- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.641
3 gün öncesine kadar anakucağında uyudu gece.Telsiz aldığımızdan beri yatağında uyuyor odasında.Ayşecim, senin topkek, aldıgın ana dizinde uyuyor mu geceleri ? Yoksa beşikte mi yatırıyorsun ? Ben daha ne beşik, ne anakucagı aldım.
Hiç karar veremiyorum. Tek başıma karar vermekte zor. Eşimde hiç araştırmıyor kızıyorum bu huyunaa
Aaaah ah hiç sorma o konuları.Hala aylarca araştırark alışveriş yaptık diye bana laf çarpıyor.Kızım için en iyisini,kendim için en kullanışlısını,kesem için en uygununu bulmak çok kolaydı sanki.O araştırmalar sayesinde aldığım her şeyi memnuniyetle kullanıyoruz.
Bence sağlık ocağı yanlış ölçmüştür.Ne guzel iste canim buyumussunuz. Biz o kadar kucuguz ki en kucuk don bile buyuk geliyor.
Hastanede 50 cm dendi saglik ocagi 49 cm olctu. Cekti herhalde bizim kiz
Korunmazsak kazaya kurban gitmeyelim. Bir taneye daha nasil cesaret ederim bilmiyorum
Karninda tasimasi ayri dogum ayri zor. Hele ilk 3 ayimi dusunmek bile istemiyorum.
Hayirlisi olsun canim.
Valla ben yaşım geçmeden bi tane daha olsun ve büyüsün istiyorum.Her geçen yıl daha zor olacak bebek bakmak
Vuslat var yarın deseneCanlar bayraminiz kutlu olsun nasilsiniz bakalim?
Ben cok iyim esimede kavusuyorum insallah yarin
hepinizi coook optummmm
Evet bende farkettim onu.Ben sinirliyken o da çok huzursuz oluyor,ben daha çok geriliyorum o mızmızken.Misal az önce anlayamadım sıkıntısını gerildim.Sakince düşününce bezi aklıma geldi.Şimdi odasında uyuyor garibim.Birbirimizi tetikliyoruz yani.ahh canım lohusalık çok zormuş bende depresyonlara girdim çıktım emme problemmiz vardı sütüm yoktu denemediğimiz yol kalmadı artma falan olmadı ennediği için sıtma tuttu sağdım mecburen sağarak verdim şimdi emiyor hem süt hem mama veriorum ben mecburen ilk başlarda çok ağladım şimdi alıştım ya verecek mama olmasydı çok şükr var hiç yoktan vitamin mineral alıyor ondan yoksa eski usul pirinç unlu muhallebi ne kadar besleyici olucaktı herşeyin hayırlısı canı zamanla hepsi geçiyor biz 55 günlük olduk bn daha rahatım bide anne nekadar sakinse bebekte okadar sakinleşiyor herşey güzel olucak inş
11 eylülde doğum oldu.19 gün eylülden var.21 gün de ekimden 40 oluyor.Yani 21 ekim ptesi günü saat 09:37de (doğum saatimiz) kırkıncı günümüz bitmiş oluyor.Doğrumu hesaplamışım Dilekcim:44:Yerim ben onun ellerini ayacıklarını anasııııı
canım 40 mevzusuna gelince 40.günü hesaplıyorsun doğum anından itibaren 24 saat 1 gün sayıyorsun ve 40.gün hangi saatte doluyorsa gusul alıp namaza başlıyorsun. 40.günden itibaren kanaman olsa dahi hanifilerde özür sayılıyor. sakın 40.günü geçirme Allah korusun cunup süt vermiş olursun yavruna
bu mevzular çok önemli o yüzden saati saatine günü hesaplıyoruz
Özlemin dediği doğru yalancı sancılar onlar tatlım.Sancı gelince pozisyon değiştirdiğinde geçiyormu?Mesela ben kısa ve sık nefesler alırdım geçerdi.Yada uzanırdım,yada ayağa kalkardım.Gerçek sancı belinden girer kasıklarına doğru inermiş.Ve kabızmışsın da ıkınmak istiyormuşsun gibi hissedermişsin.Korkma.Hatta kendini yormadan yürü.Çok kolay doğum yaparsın öyle.Benim dünden beri kasılmalrım çok sık oluyor. bebişim bir tarafta toplanıyor karnım taş kesiliyor oan sancı hissediyorum.
en fazla 1 dakka sürüyor ama çok korkutuyor beni dün 7 kez falan oldu artık dedim tekrarlarsa doktora gideyim nstye baksınlar.
Daha 32.haftamdayım kızlar Allah merhamet etsin bize. bugünde hamilelil takviminde diyor doğum ahazırlık kasılmaları yaşayabilirsiniz.
Dedim acaba bu kadar sık olması normalmi?
Sizde ne sıklıklarda oluyordu ?
şimdi bayram dün çok sıkıcı bir gündü ancım aklımdaydı hep moralim bozuktu acaba onunda etkisi olmuşmudur ?
Bugün dışarı çıkmak istiyorrum ama korkuyorum bişey olurmu diye ?
Dua edin bana