Bol bebiş topiği

3 gün öncesine kadar anakucağında uyudu gece.Telsiz aldığımızdan beri yatağında uyuyor odasında.
Aaaah ah hiç sorma o konuları.Hala aylarca araştırark alışveriş yaptık diye bana laf çarpıyor.Kızım için en iyisini,kendim için en kullanışlısını,kesem için en uygununu bulmak çok kolaydı sanki.O araştırmalar sayesinde aldığım her şeyi memnuniyetle kullanıyoruz.

Bence sağlık ocağı yanlış ölçmüştür.

Valla ben yaşım geçmeden bi tane daha olsun ve büyüsün istiyorum.Her geçen yıl daha zor olacak bebek bakmak İnşallah ilki gibi geçer ikincisi de benim.Seninki de hepimizinkini de tabi.
Canlar bayraminiz kutlu olsun nasilsiniz bakalim?
Ben cok iyim esimede kavusuyorum insallah yarin
hepinizi coook optummmm
Vuslat var yarın desene

Evet bende farkettim onu.Ben sinirliyken o da çok huzursuz oluyor,ben daha çok geriliyorum o mızmızken.Misal az önce anlayamadım sıkıntısını gerildim.Sakince düşününce bezi aklıma geldi.Şimdi odasında uyuyor garibim.Birbirimizi tetikliyoruz yani.
11 eylülde doğum oldu.19 gün eylülden var.21 gün de ekimden 40 oluyor.Yani 21 ekim ptesi günü saat 09:37de (doğum saatimiz) kırkıncı günümüz bitmiş oluyor.Doğrumu hesaplamışım Dilekcim:44:

Özlemin dediği doğru yalancı sancılar onlar tatlım.Sancı gelince pozisyon değiştirdiğinde geçiyormu?Mesela ben kısa ve sık nefesler alırdım geçerdi.Yada uzanırdım,yada ayağa kalkardım.Gerçek sancı belinden girer kasıklarına doğru inermiş.Ve kabızmışsın da ıkınmak istiyormuşsun gibi hissedermişsin.Korkma.Hatta kendini yormadan yürü.Çok kolay doğum yaparsın öyle.

Kızlar nasılsınız bakem?
Nasıl gidiyor bayram?
Biz dün gece çok garip bişey yaşadık,aklıma takıldı sizlere de anlatayım fikirlerinizi alayım istedim.
Akşam 23 gibi emip uyuyan kızım sabah 06:45 e kadar uyanmadı.Bende rezeneli anasonlu çay içmiştim.Dinlenmek ve sakinleşmek için.Sarhoş gibi uyumuşum.Eşim bakmış bi kaç kez uyuyormuş,bana da söylemiş ama ben rüyamıydı gerçekmiydi hatırlayamıyorum bile
:26: Sabah fırlayarak gittim yanına.Hala uyuyordu.Bezini değiştirdim emzirdim uyandı.Gayet de iyiydi akşama kadar.Neden o kadar uyudu anlayamadım.:44: Rezene içirmiştim sadece,anason atmıyorum onunkine.Sizce neden bu kadar uzun uyudu?3-4 saat uyutamamıştım dün akşamüstü.Yorgunluktan mı uyudu dersiniz?:44:
Bende ne kadar vurdumduymaz bi anneyim değilmi:26::26: Sabaha kadar dana gibi uyumuşum.Rüyamıydı emzirdim,üstünü değiştirdim gerçekmiydi ayırt edemedim.

kızlar herkese hayırlı uğurlu mutlu bayramlar benim size bir sorum olacak ben ikinci bebğimi istiyorum inşallah son adetim eylül 22de başlamıştı şuan adetime 6gün var bugünlerde kasıklarımda ağrı var eğilince bacak bacak üstüne bile atıp oturamıyorum dolgun ve sert geliyor ağzımda tuhaf bi tat sanki herşey acı gibi birde göğüslerimde sanki damarlanmalar oluyor hafif belli ben ne zaman tahlil yapsam belli olur hamile olup olmadığım bana cvp verirseniz sevinirim

Ben adetime 5 gün kala öğrenmiştim hamileliğimi.Ama bahsettiğin şeyleri bende yaşamıştım.Bacak bacak üstüne atamamak özellikle.
Bence ilk idrarla bi test yap.Ama testini atma.Benimki 7 saat sonra çıkmıştı testte.Çıkmazsa da üzülme adetin geçmesini bekle.İnşallah hamilesindir

Bence hic de vurdumduymaz degilsin. Ne guzel iste belki artik uykunuz duzene girecektir. Tubis de diyordu ya birkez kalkiyor gece diye. Insallah gece uyuyan bir bbek olur Hifa sultan.
O ruyami gercek mi karisikligini ben de cok yasiyorum. Hatta gecen gece ruyamda kizim yanimda yatiyordu. Uyandim cocugu ariyorumesime diyorum ezgi nerde. Yazik o da sasirdi yataginda ya diyor ben inatla hayir burdaydi diyorum rezilliklerimiz iyice sizofrene bagladim.
Hic tasalanma canim rahatlamistir gazini cikarmistir uyumustur keske biz de oyle uyusak rekorumuz 3 saat ondan sonra saatbasi kalkiyoruz. Insallah yavas yavas uykunuz duzenegirer.

kizlar herkese selam.
bugun dr bebegin basi altta dedi kendi pozsyon degistirmis ve zaten hemen sezeryan olmamasi gerektigini soledi. kendi 1 haftada donmus bidik. kanala girip girmedigini solemedi kafa altta dedi. kanala nezaman girmisti sizinkiler hangi haftada?

Evet kuzum son günlerimizz çok mutluyum.
Dediğin doğru canım yalancı sancılar,çıktık bugün dışarı ban iyi geldiii
maşaallah 2 kez falan kasıldı ama sancım olmadı. sendede olmuştur kuzu bir kenarı şişiriyor oan sancı oluyor ama toplanmayı bırakınca sancıda geçiyor.
Öppp kokla bıdıkını yerimeee
canım pozisyon değişince geçiyoır sancı.yani bebeğin pozisyonu kendini yaş gbi bir kenara toplayınca çok acıyor. çok sağolun endişe etmemin sebabide çok sık olmasıydı. bugün olmadı şükür.
İnşaallah canım kolaycacık doğururum Allahım ol desinnn
Canım aynen çok doğru hesaplamışsın 21 ekimde doğum saatinde 40.günün doluyor maşaallah

kuzu ne endişe ediyorsun nr güzrl işte uyumuşsunuz mışıl mmışıl. çok yorgun olduğun için hatırlamıyorsn geceyi. sorun yok ya ne güzel sen ona bakkkk

Ay maşaallah çok güzel bir haber buuuuu ipeğimmmmm çok sevindim darıısı sağlıkla doğurmana

canim benim cok sagol insallah hepimiz saglikla doguralim. Canim o dedigin biyerde toplanma bebek degil yani en azindan bende ole deil. Soyle anlatayim benim de top gibi biyer sert sisiyor orda toplaniyor ben bebek saniyordum ama yalanci kasilmalar. Nefes falan darliyor yatarken olursa. Toplanan sey bebek deil rahmin kasilip toplanmasi oluyor. Ben NST de o yamulma oldugunda hep yuksek cikiyordu ordan dank etti bana bebek olmadigi.

Ipekcim cok az kalmis kavusmaniza oglusunla. Donmus de hayirlisiyla saglikla gelir inşallah.
Benim doktorum donmus dedi ama kanala girmis demedi.

Evet canim normal bunlar hic telas yapma bo boldinlen. Dogduktan sonra cok yoruyorlar.

Ezginin saatbasi teftisinden sonra sabah oldu nihayet. Mübarek cocukcalar saat gibi dakika gecirmiyor.
Gunduz uyur simdi 2 saat. Misafir gelmese ben de uyusam. Uykuya hasret kaldim.
Anason cayi mi icirsem acaba

Ipekcim cok az kalmis kavusmaniza oglusunla. Donmus de hayirlisiyla saglikla gelir inşallah.
Benim doktorum donmus dedi ama kanala girmis demedi.

Evet canim normal bunlar hic telas yapma bo boldinlen. Dogduktan sonra cok yoruyorlar.

canim hayirllisi bakalim bekliyoruz. Kanala girdi mi bilmiyorum ama basasagi dedi bida donmezse artik:)

Aynen canımmm dediğin gibi oluyor. bende anlamıyorumm kasılınca başı nerde poposu nerde ?
Ezginin saatbasi teftisinden sonra sabah oldu nihayet. Mübarek cocukcalar saat gibi dakika gecirmiyor.
Gunduz uyur simdi 2 saat. Misafir gelmese ben de uyusam. Uykuya hasret kaldim.
Anason cayi mi icirsem acaba
İçir bence iyi fikirrrrr
Pozisyonu almis artik degismez. Hayirlisiyla saglkla gelsin baris bebek.
Daha dun gibi ben gun sayiyordum. Seni dogum gelmis.

Deme canım ya bende senin gebe kaldığın ayı hatırlıyorum ezgi hanımmmm silik çizgilerle selam verdi bize...
Bekleki özlem hanım iyleşsinde doktora gitsin ne günlerdi bak şimcik uyutmuyor seniii
Ayyy benimde 32.haftammm birkaç hafta daha geçsinki bebişimin kıyafetlerini yıkayacağım. heyecanlıyımmm arıkkk az kaldı bana geliyor sıraaaaaaaaaaaaaaaa

canim iste o top gibi yamulup cikan sey rahim kasi. Bebek olmuyor o sirada yani poposu veya kafasi deil. Bende aksamlari daha cok oluyor. Onun 60 sn den az surmesi lazim sanirim takip etmek gerekiyor. Hazirlik bunlarin hepsi vucudun..

canim iste o top gibi yamulup cikan sey rahim kasi. Bebek olmuyor o sirada yani poposu veya kafasi deil. Bende aksamlari daha cok oluyor. Onun 60 sn den az surmesi lazim sanirim takip etmek gerekiyor. Hazirlik bunlarin hepsi vucudun..
Canım çok sağol söylediğin için. öğrenmiş oldum benimde aklım almıyordu aynı anda nasıl kafası ve poposuyla şişiriyor diye.
demek rahim kasıymış o şişlik. takip edrim bundan sonra kaç saniye sürüyor.
canim emin olamiyorum yine de kanala girmeden degisir mi bilemedim? Midem eksiyor biraz arada bazen ayak yine sagdan vurunca acaba diyorum bugun dondu mu? Hayirlisi artik bakalim

canım bebk dönmüşse Allahın izniyle doğuma kadar asla geri dönmez. pozisyonu almış bir kez ve inşaallah doğum zamanındada kanala girer. sağlıkla gelsin paşacığınnnn

Kitapta 4.haftadan sonra 4 saate kadar uyku normal diyor.İçim rahatladı benimde.Annemler falan da normal dedi.6,5 saat uyuyunca şoka girdim kız.Dedeleri gibi uykucu olacak benim kızım

Hayırlı olsun İpeğim.Kanala girdiğini rahimdeki kıkırdak ve kemikler ağrıdığında biliyordum ben.Birde ayaklarını kaburgalarıma dayayıp kendini aşağı doğru iterdi.O an elimle ayaklarına salavat getirerek sıvazlardım sakinleşirdi.Ama hangi haftadaydık bilmiyorum.Benimki 32.haftada döndü sanırım ondan sonraki haftalarda da kanala yerleşti.

Amiiin.Kolayca normal doğurmayı nasip etsin Rabbim sana.
Kız bizler psikopat olduk bu kuzuların elinde.Uyumasa korkarız,uyur korkarız

Yine yine yine YENİ BİR SORUN
Gecenin bu saatinde beni buraya diken sebep yine göğüslerim kızlar
Areola denilen kahverengi bölümde küçük kabarcıklar varya hani o kabarcıklardan birinde şişlik var ve dokunduğumda bile dehşet bi acı var.Birazcık sıktım su gibi,süt gibi sıvı geldi.Emzirirken de saçımı başımı yoluyorum o şişlik yüzünden.
Delireceğim valla ağrıdan sızıdan.
YA RABBİ HAMDOLSUN ARTIK SIKINTILARIMA.DAHA FAZLA VERME ALLAHIM.BENDE MUTLU EMZİREN Bİ ANNE OLMAK İSTİYORUM ARTIK.İSYAN ETMİYORUM SIKINTILARIMA,HAMDEDİYORUM.LÜTFEN DAHA FAZLASINI VERME ARTIK.

Ahhh Aişem ahhh analık dedikleri bu olsa gerek.
daha karnımdayken bile hareketleri azalınca ne oldu acaba endişesi var,eminim doğduğunda bende senin gibi pisikopat olurum
nasıl bir duygudur Allahım onun kokusu onun emmesi sesi bakışııı
Allahım kullarını severken senin sevginden öteye geçirme seni görmeyi nasip et. şükümüzü arttır...
evlar hasreti çekenler var onlarada merhamet et ve meleklerini hayırlısıyla...
bizlerede sağlıkla kurtulmayı evlatlarımızı sana layık yetiştirmeyi nasip et...
Kuzu gece gece duygulu dua ettirdin bana hadi gene iyisin kaptın vesile sevabınııııııııııııııı

canım Allah daha fazla acı vermesin sana. bende gebeliğimin ilk aylarında oldu sıktım sivilce gibi beyaz iltihap geldi bir ara et parçası çıktı aynı bölgede çok korktum böyle giderse ne yaparım diye şimdi sol göğsümde acı var ama emdirmediğim için sadece ağrı ve kaşıntı oluyor. senin yaşadıklarını okuyunca acaba diyorum bendede olurmu
emdire emdire geçmesi lazım kuzu yaa 40 gün olacak nerdeyse seninde çok uzadı. acaba kanalın açıldımı biliyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…