- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.701
Maaallah kız ne saçlı bişey buuu. siyah saçlarına siyah kıyafetlerinede hayrannnnnn
Allah analı babablı büyütsün canım tekrar maşaallah
sağol canım bende mutlu oldum herşey sağlıkla gitsin sağlıkla kucağımza alalım canımmm
kuzum benim doktor dönmez artık dedi bilemiyorum son anda bir aksilik çıkmazsa eğer :26: Allah muhafaza :18: son anda başı kanala girmezse sorun olur yoksa hiç merak etme dönmez kuzun.
Benimki şimdi 33.haftanın içinde bakalım daha önümde uzunnn haftalar var.
şimdi duruşunun değiştiğini çok iyi anlıyorum ayaklarıyla yukarı vuruyor. ordaykende fark ettim mideme doğru vurduğunu.şimdide hıçkırıyor ve en alt kasığım pıtpıtlıyorrr
Bayadır giremiyorum hem moralim iyi değildi hem uzun süre oturamıyorummm.
Nasılsınız bakalım kimsecikler yok bu aralar kimsede bizi merak etmemeiş sormamaışşş
İnci
epeck
Aişe
kardelennn
ozayder
Sule
nasılsınız kızlar?
Kızlar saat 2de demiştim ya randevuma 3 buçuk gibi ancak giridk muayeneye çok yoğun birgündü dotor ablamıza geliyor herkesss
Maşaallah çetin ceviz bir hekimmm
Neyse beklerken bizimki kıpır kıpır bişeyler yapıyordu meğersem o arada pozisyon değişiyormuşiçeri girdim dedim ne zaman döner acaba dedi dönmüşkiii Bende surat aynı böyleeeeee nasıll yani
başı aşağıda dedi. dönermi tekrar yukarı hayır dedi.
Maşaallah suyu içmişsin yaramış dedi. e heralde yaramışki dönmüş paşammmm
Ben beklerken anladım bi işler çeviriyor anasının kuzusu.
normalde bugün 31+5 günlük oluyoruz ama 32+1 günlük dedi. 3,4 gün öndeyiz maşaallah. doktor ablamız beğendi durumumuzu. dediki maşaallah iyi beslenmiş paşacık 1900 olmuş2 hafta önce 1450 idi. inş 1 ay daha dursa iyi dedi.
Şimdilik normal doğum dedi bir aksilik olmazsa
3 hafta sonra tekrar gideceğiz.
Çıktık dedik hava güzel gezelim biraz minübüse bindik. ben tam binecekken ada kapıyı kapattı ayağım kapının altında kaldı. nasıl bi çığlık attımmm kendi sesimden utandımm
Birde diyorki abal sen bindin ben gördüm la dedim ne binmesi daha adımımı attım kapıyı kapattı gidiyor.
Allahım sana hemd olsun ya bebeğime bişey olsaydınasıl üzüldüm oan nasıl kötü oldum anlatamam. sonra özür üstüne özür inerkende helallik diledi utandım helal olsun demeye. o bağırıştan sonra sesimi duysunlar istemedim
Allahım sana hamd olsun tekrar yaşatma kimselere.
Dua edin kızlar
Canim gecmis olsun nasil ayagin simdi. Ne dikkatsiz insanlar ar ya. Kor mudur nedir hey Allahim....
Masallah size ne guzel zeytin toplamis kendini annesi. One bile gecmis insallah hep boyle iyi gitskn her sey. Hayirlisiyla saglikla kavusun.[/QUOTE
mrb arkadaslr . bnm de bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım Ck silik olarak 2. çizgi de çıktı. tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olanıdır miyim acabA. bir de test yaptıran varsa aç susuz mu gitmek grekiyor doktora. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.
mrb arkadaslr . bnm de bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım Ck silik olarak 2. çizgi de çıktı. tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olabilir miyim acabA. bir de test yaptıran varsa aç susuz mu gitmek grekiyor doktora. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.
Benim dünden beri kasılmalrım çok sık oluyor. bebişim bir tarafta toplanıyor karnım taş kesiliyor oan sancı hissediyorum.
en fazla 1 dakka sürüyor ama çok korkutuyor beni dün 7 kez falan oldu artık dedim tekrarlarsa doktora gideyim nstye baksınlar.
Daha 32.haftamdayım kızlar Allah merhamet etsin bize. bugünde hamilelil takviminde diyor doğum ahazırlık kasılmaları yaşayabilirsiniz.
Dedim acaba bu kadar sık olması normalmi?
Sizde ne sıklıklarda oluyordu ?
şimdi bayram dün çok sıkıcı bir gündü ancım aklımdaydı hep moralim bozuktu acaba onunda etkisi olmuşmudur ?
Bugün dışarı çıkmak istiyorrum ama korkuyorum bişey olurmu diye ?
Dua edin bana
canım bu soruya biraz geç vermiş oluyorum bu cevabı ama 30. haftamda bende aynı sıkıntıdan doktora gittim, bana çok önemli değildir dedi zaten korkulacak bir doğum sancısı öyle 1 dk dan fazla sürermiş ve ayağa kalıp gezdiğinde veya pozisyon değişikliğinde bile geçmezmiş. ama dediğin gibi en fazla 1 dk sürüp geçiyodu benimkide. sonra doktorum sağolsun için rahatlasın dedi nst ye bağladılar bişey çıkmadı çok şükür,içini ferah tut canım :)
Canım aynennnnn bende ilikleirme kadar hissediyorumiyiyiz dilekcim çok şükür,uzuuun bir süre giremedim ben evimiz doğalgazdan ötürü hep inşaat halindeydi, çok şükür bitti ve arife gününde temizliğimizi anca yapabildik.sen nasılsın bakalım zeytin paşamız nasıl hareketlimi artık canım? canın başka şeylere mi sıkkın umarım önemli bişey yoktur canım.artık ben hamile olduğumu iliklerime kadar hissediyorum diyorum eşime, totomu kaldıramıyorum çoğu zaman :)) ve geceleri çok zor oldu uyumak, nefes alamıyorum tıkanıyorum, gece belki 10-15 defa uyanıyorum 6 defa tuvalet,4-5 defa nefes alamadığımdan kalkıp elimi yüzümü yıkıyorum sonra bide acı su olayı çıktı son günlerde, birden acı su tam ağzımdan çıkacak gibi olurken kalkıveriyorum bazen yatakta oturarak uyuyorum dilek , çok şikayetlenmiş gibi oldum ama sen napıyosun canım var mı böyle sıkıntıların?
Canim gecmis olsun nasil ayagin simdi. Ne dikkatsiz insanlar ar ya. Kor mudur nedir hey Allahim....
Masallah size ne guzel zeytin toplamis kendini annesi. One bile gecmis insallah hep boyle iyi gitskn her sey. Hayirlisiyla saglikla kavusun.
mrb arkadaslr . bnm de bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım Ck silik olarak 2. çizgi de çıktı. tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olabilir miyim acabA. bir de test yaptıran varsa aç susuz mu gitmek grekiyor doktora. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.
Iyi aksamlar ablalar benim adrtim bir gun gecikti agrim var cok cok acik kahve rengi akintim var adetim hic gecikmezdi .en kotu ihtimal 1 2gun erken gelirdi cik duzenli adetim var aslinda. Sizce bisey olabilirmi
canım bende silik çizgiyle öğrendim bebişimi
Lekelenmen üst görme heralde. kana giderken aç veya tok olman fark etiyor ama hamile olduğun için aç dolanma bende yok git başın falan döner Allah korusun
idrar tahlilini aç yapman lazım biliyorsun. sabah tekrar yap bak daah net olacak 2.çizgin.
Hayırlı olsun canım
canım bende silik çizgiyle öğrendim bebişimi
Lekelenmen üst görme heralde. kana giderken aç veya tok olman fark etiyor ama hamile olduğun için aç dolanma bende yok git başın falan döner Allah korusun
idrar tahlilini aç yapman lazım biliyorsun. sabah tekrar yap bak daah net olacak 2.çizgin.
Hayırlı olsun canım
bende ögrenmıstım silik cizgı le canm ben yengemde ustune gprdu bu ustune gorme 2 gun oluyormuş cnm ben hamılesin insallah canm öyle gözüküyo hamile olmasan kesinlikle silik çizgi cıkmıyor ne yaparsan yap demekkı var sende birşeyler
Canım bundan önceki yazılarınada cevap vermiştim ama sen görmedin herald e?
Gebelik testi yapmanı öneririm. sabah ilk idrarınla yaparsın. hamile olabilirsin.
Hayırlısı olsun..
Ezginin saatbasi teftisinden sonra sabah oldu nihayet. Mübarek cocukcalar saat gibi dakika gecirmiyor.
Gunduz uyur simdi 2 saat. Misafir gelmese ben de uyusam. Uykuya hasret kaldim.
Anason cayi mi icirsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?