- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.681
Ohhh ne güzel maşaallah kuzu güzel bir gece geçirmişin birde yerde uyumasaymışın iyiymişşşHaftasonu olmasına rağmen ptesi gibi bi temizlik işine girdim ben bugün
Huysuzlanan minnoşumla koşturmacalı bir ilk bayram geçirdim.Tam uyuduğu sırada giydirip dışarı çıkmak zorunda kalmak,süt zamanlarımızın gelen misafirle bölünmesi ve emziğe zorunlu geçiş yapmak,onunla fazla ilgilenememek çok kızdırdı minik kuzumu
Bebek odası-mutfak-salon arasında koşturmak,geç ve az yemek,bazı gıcıklar (!) yüzünden gerilen sinirlerime rağmen kendimi iyi hissediyorum bugün.
Dün 11de yattım.1,5ta meme molası verdik uykumuza.Sonrasında uykum kaçtı ve sabah 4,5a kadar oturdum.Süt sağdım,banyo yaptım,kızımı izledim,eşimi izledim,çay içtim,canımı sıkan şeyleri kağıda döktüm gözyaşımla beraber.Sonra tam uykum geldi dedim yarım saat sonra kuzum kalktı.Onu emzirirken odasında yere uzanmıştım uyuyakalmışım.Heryerim tutulmuş,ağrılarla uyandım.Yatağıma geçtim kızımla.9,5a kadar bari uyusun diye dua ederek yeniden uyumuşum.Gözümü açtığımda 9,5tu saat.Kabul olmuş yani
Bölük pörçük uykuma rağmen dincim bugün.Evimi topladım.Biraz sonra da siler süpürürüm.Ptesi işini bitirmiş olurum bugün.
Yarın Beyşehir'e gitmeyi planlıyoruz.Hava iyi olursa ve Allah izin verirse tabi.Açık hava,farklı ortam iyi gelecek bana.Ve tabi eşime.
Eee sizler nasılsınız bakıyım?Prensler ve prensesler üzdümü annelerini bayramda?
Ohhh ne güzel maşaallah kuzu güzel bir gece geçirmişin birde yerde uyumasaymışın iyiymişşş
Benim bayram evde sıkıcı geçti inan. ama elhamdülillah eşimle boö vakit geçirdik. bir tartış bir barış geçti koskoca tatil yarın son günümüz
Paşam iyi elhamdülillah bugün 2 de kontrolumuz var kalkıp hazırlanmam lazım . bir bakayım dedim kızlar ne alemde
işinde bitmiş inş yarın kızcenle gidersiniz gezmenize. hava iyi olacak gibi çünki burası gayet güneşli ve bahar geldi yeniden
Öptüm sizi
Ama şu an sadece sen acı çekiyorsun.Doğduktan sonra senin atlatabildiğin bişeyi (özellikle gazı) onun atlatamaması çok daha canını yakıyor.İnşallah kimse yaşamaz böyle sıkıntılar canım benim.
Geçmiş olsun İpeğim.Tedavisi vardır mutlaka.Sıkma canını.
Ne biliyim o kadar uzun uyuduki korktum.Dr 2 saatten fazla uyursa kan şekeri düştüğü için uykuyu geçip baygınlığa döner demişti.Sen uyur sanırsın demişti o yüzden korktum.Elimdeki kitabı karıştırınca 4.haftadan sonra emme süresi 3-4 saate çıkabilir yazınca rahatladım biraz daha.
Yeni çıkan devasa bi sivilce sanki.Ağrılı üstelik.Sıkınca arttı ağrı dediğin gibi.Dayanabildiğim kadar emziriyorum her iki göğsüde.Dayanamadığım noktada sağıyorum.Kendime de çocuğuma da eziyet etmenin manası yok.
Aysecim sende cok akinti vardi hicbisey cikmadi mi? Sanki ilac mi kullaniyordun. Benim beyaz akinti bastan beri devam..
geçmiş olsun şekerim dikkat et kızımıza ne yapıyorsun nasılsınKızlar bimdeki 14 tllik bezi denedik dün akşamdan beri.Gayet güzel.Düzgün bağlanmazsa lastikleri kızarıklık yapıyor her bez gibi.Kremli olduğu için pişik kremi de sürmüyorum dünden beri.Çok şükür pişik de olmadı.Birkaç gün daha devam edeceğim bu beze.Bakalım sorun çıkaracakmı?
geçmiş olsun şekerim dikkat et kızımıza ne yapıyorsun nasılsın
oy yerim ben onu ya nasılda tatlıdır şimdi allahım bütün kötülüklerden korusun meleğini bende herşey aynı canım iş ev idare edip gidiyoruz işte yani hiçbir değişiklik yok güzelim eşin nasıl oldu canımAaa Ebrucum hoşgeldin canım.
Koşturmaca.Hamilelikte ne kadar yavaşsa hayatın doğumdan sonra o kadar hızlı.Mızmız sesi geliyor odasından şu an.Gel bana sarıl uyuyayım mızıltısı bu.Gitmiyorum bile bile.Alışsın artık kendi uyumaya.Gdip seviyorum,konuşuyorum ama kucağıma almıyorum uyuyacağında.Zor olacak o böyle mızıldarken kucaklamamak
Sen nasılsın?Ne var neyok?
Evet ilk aylardan beri akıntım çoktu benim.Ama ne mantar dediler ne enfeksiyon.Bazen ped bile kullanmayı düşünüyordum çünkü çok fazlaydı.Hatta 6.aydan beri de erken doğum riski var diye korkuyorduk.İlaç da kullanmadım hiç.
oy yerim ben onu ya nasılda tatlıdır şimdi allahım bütün kötülüklerden korusun meleğini bende herşey aynı canım iş ev idare edip gidiyoruz işte yani hiçbir değişiklik yok güzelim eşin nasıl oldu canım
canim vajinadan ornek alinmistir ama demi?
BBiz her zamanki gibi uykusuz. Hanfendi simdi uyur tabi ben dE o uyuyunca azicik isleneyim diyorum sonra ben yatiyorum o kalkiyor. Sut cayimi iceyim bari.Haftasonu olmasına rağmen ptesi gibi bi temizlik işine girdim ben bugün
Huysuzlanan minnoşumla koşturmacalı bir ilk bayram geçirdim.Tam uyuduğu sırada giydirip dışarı çıkmak zorunda kalmak,süt zamanlarımızın gelen misafirle bölünmesi ve emziğe zorunlu geçiş yapmak,onunla fazla ilgilenememek çok kızdırdı minik kuzumu
Bebek odası-mutfak-salon arasında koşturmak,geç ve az yemek,bazı gıcıklar (!) yüzünden gerilen sinirlerime rağmen kendimi iyi hissediyorum bugün.
Dün 11de yattım.1,5ta meme molası verdik uykumuza.Sonrasında uykum kaçtı ve sabah 4,5a kadar oturdum.Süt sağdım,banyo yaptım,kızımı izledim,eşimi izledim,çay içtim,canımı sıkan şeyleri kağıda döktüm gözyaşımla beraber.Sonra tam uykum geldi dedim yarım saat sonra kuzum kalktı.Onu emzirirken odasında yere uzanmıştım uyuyakalmışım.Heryerim tutulmuş,ağrılarla uyandım.Yatağıma geçtim kızımla.9,5a kadar bari uyusun diye dua ederek yeniden uyumuşum.Gözümü açtığımda 9,5tu saat.Kabul olmuş yani
Bölük pörçük uykuma rağmen dincim bugün.Evimi topladım.Biraz sonra da siler süpürürüm.Ptesi işini bitirmiş olurum bugün.
Yarın Beyşehir'e gitmeyi planlıyoruz.Hava iyi olursa ve Allah izin verirse tabi.Açık hava,farklı ortam iyi gelecek bana.Ve tabi eşime.
Eee sizler nasılsınız bakıyım?Prensler ve prensesler üzdümü annelerini bayramda?
Oyyy masallah Allahim nazarlardan korusun Aysem kocaman olmus ya benim kiz buyumuyor mu yaa biz ne zaman buyuycez bana hep ayni gibi geliyor. Biz de boyle elbisleler giyebilsek.
BBiz her zamanki gibi uykusuz. Hanfendi simdi uyur tabi ben dE o uyuyunca azicik isleneyim diyorum sonra ben yatiyorum o kalkiyor. Sut cayimi iceyim bari.
Ne guzel cikin tabi azicik hava alin. Bi de buyuskek biraz uykumuz duzene girse biz de cikariz biz anca gunduz uyumaya calisiyoruz.
Oyyy masallah Allahim nazarlardan korusun Aysem kocaman olmus ya benim kiz buyumuyor mu yaa biz ne zaman buyuycez bana hep ayni gibi geliyor. Biz de boyle elbisleler giyebilsek.
Cok guzel kizin var canim masallah. Ne guzel saclari da..
Ama cok yakismis o yuzunu eksitmis biraz kizarak bakmis ama cok seker olmussun hifa bebek.Planı yaptık ama bakalım havalar ve Hifa izin verecekmi?Sabaha kadar ayakta dikerse ancak uykuyla geçer yarınımız Allah korusun.Anasonmu versemkiYanımda kıvranıyor şu anda.O kadar da kokuttu ama demekki bitmedi.Uyansa da rezene versem az daha
Sağol Özlem teyzesi.Fotoğraf çekmeye bile zor izin verdi baksana surat bi karış.Sevmiyor bu elbiseyi.Alıştı yumuşacık tulumlara tabi.Neyse çektim nasılsa 3-5.Daha siyahtı aslında.Rengi de açıldı,biraz da döküldü saçları.Sizden de bayram fotosu bekliyoruz
Maaallah kız ne saçlı bişey buuu. siyah saçlarına siyah kıyafetlerinede hayrannnnnn
sağol canım bende mutlu oldum herşey sağlıkla gitsin sağlıkla kucağımza alalım canımmmAy tam seker olmus Hifa.. Yuzdeki ifade super... Masallahhh..
Karapisso gozun aydin canim cok sevindim suyuna, kilosuna masallah.. Ben de diyordum benimki 36-37de dondu acep doner mi yine capraz durusuna diye:)):26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?