Bol bebiş topiği

kızlarrrr hepinize iyiakşamlarrr :)) geçmiş bayramınız mübarek olsun canlar,umarım herşey yolundadır epey zamandır giremiyorum buralara, özledim sizıi :)) bayram öncesi süren 1 haftalık doğal gaz döşeme işleri sonunda fena halde hasta etti beni, hala toparlamaya çalışıyorum. bu bayram annemler antalyadan geldiler sağolsunlar ve kayınvalidemler de geldiler çok güzel geçti :)) sadece çoook yorgun hissediyorumkendimi,hem doğalgaz işleri hem bayram derken 10 gündür ne yedim ne içtim anlamadım, neyse bunada şükür kazasız belasız atlattık, bugün en son kaynanamlarda gittiler vardılar yerlerine çok şükür .biraz geçmişi okuyayım ben hepinizi öpüyorum :))

Iyi aksamlar ablalar benim adrtim bir gun gecikti agrim var cok cok acik kahve rengi akintim var adetim hic gecikmezdi .en kotu ihtimal 1 2gun erken gelirdi cik duzenli adetim var aslinda. Sizce bisey olabilirmi

Hayirlisi canim. Benim dimdik durmuyo sanirim. Ayaklar sag ya da soldan geliyor tekmeleri. Bakalim insallah saglikla..

iyiyiz dilekcim çok şükür,uzuuun bir süre giremedim ben evimiz doğalgazdan ötürü hep inşaat halindeydi, çok şükür bitti ve arife gününde temizliğimizi anca yapabildik.sen nasılsın bakalım zeytin paşamız nasıl hareketlimi artık canım? canın başka şeylere mi sıkkın umarım önemli bişey yoktur canım.artık ben hamile olduğumu iliklerime kadar hissediyorum diyorum eşime, totomu kaldıramıyorum çoğu zaman :)) ve geceleri çok zor oldu uyumak, nefes alamıyorum tıkanıyorum, gece belki 10-15 defa uyanıyorum 6 defa tuvalet,4-5 defa nefes alamadığımdan kalkıp elimi yüzümü yıkıyorum sonra bide acı su olayı çıktı son günlerde, birden acı su tam ağzımdan çıkacak gibi olurken kalkıveriyorum bazen yatakta oturarak uyuyorum dilek , çok şikayetlenmiş gibi oldum ama sen napıyosun canım var mı böyle sıkıntıların?

Canim gecmis olsun nasil ayagin simdi. Ne dikkatsiz insanlar ar ya. Kor mudur nedir hey Allahim....
Masallah size ne guzel zeytin toplamis kendini annesi. One bile gecmis insallah hep boyle iyi gitskn her sey. Hayirlisiyla saglikla kavusun.

mrb arkadaslr . bnm de bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım Ck silik olarak 2. çizgi de çıktı. tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olabilir miyim acabA. bir de test yaptıran varsa aç susuz mu gitmek grekiyor doktora. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.

Iyi aksamlar ablacim benim adrtim bir gun gecikti agrim var cok cok acik kahve rengi akintim var adetim hic gecikmezdi .en kotu ihtimal 1 2gun erken gelirdi cik duzenli adetim var aslinda. Sizce bisey olabilirmi

canım bu soruya biraz geç vermiş oluyorum bu cevabı ama 30. haftamda bende aynı sıkıntıdan doktora gittim, bana çok önemli değildir dedi zaten korkulacak bir doğum sancısı öyle 1 dk dan fazla sürermiş ve ayağa kalıp gezdiğinde veya pozisyon değişikliğinde bile geçmezmiş. ama dediğin gibi en fazla 1 dk sürüp geçiyodu benimkide. sonra doktorum sağolsun için rahatlasın dedi nst ye bağladılar bişey çıkmadı çok şükür,içini ferah tut canım :)

Iyi aksamlar ablalar benim adrtim bir gun gecikti agrim var cok cok acik kahve rengi akintim var adetim hic gecikmezdi .en kotu ihtimal 1 2gun erken gelirdi cik duzenli adetim var aslinda. Sizce bisey olabilirmi

Canım aynennnnn bende ilikleirme kadar hissediyorum
Geçen gün eşim diyor yürüyüşün değişmiş penguen gibi yürüyorsunnnn
Geceleri çok sık idrarım geliror çok sık uyanıyorum ve nefes nefese kalıyorum heran. eşimde diyor çok hızlı nefes alıp veriyorsun.
yatakta uyuma pozisyonunu bulana kadar zeten bir saatim geçiyor kuzuuuu. ne yapalım bu oğluşlar bizi yoruyor sonumuz iyi olsunnn
Canım benim oğluş döndü bugün hissediyorum doktorda dönmüş dedi seninki ne alemde bakalım ?
Mideme baskı yapıyor acayipp bişekilde
Anlattıkların şikayet değil canımın içi yaşadıklarını paylaşıyorsun bacınlaaa öptüm siziii
Canim gecmis olsun nasil ayagin simdi. Ne dikkatsiz insanlar ar ya. Kor mudur nedir hey Allahim....
Masallah size ne guzel zeytin toplamis kendini annesi. One bile gecmis insallah hep boyle iyi gitskn her sey. Hayirlisiyla saglikla kavusun.

Şimdi iyiyim kuzu ama çok korktum Allah biliyor
Elahmdülillah teyzesi inşaallah sağlıkla kavuşuruzzz

canım bende silik çizgiyle öğrendim bebişimi
Lekelenmen üst görme heralde. kana giderken aç veya tok olman fark etiyor ama hamile olduğun için aç dolanma bende yok git başın falan döner Allah korusun
idrar tahlilini aç yapman lazım biliyorsun. sabah tekrar yap bak daah net olacak 2.çizgin.
Hayırlı olsun canım

Canım bundan önceki yazılarınada cevap vermiştim ama sen görmedin herald e?
Gebelik testi yapmanı öneririm. sabah ilk idrarınla yaparsın. hamile olabilirsin.
Hayırlısı olsun..

bende ögrenmıstım silik cizgı le canm ben yengemde ustune gprdu bu ustune gorme 2 gun oluyormuş cnm ben hamılesin insallah canm öyle gözüküyo hamile olmasan kesinlikle silik çizgi cıkmıyor ne yaparsan yap demekkı var sende birşeyler

bende ögrenmıstım silik cizgı le canm ben yengemde ustune gprdu bu ustune gorme 2 gun oluyormuş cnm ben hamılesin insallah canm öyle gözüküyo hamile olmasan kesinlikle silik çizgi cıkmıyor ne yaparsan yap demekkı var sende birşeyler

ınş dediğin gibi hamileyimdir arkadaşım Ck istiyorum.... idrar tahlili dediğin evde yaptığımız 3 tl lik test mi 2 tane yapmıştı.m Bn ondan ikisi de silik çıktı 2. çizgi ınş dediğin gibidir yaaa :):):) umitleneyim mi Pzts yi iple çekiyorum.... Rabbim olmayan herkese nasip eder ınş hayırlısıyla

ınş yaaa epey mutlu oldum yorumlarinizla ınş doğrudur ck Tsk ederim

Günlük sütünü içiyorsun demi ?
Beslenmezi aksatma bak on gün misafirim var me yediğimden ne içtiğimden bişi anlamadım demişsin am ihmal etmdein demi baslenmeni ?
Artık kışa giriyoruz ve maşaallah balıklar insan agel beni al ye diyorrrrrrrrrrr
Şahsen ban öyle geliyor.
Balık yemen lazım hafatada bir kez.
Bir kez kırmızı et geri kalan günlerdede sebze
Elhamdülillah ben dikkat ediorum.
Etinde kemikli olanaını çok tüketttim ben hatta bebişimin kemiği güçlensin diye ilk aylardada et yemedim ama kemiği mercimek çorbasında içtim.
ay nerden girdim gene bu yemek konusunaaaaaaaaaaaaaa
Cevizi hergün yiyemiyorum,veeeeeeeeeee artık pekmezide içemiyorum mideme dokunuyor kuzummm
Sen nasıl besleniyorsun haftalık ve günlük olarak yaz bakalım bacına

Ezginin saatbasi teftisinden sonra sabah oldu nihayet. Mübarek cocukcalar saat gibi dakika gecirmiyor.
Gunduz uyur simdi 2 saat. Misafir gelmese ben de uyusam. Uykuya hasret kaldim.
Anason cayi mi icirsem acaba

ayy ben anason rezene ıhlamur içirdim iki gece gece gündüz uyumadı sanırım ters etki aptı artık vermiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…