- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.761
Kuzu daha dün içimden geçtin dedim famamaden hiç ses seda yok nerelerde acep ?Eki Görüntüle 834153 Eki Görüntüle 834159 Eki Görüntüle 834156 Eki Görüntüle 834157
iyi akşamlar kızlar kusura bakmayın uzun zamandır yazamadım.annemlerdeydim kızkardeşim de ordaydı.eşim hacda olduğu için orda geçirdim bayramı.kızkardeşim de eşiyle problemli görüşmüyorlar ,babam da hac da yani anlayacağınız dullar pansiyonu gibiydik biraz üzüntülü biraz neşeli bir bayram geçirdik.kardeşimin morali çok bozuk ona moral olsun diye çaba sarfettik hep.sizi arada takip ettim ama yazamadım.AYŞEM KIZINA BAYILDIMM,ÖZLEMCİĞM SENİN KIZ DA TAM PAMUK ŞEKER OLMUŞ.karapisso canım oğluşun aşağı inmiş hayırlıs ,bir de geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.epack az kalmış canım darısı başına,inci sen nasılsın iyisindir inşallah.phia,tubiş sizleri de çok öpüyorum.diğer adını sayamadığım sunbal,evris,kardelen,ebson hepinize çok selam kızlar.
bunlar da benim bayram şekerlerim yalnızikinci resim benim bebekliğim bakın bakalım Ahmet furkan bana benziyor mu
Canımmmm hiç fırstaım olmadı bugün. arkadaşım bendeydi sonrada işlerim vardı accak yemek yedik falan uyumuşum 2 saat uyandım bakayım dedim topikimizeBugun topik pek sakin. Epack sesiin cikmadi. Umarim iyisinizdir.
Karapissom sen nerelerdesin?
Aysem kirk ucurmaya gitti sanirim. Tam 3 hafta sonra bizim de kirkimiz cikacak. Cogu gitti azi kaldi
Maşallah değerin çok güzel canım.1500de vajinal ultrasonda,5000lerde normal ultrasonda görünür keseciğiniz.Doktorunun çağırdığı tarihte gider sağlıkla görürsün inşallah keseyi.mrb arkadaşlar bgn kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi. değer de 1369.78 yazıyor. Ama değer yazan arkadaslarinkiyle farklı mi anlaMadım. değer konusunda tecrübeli arkadaslR yardımcı olur musunuz.... doktor hiç açıklama yapmadı başka. Bn de heyecandan unuttum bsy sormadım..bu arada bebeği olmayıp dileyen herkese hayırlısıyla nasip olur ınş... hayırlısıyla hamilelere de kucağına almak nasip olur ınş ....
Biz kalbi duymadan söylememiştik ailelerimize.Etrafımızda göbeğim büyüyünce yani 5.aydan sonra öğrendi.Düşük korkusuyla söyleyemedik kimseye.Millete laf anlatmaktansa o acıyla ve hayalkırıklığıyla söylememek daha iyi dedik.Camdan bütün mahalleye BEBEĞİMİZ OLUYOOORmrb arkadaşlar bgn kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi. değer de 1369.78 yazıyor. Ama değer yazan arkadaslarinkiyle farklı mi anlaMadım. değer konusunda tecrübeli arkadaslR yardımcı olur musunuz.... doktor hiç açıklama yapmadı başka. Bn de heyecandan unuttum bsy sormadım..bu arada bebeği olmayıp dileyen herkese hayırlısıyla nasip olur ınş... hayırlısıyla hamilelere de kucağına almak nasip olur ınş .... bu arada ailelerimize haber vermek için erken mi acaba... (sonuçta bu duyguyu ailelerimizlede paylaşmak istiyoruz)
Korkma çıkmaz bişey inşallah.Başağrısı normal hamilelikte.Relax ol tatlı hamişim benimiyi akşamlar kızlarrr başım çok agrio iki gündür ayyy şeker falan çıkmaz dimi korku sardıı
Bence 10lu hastane çıkışına gerek yok canım.Nasılsa 5lilerde aynı işi görüyor.5li ile 10lu arasındaki en büyük fark battaniyeler.Bende 4 tane penye battaniye var zor yetiştiriyorum.Kuruma problemi yaşıyoruz:26:Merhaba kızlar.
Hepinize kucak dolusu sevgiler..
biz iyiyiz çok şükür. Eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz.
bugün cicilerini yıkadım kuruttum. Ütülemedim daha. Çamaşır selesine doldurdum hepsini.
El kadar şeyler. Bi çamaşır selesi anca doldu
Yoksa az mı bilemedim
10 lu hastane çıkışı almadım. Gerek var mı kızlar? 3 tane 5 li takım var. Alsam mı ki?
Biberonumuz eksik. Ivır zıvır işte
Bu hafta içi doktora gidicem. Kontrolümüz var. Kaç kilo oldu merak ediyorum.
Hifa ile Ezgi ye bayıldım bu arada. Çok tatlılar maşallahhh... bizde geliyoruz aranıza az kaldı 2 aycık
Baya hareketli bi bayram olmuş sana Feyzacım.Baban ve eşin için ne mutlu.Hacları,duaları kabul olsun inşallah.Rabbim bizlere de nasip etsin oralara yüz sürmeyi.Kardeşinin de Allah yardımcısı olsun.Huzursuzluk kötü bi durum,inşallah aşılmayacak bi problem değildir aralarındaki,yuvaları huzurla mutlulukla dolar en kısa zamanda.Eki Görüntüle 834153 Eki Görüntüle 834159 Eki Görüntüle 834156 Eki Görüntüle 834157
iyi akşamlar kızlar kusura bakmayın uzun zamandır yazamadım.annemlerdeydim kızkardeşim de ordaydı.eşim hacda olduğu için orda geçirdim bayramı.kızkardeşim de eşiyle problemli görüşmüyorlar ,babam da hac da yani anlayacağınız dullar pansiyonu gibiydik biraz üzüntülü biraz neşeli bir bayram geçirdik.kardeşimin morali çok bozuk ona moral olsun diye çaba sarfettik hep.sizi arada takip ettim ama yazamadım.AYŞEM KIZINA BAYILDIMM,ÖZLEMCİĞM SENİN KIZ DA TAM PAMUK ŞEKER OLMUŞ.karapisso canım oğluşun aşağı inmiş hayırlıs ,bir de geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.epack az kalmış canım darısı başına,inci sen nasılsın iyisindir inşallah.phia,tubiş sizleri de çok öpüyorum.diğer adını sayamadığım sunbal,evris,kardelen,ebson hepinize çok selam kızlar.
bunlar da benim bayram şekerlerim yalnızikinci resim benim bebekliğim bakın bakalım Ahmet furkan bana benziyor mu
Kız burda aynı sen
Maşşallah güzel haberlerle gelmişsin canım.Şeker de temiz çıkacak inşallah.Dualarım seninle.fmfm Allahım ne kadar da güzel yaratmış kuzularını hepsi farklı farklı pek yakışıklılar...Bu arada Ahmet Furkan aynı senin gibi gülmüş... Güle güle büyüt tekrar tebrik ederim... Maşallah...
Benim 2.düzey usg de bitti kızlar herşey yolunda çokkk şükür... Geriye glikoz içmek kaldı o kadar...Yavrumun hareketlerini daha net hissediyorum artık güçleniyor:)) Oğlum 4. sınıfta okuyor bu yıl çok yoğunuz dersler kurslar ona daha fazla zaman ayırıyorum...
Bebişler büyümüşler Hifa, Ezgi, Ahmet Furkan bebek mis gibiler...
Epack canım kolay doğumlar diliyorum sana Allahım yardım etsin...
Aynen dediğin gibi Özlemcim.Sabah annem gelinceye kadar evi topla,temizlemekle uğraştım.Önce kızın banyosu,sonra benim.Sonra kızı doyur,uyut derken akşam oldu.Akşam misafir ağırladım.Bu arada sabah 5te eşim Samsun'a gitti.1 gibi gelecek evimize.Yorucu bi gündü.Bir de kuzuyu uyutsam çok daha güzel olacak.Bugun topik pek sakin. Epack sesiin cikmadi. Umarim iyisinizdir.
Karapissom sen nerelerdesin?
Aysem kirk ucurmaya gitti sanirim. Tam 3 hafta sonra bizim de kirkimiz cikacak. Cogu gitti azi kaldi
Maşallah çoğu gitmiş azı kalmış işlerin Dilekcim.Güle güle güzel günlerde kirletin inşallah zeytininle cicilerinizi.Sabun tarifini deneyeceğim bende.Sirkeyi ben yumuşatıcıma da,genel temizlik şişeme de karıştırım hep.Canlarım ben hafta sonu oğluşumun kıyafetlerini yıkmakla meşgulüm ve nerdeyse bitmek üzereler
ne aldım nasıl aldım bilmiyorum ama penyeler 3 makina yıkandı ve son olarakata el işi olanalrı yıkadım.
Allahım sağlıkla heppicini giydirmeyi nasip etsin
şimdi size nasıl yıkadığımı anlatayım yıkamayanlar benim gibi yıkarlarsa hiç pişman olmazlar yıkayanlarda yeniler dışında her bebeğin kıyafetlrini yıkarken bu şekilde yakarsa hiç pişman olmazlar.
bildiğimiz z.yağlı sabunu rendeledim ve üzerine kaynar su döktüm eridi 30 da yıkadım. deterjan yerine z.yağlı sabun kullandım ve en son durulama suyunada bimden aldığım elma sirkesi ekledim göz kararı. ve sonuç mükemmel oldu. çamaşırlar miss gibi kokuyor yumuşacık olmuşlar. bir doktordan duymuştum sirke ile yıkayın diye yumuşatıyormuş. hepsini böyle yıkadım alt açmamı biliyorsunuz ayılı mavi olan oda miss gibi oldu battaniyelerimiz kısaca çok memnun kaldım tavsiye ederim
Oğluşumda iki gündür bana çok ağırlık yapıyor inanaın yerimden zor kalkıyorum pıtırcığımmmm gelsede yese annesi onuuuu
İnciCanım sen,nle aynı zamanlardı yıkamışız cicilerimizi Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsinnn
evet canım Allahın izniyle şekerleri yapmaya başlasam en son o kaldı. ha birde ben nevresim almadım kuzumaMaşallah değerin çok güzel canım.1500de vajinal ultrasonda,5000lerde normal ultrasonda görünür keseciğiniz.Doktorunun çağırdığı tarihte gider sağlıkla görürsün inşallah keseyi.
Biz kalbi duymadan söylememiştik ailelerimize.Etrafımızda göbeğim büyüyünce yani 5.aydan sonra öğrendi.Düşük korkusuyla söyleyemedik kimseye.Millete laf anlatmaktansa o acıyla ve hayalkırıklığıyla söylememek daha iyi dedik.Camdan bütün mahalleye BEBEĞİMİZ OLUYOOORdiye haykırmak gelsede içimizden sustuk
Korkma çıkmaz bişey inşallah.Başağrısı normal hamilelikte.Relax ol tatlı hamişim benim
Bence 10lu hastane çıkışına gerek yok canım.Nasılsa 5lilerde aynı işi görüyor.5li ile 10lu arasındaki en büyük fark battaniyeler.Bende 4 tane penye battaniye var zor yetiştiriyorum.Kuruma problemi yaşıyoruz:26:
Baya hareketli bi bayram olmuş sana Feyzacım.Baban ve eşin için ne mutlu.Hacları,duaları kabul olsun inşallah.Rabbim bizlere de nasip etsin oralara yüz sürmeyi.Kardeşinin de Allah yardımcısı olsun.Huzursuzluk kötü bi durum,inşallah aşılmayacak bi problem değildir aralarındaki,yuvaları huzurla mutlulukla dolar en kısa zamanda.
Hifa hanım adına teşekkür ederim Feyza teyzesi.Senin gibi deneyimlilere milyonlarca soru biriktiriyoruz biz acemi annişler.:44: Daha sık gelmenizi diliyorum
Delikanlılara 41 bin kere maşallah.Allahım yüzleri gibi temiz yazı yazsın alınlarına.Hiç solmasın o güzel gözleri paşaların.Rabbim bana da nasip etsin
Kız burda aynı senAnasının oğlu olmuş tam.İkizlerim desen bu kadar benzeyebilirler.Burunlarınız aynı
Maşşallah güzel haberlerle gelmişsin canım.Şeker de temiz çıkacak inşallah.Dualarım seninle.
Aynen dediğin gibi Özlemcim.Sabah annem gelinceye kadar evi topla,temizlemekle uğraştım.Önce kızın banyosu,sonra benim.Sonra kızı doyur,uyut derken akşam oldu.Akşam misafir ağırladım.Bu arada sabah 5te eşim Samsun'a gitti.1 gibi gelecek evimize.Yorucu bi gündü.Bir de kuzuyu uyutsam çok daha güzel olacak.
Maşallah çoğu gitmiş azı kalmış işlerin Dilekcim.Güle güle güzel günlerde kirletin inşallah zeytininle cicilerinizi.Sabun tarifini deneyeceğim bende.Sirkeyi ben yumuşatıcıma da,genel temizlik şişeme de karıştırım hep.
Ağırlaşman çok normal artık.Aaaah ah o günlerim ne güzeldi
Mevlüt baska bahara kaldi kizdirdilar beni. Dedim yaza olsun. Anacim da gelemem d4di. Kaardesimin okulu var dersanesi var ben de anam gelmeden olmaz dedim. Aslinda ben de senin gibidusunuyordum ama kismet olmadi canim.Kuzu daha dün içimden geçtin dedim famamaden hiç ses seda yok nerelerde acep ?
Maşaallah eşinde hacı oldu ha
Darısı bize canım Allahım yolundan ayırmasın cümlemizi.
Kız kardeşin adına üzüldüm şu küçük bebeğin annesi demi?
Allah yuvalarına huzuar versin sebep ne olursa olsun ayrılık zor. inş en yakın zamanda güzel haberlerini verirsin bize
Cnım bence oğlun sana benzemiyor senin yüzün daha yuvarlak
Yada ben benzetemedim
Canımmmm hiç fırstaım olmadı bugün. arkadaşım bendeydi sonrada işlerim vardı accak yemek yedik falan uyumuşum 2 saat uyandım bakayım dedim topikimize
Hakkaten sessizmiş baya. Aişeden ses çıkmadı dediğin gibi kırkını uçurmayamı gitti acepp
Sende maşaallah büyüttün Ezgiyi mevlüdüne geleydim iyiydi
Hakkaten mevlüdü ne yaptın sen. bence 40 çıkmadan yap gitsin.
Neden dersen bbeğin ele avuca gelmiyor diye giydirirsin uyur mevlüdde aradan çıkar
Allahım bana nasip etsin ogünleri lohusalığım içinde yapacağım tabi ilk günlerde değil 20 günlükken iyi bence
Canlarım ben hafta sonu oğluşumun kıyafetlerini yıkmakla meşgulüm ve nerdeyse bitmek üzereler
ne aldım nasıl aldım bilmiyorum ama penyeler 3 makina yıkandı ve son olarakata el işi olanalrı yıkadım.
Allahım sağlıkla heppicini giydirmeyi nasip etsin
şimdi size nasıl yıkadığımı anlatayım yıkamayanlar benim gibi yıkarlarsa hiç pişman olmazlar yıkayanlarda yeniler dışında her bebeğin kıyafetlrini yıkarken bu şekilde yakarsa hiç pişman olmazlar.
bildiğimiz z.yağlı sabunu rendeledim ve üzerine kaynar su döktüm eridi 30 da yıkadım. deterjan yerine z.yağlı sabun kullandım ve en son durulama suyunada bimden aldığım elma sirkesi ekledim göz kararı. ve sonuç mükemmel oldu. çamaşırlar miss gibi kokuyor yumuşacık olmuşlar. bir doktordan duymuştum sirke ile yıkayın diye yumuşatıyormuş. hepsini böyle yıkadım alt açmamı biliyorsunuz ayılı mavi olan oda miss gibi oldu battaniyelerimiz kısaca çok memnun kaldım tavsiye ederim
Oğluşumda iki gündür bana çok ağırlık yapıyor inanaın yerimden zor kalkıyorum pıtırcığımmmm gelsede yese annesi onuuuu
İnciCanım sen,nle aynı zamanlardı yıkamışız cicilerimizi Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsinnn
selam kizlar girip yazamadim. cok sukur ailem geldi. epey agirlastim yerimden kalkmak iskencebir de halsizlik bogaz agrisi var gibi hafif. Insallah bakalim beklemedeyiz. Vajinal fitili aldim ancak daha yapmaya cesaret edemedim topu topu 1 tane zaten kutuda.. durumlar bole hepinizi opuyorum...
Gozunaydin Ipekcim.
Aman inşallah hasta olmazsin. Son birkac gun artik.Allah yardımcın olsun.
canim sagol. Dualarinizi bekliyoruz bakalim neler bekliyor bizi.. Ezgicimi cok opuyorum findik sekerini..
Günaydın herkese.
Eğlenceli bi pazar geçirirsiniz inşallah hepiniz.
Biz eşimle limoniyiz yine.Hiç gidesim kalmadı gezmeye falan(( Kızımın odasında yattım bugün.Sürekli tartışır olduk artık.Çocuk evin neşesidir,arayı düzeltir derler ama bizde tam tersi oldu sanırım.Hemen hemen her gün kırıyoruz birbirimizi.Hele ben her lafına ağlar oldum.Artık sitem bile etmiyorum kendisine.O da ne halin varsa gör diyor artık.Ne halin varsa gör....O kadar umursamıyor artık beni. Gözlerine bakarken içimin kaynadığı adamı kaybettim anlayacağınız.Göğüslerim bi taraftan bu acı bitaraftan ((( Onunla başbaşa kalmak istiyorum,eskisi gibi olalım istiyorum ama her geçen gün daha kötüye gidiyor sanki. ((((((((
Hamiş görünce iç çekiyorum inanırsan.O günleri tadıp da bat beklemek çok zor olacak 2.kuzudaevet canım Allahın izniyle şekerleri yapmaya başlasam en son o kaldı. ha birde ben nevresim almadım kuzuma
Baktım ama istediğim gibi bulamadım kaldı öyle
öylemi diyorsun aha h o günlerin haaaaaaaaa
Hafiflemek gibisi yoktur heralde ağırlaştım ve her yarım saatte bir karnıma sancı giriyor sertleşmeyle berlikte
Allahım korusun yavrularımızı
Çok dikkat et İpekcim.Ihlamur,nane takviyesi yap..Son günlerde grip bebeği çok sıkıntıya sokuyor.Allah korusun acil sezeryana falan alınabilirsin.Annenler de gelmiş ne güzel.Artık dinlen yorma kendini.selam kizlar girip yazamadim. cok sukur ailem geldi. epey agirlastim yerimden kalkmak iskencebir de halsizlik bogaz agrisi var gibi hafif. Insallah bakalim beklemedeyiz. Vajinal fitili aldim ancak daha yapmaya cesaret edemedim topu topu 1 tane zaten kutuda.. durumlar bole hepinizi opuyorum...
Ne güzel yazmışsın sen öylegünaydın tatlı annişler benim gibi hergünnn göbişi azcık daha büyüyen güzel hamişlerr Allahımmm nolur bu ay melegim gelsin diyen güzel anne adayları bugünn çokk güzel bigün aslında hiçbişey yok ama ben bugünü çokkk güzel ilan ediyorummayşecikkk yazmasamda okuyorum sitemlerini bakkk kocişe küsülmezzz onlar anlamaz ince detaylardan kuzum anlamaz ne hissettiğini azcık biz yontucaz onlarıazıcık gözümüzü kapatıcaz yoksa ömür geçmez kuzum bak ben kocamı ennn çokkkk neden seviyorum biliyomusunn dünyalarr güzeli evlatlar verdi bana daha ne yapsın adam sende böyle düşünüceksin o küsüyomu sen git sırnaş sen ilk adımı atki oda sana koşsun bize bana düşmez elbet akıl vermek ama inan hepimiz geçirdik o günleri sanki tek dünyan kızınmış gibi davranma erkekler çocuk gibi içten içten kıskanıyo o kocamannn adamlarr küsüveriyolar inan oglum bebekken onu sevdigimde gözümün içine bakardı kocam kalkıp onuda sevip gururunu okşarsan bak sen olmasan bu melekte olmazdı dersen inan sana bakışları bile degişirr deflarcaaa tecrübeyle sabitt hele kahvaltı etmedik beraber yazmışsın ayyy içim cız etti duymiyim bidaha erken kalkıp kahvaltını ettiysen bi bardak çay doldur kendinede otur karşısına pes etmek yok kuzumm hayatta eşitlik diye bişey yok kuzummm kocanı sırtında taşıyodun şimdi onu omuzlarından atıp kızının yükünü aldın zamanla kocanıda kızının yanına oturtucaksın ama oda senin çabanla olucak belki hep benmi diceksin ama evet kuzum hep bizz maleseff
evet tatlım oyle oldu
valla bu sefer ıyı calıstık deseş yerdırı
degılm de olmam gerek tatlım normalde bu hafta bakalım nasıp allah buyuk ınsallah olur
Darısı başına olacak inşallllaaahhhhhmaşallah tatlımmmmmm
Bende kocamla bikaç saatimi bari yalnız geçireyim,bebeğimle ilgili konuşmayalım istiyorum ama annem bile olsa kimseye emanet etmek istemiyorum kuzumu.İçerde uzun süre uyusa bile özlüyorum ciğerparemi.Tatlım senı cok iyi anlıyorum bızde oyle olduyduk ama şımdi şukur herşey duzeldı
benden sana kucuk bı fıkır verıcem belkı denersın.
Bıraz baş başa kalsanız mesela annene falan bı gunluk bıraksan bebegını bı gun gecırsenız bas basa veya bı gece degısık bı yere gıdın olmadı kızınızla. veya sevdıgı yemegı yapsan sonra da ufak bı hedıye alsan esıne sonra evde kendın bı pasta yapsan ustune de babacım senı cok sevıyoruz yazsan bıde hedıye belkı ıyı gelır
ınsallah keyfınız yerıne gelır tatlım
Canım progestan kullanan çok arkadaş var burada.Onlar daha iyi bilgi verirler sana ama hoplayıp zıplamak,hızlı yürümek,hızlı hareket etmek falan yok.Hele hele üst raflara uzanmak,1kg bile kaldırmak yok.Aman dikkat et.Benim düşük tehlikem olmadığı halde ilk 3 ayı tosbaa gibi yürüyerek geçirdim.Ama şunu da aklından çıkarma.Eksik veya sorunlu olan gebelikler kendiliğinden sonlanır.Vücudun tam olmayan bişeyi kabullenmiyor ve atıyor.Yani sen dikkat edip dua ettikten sonra herşeyin hayırlısı olacak emin ol.mrb arkadaslar haftasonu acilden kan testi yaptirip degeri 1360 larda ogrenmistim. yAA dun doktora gittim devlet hast. ne. Leke geldi benden birkac kere Bu sikayetimi soyledim bir de ultrasyonda bakti Kese olusmaya baslamis dedi ve dusuk tehlikesi var dedi progestan Verdi 8 saate bir ic ihmal etme iliski kesinlikle yasak dedi. sadece ultrasyonda anlayabilir mi dusuk durumunu??? Su an baska ildeyim Bn de esim de yanimda degil ozele de gitmedim... basindan gecen arkadasim var mi???? baska doktora da gitmeli miyim acaba Hmn. Pzts gdcm ztn ins kendi evime ve doktora... beklemeli miyim bilemedim
Kendimi azad edilmiş bir köle,sırtından un çuvalını indirmiş bir eleman,bütün eşyasını yerleştirmiş yeni taşınan biri gibi hafif hissediyorum.Ne güzel bişeymiş bu 40 yahu
Dün tıkalı süt kanalımdan şırıl şırıl süt aktıHala dehşet acıyor ama gözlerimi kapatıp o anı düşününce katlanabiliyorum.Emdikçe açılacak inşallah.
Artık tek göğüsle doymuyor bu küçük kuzu.Birinden süt az gelmeye başladımı bırakıyor,gözlerini bana dikiyor BU BİTTİ DEĞİŞTİR der gibiUyuduğunu sanıp göğsümü hafifce çekerken kaşlarını çatıyor gözlerini açmadan.Daha kuvvetli çekmeye başlıyor
Eğlenceli olmaya başladı emzirme işi.Allahıma bin şükür bugünleri de gördüm.
Oh masallah size darisi basimiza diyelim canim.
Aysem sana birsey sorcam. Sen d vitamini iciyor usun? Saglik ocagindaki ebe bana sen de iceceksin dedi. Bebek bir damla ben 8,9 damla icecekmisim. Ama ben icmiyorum. Cocuk doktoru sen iceceksin demedi. Diger ilaclarjmi iciyorum elevit ve demire devam.
Yok ben içmiyorum.Drum söylemedi.Ebe de söylemedi sen de iç diye.Çocuk dru 15.günden sonra günde 3 damla vereceksin kıza dedi.Kaşıkla içiriyorum bende.
Gyno ferro içiyorum ben sadece.elevit içmiyorum.Kanama için bi hap,bi ağrı kesici,bir de antibiyotik vardı bende.Bittikten sonra al demedi dr o yüzden sadece demire devam ediyorum bende.Çünkü o emzirme boyunca içilecekmiş.Bu hafta dr randevumuz var ikimizinde.O zaman soracağım ilaç konusunu da.
Bu aradaaaaa şu an üstüme tam oturan (dikkatinizi çekerim sıkan değil tam oturan) pantolonum eski pantolonlarımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?