Bol bebiş topiği

Günde 3 damla dedi.Bizimki de zor içiyor ben hep açken veriyorum,sonra hemen meme veriyorum çıkaramıyor
Kasıklarının sızlaması çok normal.Benim bile bazen ağır kaldırınca,hızlı hareket edince falan sızlıyor.Ayaklarımı çok koruyorum ben.Aman sende dikkat et.
Bayaa bi eski ama pantolon.Birazcık boldu.Şimdi hık diye oturuyor Çok sevindim aşama kaydettiğime.Eşofmanlardan pijamalardan sıkılmıştım.Hiç de sevmem evde salaş dolaşmayı.Bi tane giyecek pantolonum oldu çok şükür
9-12 arası,12-15 arası,15-18 arası olmak üzere 3 lt suyu bölüştürdüm.Gidip 2. litreme başlayım.Hem süt olacak hem kilo vercem miisss gibiDarısı başınızaaaa

Oh masallah bol bol sut olsun insallah. Ben de icmeye calisiyorum. Tahin helvasi yiyorum. Sut iciyorum. Insallah sutumuz hep bol olur. Bir de bir cocuk doktoru var esimin akrabasi. Demis ki emzirmeden hemen once 1 bardak emzirdikten sonra da bir bardak su. Sutun artmasina cok yardimci oluyormuş. Ama emzirmeden hemen once icecekmissin. Icip memeyi dayiycaz sanirim ben daha uygulamaya koyamadim. Cunku zor yetistiriyorum memeyi. Hemen bagiriyor.

Emzirirken de içebilirsin.Ebe,hemşireler,kitaplar hep aynı şeyi söyledi bana.Benim kızım sabırlı çok şükür.Üüüü üüü diye dudağını büzüp ağlıyor gibi yapıyor.Onunla konuşursam susup dinliyor.Kuzum benim.Yerim ben onu yerim yerim

selamün aleyküm kızlar nasılsınız inşallah herkez iyidir benim bu gün adet olmam gerekiyordu ama gelen giden yok bende evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bilmiyorum şaşırdım acaba test yanlış gösterirmi eşime söylesemmi bilemedim bikaç gün geçerse adetim kan testi yaptırcam dua edin nolurrrr:18:

Aleyküm selam canım.İnşallah olmazsın.Evdeki testte çıktıysa yanlış değildir.İnşallah..
Ben silik gördüğümde hemen kana gittim.iki gün sonra da artışını kontrol ettirdim hamileydim.Bekleyemezsen yaptır bence.

ins bir sikinti olmaz Tsk ederim arkadasim tavsiyelerin icin... dikkat etmeye calisirim ins

Hifa artik goruyordur dimi? Benim kizim daha gormuyor. Koyu renklere bakiyor. Ozellikle gardirobu uzun uzun inceliyor. Bir ay dolunca anca gormeye baslar herhalde.

selamu aleyküm kızlar nasılsınız?
bayağıdır giremedim yoğun geçiyor.
önce annemlerdeydik eve geldik 3-4 gün yalnızdım şimdi kayınvalidem var yanımda.
bebek de oyalıyor neti açmaya fırsatım olmuyor.
bugün işitme testi için hastaneye gittik geçti çok şükür.
bir ay sonra kalça usg si var göz kontrolü var.
göbeği kanadığı için k vitamini iğnesi yaptılar.
iki hafta sonra aşımız var.
kilomuz 2900 olmuş çok şükür.
sarılık için tekrar gitmedik emzirmeye çalışıyorum.
bizden bu kadar kızlar.
doğum hikayemi yazacaktım ama vazgeçtim
benimki çok zor bir doğum oldu sonrası da sıkıntılıydı
sezeryanın sıkıntılarını bilmiyorum ama normal doğum yapacak olanları korkutmayayım
haklarına girmeyeyim diye yazmıycam.
inş Rabbim hepinize kolaylıklar versin.
bundan sonra da pek giremem herhalde.
hakkınızı helal edin burdan çok şey öğrendim.
Allaha emanet olun...

kızlar nasılsınız nete girmeye pek vaktim olmadı
9 günlük tatilden sonra işe başlamak zor oldu
sürekli uyukluyorum rabbim hayr eylesin
kızlar burada bebeğimin hareketlerini halen hissetmiyorum sadece dün
göbeğimin sol alt tarafında damar atar gibi bir şey seyirdi ama o bebek hareketimiydi başka birşeymiydi anlayamadım
4 kasımda ayrıntılı ultrasyon randevum var bakalım inşallah bir sorun çıkmaz
buarada bebeklerimiz nasıl hifa,ezgi hanımlar nasıllar?
geçmişi pek takip edemedim umarım herkes iyidir...

kızlar yaaaa benim bu bulantılar geçicene gittikçe şiddetleniyo ilaçlarda artık işe yaramaz oldu bırakın sabah bulanmayı gün içindede sürekli bulanıyo öksürdügümde bile hemen ögürmeye başlıyorum niye böle oluyo acaba

Hifa artik goruyordur dimi? Benim kizim daha gormuyor. Koyu renklere bakiyor. Ozellikle gardirobu uzun uzun inceliyor. Bir ay dolunca anca gormeye baslar herhalde.
Görüyor sanırım bütün odayı tarar oldu.Ses gelen yere doğru kafasını çeviriyor.1 aya kalmaz sanırım.Tesbihi falan takip etmeye başlar 3.haftada falan.

Ne kadar düşüncelisin.Merak etsem de doğumunu ve sonrasını kararına saygı duyuyorum.Ben senin kadar düşünceli olamadım maalesef.Gelmeyeceğini söylemişsin,düzeniniz oturdukça uğrarsın diye düşünüyorum ben.Sık uyandığı için böyle düşünüyorsun.2-3 saat uyumaya başlayınca daha rahat olursun.Yine de bekleriz biz burdayız Kendine de kuzucuğuna da iyi bak canım

O seyirmelerden 10 gün sonra falan daha net hissediyorsun.Aah ah ne güzel günlerdi o günler İnşallah sorunsuz geçer kontrolünüz.Hifa hanım uyku düzenini bozuyor gitgide.Bazen 5-6 saat uyutamıyorum.Gazı yok,karnı tok ama uyumuyor.Sadece etrafı izliyor.Acıkınca ağlıyor,gazı olunca ağlıyor.Ama uyumuyor.Ne yapacağım bilmiyorum

Acaba yemek düzenin mi yanlış?Açlık çok bulantı yapıyor çünkü.Sık sık atıştırıyor musun?

Yarin uc hafta doluyor tam 21 gunluk oluyoruz. Bakalim takip edebilecek mi.
Benimki de oyle uyanik kalma suresi gittikce artiyor. Bugun mesela 3 saat uyumadi. Karnini doyuruyorum bakiniyor sonra yine acikiyor. Tam 3 kez emdik yattik uyumadi hinzir.

Evet kızdığını hatırladım canımmm
Hadi hayırlısı bencede annen gelsin oda görsün ilk torununun mevlidini
Çok güzel haber canım ailene kavuştuğun gibi kuzunada kavuşursun inşaallah...
Bende çok ağırlaştım canım seni düşünemiyorummm
Hay ağzına sağlık ne güzel yazmışsın Allah senden razı olsunnn
Canım yapılacak şey yapılmış ilacını iç çok dinlen uzan hatta hiç kalkma...
İnşaallah Meryem süresi 5-25.ayetlerini oku bebşin sağlıkla tutunur sana
Maşaallah canım çok güzel haberler vermişsin hadi bakalım sağlıkla lıkır lıkır emsin kuzun...
2.lerimizde sağlıkla gelirler inşaallah
ohhh keyfine diyecek yok kilo durumunda güzelleşmiş
Maşaallah sanım çok güzel heberler verdin bize allah analı babalı salih olarak büyütmeyi nasipo etsin..
İsmi ne paşanın
Canım inş bebek seyirmesidir. erkeklerde seyirme olurmuş ilk başlarda. gerçi benim oğluşum hep tekmeler attı seyirmesi 29.haftalarda oldu amam sende olmuş olabilir. ttalı şeyler ye sırt üstü yat ve konuş oğluşunla bak nasıl hissedeceksin

inşallah canım sorun çıkmaz..hifa hanımı ne yapsak:)
acaba sende ve eşinde uyku problemi var mı ya da uykunuz nasıl
az uyuyan anne babamısınz..umarım zamanla düzene girer
Allah yardımcın olsun sana kolaylıklar diliyorum..

valla hiç bir bilgim yok erkek de asıl kız da nasıl olduğuna dair..
açıkçası hiç konuşmuyorum kuran okuyorum bazen hadis, salavat çekiyorum
öyle işte çok konuşan bir anne olamayacağım herhalde:)
belki daha net hissedersem o zamanlar konuşurum
acep sizler ne konuşuyorsunuz?kitap mı okusam acaba..

ayyyy ayşem yaa yaglı yemiyorum baharatlı yemiyorum abur cubur yemiyorum çokk canım çekerse çokkk azıcıkk doyasıya yemiyorum hiç midemi bulandırıcak şeyleri ama sanıyorum dogurana kadar kusucam ben bu seferde böle olucak inş evladım saglıklı sıhatlı olsunda bunada ragzıyım incir kayısı kuru erik onları karışımı yemiş aldım az badem ve fındıklı aç kalmayıp en azından onlardan atıştırıyorum ama olucagı var demekki karapisso Allah sizdende ragzı olsun canım benim yaşadıkça görülüyo herşeyşimdi sakinnn sakin anlattıgıma bakma bende bunları yaşarken çok zorlandım çok agladım ama şimdi daha hazırım aynıları olucak ama umursamıyorum Rabbim hepimize gayret kuvvet versin

Yarin uc hafta doluyor tam 21 gunluk oluyoruz. Bakalim takip edebilecek mi.
Benimki de oyle uyanik kalma suresi gittikce artiyor. Bugun mesela 3 saat uyumadi. Karnini doyuruyorum bakiniyor sonra yine acikiyor. Tam 3 kez emdik yattik uyumadi hinzir.

Demekki benimki normal davranıyor Bunların bi kullanma klavuzu olsa keşke
Bizimki yeni huy edindi bu hafta.Yüzüstü uyuyor.Kusma tehlikesi de olmayınca bende rahat ediyorum.Yalnız kafasını örtemiyorum çünkü başını çevirince yüzü kapanıyor,nefes alamaz diye korkuyorum.Şapkayı da sevmiyoruz.O yüzden üşür diye korkuyorum.:18:

Ben çok sevmem uykuyu.Çok da hafiftir uykum.Eşim de benim tam tersim.Çok çok fazla uyumaz ama 8-10 saat uyur bıraksam.Ben 8 saatten fazla uyuyamam.Hatta 6 saattir uykum.
Ben gerilim-macera tarzı romanları severim normalde ama hamileyken hiç okumadım.Bebek bakım kitapları okudum.Hadisler okudum.Sevimli şeyler okudum hep.Çalıştığım için Kuran okuyamazdım sık sık ama Yasin suresini dinlerdim hep.Benim seğirmelerimde çok erken başladı.Ama kızım var.O belirtilere yorumlara inanmıyorum ben

Ben sürekli çubuk kraker yerdim.5.aya kadar yedim korkumdan.Cebimde,çantamda,işyerimde,evin her sehpa ve masasında paketler olurdu.Şimdi gözüm göresi yok.Tiksinmişim Sana da şifa olur belki.

merhaba kızlarrr
nasılsınız??

ben sizi çok özledim yaaa
annemler gelmişlerdi.bayramı beraber geçirdik.onlar buradayken de gelemedim.
ara ara gelip okudum ama cevaplayamadım yazdıklarınızı...

maşallah bebişler çok tatlıııı
ayşecim kızının saçları nekadar güzel öyle maşallah Subhanallah bizim hala çok az saçımız var
çok sevimli bir bebişin var maşallah

özimm senin şeker de tam pamuk şeker maşallahh çok sevimli yaaa Rabbim nazarlardan korusun inşallah

fmfm canımcım senin yakışıklı paşa da baya büyümüş maşallah.abileri gibi o da çok yakışıklı
Rabbim hepsini nazardan korusun inşallah

karapisso canım bebişin dönmüş çok sevidimmm Rabbim zamanında kolay bir doğum nasip eylesin inşallah. özledim seni de kuzu yaa

epeck,ervis,incim,tatlıebbi,ebson,şule,kardelen,leyla,seyide_cim ve daha sayamadıgım tüm diğer arkadaşlarım hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun.

benim de bayram şekerlerim bunlaarr

Kızlar nasılsınız..
Dün kalça ultrasonumuz vardı çok şükür sonuç normal bir sıkıntımız yok kalçada.
Doktor burun tıkanıklığı için nazal aspirator önerdi ayşe, özlem, tubilosh, fmfm size sorayım nasıl bi fikri olan varmı işe yarıyor mu hiçbir bilgim yok. Burun damlası tek başına yeterli olmaz her zaman dedi. Bi de bir damlatışla 8-10 damla damlatmazsan işe yaramaz dedi. Benim kız bir damlada bile kıyameti koparıyor.

Kızlar ; merhaba.

Tubişimm bayram şekerlerin çok tatlı.

Yakışıklı oğlanlarını Allah nazarlardan korusun. Rabbim hayırlı evlatlar eylesin hepimizinkini.

Bana gelecek olursak, kafam karman çorman...

Keyfimde yok..

Hazırlıklar tam değil. Bi sürü eksiğimiz var.

Bana akıl verecek kimse yok etrafımda.

Herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum.

Biberon ne almalıyım? Bana markasını , ml sini, cam vs... kaç adet aldınız yazar mısınız? Ne aldıysanız bende onlardan alıcam.

Artık onları alıp bitirmek istiyorum.

Kendimi biraz yalnız hisseder oldum..

Rabbim feraha çıkarsın inşallah beni..

Yerim o şekerleri ben.Maşallah çok tatlı oğluşların Tubim.
Bizde seni çok özlüyoruz.Paşalardan vakit ayır bizede.Özletme kendini bu kadar

Maşallah ne güzel temiz çıkmış.Darısı başımıza inşallah.Biz de bugün gidiyoruz dra.
Hifa'nın da burnu sık tıkanıyor,bugün soracağım dra.burun asp. kullanamıyorum ben.beceriksizim bu konuda peçeteyi sivriltip temizliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…