- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.721
Iyi aksamlar ablalar benim adrtim bir gun gecikti agrim var cok cok acik kahve rengi akintim var adetim hic gecikmezdi .en kotu ihtimal 1 2gun erken gelirdi cik duzenli adetim var aslinda. Sizce bisey olabilirmi
ovulasyon testiyle çok erken öğrenilebiliyor hamilelik.
Ya bugun yaptim ucuzlarindan ama cikmadi bisey
ınş yaaa epey mutlu oldum yorumlarinizla ınş doğrudur ck Tsk ederim
eğer ovulasyon testi yaptıysan ve negatifse hamilelik yok.
Bakalim neolacak ablacim ya ama adet belirtilrrimin hepsi vardi
Ben içine çıtçıtlı bi zıbınla külotlu çorap giydiriyorum.Üstüne de bir takım sadece.Yelek hiç giydirmedim.Bazen ıslaklar kurumadığı için bende büyük tulumlardan giydiriyorum.Sıkıca battaniyeye sarıyorum ama.Acıtmaz kuzum yumuşacık giysiler.Giydir herşeyini hevesini al.1 ayda bile çok büyüyorlar haberin olsun.Ama cok yakismis o yuzunu eksitmis biraz kizarak bakmis ama cok seker olmussun hifa bebek.
Biz daha tulum giymedik. Citcitlari acitir diye giydirmedim. Atlet giydiriyorum icine. Ustune dis zibin.ustune yelek. Hos gecen giydireyim dedim buyuk geldi. Bir tane en kucuk tulumumuz var onu banyodan sonra giydirmeyi deneyeyim bari. Acitmaz artik herhalde. Teni cok taze korkuyorum.
Biz suslenelim de size poz verelim.
Cok karisik yazdim umarim anlayabilirsin uykusuzluktan cumle kuramiyorum
Kızlar saat 2de demiştim ya randevuma 3 buçuk gibi ancak giridk muayeneye çok yoğun birgündü dotor ablamıza geliyor herkesss
Maşaallah çetin ceviz bir hekimmm
Neyse beklerken bizimki kıpır kıpır bişeyler yapıyordu meğersem o arada pozisyon değişiyormuşiçeri girdim dedim ne zaman döner acaba dedi dönmüşkiii Bende surat aynı böyleeeeee nasıll yani
başı aşağıda dedi. dönermi tekrar yukarı hayır dedi.
Maşaallah suyu içmişsin yaramış dedi. e heralde yaramışki dönmüş paşammmm
Ben beklerken anladım bi işler çeviriyor anasının kuzusu.
normalde bugün 31+5 günlük oluyoruz ama 32+1 günlük dedi. 3,4 gün öndeyiz maşaallah. doktor ablamız beğendi durumumuzu. dediki maşaallah iyi beslenmiş paşacık 1900 olmuş2 hafta önce 1450 idi. inş 1 ay daha dursa iyi dedi.
Şimdilik normal doğum dedi bir aksilik olmazsa
3 hafta sonra tekrar gideceğiz.
Çıktık dedik hava güzel gezelim biraz minübüse bindik. ben tam binecekken ada kapıyı kapattı ayağım kapının altında kaldı. nasıl bi çığlık attımmm kendi sesimden utandımm
Birde diyorki abal sen bindin ben gördüm la dedim ne binmesi daha adımımı attım kapıyı kapattı gidiyor.
Allahım sana hemd olsun ya bebeğime bişey olsaydınasıl üzüldüm oan nasıl kötü oldum anlatamam. sonra özür üstüne özür inerkende helallik diledi utandım helal olsun demeye. o bağırıştan sonra sesimi duysunlar istemedim
Allahım sana hamd olsun tekrar yaşatma kimselere.
Dua edin kızlar
Herkes cevaplamış ama bende yazayım.Üstüne görmüşsün sen.İlk idrarla test yap çıkar mutlaka.Yada kan testine git.Veya ovu testin varsa onunla da çıkar.İnşallah bebişin seninledir.Iyi aksamlar ablalar benim adrtim bir gun gecikti agrim var cok cok acik kahve rengi akintim var adetim hic gecikmezdi .en kotu ihtimal 1 2gun erken gelirdi cik duzenli adetim var aslinda. Sizce bisey olabilirmi
Oooh iki anneyl güzel bi bayram yaşamışsın maşallah.Bundan sonra yorgunluk senin göbek adın olacak maalesef.Aman boğazına iyi bak.Hasta falan da olma.Bi güzel dinlen artık.kızlarrrr hepinize iyiakşamlarrr :)) geçmiş bayramınız mübarek olsun canlar,umarım herşey yolundadır epey zamandır giremiyorum buralara, özledim sizıi :)) bayram öncesi süren 1 haftalık doğal gaz döşeme işleri sonunda fena halde hasta etti beni, hala toparlamaya çalışıyorum. bu bayram annemler antalyadan geldiler sağolsunlar ve kayınvalidemler de geldiler çok güzel geçti :)) sadece çoook yorgun hissediyorumkendimi,hem doğalgaz işleri hem bayram derken 10 gündür ne yedim ne içtim anlamadım, neyse bunada şükür kazasız belasız atlattık, bugün en son kaynanamlarda gittiler vardılar yerlerine çok şükür .biraz geçmişi okuyayım ben hepinizi öpüyorum :))
Günaydın herkese.
Eğlenceli bi pazar geçirirsiniz inşallah hepiniz.
Biz eşimle limoniyiz yine.Hiç gidesim kalmadı gezmeye falan(( Kızımın odasında yattım bugün.Sürekli tartışır olduk artık.Çocuk evin neşesidir,arayı düzeltir derler ama bizde tam tersi oldu sanırım.Hemen hemen her gün kırıyoruz birbirimizi.Hele ben her lafına ağlar oldum.Artık sitem bile etmiyorum kendisine.O da ne halin varsa gör diyor artık.Ne halin varsa gör....O kadar umursamıyor artık beni. Gözlerine bakarken içimin kaynadığı adamı kaybettim anlayacağınız.Göğüslerim bi taraftan bu acı bitaraftan ((( Onunla başbaşa kalmak istiyorum,eskisi gibi olalım istiyorum ama her geçen gün daha kötüye gidiyor sanki. ((((((((
Ayyyy bu kiz coook seker.. Uyuyusa bak ya.. Fistikkkkk... yerime kokla canim..
canm pazartesı haberlerini beklıyorum
Maşallah subhanallah Ezgi hanım pamuk şeker gibi olmuş pembeler içinde.Allahım hayırlı yazılar yazsın.Uyku bizimde öyle.Emerken uyuyor,bıraktığım anda uyanıyor.Ama ben zaten kucağımda uyusun istemiyorum,kendi kendine uyumaya alışsın yatağında.Zor olacak ama olması gereken bu
Pazar kahvaltımız bile beraber değil artık.O kadar koptuk.Ben 8de yaptım,şimdi o yapıyor.Eşimi kaybediyorum sanırım((((((((((((
Canım Allahın izniyle gebesin :)ınş dediğin gibi hamileyimdir arkadaşım Ck istiyorum.... idrar tahlili dediğin evde yaptığımız 3 tl lik test mi 2 tane yapmıştı.m Bn ondan ikisi de silik çıktı 2. çizgi ınş dediğin gibidir yaaa :):):) umitleneyim mi Pzts yi iple çekiyorum.... Rabbim olmayan herkese nasip eder ınş hayırlısıyla
Bende eşime dedim sen hiç sesini çıkartmadın nedennnBen içine çıtçıtlı bi zıbınla külotlu çorap giydiriyorum.Üstüne de bir takım sadece.Yelek hiç giydirmedim.Bazen ıslaklar kurumadığı için bende büyük tulumlardan giydiriyorum.Sıkıca battaniyeye sarıyorum ama.Acıtmaz kuzum yumuşacık giysiler.Giydir herşeyini hevesini al.1 ayda bile çok büyüyorlar haberin olsun.
Maşallah Dileğim harika haberlerle dönmüşsün.Dönüşünü bende hissetmiştim.Karnımda tsunami var gibi olmuştu.Hayırlısıyla sağlıkla doğum yap inşallah.Kilosu da gayet güzel olmuş.Maşallah zeytinimize.
Minibüscüye çok kızdım amaEşim olsa kesin döverdi adamı.Siz yine iyi sakinmişsiniz valla.Allahım esirgesin kazalardan belalardan canım benim.
Herkes cevaplamış ama bende yazayım.Üstüne görmüşsün sen.İlk idrarla test yap çıkar mutlaka.Yada kan testine git.Veya ovu testin varsa onunla da çıkar.İnşallah bebişin seninledir.
Oooh iki anneyl güzel bi bayram yaşamışsın maşallah.Bundan sonra yorgunluk senin göbek adın olacak maalesef.Aman boğazına iyi bak.Hasta falan da olma.Bi güzel dinlen artık.
bence ikinizde keçisiniz. o inatçı seninde ondan geri kalır yanın yok.Günaydın herkese.
Eğlenceli bi pazar geçirirsiniz inşallah hepiniz.
Biz eşimle limoniyiz yine.Hiç gidesim kalmadı gezmeye falan(( Kızımın odasında yattım bugün.Sürekli tartışır olduk artık.Çocuk evin neşesidir,arayı düzeltir derler ama bizde tam tersi oldu sanırım.Hemen hemen her gün kırıyoruz birbirimizi.Hele ben her lafına ağlar oldum.Artık sitem bile etmiyorum kendisine.O da ne halin varsa gör diyor artık.Ne halin varsa gör....O kadar umursamıyor artık beni. Gözlerine bakarken içimin kaynadığı adamı kaybettim anlayacağınız.Göğüslerim bi taraftan bu acı bitaraftan ((( Onunla başbaşa kalmak istiyorum,eskisi gibi olalım istiyorum ama her geçen gün daha kötüye gidiyor sanki. ((((((((
oyy maşaallah kuzummmm minnicik bişi bu yaaaa yerim onun elcikleriniii
Canım ben anlamıyorum bu babalığı kabul etme evresini nasıl bişey bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaYok canim benim bu gecici bir durum. Onlar da psikolojik olarak babaligi kabul etme evresindeler. Yeni duruma alismaya calisiyorlar. Biraz onlara zaman verelim benim kocamda ayni. Zamanla hersey yoluna girecek inan bana. Hem kendimiz hem onlar toparlanacak. Yine eskisi gibi olacagiz ama bu sefer uc kisi olarak yapacagiz herseyi.
Kızlar saat 2de demiştim ya randevuma 3 buçuk gibi ancak giridk muayeneye çok yoğun birgündü dotor ablamıza geliyor herkesss
Maşaallah çetin ceviz bir hekimmm
Neyse beklerken bizimki kıpır kıpır bişeyler yapıyordu meğersem o arada pozisyon değişiyormuşiçeri girdim dedim ne zaman döner acaba dedi dönmüşkiii Bende surat aynı böyleeeeee nasıll yani
başı aşağıda dedi. dönermi tekrar yukarı hayır dedi.
Maşaallah suyu içmişsin yaramış dedi. e heralde yaramışki dönmüş paşammmm
Ben beklerken anladım bi işler çeviriyor anasının kuzusu.
normalde bugün 31+5 günlük oluyoruz ama 32+1 günlük dedi. 3,4 gün öndeyiz maşaallah. doktor ablamız beğendi durumumuzu. dediki maşaallah iyi beslenmiş paşacık 1900 olmuş2 hafta önce 1450 idi. inş 1 ay daha dursa iyi dedi.
Şimdilik normal doğum dedi bir aksilik olmazsa
3 hafta sonra tekrar gideceğiz.
Çıktık dedik hava güzel gezelim biraz minübüse bindik. ben tam binecekken ada kapıyı kapattı ayağım kapının altında kaldı. nasıl bi çığlık attımmm kendi sesimden utandımm
Birde diyorki abal sen bindin ben gördüm la dedim ne binmesi daha adımımı attım kapıyı kapattı gidiyor.
Allahım sana hemd olsun ya bebeğime bişey olsaydınasıl üzüldüm oan nasıl kötü oldum anlatamam. sonra özür üstüne özür inerkende helallik diledi utandım helal olsun demeye. o bağırıştan sonra sesimi duysunlar istemedim
Allahım sana hamd olsun tekrar yaşatma kimselere.
Dua edin kızlar
Canım aynennnnn bende ilikleirme kadar hissediyorum
Geçen gün eşim diyor yürüyüşün değişmiş penguen gibi yürüyorsunnnn
Geceleri çok sık idrarım geliror çok sık uyanıyorum ve nefes nefese kalıyorum heran. eşimde diyor çok hızlı nefes alıp veriyorsun.
yatakta uyuma pozisyonunu bulana kadar zeten bir saatim geçiyor kuzuuuu. ne yapalım bu oğluşlar bizi yoruyor sonumuz iyi olsunnn
Canım benim oğluş döndü bugün hissediyorum doktorda dönmüş dedi seninki ne alemde bakalım ?
Mideme baskı yapıyor acayipp bişekilde
Anlattıkların şikayet değil canımın içi yaşadıklarını paylaşıyorsun bacınlaaa öptüm siziii
Şimdi iyiyim kuzu ama çok korktum Allah biliyor
Elahmdülillah teyzesi inşaallah sağlıkla kavuşuruzzz
Günlük sütünü içiyorsun demi ?
Beslenmezi aksatma bak on gün misafirim var me yediğimden ne içtiğimden bişi anlamadım demişsin am ihmal etmdein demi baslenmeni ?
Artık kışa giriyoruz ve maşaallah balıklar insan agel beni al ye diyorrrrrrrrrrr
Şahsen ban öyle geliyor.
Balık yemen lazım hafatada bir kez.
Bir kez kırmızı et geri kalan günlerdede sebze
Elhamdülillah ben dikkat ediorum.
Etinde kemikli olanaını çok tüketttim ben hatta bebişimin kemiği güçlensin diye ilk aylardada et yemedim ama kemiği mercimek çorbasında içtim.
ay nerden girdim gene bu yemek konusunaaaaaaaaaaaaaa
Cevizi hergün yiyemiyorum,veeeeeeeeeee artık pekmezide içemiyorum mideme dokunuyor kuzummm
Sen nasıl besleniyorsun haftalık ve günlük olarak yaz bakalım bacına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?