- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.661
Ahhh Aişem ahhh analık dedikleri bu olsa gerek.
daha karnımdayken bile hareketleri azalınca ne oldu acaba endişesi var,eminim doğduğunda bende senin gibi pisikopat olurum
nasıl bir duygudur Allahım onun kokusu onun emmesi sesi bakışııı
Allahım kullarını severken senin sevginden öteye geçirme seni görmeyi nasip et. şükümüzü arttır...
evlar hasreti çekenler var onlarada merhamet et ve meleklerini hayırlısıyla...
bizlerede sağlıkla kurtulmayı evlatlarımızı sana layık yetiştirmeyi nasip et...
Kuzu gece gece duygulu dua ettirdin bana hadi gene iyisin kaptın vesile sevabınııııııııııııııı
canım Allah daha fazla acı vermesin sana. bende gebeliğimin ilk aylarında oldu sıktım sivilce gibi beyaz iltihap geldi bir ara et parçası çıktı aynı bölgedeçok korktum böyle giderse ne yaparım diye şimdi sol göğsümde acı var ama emdirmediğim için sadece ağrı ve kaşıntı oluyor. senin yaşadıklarını okuyunca acaba diyorum bendede olurmu
emdire emdire geçmesi lazım kuzu yaa 40 gün olacak nerdeyse seninde çok uzadı. acaba kanalın açıldımı biliyormusun ?
Allahım kabul etsin dualarını Dilekcim.Namaz kılmaya gidiyorum inşaallah gelirim konuruz buralardaysan. ama bence acını unutmaya çalış sana verdiğim şifa duasını oku. git uyu inşaallah geçecek. uykunu almalısınki sütün bol bol aksın
dua ediyorum sana Mevlam şifa versin hamdine karşılık alsın dertlerini senden.
Allahım kabul etsin dualarını Dilekcim.
Hiç tedirgin olma.Ne kadar korkarsan o kadar başına gelir.Benimki istisna bi durummuş.Bunu 8-9 ay çekenler de varmış.İnşallah benimki o kadar uzun sürmeyecek.Dua ediyorum hep.Nerde yanlış yaptığımı bulsam keşke.Bütün emzirme süresince çekmek istemiyorum bu ağrıları.
Sütün miktarını arttırdım sonunda.Humana stil tea çok etkiledi.Suyu hala çok içemiyorum çünkü.İnşallah bu ağrılar da geçer de işin mutluluğunu da tadarım bende.
Şu an bile zonkluyorlar.Ağlamak istemiyorum,isyan etmek istemiyorum ama çaresizlik çok zor.Bu karanlığın aydınlığı yaklaşmış olsun artık.Hamdediyorum ağrılarıma,acılarıma.Ama inan anamdan emdiğim süt burnumdan geldi emzirdiğim her an.Beni bunalıma sürükleyen de bu acılar birazda.Biteceğine inanıyorum,inanmak istiyorum.Bütün emzirme dönemi boyunca sürmeyecektir değilmi bu acılar?Sürmesin nolur.Çok yıprandım ben bu ağrılardan.Artık ağlarken bile yutkunuyorum.Sesimi bırakıp rahatça ağlayamıyorum bile.
Allahım şu yağan rahmetin yüzü sühurmetine benim de şifamı gönder artık...
Dimi canim ya ne grip olmustum ne oksuruyordum ona ragmen ezgi icerde tutunmayi basardi Allahin isi iste.Aynen canımmm dediğin gibi oluyor. bende anlamıyorumm kasılınca başı nerde poposu nerde ?
İçir bence iyi fikirrrrr
Deme canım ya bende senin gebe kaldığın ayı hatırlıyorum ezgi hanımmmm silik çizgilerle selam verdi bize...
Bekleki özlem hanım iyleşsinde doktora gitsin ne günlerdi bak şimcik uyutmuyor seniii
Ayyy benimde 32.haftammm birkaç hafta daha geçsinki bebişimin kıyafetlerini yıkayacağım. heyecanlıyımmm arıkkk az kaldı bana geliyor sıraaaaaaaaaaaaaaaa
Yine yine yine YENİ BİR SORUN
Gecenin bu saatinde beni buraya diken sebep yine göğüslerim kızlar
Areola denilen kahverengi bölümde küçük kabarcıklar varya hani o kabarcıklardan birinde şişlik var ve dokunduğumda bile dehşet bi acı var.Birazcık sıktım su gibi,süt gibi sıvı geldi.Emzirirken de saçımı başımı yoluyorum o şişlik yüzünden.
Delireceğim valla ağrıdan sızıdan.
YA RABBİ HAMDOLSUN ARTIK SIKINTILARIMA.DAHA FAZLA VERME ALLAHIM.BENDE MUTLU EMZİREN Bİ ANNE OLMAK İSTİYORUM ARTIK.İSYAN ETMİYORUM SIKINTILARIMA,HAMDEDİYORUM.LÜTFEN DAHA FAZLASINI VERME ARTIK.
Dimi canim ya ne grip olmustum ne oksuruyordum ona ragmen ezgi icerde tutunmayi basardi Allahin isi iste.
Canim basla artik bencede yikamaya. 32 den sonra vucut iyice agirlasiyor zor olabilir s enin icin.
Zeytin geliyor cok az kaldi
Aysem Allah yardimcin olsun canim insallah gecer. Acaba ne iyi gelir nasil gecer?
Benim de uclarda catlaklar var ama oyle kabarcik olmadi cok sukur. Hatta o kadar yara olmus ki bir sure sonra uyusuyor uxclar acidan. Bembeyax oluyor uclari.Allah hepimizin yardimcisi olsun Annelik zor is..
Ben adetime 5 gün kala öğrenmiştim hamileliğimi.Ama bahsettiğin şeyleri bende yaşamıştım.Bacak bacak üstüne atamamak özellikle.
Bence ilk idrarla bi test yap.Ama testini atma.Benimki 7 saat sonra çıkmıştı testte.Çıkmazsa da üzülme adetin geçmesini bekle.İnşallah hamilesindir
Tıkanıklık sağ göğsümde.Dün gece anlattığım olay sol göğsümde.Solda çok acı çekince zorlana zorlana sağı verdim gece.Tıkanıklık tam açılmadı ama eskisi kadar da büyük görünmüyor beyaz nokta.Elimle sıkınca çok çok az geliyor o noktacıktan.kuzuuuu uzun sürmeyecek tabikiiiii
allahım sana merhametiyle muamele etsin inşaallah en kısa zmanda geçecekkk öyle düşün öyle olsun canım arkadaşım.
inşaallah benimde sorunum olmaz sağlıkla kucağım alaırım.
Suyu içmeye garter et canım çok çnmeli biliyorsun. tıkanıklığı sordum aişecim nasıl o göğsünden emiyor demi ?
Senin kız inatçı keçi gibi tutundu grip annesineDimi canim ya ne grip olmustum ne oksuruyordum ona ragmen ezgi icerde tutunmayi basardi Allahin isi iste.
Canim basla artik bencede yikamaya. 32 den sonra vucut iyice agirlasiyor zor olabilir s enin icin.
Zeytin geliyor cok az kaldi
Aysem Allah yardimcin olsun canim insallah gecer. Acaba ne iyi gelir nasil gecer?
Benim de uclarda catlaklar var ama oyle kabarcik olmadi cok sukur. Hatta o kadar yara olmus ki bir sure sonra uyusuyor uxclar acidan. Bembeyax oluyor uclari.Allah hepimizin yardimcisi olsun Annelik zor is..
aysecim tşkr ederim cvp verdiğin için inşallah hamileyimdir sana acil şifalar versin rabbim senin yaşadıklarını bende kızımda yaşamıştım ama sen benden daha şanslısın çünkü benim sol göüsüm tamamamen kanallar tıkandı iltahplanma yaptı ve beni sıtma tutuyordu donuyordum resmen ve ben hiç emziremedim çünkü birsürü antibiyotik iğne ve haplar kullandım ayrıyeten kendim sağarak iltabı attım yoksa göğsüme cerrahi müdahale yapacaklardı ağlaya ağlaya yaptım tabi ilaçlardan dolayı kızıma mama vermek zorundaydım sonra oda biberona alıştı birdaha emmedi sütüm gitti ozaman çok üzülmüştüm ama kızım şimdi altıbuçuk yaşında ikinci sınıfa gidiyor allaha şükür sağlığıda iii her çocuk emecek diye bişey yok annesine çekmiş yaşına göre daha minyon gösteriyor sen attlatmışsın sakın yanlış emzirme tekniğine dikkat et kızın ağzını iice açınca ver memeyi güle güle büyüt kızını sakın ha üzme kendini dahada kötüye gider allaha emanet olun inşallah bu mübarek cuma günü hürmetine rabbim banada sağlıklı bir erkek çocuğu nasip eder bir kızım var birde oğlum olur inşallah tabi önce sağlık allah hayırlısını versin çok yazdımgaliba
Keci valla inatci keci.. aminn canim Allah hepimizin evlatlarina saglili uzun omurler versin..Tıkanıklık sağ göğsümde.Dün gece anlattığım olay sol göğsümde.Solda çok acı çekince zorlana zorlana sağı verdim gece.Tıkanıklık tam açılmadı ama eskisi kadar da büyük görünmüyor beyaz nokta.Elimle sıkınca çok çok az geliyor o noktacıktan.
Senin kız inatçı keçi gibi tutundu grip annesineTuttuğunu koparan biri olacak taa o zamandan belli oldu.Allahım sağlıklı uzun ömür versin o minnoşa
Her emzirmeden sonra göğüslerine lansinoh sürerken uflaya uflaya sürüyorum.Dediğin gibi uyuşmuş oluyor acıdan.Kolum falan değerse çok acıyor.Yada gaz çıkarırken kızımı göğsüme yasladığımda çok acıyor.
Sen benden çok çekmişsin.İnşallah 2.de yaşamazsın böyle sorunlar.Elimden geldiğince çok açması için uğraşıyorum.Çoğunu alamasa da birazını alıyor kahverengi bölgenin.
İnşallah oğluşun olur bu sefer.Ve tabi seneye benimde
Canim genelde herkes yasiyor bunu. Annem kardesim de bile yasadi. Ben silikon gogus ucu kullaniyorum ona ragmn felaket uclari. Kremi surmesem daha behter oluyor. Alisana kadar aciycak anlasilan. Bir sure sonra deri sertlesir herhaldeondan sonra olmaz. Bir de bebek dogru sekilde emmeyi ogrenince gecer diyorlar. Bir ay sonra dedi arkadaslar bakalim. Henuz ben de ilerleme yok,selam kizlar
emzirme ile baslayan gogus yararsi, acisi sorunlari icin acil sifalar diliyorum. insallah tez zamanda gecsin. Bu herkeste oluyor mu boyle valla gozum korktu acikcasi. Onlemi yok sanirim. Hayirlisi sag salim dogsunlar da artik napalim..
dilekcim canim noldu senin amniyon sivisi bida bakildi mi? insallah duzelmistir..
Aysem sen humana still tee iciyorum demistin. Onun iceriginde ne var rezene anason filan var mi? Milupaninkinde var onu svdim ama humanayi da mi denesem dedim. Yormlarda terleyince cemen kokuyorsun gibi birseyler okudum. Milupa cayim az kaldi da...
Ben uyanmasından yanayım.Emzirirken uyusa bile gaz için yine uyanıyor.Uyanıkken yatağına bırakıyorum ben.Kendi kendine uyumaya alışsın diye uğraşıyorum.Zor oluyor git gel git gel ama napıyım,katlanıyorum ilerde rahat etmek için.Keci valla inatci keci.. aminn canim Allah hepimizin evlatlarina saglili uzun omurler versin..
Al benden de o kadar o gaz cikarma isi iskence bir de benimki uyaniyor aciyor gozunu yatana kadar. Ondan sonra hadi sil bastan aliyorum tekrar emziriyorum iyice dalmadan gazi cikarmiyorum yoksa aciyor gozunu bir daha uyutmak cok zor oluyor. Ben bir araacik birakiyordum kremledikten sonra oyle yaniyordu ped degince canim cok aciyordu.
selam kizlar
emzirme ile baslayan gogus yararsi, acisi sorunlari icin acil sifalar diliyorum. insallah tez zamanda gecsin. Bu herkeste oluyor mu boyle valla gozum korktu acikcasi. Onlemi yok sanirim. Hayirlisi sag salim dogsunlar da artik napalim..
Yoo bende çemen kokusu falan yok.Kutuyu koklayınca garip geliyor sadece.Kurutulmuş meyveler var içinde sanırım.Şeker de atmıyorum ben.İçimi güzel,ben beğenerek içiyorum.Anason olsa kokusunu da etkisini de hissederdim.Rezeneyi ben ayrıca içtiğim için bilemiyorum içinde varmıdır.Çocuk dru söylemişti humanayı bana.Benimki de az kaldı.Bittikten sonra 1 hafta falan bekleyeceğim.Süt azalırsa yine alırım.
Ben uyanmasından yanayım.Emzirirken uyusa bile gaz için yine uyanıyor.Uyanıkken yatağına bırakıyorum ben.Kendi kendine uyumaya alışsın diye uğraşıyorum.Zor oluyor git gel git gel ama napıyım,katlanıyorum ilerde rahat etmek için.
Bende sütüm kurusun diye bekliyorum kuruyunca kremi sürüyorum sonra pedliyorum.Ama herhalukarda canım acıyor(
Allah razı olsun İpeğim.Hiç korkma aynı diğerleri (hamilelik,belirtiler,doğum,doğum sonrası gibi) bu da farklılaşan bişey.Kimi sezeryana çok kolay diyor,kimi 2 günde temizlik bile yapabiliyor,kimi ben gibi kolay hamilelik geçiriyor,kimi 9 ay kusuyor,kimi çok az acıdı göğüslerim diyor,kimi 7 ay çekiyor.Korkma evham yapma kendine şimdiden.İnşallah seninki de katlanılmayaca kadar çok olmayacak.Hep dualarımdasınız inanın.Hem ağladım hem düşmanıma bile verme diye dua ettim hepiniz için ben.Çok hassasım demekki ben cilt konusunda.Yada ne biliyim süt kanallarımmı zor açıldı,bebeğimmi zor emiyor.Bilemiyorumki neden kaynaklanıyor bu kadar sorun.Anlatıp sizi de telaşlandırmak istemezdim.Özür dilerim:26:
Canım Randevum yarın 2 de bakılacak,bakalım inşaallah güzel haberlerle gelirim kuzummdilekcim canim noldu senin amniyon sivisi bida bakildi mi? insallah duzelmistir..
Kizlar eve gelen mektupla vajinal mantar oldugunu ogrendim bugunOrta duzeyde yaziyor. Kasinti yoktu bende. Gebelik basindan beri beyaz renkli akintim var. Tedavisi fitil mi? Bilen var mi?
Canım Randevum yarın 2 de bakılacak,bakalım inşaallah güzel haberlerle gelirim kuzumm
Canım kaşıntın yokmuş demek akıntıyla belli ediyor kendini. fitil kullananda var krem kullananda. sen gitmeyecekmisin mektubu gönderen yetkiliye. veya sana gel demedilermi ?
Canım göğsün için krem kullanmaya başlamalısın bence. burda genelde lansinoh kullanıyorlar. eltim 1. bebeğinde aişenin yaşadığının kaç katını yaşadı zaten emdiremedide. ama 2.bebeğinde son ayında başlamış göğsüne kremler sürmeye ve maşaallah ne yara oldu ne bişey oğlu nerdeyse 1.yaşına girecek hala emiyor
bende almadım kremi. inşaallah son ayıma gireyim başlayacağım sürmeye
Benim dünden beri kasılmalrım çok sık oluyor. bebişim bir tarafta toplanıyor karnım taş kesiliyor oan sancı hissediyorum.
en fazla 1 dakka sürüyor ama çok korkutuyor beni dün 7 kez falan oldu artık dedim tekrarlarsa doktora gideyim nstye baksınlar.
Daha 32.haftamdayım kızlar Allah merhamet etsin bize. bugünde hamilelil takviminde diyor doğum ahazırlık kasılmaları yaşayabilirsiniz.
Dedim acaba bu kadar sık olması normalmi?
Sizde ne sıklıklarda oluyordu ?
şimdi bayram dün çok sıkıcı bir gündü ancım aklımdaydı hep moralim bozuktu acaba onunda etkisi olmuşmudur ?
Bugün dışarı çıkmak istiyorrum ama korkuyorum bişey olurmu diye ?
Dua edin bana
Kızlar nasılsınız bakem?
Nasıl gidiyor bayram?
Biz dün gece çok garip bişey yaşadık,aklıma takıldı sizlere de anlatayım fikirlerinizi alayım istedim.
Akşam 23 gibi emip uyuyan kızım sabah 06:45 e kadar uyanmadı.Bende rezeneli anasonlu çay içmiştim.Dinlenmek ve sakinleşmek için.Sarhoş gibi uyumuşum.Eşim bakmış bi kaç kez uyuyormuş,bana da söylemiş ama ben rüyamıydı gerçekmiydi hatırlayamıyorum bile
:26: Sabah fırlayarak gittim yanına.Hala uyuyordu.Bezini değiştirdim emzirdim uyandı.Gayet de iyiydi akşama kadar.Neden o kadar uyudu anlayamadım.:44: Rezene içirmiştim sadece,anason atmıyorum onunkine.Sizce neden bu kadar uzun uyudu?3-4 saat uyutamamıştım dün akşamüstü.Yorgunluktan mı uyudu dersiniz?:44:
Bende ne kadar vurdumduymaz bi anneyim değilmi:26::26: Sabaha kadar dana gibi uyumuşum.Rüyamıydı emzirdim,üstünü değiştirdim gerçekmiydi ayırt edemedim.
Yine yine yine YENİ BİR SORUN
Gecenin bu saatinde beni buraya diken sebep yine göğüslerim kızlar
Areola denilen kahverengi bölümde küçük kabarcıklar varya hani o kabarcıklardan birinde şişlik var ve dokunduğumda bile dehşet bi acı var.Birazcık sıktım su gibi,süt gibi sıvı geldi.Emzirirken de saçımı başımı yoluyorum o şişlik yüzünden.
Delireceğim valla ağrıdan sızıdan.
YA RABBİ HAMDOLSUN ARTIK SIKINTILARIMA.DAHA FAZLA VERME ALLAHIM.BENDE MUTLU EMZİREN Bİ ANNE OLMAK İSTİYORUM ARTIK.İSYAN ETMİYORUM SIKINTILARIMA,HAMDEDİYORUM.LÜTFEN DAHA FAZLASINI VERME ARTIK.
Ama şu an sadece sen acı çekiyorsun.Doğduktan sonra senin atlatabildiğin bişeyi (özellikle gazı) onun atlatamaması çok daha canını yakıyor.İnşallah kimse yaşamaz böyle sıkıntılar canım benim.canim Aysecim ozurluk bisey yok canim zaten hayirlisiyla koca gobek gitse en azindan aciyi kendimken yasarim diye teselli buluyorum. 2 kisiyken daha zor her sey. Allah sifani versin insallah canim..
Geçmiş olsun İpeğim.Tedavisi vardır mutlaka.Sıkma canını.Kizlar eve gelen mektupla vajinal mantar oldugunu ogrendim bugunOrta duzeyde yaziyor. Kasinti yoktu bende. Gebelik basindan beri beyaz renkli akintim var. Tedavisi fitil mi? Bilen var mi?
Ne biliyim o kadar uzun uyuduki korktum.Dr 2 saatten fazla uyursa kan şekeri düştüğü için uykuyu geçip baygınlığa döner demişti.Sen uyur sanırsın demişti o yüzden korktum.Elimdeki kitabı karıştırınca 4.haftadan sonra emme süresi 3-4 saate çıkabilir yazınca rahatladım biraz daha.selam kızlarrrr...
bayramı da bitirdik hamd olsun
annemler geldikleri için gelemedim pek ama sizleri çok özledim.
nasılsınız bakalım? biz hamd olsun çok iyiyiz.
bayram güzel geçti.gelen-giden vs...
hepinizi çok öpüyorumm
karapissom dikkat et kuzum kendine.
şu sıralar yalancı sancıların olur.bol yürü ve temiz hava al. vücut kendini hazırlıyor doğuma.
hep dualarımdasın kuzum
Allah'a emanet ol
yakında daha bol görüşücez inşallah
kuzucum uzun uyumuş işte bak ne güzel...
sen de dinlenmişsindir.
bu durumda sen vurdumduymaz olmuyorsun ki
artık uykularınız düzene girmeye başlamıştır inşallahhh
hamd olsun benim yusufcuk aynı düzende gidiyor.
hatta gece kalkmıyor ben sabah namazına kalkınca alıp emziriyorum,geri yatırıyorum.sonra saat 10-11 e kadar uyumaya devam
darısı başına inşallahhh
canım sıkıntı yapma sakın
benim de başıma geldi o dediğin.
bir kabarcık diğerlerinden daha büyük ve daha beyazdı.
senin yaptıgın hatayı yaptım bende. sıktım ve daha çok acıdı...
sıkmamak lazımdı bence.herneyse işte,agrısından dokunamıyordum.emzirmek bile istemiyordum ama mecburdum.
şiddetli ağrıyı yaklaşık 1 hafta yaşadım.sonra azalmaya başladı.ama sen sen ol birdaha sakın sıkma.daha fazla ağrıya sebep oluyor.
inşallah emzirme sorunların yakın zamanda geçer arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?