biz aciz kullarız,elimizden gelenden fazlasını yapamayız.Allahım herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın.
Hayır bi de söylemişsin yabancı olduğunu.İnsan biraz anlayışlı olur değilmi? Hayır bazen biz bile doğru düzgün konuşamıyoruz.Ama kimse kimseyi yargılamıyor,yadırgamıyor.Bence biraz alınganlık etmiş yanlış anlayanlar.Biz ikonlarla bile anlaşabiliyoruz bazen
Bu topiği 2012 aralık ayında açtık.Bundan önceki topikten tanışan çok kişi var.O zamanlar hamiş kalmak için uğraşıyorduk.Birçoğumuz Rabbim'in izniyle anne adayı oldu ve sırayla anne oluyoruz.Hamişlik bekleyenlere de dua ediyoruz sürekli.Beklemek çok zor.Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim.
Moralin neden iyi değil bakıyım senin?:44: Zor zamanların sıkıntılarındanmı ek sıkıntılarmı var Allah esirgesin.
Bayadır giremiyorum hem moralim iyi değildi hem uzun süre oturamıyorummm.
Nasılsınız bakalım kimsecikler yok bu aralar kimsede bizi merak etmemeiş sormamaışşş
İnci
epeck
Aişe
kardelennn
ozayder
Sule
nasılsınız kızlar?
Canım benim bir arkadaşın doktoruda az fazla demişti suyunu,ordan biliyorum ço su içme sulu şeyleri çok tüketme demişti mesela karpuz gibi. evet epeck kuzuuuu az kaldı oğluşuna kavuşmana ,bakalım nasıl bir doğum yapacaksın ?
sağlıkla kucağına alırsın inşaallah.
Annenler ne zaman gelecek canım ?
Canımmm benimmm ne bileyim bir işte hamilelikten dolayı arad oluyor moral bozukluğu. çok şükür iyiyim şimdi.Maşallah subhanallah.Ne kadar güzel bişeysin sen öyle.Seni yaradana kurban olayım ben.Allah nazarlardan esirgesin seni.
Hoşgeldin canım.
Allah kabul etsin kurnbanınızı. Maşaallah güzel bir bayram geçireceksin dolu dolu :)Koşturmacası bol bir kurban bayramına daha merhaba dedik kızlar.
Babası namazdan sonra getirecek bizim kısmetimizi de.Kaloriferlerimiz yanmıyor.Derece 24ü gösterse de ben kar yağarmış gibi üşüyorum,kızım bile benden sıcak.Neyse iş yaparken ısınırım nasılsa.Bugün iş,yarın dedeleri ziyaret,sonrası da bol misafir ağırlama.Bizim program böyle Allah izin verirse.Hayırlı olsunla bayramı birleştirecek herkes.O yüzden biz gezmeyeceğiz,oturup misafir bekleyeceğiz.Pazar günü kırkımız çıkıyor.Hafta içinde de mevlüdümüzü ayarlarız inşallah.
Bu arada weewell wma230 (mavi) bebek telsizimizi aldık 2 gün önce.Kızım artık odasında yatıyor teyzeleri.Telsizden çok memnunuz.Cami yakın olduğu için namaz vakitlerinde telsizden de dinliyoruz ezanı o kadar.Cızırtı falan yok.Iklama seslerini dahi duyuyorum.3cm kadar boyu var.1 yumurtadan az büyük.Çok şirin bi görüntüsü var.Mediamarkta 99tlye düşmüş.Hem denedik aldık,hemde muhatabımız vardı sorularımıza.Almak isteyenlere duyrulur.
Rabbim bu mübarek bayram günü yüzü sühürmetine sağlıklı,huzurlu,sevdiklerimizle beraber nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin.
Hasta olanlara Şafi ismiyle şifa versin.Borcu,derdi olanlara derman olsun.Sıkıntılarımızdan kurtarsın bizleri.
Müslüman kardeşlerimize zulmedenleri,katledenleri KAHHAR ismiyle kahretsin.
Bebek için bekleyen kardeşlerimize bu güzel duyguyu nasip etsin.
Hamişlerimize kolay doğumlar nasip etsin.Bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Hepimize dinine,vatanına,namusuna,ailesine bağlı,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Arafat'ta,Kabe'de,Medine-i Münevvere'de açılan ellerle beraber bizim dualarımızı da kabul etsin.
Hepinizi çook öpüyorum ve kucaklıyorum.
Ayy teyzesi bakalım senin oğluşların gibi yakışıklı olacakmııBAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUUUUUNNNNNNNNN
nasılsınız arkadaşlar??
biz sabah cicilerimizi giyip babamızı bekledik :)
paşalarım çok yakışıklı oldu teyzeleri
yusufcuk dar paça pantolonu,çizgili kazagı,kenan paşa da uyumlu kıyafetleri ve yeni botlarıyla çok yakışıklı olmuşlardı :)
babamız gelince bayramlaştık,
sonra da anne baba ziyaretinin ardından eve döndük.
eşim işleri halletmek için geri gitti.
bayram yoğun geçer diyordum ama pinekleme modundayım
bugün herkez etle ugraşıcak.bense öğleden sonra.gelen giden de olmaz.
neyse azıcık yatiim bari
çok öpüyorum hepinizii
Rabbim kurban kesenlerin ve kesemeyenlerin hepsinin niyetlerini kabul eylesin,
bol rızıklı bol dualı,birlik beraberlik içersinde bir bayram olur inşallah
oyy MAŞALLAH SUBHANALLAHçok sevimli bir kız bu sunbaaal :)
Rabbim nazarlardan korusun
Allah Razı olsun karapissom
bebişleri çok süslememek lazım evet :)
minik sıpanın bir yandan eski saçları dökülüyor,bir yandan da büyük hızla yeni saçları çıkıyor. rengini görsen sapsarı, altın gibi parlıyor maşallah.ilk defa bukadar sarı saç gördüm :44: ailede olmayıncakazagı da mavi-sarı çizgili ve bej dar paça pantolonuyla çok yakışıklı oldu resim çekerim uyanınca tamam ? sana özel çekiiim
Allah bilir minik zeytin nekadar yakışıklı olucak
teşekkür ederim ayşem.boyu uzun ya çok rahat.bugün ilk defa giydim feracemi :) farklı bir duygu sanki herkez sana bakıyor gibiama en güzeli bence. biryerim açıkmı derdi yok.dinimizce en uygun kapanma şekli (çarşaftan sonra) bu bence. vücut hatların belli olmuyor ve rengiyle dikkat çekip şehvet uyandırmıyor.Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin inşallah...
meyve suyuyla hanımelleri dene bakalım. inşallah boll bollll sütün olur
AMİNNNNNNNNNN
A.s canım iyiyiz elhamdülillah seninde bayramın mübarek olsunnS.a nasılsınız kızlar hepinizin bayramı
mübarek olsun bnde memleketteyim burası yoğun nete pek giremiyorum
rabbim bu bayramı tüm ümmet için hayırkara vesile kılar inşallah..
hepinizi öpüyorum dua ile....
canımmm suyunu kafama takmıyorum ilk güGüzel anneler ve güzel anne adayları,
Hepimizin bayramı mübarek olsun.
Ne güzel ki, bir bayram daha görebildik.
Rabbim yavrularımızlada bayramlar göstersin inşallah..
Ohhh bebişlerini kucagına alanların keyfine dicek yok. Süsleyip, püsleyip bayramı güzelce yaşıyorsunuz.
Tubiş,sunbal,ayşe,özlem,kardelen,hctp,feyza ve aklıma gelmeyenler... Bebişlerinizle güzel bayramlar dileriz kızımla
Bende kıyafetlerini seviyorum. Seneye bayramda bende giydirip süsleyip gezmelere gidecez minnoşumla inşallah...
Dilekçim, bende pek girmiyorum. Çogu kişi anne olunca vakit bulamıyorlar.
Sende moralini bozma. Maşallahh yavrun sağlıklı. Amniyon sıvısını kafana takıpta yavrunu sıkıntıya sokma güzel arkadaşım
İsim koymamışsınız daha. Bizdede durumlar farklı değil. Azra yazıyo nickimin altında ama başka bi isim arayışındayız biz
Ama daha bulamadık.
Bende evdeyim. Akşama dogru kv. me gidicez. Rabbim kurbanlarımızı kabul etsin inşallah. Et için değil de, Allah rızası için kesmeyi nasip etsin Rabbim..
Bizim kız 2-3 gündür durgundu. Şimdi normale döndü.Ne oluyor bizim sarı şekere bilmem. Çok heyecanlıyım. Kucagıma alacagım günü iple çekiyorum. Rabbim yokluklarını göstertmesin.
Tüm bebişlerini bekleyenlerede bebek nasip eylesin Allah ım...
Allah ım sana şükürler olsunnnn.
sunbal bu aradaaa kızın çok tatlı. Maşallahhhh Süphanallahhhh. Fsıtıgım benim. Hem o emzikten bizim kızında var. Pişti oldular
Amiin.Evlat bambaşka bişeymiş.İlk başlarda acı-ağrı çok bişey anlamıyorsun hengamede ama sonradan daha bi anlamlı oluyor sanki.O ağladığında farklı bi acı hissediyorum sanki.Tarif edilemez bişey bu acı.Sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin Rabbim sana da.okudumm )) ve dualarina katiliyorum AMIIIIN .. ben de tanidigim ve tanimadigim butun anne olmak isteyenler icin ramazan boyunca her gun sabah dua etdim ama her gun bir gun bile atlamadim... insan aile kurduktan sonra bazi sheylerin farkina daha iyi variyor bence... cok shukur her shey yolunda .. ALLAH her kese bizim yashadigimiz mutlulugu tattirsin
Sen daha şanslısın İncim.Kucaklanıp sevilecek durumda olacak seninki bayramda.Ben şimdi elbise giydircem battaniyeler içinde pek belli olmayacak.Daha kucakta bile dik duramıyor çilekli topkekim benimGüzel anneler ve güzel anne adayları,
Hepimizin bayramı mübarek olsun.
Ne güzel ki, bir bayram daha görebildik.
Rabbim yavrularımızlada bayramlar göstersin inşallah..
Ohhh bebişlerini kucagına alanların keyfine dicek yok. Süsleyip, püsleyip bayramı güzelce yaşıyorsunuz.
Tubiş,sunbal,ayşe,özlem,kardelen,hctp,feyza ve aklıma gelmeyenler... Bebişlerinizle güzel bayramlar dileriz kızımla
Bende kıyafetlerini seviyorum. Seneye bayramda bende giydirip süsleyip gezmelere gidecez minnoşumla inşallah...
Bizim kız 2-3 gündür durgundu. Şimdi normale döndü.Ne oluyor bizim sarı şekere bilmem. Çok heyecanlıyım. Kucagıma alacagım günü iple çekiyorum. Rabbim yokluklarını göstertmesin.
Sen bi de lohusalığı gör.Dün saatlerce ağladım yine ben.Canımmm benimmm ne bileyim bir işte hamilelikten dolayı arad oluyor moral bozukluğu. çok şükür iyiyim şimdi.
Başka bir durum yok elhamdülillah
Allah kabul etsin kurnbanınızı. Maşaallah güzel bir bayram geçireceksin dolu dolu :)
Biz evde pinekleyeceğiz gibi karnıma arada sancı giriyor biryere gidip gelemeyeceğim galiba
duaalrına aminnn diyorum canımmm amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?