Bol bebiş topiği

Bakalim neolacak ablacim ya ama adet belirtilrrimin hepsi vardi

Canım zaten gebeliğin ilk aylarında herdaim oluyor adet belirtileri.
Hatta her ay edat zmanlarında det olacakmış gibi vücut tepk vriyor ama bebişten oluyor o belirtiler.
Bence test yap bak denemkten zarar gelmez. varsaçıkar inşaallah.
Sıkma ttalı canını
Yaşın kaç bu arada ne zamandır düşnüyorsunuz bebiş ?

Ben içine çıtçıtlı bi zıbınla külotlu çorap giydiriyorum.Üstüne de bir takım sadece.Yelek hiç giydirmedim.Bazen ıslaklar kurumadığı için bende büyük tulumlardan giydiriyorum.Sıkıca battaniyeye sarıyorum ama.Acıtmaz kuzum yumuşacık giysiler.Giydir herşeyini hevesini al.1 ayda bile çok büyüyorlar haberin olsun.

Maşallah Dileğim harika haberlerle dönmüşsün.Dönüşünü bende hissetmiştim.Karnımda tsunami var gibi olmuştu.Hayırlısıyla sağlıkla doğum yap inşallah.Kilosu da gayet güzel olmuş.Maşallah zeytinimize.
Minibüscüye çok kızdım ama Eşim olsa kesin döverdi adamı.Siz yine iyi sakinmişsiniz valla.Allahım esirgesin kazalardan belalardan canım benim.
Iyi aksamlar ablalar benim adrtim bir gun gecikti agrim var cok cok acik kahve rengi akintim var adetim hic gecikmezdi .en kotu ihtimal 1 2gun erken gelirdi cik duzenli adetim var aslinda. Sizce bisey olabilirmi
Herkes cevaplamış ama bende yazayım.Üstüne görmüşsün sen.İlk idrarla test yap çıkar mutlaka.Yada kan testine git.Veya ovu testin varsa onunla da çıkar.İnşallah bebişin seninledir.

Oooh iki anneyl güzel bi bayram yaşamışsın maşallah.Bundan sonra yorgunluk senin göbek adın olacak maalesef.Aman boğazına iyi bak.Hasta falan da olma.Bi güzel dinlen artık.

Günaydın herkese.
Eğlenceli bi pazar geçirirsiniz inşallah hepiniz.
Biz eşimle limoniyiz yine.Hiç gidesim kalmadı gezmeye falan (( Kızımın odasında yattım bugün.Sürekli tartışır olduk artık.Çocuk evin neşesidir,arayı düzeltir derler ama bizde tam tersi oldu sanırım.Hemen hemen her gün kırıyoruz birbirimizi.Hele ben her lafına ağlar oldum.Artık sitem bile etmiyorum kendisine.O da ne halin varsa gör diyor artık.Ne halin varsa gör....O kadar umursamıyor artık beni. Gözlerine bakarken içimin kaynadığı adamı kaybettim anlayacağınız.Göğüslerim bi taraftan bu acı bitaraftan ((( Onunla başbaşa kalmak istiyorum,eskisi gibi olalım istiyorum ama her geçen gün daha kötüye gidiyor sanki.((((((((

Günaydın canim. Inan bizim durumlar da ayni. Hadi ben lohussayim hormonlardan sinirliyim benim adam benden beter. Bana laf soyleyip duruyor o da lohusa galiba. Ben uykusuzluktan kendimi gormuyorum o bana yok onu oraya niye biraktin offfdeyip toplamalar deli ediyor beni.elleme diyorum cocuk uyuyunca ben toplarim. Yok yedi iyice kafayi.

Çakal uykusu yapan tospagaaa

Eki Görüntüle 833391

2 dakka sonra gozler acildi.

Maşallah subhanallah Ezgi hanım pamuk şeker gibi olmuş pembeler içinde.Allahım hayırlı yazılar yazsın.Uyku bizimde öyle.Emerken uyuyor,bıraktığım anda uyanıyor.Ama ben zaten kucağımda uyusun istemiyorum,kendi kendine uyumaya alışsın yatağında.Zor olacak ama olması gereken bu
Pazar kahvaltımız bile beraber değil artık.O kadar koptuk.Ben 8de yaptım,şimdi o yapıyor.Eşimi kaybediyorum sanırım ((((((((((((

Yok canim benim bu gecici bir durum. Onlar da psikolojik olarak babaligi kabul etme evresindeler. Yeni duruma alismaya calisiyorlar. Biraz onlara zaman verelim benim kocamda ayni. Zamanla hersey yoluna girecek inan bana. Hem kendimiz hem onlar toparlanacak. Yine eskisi gibi olacagiz ama bu sefer uc kisi olarak yapacagiz herseyi.

Canım Allahın izniyle gebesin :)
Kendini yorma sakin ilişki falanda yasak ona göre. inş hayırlısıyla büyür tutunuz sana kuzun.
Bende eşime dedim sen hiç sesini çıkartmadın nedennn adam çok üzüldü kaç kere özür diledi neye büyütelmki dedi.aman kuzum ya elhamdülillah bişey olmadı ya ona dua ediyorum ben
bence ikinizde keçisiniz. o inatçı seninde ondan geri kalır yanın yok.
Tamam sen lohusasın ama artık yarın 40.gün bitiyor lohusayım ben diye diye adama burun kıvırma
Birz düşünün canım,eşin hastayken ne kadar üzülmüştük maşaallah bak ogünler gitti ne güzel topkekiniz sizinle
Birbirinizi öpün koklayın sevin konuşun.tabiki tartışacaksınız kızacaksınız bunlar herkeste var ama uzatmamamk şartıyla.
Neden eşimi kaybediyorum diyorsun böyle laflar dile gele gele ALlha muhafaza başa gelir bunu unutma.
Belki çok açık ve net konuştum ma sakın bana kızma skaın kırılma. biz seninle bayadır dertleşiyoruz ve seni seviyorum iyliğini istiyorumç yuvanı koru kolla sakın köt kelimeleri diline hatta mümkünse kalbine getirme.
Ben inanıyorum onunda bir bildiği vardır. düşünsene 9 ay ben hamileyimmm sonra lohusayım e ama adamda der yani bitmedimi bu dönemler git kocanı öp sarıl konuş hatalarınızı konuşun helalleşin bitsin bu sıkıntınız.
Bek ben doğurunca sende bana bu şekilde yaklaş olurmu bende az deli değilim yaniiii
Çok güzel heberlerini bekliyorummmmm kuzummmm
Çakal uykusu yapan tospagaaa

Eki Görüntüle 833391

2 dakka sonra gozler acildi.
oyy maşaallah kuzummmm minnicik bişi bu yaaaa yerim onun elcikleriniii

Canım ben anlamıyorum bu babalığı kabul etme evresini nasıl bişey bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Doğmuş işte onun çocuğu neyin alışması bu ?
Geceleri anne uykusuz gündüzleri anne koşturur bu neyin alışması.
Ben bun akarşıyım inan. kurban olsunlar babalık duygusuna Allah vermiş işte nice erkekler var baba olamıyorlar. bence kadınları anlamama huyları var zaten e kanda bu dönemde acayip hassas olduğu için karışıklıklar oluyor.
benim eşimin abisinin 2 çocuğu var anlatsam varyaaaaaa inanmazsın. adam resmen evde iki görevi birden yapıyor hem eşine bebeğine yardımcı hem ev işine yemeğe. kadının nazınıda çekiyor ve kadın diyor ben razıyım allahta razı olsun.
bu konuda anlamaam erkekleri ama eşler arasındaki anlaşılmazlıklarda konuşup çözmek lazım neden bu dönemlerin keyfini çıkartmak varken dertli olsunlar
:Haksızmıyım acaba ?

maşallah zeytinine annesi bak 2 kiloyu bulmuş nerdeyse tosuncuk :)) artık daha çabuk kilo alıyorlar :) kendi kendine nazar mı ettin dilekcim , Allah korumuş canım ,çok şükür bişey olmamış bununla geçmiş olsun.

evet canım yoruyorlar bizi sıpalar , ama artık sona yaklaştıkça kucağıma alacağım günün sevinci bi başka oluyo içimde :) canım yatış pozisyonu demişsin ya geçen aylarda bimde hani şu SENİ SEVİYORUM yastıkları varya, kırmızı kalpli olanlardan ,yumuşacık bişey ve artık onsuz yatamaz oldum,tam kalp kısmını göğüs ve karın kısmıma koyuyorum yumuşacık yatıyorum :)))
maşallah zeytine bak artık pozisyonuda aldık :) canım benim oğluş en son 24. haftamda ayakları aşağıdaydı, sonra 26. haftadan sonraki her muayenede dönmüştü artık,hala da öyle canım.dediğin gibi bazen kaburgalarıma öyle bi baskı yapıyor ki ,geriniyor sanırsam.bazende midem çok bulanıyor öyle yaptığında ama napalım buna şükür :) sağol canım benim , bizde sizi öptükk canım :)

maşallah sana ne güzel besleniyorsun nazar değmesin :)) canım bende sütüme dikkat ediyorum, balık haftada 1 kez yemeye çalışıyorum ama bu hafta balık bulamadık balığı bende çok severim canım ,deli gibi gözüm dönüyo balık aldığımız gün :)) senden farklı değilim yani :)) hergün 2 kez meyve yiyorum en az , sebze yemeklerini de ihmal etmiyorum, ve sabah kahvaltımı zengin tutmaya çalışıyorum havuç biber de doğruyorum :)) ama artık akşam yemeklerine çok dikkat ediyorum ben çünkü ne yesem gece hepsi acı su olarak geri dönüyor,hele de baharat varsa yandım ama onlarsız da olmuyorki dimi ama :)) benim menü kesin şu diyemem ama genel olarak böyle canım .ay nerden açtın kuzu hakkaten:)) akşama ne yapsam acaba oyalanmadan başliyim ben birazdan yemek işine iştahlandım şimdi :)) ama bi meyve yemek lazım şimdii ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…