Bol bebiş topiği

evet canım çok şükür güzel bir bayram oldu :) aynen öyle ayşem az önce evin iki tozunu aldım nefes nefese kaldım :)) tıs tıs yanii , neyse buna şükür canım :))

mrb arkadaşlar bgn kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi. değer de 1369.78 yazıyor. Ama değer yazan arkadaslarinkiyle farklı mi anlaMadım. değer konusunda tecrübeli arkadaslR yardımcı olur musunuz.... doktor hiç açıklama yapmadı başka. Bn de heyecandan unuttum bsy sormadım..bu arada bebeği olmayıp dileyen herkese hayırlısıyla nasip olur ınş... hayırlısıyla hamilelere de kucağına almak nasip olur ınş ....

Erkekleri anlamak cok zor canim hele bu benim esimse daha da zor. Butun ilgi bebekte simdi tabi kendisiyle ilgilenen yok ondanmi yapiyor bilmiyorum. Hele ilk gunler daha fenaydi. Bana küs gibiydi evde.
Simdi yine biraz normale donmeye basladi. Yardim ediyor canim hakkini yiyemem bugun evide supurdu sagolsun.
Bebege de bakamak istiyor ama bakamiyor cunku onum tek bna ihtiyaci var. Aglayinca hemen atiyor bana

Degerin gayet guel 1500 den sonra kese gorunuyor birkc gun sonra keseyi de gorursunuz.
Tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin.

mrb arkadaşlar bgn kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi. değer de 1369.78 yazıyor. Ama değer yazan arkadaslarinkiyle farklı mi anlaMadım. değer konusunda tecrübeli arkadaslR yardımcı olur musunuz.... doktor hiç açıklama yapmadı başka. Bn de heyecandan unuttum bsy sormadım..bu arada bebeği olmayıp dileyen herkese hayırlısıyla nasip olur ınş... hayırlısıyla hamilelere de kucağına almak nasip olur ınş .... bu arada ailelerimize haber vermek için erken mi acaba... (sonuçta bu duyguyu ailelerimizlede paylaşmak istiyoruz)

yok kuzu nazar etmedimde şöförün dikkatsizliğinden oldu. bide artık penguen gibi yürüyorum yani nasıl hop diye çıkayım ben minübüse
Elhamdülillh teyzesi evet büyüyor erkeğimmm
Ne güzel filir bendede var o yastıktan bende bu gece deneyeyim ozmanan. çok sağol ya hatırlattın bana
Senin erekek daha erkenciymiş desene benimki dün döndü emenim buna. önceki gün midem rahattı ve ayacıkları sol taraftan vuruyordu dün doktora muayenede baktım midemde dönüyor zaten doktorda dedi dönmüş.
İnşaallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizi bende sen,n gibi heyecanlıyım canım. Allahım o güne kavuştursun bizi

iyi iyi sevindim beslenmene
Bende artık karıştırmaktan sıkıldm şöyle doya doya aç kalmak istiyorummm
Onu ye bunu ye şunu ye derken sıkıldım inan. Elhamdülillah varda yiyoruz Rabbim olmayan kullarınada bol rızık versin.
Allahımmm resmen kıskançlık yapmış desenneeeeeeeeeeee
e Allah razı olsun onu yapmayan adamlarda var haklarını yememek lazım şimcikkk
Benimkide yapıyor
amin cnm Ck sgl... acaba ailelere soylemek icin erken mi ... bir de gitikce deger artacak mi ...

Değerin çok güzel tebrikler
bence çoke rken bekleyin bir kalp atışını duyun sonra söylersiniz.şimdilik ikiniz yaşayın bu mutluluğu.
Hem bebişler çok hassas oluyor ilk tutunma döneminde nazara gelir falan Allah korusun. her ihtimale karşı ben 3 aya kadar kimseciklere söylemedim. hatta 32.haftamadayım yeni öğrenenler bile var. konuşurken söylemiyordum çoğu lişi 5.ayımda öğrendi.
Ben 3 kez düşük yaptım ve 1.geliğimde pat diye söylemiştim eseyi gördükten sonra ama çok pişman oldum sonra.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. iyişeyler düşün sağlıkla tutunsun san. bolbol dinlen. doktora gitmeyi ihmal etme.
2 veya 3 gün sonra gidersen bir kereden keseyide görürsün. ve giderken idrar çok sıkışık olmayı unutma. yoksa alttan bakmak zorunda kalır oda iyi değil. çoğu alttan bakılanın kesesi zarar görüyor düşük oluyor.
Benden tavsie

Merhaba kızlar.

Hepinize kucak dolusu sevgiler..

biz iyiyiz çok şükür. Eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz.

bugün cicilerini yıkadım kuruttum. Ütülemedim daha. Çamaşır selesine doldurdum hepsini.

El kadar şeyler. Bi çamaşır selesi anca doldu

Yoksa az mı bilemedim

10 lu hastane çıkışı almadım. Gerek var mı kızlar? 3 tane 5 li takım var. Alsam mı ki?

Biberonumuz eksik. Ivır zıvır işte

Bu hafta içi doktora gidicem. Kontrolümüz var. Kaç kilo oldu merak ediyorum.

Hifa ile Ezgi ye bayıldım bu arada. Çok tatlılar maşallahhh... bizde geliyoruz aranıza az kaldı 2 aycık

Benim esim tek cocuk ya o yuzden biraz huysuz
Neyse canim kocalar adami kocatirlar
Sen nasilsin? Hic sıkılmacanim bol bol ye dogduktan sonra yemek nereme gidiyor ben anlamiyorum bazen yarim kaliyor birakiyorum yenegi emziriyorum istersen emzirme basiyor yaygarayi.
amin cnm Ck sgl... acaba ailelere soylemek icin erken mi ... bir de gitikce deger artacak mi ...
Karapissoya katiliyorum acele etmeyin kalp atisini duyduktan sonra rahat rahat soylersiniz.
iyi akşamlar kızlarrr başım çok agrio iki gündür ayyy şeker falan çıkmaz dimi korku sardıı
Yoktur inşallah canim. Bas agrisi oluyor ama. Hormonlardan oluyormus. Ben de yasadim.

cok sevndım tatlım insallah saga saglım getırırsin dunyaya bol bol gelsın bebişler

iyi akşamlar kızlar kusura bakmayın uzun zamandır yazamadım.annemlerdeydim kızkardeşim de ordaydı.eşim hacda olduğu için orda geçirdim bayramı.kızkardeşim de eşiyle problemli görüşmüyorlar ,babam da hac da yani anlayacağınız dullar pansiyonu gibiydik biraz üzüntülü biraz neşeli bir bayram geçirdik.kardeşimin morali çok bozuk ona moral olsun diye çaba sarfettik hep.sizi arada takip ettim ama yazamadım.AYŞEM KIZINA BAYILDIMM,ÖZLEMCİĞM SENİN KIZ DA TAM PAMUK ŞEKER OLMUŞ.karapisso canım oğluşun aşağı inmiş hayırlıs ,bir de geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.epack az kalmış canım darısı başına,inci sen nasılsın iyisindir inşallah.phia,tubiş sizleri de çok öpüyorum.diğer adını sayamadığım sunbal,evris,kardelen,ebson hepinize çok selam kızlar.
bunlar da benim bayram şekerlerim yalnızikinci resim benim bebekliğim bakın bakalım Ahmet furkan bana benziyor mu

Son düzenleme:
Canim ben de almadim 10 lulardan. Tubis alma gerek yokyok dedi ihtiyacim da olmadi. Ben ic dis zibinlardan aldim. Hastanede onlari giydik. Bir de eldivenletin lastikleri cabuk bozuluyor yedek eldivn alabilirsin. Ben netten siparis verdim.
Hadi bakalim inşallah guzel haberlerle gelirsin canim.
Sizi de goreegiz insallah. 30 haftalik lmussunuz masallah. Cokaz kalmis.

Feyzam Kardesinin esiyle problemleri cozulur insallah. Allah yardimcisi olsun.
Tam yemelik fimi teyzesi ama geceleri cok kalkiyoruz feyza teyzesi. Ne zaman duzene girecegiz??
Ahmet furkan ayni senin bebekligin. Cok benziyor annsine maşallah yerim onu ben. Kucuk delikanli. Abiler de cok ykisikli masallah hepsine. Allah nazarlardan korusun.

varsa hemen dene sende canım , bendeki yastık yumuşacık bide hepsini karnımın altına koymuyorum ben , az biraz destek veriyorum göbeğime bununla.benim oğlan biraz daha küçükken döndüğü için anlamamışımdır canım ama senin zeytin şimdi dönmüş maşallah kocaman oldular :) amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...
yemek işine gelince dediğin gibiyim artık hangi gün ne yedim naptım unutur oldum,onuda at ağıza bunuda at canım çekmez oldu bişey :)

fmfm Allahım ne kadar da güzel yaratmış kuzularını hepsi farklı farklı pek yakışıklılar...Bu arada Ahmet Furkan aynı senin gibi gülmüş... Güle güle büyüt tekrar tebrik ederim... Maşallah...

Benim 2.düzey usg de bitti kızlar herşey yolunda çokkk şükür... Geriye glikoz içmek kaldı o kadar...Yavrumun hareketlerini daha net hissediyorum artık güçleniyor:)) Oğlum 4. sınıfta okuyor bu yıl çok yoğunuz dersler kurslar ona daha fazla zaman ayırıyorum...
Bebişler büyümüşler Hifa, Ezgi, Ahmet Furkan bebek mis gibiler...

Epack canım kolay doğumlar diliyorum sana Allahım yardım etsin...

Bugun topik pek sakin. Epack sesiin cikmadi. Umarim iyisinizdir.
Karapissom sen nerelerdesin?
Aysem kirk ucurmaya gitti sanirim. Tam 3 hafta sonra bizim de kirkimiz cikacak. Cogu gitti azi kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…