Bol bebiş topiği

Merhaba kizlar. Hepinizin bayrami mubarek olsun.

Bugun felaket bas agrisi yasiyorum. Dun saclarim biraz islak kaldi sanirim ondan. Ezgi hanim kalkacak diye her isimi hizli yapiyorum.

Neyse cok opuyorum sizi. Iyi bayramlar....

Aman dikkat et Özlemcim.Hasta olma.Havalar serinledi iyice.Öpüyorum bende seni.

Aman dikkat et Özlemcim.Hasta olma.Havalar serinledi iyice.Öpüyorum bende seni.

Ewet canim dikkat etmeye calisiyorum ama kizim viyaklamaya baslayinca kendimi unutuyorum. Hanfendi simdi uyuyor. Gece kalkmak oyle zor geliyor ki. Tam yatiyorum viyak viyak basliyor sani yattigimi goruyor.
Hifa nasil cnim? Epey buyumustur artik. Kirkiniz cikmasina cok az kalmis.

Son düzenleme:

Bende öyleyim.Bazen elim ayağıma dolaşıyor.Ama geçen gün bişey dikkatimi çekti ben sinirli olduğumda çok huysuzlanıyor Hifa.Işığı söndürdüm,ısıtıcıyı açtım,önüne yatırdım onu.Elimle karnına,ellerine,ayaklarına acı elma sürerek masaj yaptım.Bi yandan da kısık sesle sakin olmasını söyledim.Sakinleşti.Pili bitmiş gibi susuverdi inan.Banada iyi geldi 10 dk sakin sakin masaj.İnanamadım valla.
Hifa iyi çok şükür.4060 gr olmuş.660 gr almış oluyor doğum kilosundan beri.1 ay için nasıl sence?Bana az gibi geldi nedense.:44:
Boyu da 55 cm oldu.0 bedenler asılmaya başladı.Allah'tan çok fazla almamıştım 0 bedenleri.Kolları falan kısalmaya başladı hastane çıkışlarının
Evet kırkımız 20 ekimde 40 gün oluyor.O gün abdest alsam olurmu ptesiyimi bekleyim.Kendimi çok pis hissediyorum abdestsiz
Hafta içinde de druma gitmem lazım kontrole.Hifa'nın da kalça çıkıklığı kontrolü var.

Ben de yapayim ozaman masaji. Ben hep gerginim. Desene bizden etkileniyorlar.
Oyy masallah cok iyi almis bence. Boyu da uzun ne guzel. Hic de az degil canim. Zaten dogum kilosu da iyiydi. Biz sislik inice 2950 filandik. Bakalim bir ay dolunca ne kadar olacagiz.
Ben her banyo yapisimda abdest aliyorum. Cok gelmiyor benim ara ara geliyor.
Bizim doktor da 1 ay dolunca kalca ultrason var dedi. Hem asimz olacak.
Benim doktorum beni kontrole de cagirmadi...

Ayakları ve elleri o kadar büyükki ne yeni doğan çorapları oluyor,ne eldivenleri tam kapatıyor bileklerini.
Şişliği hesaplamyıorum ben.3400 doğdu,4060 olmuş 30 gün sonra.Sen sadece anne sütü verdiğin için güzel almıştır eminim.
Bende alıyorum her banyoda abdesti de pedle gezmekten sıkıldım artık.Benimki de çok azaldı 1 haftadır.Çok yürüyünce yada yorulunca fazlalaşıyor.Normalmiş o da.
Benim drumda çocuk dru da kırkımız çıkınca geliyorsunuz kontrole dediler.Aşımızı 30.gün sağlık ocağında olduk biz.
Bence o gün kendi druna da uğra.Kontrole çağırmış olması lazım çünkü.Doğum kontrolü için de konuşacakmış benimki.Bazılarına 6.aydan sonra korunma diyormuş drlar.Rahmin düzene girmesi için.Biz zaten 1,5 yaştan sonra hemen bi daha istiyoruz.

Ayşecim, senin topkek, aldıgın ana dizinde uyuyor mu geceleri ? Yoksa beşikte mi yatırıyorsun ? Ben daha ne beşik, ne anakucagı aldım.

Hiç karar veremiyorum. Tek başıma karar vermekte zor. Eşimde hiç araştırmıyor kızıyorum bu huyunaa

Ne guzel iste canim buyumussunuz. Biz o kadar kucuguz ki en kucuk don bile buyuk geliyor.
Hastanede 50 cm dendi saglik ocagi 49 cm olctu. Cekti herhalde bizim kiz
Korunmazsak kazaya kurban gitmeyelim. Bir taneye daha nasil cesaret ederim bilmiyorum
Karninda tasimasi ayri dogum ayri zor. Hele ilk 3 ayimi dusunmek bile istemiyorum.
Hayirlisi olsun canim.

Canım düşüncen çok güzel.
Emin ol zamanı gelince gelecek yavrucunn.
Annem diye tutunacak sana.
Dualarımdasın dilerim Rabbim bekletmeden gönderir bebeğini
iste Allahtan yana yana iste.
aklında biyitip moralini bozma hayatını yaşarken canlı canlı dua etttt
en mutlu olduğun en üzgün olduğun anda dua et...
Ben heranımda dua ediyorum inan gece sağdan sola dönerken bilee....
seni özlemişim inan öptümmm [/QUOTE]

Duaların için çok sağol canımm Rabbim kabul etsin inşallahhhhh...
Bende özledim canım ya valla iyi oluyor mesajlar böyle....
Bu arada iyi bayramlar canım benim...
Öpüyorum kocaman Allah'a emanet olun...

Bugun felaket bas agrisi yasiyorum. Dun saclarim biraz islak kaldi sanirim ondan. Ezgi hanim kalkacak diye her isimi hizli yapiyorum.

Iyi bayramlarrrrr özlemim ezgimide öpüyorum o güzel nanaklarından :) azıcık büyüsün ısırırız totosundan :)
Öpüyorum kocaman kendine çok dikkat et canım üşütme sakın Allah'a emanet olun görüşürüz canım...

canım bencede kendini çok yorma şerbet versen olmaz mı?
Sen lohusa şerbeti yapmıştın bir ara ?
Allah yardımcımız olsun canım.
Kızında iyi yormuş seni

Seninde bayramın müberak olsun taze Annişşş

Duaların için çok sağol canımm Rabbim kabul etsin inşallahhhhh...
Bende özledim canım ya valla iyi oluyor mesajlar böyle....
Bu arada iyi bayramlar canım benim...
Öpüyorum kocaman Allah'a emanet olun...

Iyi bayramlarrrrr özlemim ezgimide öpüyorum o güzel nanaklarından :) azıcık büyüsün ısırırız totosundan :)
Öpüyorum kocaman kendine çok dikkat et canım üşütme sakın Allah'a emanet olun görüşürüz canım...[/QUOTE]

Ben de seni opuyorum canim. Ozlemisim seni.. gel arada.
Isiralim minciklayalim gidiklayalim butun intikamimizi alalim
Sen de Allaha emanet ol canim.

Acemi desek daha dogru.
Biz de bez degistirme esnasinda her yeribatiriyoruz. Arkadas iki dakka ayaklari durmuyor kipir kipir kime cekti bilmem kurtlu naciye

tesekkur ederim
)))))))))))

ahh canım lohusalık çok zormuş bende depresyonlara girdim çıktım emme problemmiz vardı sütüm yoktu denemediğimiz yol kalmadı artma falan olmadı ennediği için sıtma tuttu sağdım mecburen sağarak verdim şimdi emiyor hem süt hem mama veriorum ben mecburen ilk başlarda çok ağladım şimdi alıştım ya verecek mama olmasydı çok şükr var hiç yoktan vitamin mineral alıyor ondan yoksa eski usul pirinç unlu muhallebi ne kadar besleyici olucaktı herşeyin hayırlısı canı zamanla hepsi geçiyor biz 55 günlük olduk bn daha rahatım bide anne nekadar sakinse bebekte okadar sakinleşiyor herşey güzel olucak inş

Yerim ben onun ellerini ayacıklarını anasııııı
canım 40 mevzusuna gelince 40.günü hesaplıyorsun doğum anından itibaren 24 saat 1 gün sayıyorsun ve 40.gün hangi saatte doluyorsa gusul alıp namaza başlıyorsun. 40.günden itibaren kanaman olsa dahi hanifilerde özür sayılıyor. sakın 40.günü geçirme Allah korusun cunup süt vermiş olursun yavruna
bu mevzular çok önemli o yüzden saati saatine günü hesaplıyoruz

Acemi desek daha dogru.
Biz de bez degistirme esnasinda her yeribatiriyoruz. Arkadas iki dakka ayaklari durmuyor kipir kipir kime cekti bilmem kurtlu naciye
Yaa minik melek o annesi kurtlu naciye değilll
Hamileliğimden beri çok seviyorum bebekleri. bekarken yada bebeğim yokken bu kadar sevmezdim açıkçası,yani alıp kucağıma koklayasım yiyesim gelmezdi ama şimdi annelik içgüdüsü heralde deli oluorum bebek konusuna muhabbetineeeeee
Oyüzden ben yerimmm onun minik ayacıklarını annesiiiiiii
Allahım sağlıkla kucağıma vereydi oğluşumu unu yiyeydimmmmm

Canlar bayraminiz kutlu olsun nasilsiniz bakalim?
Ben cok iyim esimede kavusuyorum insallah yarin
hepinizi coook optummmm

Oy oy oy oyyyyyyyyyyyyyy Diloşşşşşş kız yarın düğün var deseneeeeeeeeeeeeeeeee
Artık adam seni nasıl bekliyordur kim bilirrrrrrrrrrrrrrrrr
Hadi bakalım en kısa zamanda güzel heberlerini bekliyoruzzzzzzz
Regl falan değilsin inşaallah ?

Benim dünden beri kasılmalrım çok sık oluyor. bebişim bir tarafta toplanıyor karnım taş kesiliyor oan sancı hissediyorum.
en fazla 1 dakka sürüyor ama çok korkutuyor beni dün 7 kez falan oldu artık dedim tekrarlarsa doktora gideyim nstye baksınlar.
Daha 32.haftamdayım kızlar Allah merhamet etsin bize. bugünde hamilelil takviminde diyor doğum ahazırlık kasılmaları yaşayabilirsiniz.
Dedim acaba bu kadar sık olması normalmi?
Sizde ne sıklıklarda oluyordu ?
şimdi bayram dün çok sıkıcı bir gündü ancım aklımdaydı hep moralim bozuktu acaba onunda etkisi olmuşmudur ?
Bugün dışarı çıkmak istiyorrum ama korkuyorum bişey olurmu diye ?
Dua edin bana

Canim benim hemen telas yapma yalanci sancilardir onlar. Zeytin vaktinde hayirlisiyla gelecek insallah.
Senin psikolojin de etkiler muhakkak. Bugun biraz disari cik hava al. Birseycik olmaz Allahin izniyle insallah.
Dualarim seninle. Rabbim korusun sizi.
CanimCanim benim a kaldi. Zeytinine kavusacaksin. Inan yemene firsat vermeyecek. Karni acikacak bagiracak altini kirletecek bagiracak. Beni gorsen evde sac bas dagilmis. Kendimi gormuyorum
Sen bunlari yasarken biz buyumus olcaz ablaniz olcaz biz sabir canim zor gunler son gunler.
Ben tatlim esime kavuscam insallah bu gece herycan yaptim az kaldi
Sen nasilsin, bebegin esin nasil kuzum?

Iyiyiz canim cok sukur yuvarlaniyoruz iste
Allah birdaha ayirmasin sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…