- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.621
Merhaba kizlar. Hepinizin bayrami mubarek olsun.
Bugun felaket bas agrisi yasiyorum. Dun saclarim biraz islak kaldi sanirim ondan. Ezgi hanim kalkacak diye her isimi hizli yapiyorum.
Neyse cok opuyorum sizi. Iyi bayramlar....
Aman dikkat et Özlemcim.Hasta olma.Havalar serinledi iyice.Öpüyorum bende seni.
Ewet canim dikkat etmeye calisiyorum ama kizim viyaklamaya baslayinca kendimi unutuyorum. Hanfendi simdi uyuyor. Gece kalkmak oyle zor geliyor ki. Tam yatiyorum viyak viyak basliyor sani yattigimi goruyor.
Hifa nasil cnim? Epey buyumustur artik. Kirkiniz cikmasina cok az kalmis.
Bende öyleyim.Bazen elim ayağıma dolaşıyor.Ama geçen gün bişey dikkatimi çekti ben sinirli olduğumda çok huysuzlanıyor Hifa.Işığı söndürdüm,ısıtıcıyı açtım,önüne yatırdım onu.Elimle karnına,ellerine,ayaklarına acı elma sürerek masaj yaptım.Bi yandan da kısık sesle sakin olmasını söyledim.Sakinleşti.Pili bitmiş gibi susuverdi inan.Banada iyi geldi 10 dk sakin sakin masaj.İnanamadım valla.
Hifa iyi çok şükür.4060 gr olmuş.660 gr almış oluyor doğum kilosundan beri.1 ay için nasıl sence?Bana az gibi geldi nedense.:44:
Boyu da 55 cm oldu.0 bedenler asılmaya başladı.Allah'tan çok fazla almamıştım 0 bedenleri.Kolları falan kısalmaya başladı hastane çıkışlarının
Evet kırkımız 20 ekimde 40 gün oluyor.O gün abdest alsam olurmu ptesiyimi bekleyim.Kendimi çok pis hissediyorum abdestsiz
Hafta içinde de druma gitmem lazım kontrole.Hifa'nın da kalça çıkıklığı kontrolü var.
Ben de yapayim ozaman masaji. Ben hep gerginim. Desene bizden etkileniyorlar.
Oyy masallah cok iyi almis bence. Boyu da uzun ne guzel. Hic de az degil canim. Zaten dogum kilosu da iyiydi. Biz sislik inice 2950 filandik. Bakalim bir ay dolunca ne kadar olacagiz.
Ben her banyo yapisimda abdest aliyorum. Cok gelmiyor benim ara ara geliyor.
Bizim doktor da 1 ay dolunca kalca ultrason var dedi. Hem asimz olacak.
Benim doktorum beni kontrole de cagirmadi...
Ayakları ve elleri o kadar büyükki ne yeni doğan çorapları oluyor,ne eldivenleri tam kapatıyor bileklerini.
Şişliği hesaplamyıorum ben.3400 doğdu,4060 olmuş 30 gün sonra.Sen sadece anne sütü verdiğin için güzel almıştır eminim.
Bende alıyorum her banyoda abdesti de pedle gezmekten sıkıldım artık.Benimki de çok azaldı 1 haftadır.Çok yürüyünce yada yorulunca fazlalaşıyor.Normalmiş o da.
Benim drumda çocuk dru da kırkımız çıkınca geliyorsunuz kontrole dediler.Aşımızı 30.gün sağlık ocağında olduk biz.
Bence o gün kendi druna da uğra.Kontrole çağırmış olması lazım çünkü.Doğum kontrolü için de konuşacakmış benimki.Bazılarına 6.aydan sonra korunma diyormuş drlar.Rahmin düzene girmesi için.Biz zaten 1,5 yaştan sonra hemen bi daha istiyoruz.
Allah razı olsun aynı dilekleri bende sizin için diliyorum...
Mevlam sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
6 ay olmuş evleneli çok yenisin ama çok uğraştım diyorsunnn :44:
Ben 3 yıllık evliyım 3 düşüğüm var bu 4. bebeğim Elhamdülillah sıkıca tutundu annesine :=)
Rabbimin izniyle.
Allah kimseye yaşatmasın bu acıları.
topiğimizde çok yaşayan var bu durumu.tmemişsin linkimin altındaki yazıda erkeğim diye yazmışım oğlum olacağınıı
İlk günlerde diyordum görmemişin oğlu olacak ne yapacağıı şaşırmışşş
Hatta sonn zmanlardada baya yaşayan oldu Allahtan onlara merhamet etmesi için dua edelim. en yakın zamanda gelsin melekelri
Canımm bebeğim erkek Allahın izniyle.
Dikkat e
işin aslına bakarsan Azerbeycanlı olduğunu söylüyorsan yazını okuyanlarında bu durumu nalamaları daha uygun olurdu bence
Bazen ben bile devrik cümle kurabiliyorum ama sağolsunnnn kızlar beni bozmuyor
anlaşıyoruz bir şekilde.
Sen burda rahat ol emin olabilirsin kızların hepsi çok şeker ve anlayışlılar
Ayyy yavrum benimm Allah yardımcın olsun hadi bakalım aileniz genişliyor ne mutlu size sağlıkla bereketle gelsin inşallah...
Biz tatildeyiz kuzum Antalya'dayız işte burda gittim Dr. Herşey normal çıktı bir sorun yokmuş canım... Rabbim ne eylerse en iyisini eyler vardır bir zamanı belkide hayırlısı böyledir canım...
Öpüyorum kocaman Allah'a emanet olun Rabbim yanınızda olsun canım benim... Görüşürüz...
Bugun felaket bas agrisi yasiyorum. Dun saclarim biraz islak kaldi sanirim ondan. Ezgi hanim kalkacak diye her isimi hizli yapiyorum.
canım bencede kendini çok yorma şerbet versen olmaz mı?Amiin.Evlat bambaşka bişeymiş.İlk başlarda acı-ağrı çok bişey anlamıyorsun hengamede ama sonradan daha bi anlamlı oluyor sanki.O ağladığında farklı bi acı hissediyorum sanki.Tarif edilemez bişey bu acı.Sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin Rabbim sana da.
Sen daha şanslısın İncim.Kucaklanıp sevilecek durumda olacak seninki bayramda.Ben şimdi elbise giydircem battaniyeler içinde pek belli olmayacak.Daha kucakta bile dik duramıyor çilekli topkekim benimSeneye kurbanda bizimki yaşında olacak.O zaman daha zor olacak iş yapmak.Kız nerede,aman bakar olun,arkasından git,başına bişey gelmesin ooff :))) Şimdiki halime yatıp kalkıp dua edeyim ben.Nerde olduğunu biliyorum en azından
Sen bi de lohusalığı gör.Dün saatlerce ağladım yine ben.Bi çıksaydım şu lohusalıktan.Kendimden bıktım valla.Nedir bu hormonların benimle alıp veremediği yaa.Bende mutlu mutlu olmak istiyorum artık.Duygularıma söz geçiremez oldum valla.Ben olsam beni çoktan terkederdim.
Dolu dolu olacak gibi sanki.Bebek için gelecekler,haberler geliyor günlerdir herkesten.Yarın iki dedeyi görür geliriz sonra evdeyiz hepGelene kolayca bişey ikram edeyim diyorum ama inan hala düşünmekteyim.Kahve çok ayakta diker.Kız uyanırsa o arada çok zor olur ikramı.Çay dersen git-gel-boşalanları doldur bana eziyet.Meyvesuyu alaydım keşke.Onu da almadım. Bakalım neler olacak
Şu an gayet durgun ev :) Sabah 10da İstanbul'dan can dostum geldi kızımı görmeye.Yarın da gidiyor.O yol yorgunu uyuyor,eşim 2,5ta uyudu 6dan beri ayakta o yüzden o da uyuyor.Kızımda bi büyük abdest yapmış Allah'a emanet.Koltukaltına kadar batmış.Bezi de bol bağlamadım,her zamanki gibiydi ama neden böyle oldu bilemedim.Temizleyemeyince yıkadık az önce.O da uyuyor.Mutfakta adım atacak yer yok.İşe başlamadık daha.Herkes biraz dinlensin dedik.Bi ben yatmadım,ayaklarım çok ağrıyor ama uyuyamıyorum işte sabahları.
Canım düşüncen çok güzel.
Emin ol zamanı gelince gelecek yavrucunn.
Annem diye tutunacak sana.
Dualarımdasın dilerim Rabbim bekletmeden gönderir bebeğini
iste Allahtan yana yana iste.
aklında biyitip moralini bozma hayatını yaşarken canlı canlı dua etttt
en mutlu olduğun en üzgün olduğun anda dua et...
Ben heranımda dua ediyorum inan gece sağdan sola dönerken bilee....
seni özlemişim inan öptümmm
canım bencede kendini çok yorma şerbet versen olmaz mı?
Sen lohusa şerbeti yapmıştın bir ara ?
Allah yardımcımız olsun canım.
Kızında iyi yormuş seni
Seninde bayramın müberak olsun taze Annişşş
Amiin.Evlat bambaşka bişeymiş.İlk başlarda acı-ağrı çok bişey anlamıyorsun hengamede ama sonradan daha bi anlamlı oluyor sanki.O ağladığında farklı bi acı hissediyorum sanki.Tarif edilemez bişey bu acı.Sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin Rabbim sana da.
Sen daha şanslısın İncim.Kucaklanıp sevilecek durumda olacak seninki bayramda.Ben şimdi elbise giydircem battaniyeler içinde pek belli olmayacak.Daha kucakta bile dik duramıyor çilekli topkekim benimSeneye kurbanda bizimki yaşında olacak.O zaman daha zor olacak iş yapmak.Kız nerede,aman bakar olun,arkasından git,başına bişey gelmesin ooff :))) Şimdiki halime yatıp kalkıp dua edeyim ben.Nerde olduğunu biliyorum en azından
Sen bi de lohusalığı gör.Dün saatlerce ağladım yine ben.Bi çıksaydım şu lohusalıktan.Kendimden bıktım valla.Nedir bu hormonların benimle alıp veremediği yaa.Bende mutlu mutlu olmak istiyorum artık.Duygularıma söz geçiremez oldum valla.Ben olsam beni çoktan terkederdim.
Dolu dolu olacak gibi sanki.Bebek için gelecekler,haberler geliyor günlerdir herkesten.Yarın iki dedeyi görür geliriz sonra evdeyiz hepGelene kolayca bişey ikram edeyim diyorum ama inan hala düşünmekteyim.Kahve çok ayakta diker.Kız uyanırsa o arada çok zor olur ikramı.Çay dersen git-gel-boşalanları doldur bana eziyet.Meyvesuyu alaydım keşke.Onu da almadım. Bakalım neler olacak
Şu an gayet durgun ev :) Sabah 10da İstanbul'dan can dostum geldi kızımı görmeye.Yarın da gidiyor.O yol yorgunu uyuyor,eşim 2,5ta uyudu 6dan beri ayakta o yüzden o da uyuyor.Kızımda bi büyük abdest yapmış Allah'a emanet.Koltukaltına kadar batmış.Bezi de bol bağlamadım,her zamanki gibiydi ama neden böyle oldu bilemedim.Temizleyemeyince yıkadık az önce.O da uyuyor.Mutfakta adım atacak yer yok.İşe başlamadık daha.Herkes biraz dinlensin dedik.Bi ben yatmadım,ayaklarım çok ağrıyor ama uyuyamıyorum işte sabahları.
Canlar bayraminiz kutlu olsun nasilsiniz bakalim?
Ben cok iyim esimede kavusuyorum insallah yarin
hepinizi coook optummmm
11 eylülde geldik biz dünyayaKızçem iyi çok şükür,gazı dışında sıkıntısı yok.Onu da 30 cc rezene ile çözmeye çalışıyoruz.Emzirme sorunlarım var.O da ziyadesiyle sıkıntı veriyor hamdolsun. Önce kanama şeklinde yaralar,sonra sağ göğsümde kanal tıkanması ve aşırı derecede ağrı.Nane,lahana,soğan,ceviz,lokum,ayva çekirdeği vs vs denemediğim şey kalmadı.Emziremiyorum diye sağıyorum. Emziremiyorum üzüntüsüne sağmanın sütü azalttığını da duyunca 1 haftadır da az sütle boğuşuyorum.Humana,incir,su,çay,rezene ne bulursam içiyorum süt çoğalsın diye. Rabbim bana da bu sıkıntıyı yazmış,hamdolsun devamı gelmesin inşallah.
Bir dokun bin ah işit yani durumum.
Sen nasılsın?Bebişimiz de iyi.
Sizin de bayraminiz kutlu olsun.
Hadi Gozunaydin. Cok sevindim. Sen mi geliyorsun o mu??
Ayakları ve elleri o kadar büyükki ne yeni doğan çorapları oluyor,ne eldivenleri tam kapatıyor bileklerini.
Şişliği hesaplamyıorum ben.3400 doğdu,4060 olmuş 30 gün sonra.Sen sadece anne sütü verdiğin için güzel almıştır eminim.
Bende alıyorum her banyoda abdesti de pedle gezmekten sıkıldım artık.Benimki de çok azaldı 1 haftadır.Çok yürüyünce yada yorulunca fazlalaşıyor.Normalmiş o da.
Benim drumda çocuk dru da kırkımız çıkınca geliyorsunuz kontrole dediler.Aşımızı 30.gün sağlık ocağında olduk biz.
Bence o gün kendi druna da uğra.Kontrole çağırmış olması lazım çünkü.Doğum kontrolü için de konuşacakmış benimki.Bazılarına 6.aydan sonra korunma diyormuş drlar.Rahmin düzene girmesi için.Biz zaten 1,5 yaştan sonra hemen bi daha istiyoruz.
Yaa minik melek o annesi kurtlu naciye değilllAcemi desek daha dogru.
Biz de bez degistirme esnasinda her yeribatiriyoruz. Arkadas iki dakka ayaklari durmuyor kipir kipir kime cekti bilmemkurtlu naciye
Canlar bayraminiz kutlu olsun nasilsiniz bakalim?
Ben cok iyim esimede kavusuyorum insallah yarin
hepinizi coook optummmm
Canim benim hemen telas yapma yalanci sancilardir onlar. Zeytin vaktinde hayirlisiyla gelecek insallah.Benim dünden beri kasılmalrım çok sık oluyor. bebişim bir tarafta toplanıyor karnım taş kesiliyor oan sancı hissediyorum.
en fazla 1 dakka sürüyor ama çok korkutuyor beni dün 7 kez falan oldu artık dedim tekrarlarsa doktora gideyim nstye baksınlar.
Daha 32.haftamdayım kızlar Allah merhamet etsin bize. bugünde hamilelil takviminde diyor doğum ahazırlık kasılmaları yaşayabilirsiniz.
Dedim acaba bu kadar sık olması normalmi?
Sizde ne sıklıklarda oluyordu ?
şimdi bayram dün çok sıkıcı bir gündü ancım aklımdaydı hep moralim bozuktu acaba onunda etkisi olmuşmudur ?
Bugün dışarı çıkmak istiyorrum ama korkuyorum bişey olurmu diye ?
Dua edin bana
CanimCanim benim a kaldi. Zeytinine kavusacaksin. Inan yemene firsat vermeyecek. Karni acikacak bagiracak altini kirletecek bagiracak. Beni gorsen evde sac bas dagilmis. Kendimi gormuyorumYaa minik melek o annesi kurtlu naciye değilll
Hamileliğimden beri çok seviyorum bebekleri. bekarken yada bebeğim yokken bu kadar sevmezdim açıkçası,yani alıp kucağıma koklayasım yiyesim gelmezdi ama şimdi annelik içgüdüsü heralde deli oluorum bebek konusuna muhabbetineeeeee
Oyüzden ben yerimmm onun minik ayacıklarını annesiiiiiii
Allahım sağlıkla kucağıma vereydi oğluşumu unu yiyeydimmmmm
Oy oy oy oyyyyyyyyyyyyyy Diloşşşşşş kız yarın düğün var deseneeeeeeeeeeeeeeeee
Artık adam seni nasıl bekliyordur kim bilirrrrrrrrrrrrrrrrr
Hadi bakalım en kısa zamanda güzel heberlerini bekliyoruzzzzzzz
Regl falan değilsin inşaallah ?
Ben tatlim esime kavuscam insallah bu gece herycan yaptim az kaldi
Sen nasilsin, bebegin esin nasil kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?