Bol bebiş topiği

ne güzel bilgiler bende iş yerimde başladım hergün bir süre okumaya
umarım huyu ahlakı güzel ameli salih sağlıklı itaatkar çocuklarımız olur..amin..

aminnnnnn...
şule senin oglun olucak hatırladıgım kadarıyla galiba sana kesin oglanmı dedi benziyo falanmı dediler yarın bende gidicem dr çok heycanlıyımda :)

suyu severim normalde de çok içerim tabi iş yerinde
ikide bir lavaboya gitmek ayrı bir sıkıntı
evet farkındayım oda aç kalıyor artık çekmeceme kuruyemiş tarzı birşeyler koydum
açtıkça görüp birşeyler yiyorum sen kaç kilo almıştın
ben az yediğim halde hızla kilo alıyorum
kuruyemişler mi kilo aldırıyor acaba
neyse sağlıklı olalımda kiloları sonradan veririz inşallah..

aminnnnnn...
şule senin oglun olucak hatırladıgım kadarıyla galiba sana kesin oglanmı dedi benziyo falanmı dediler yarın bende gidicem dr çok heycanlıyımda :)

evet canım oğlum olucak doktorum %99 dedi
4 kasımda ayrıntılı ultrasyon randevum var
bakalım o zaman ne diyecek senin için hayırlısı ne ise o olsun
hayırlı haberlerle gel canım..

sulecim ve aysecim sagolun kizlar insallah hepimizin sorunsuz ya da az sorunla gecer bu donemleri. Aysecim askolsun ne bencilligi hepiniz dualarimdasiniz ve o anda da insallah dualarda olacaksiniz. Ara ara bakiyorum hepinize detayli olmasa da.. Optummm..

duanda bana da yer verirsen sevinirim
sende benim dualarımdasın umarım sorunsuz kolay bir doğumla bebeğini alırsın kucağına...

Kuruyemiş kilo aldırır dikkat et.3-4 ceviz,1 avuç bademi aksatma.Kuru üzüm falan ye.Fazla kuruyemiş yemene gerek yok.Ben beyaz leblebiyi çok severdim.O da kilo yapmazmış.Fıstık gibi yağlı şeyler yeme.Bana en çok meyve kilo aldırdı.Çok fazla meyve yiyordum.2 ayda 8 kilo almıştım.Çok korkutmuştu dr.13 kilo aldım ben toplamda.3400 kızımmış,5 kilo da bana kaldı gerisi kendiliğinden gitti.Ödem,şişlik,plasenta falanmış gerisi.
Kesinlikle.Önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması.Çok kısma kendini.

Sağsalim sağlıkla kolayca kucağına alırsın inşallah.

meyve sabah,ikindi ve akşam vakitleri yiyorum
çokmu yiyorum acaba canım ceviz hurma kayısı tüketiyorum
bazen fıstık da tüketiyordum artık onu bırakayım
bu gidişle adım tombalağa çıkmasın:)

Merhaba kızlar. Doktordan geliyoruz.

29+5 te 1213 gram olmuş kuzucum.

Doktor normal dedi kilosuna. ama bana zayıf geldi sanki.

Çok özlemişim kızımı. Yerim ben onun ayacıklarını

Sizce normal mi kızlar?

meyve sabah,ikindi ve akşam vakitleri yiyorum
çokmu yiyorum acaba canım ceviz hurma kayısı tüketiyorum
bazen fıstık da tüketiyordum artık onu bırakayım
bu gidişle adım tombalağa çıkmasın:)
Bikaç tane demişti dr bana.5-6 kiraz,3-4 dilim kavun,1 elma falan diye söylemişti.Ben bunların hepsini tek seferde yiyordum.Hem de günde 3-4 kez.Özellikle akşam 6dan sonra meyve yeme.
Tombalak,tosbaa,tostos vs vs sıfatlara hazır ol

Bence gayet iyi.Bu haftadan sonra daha hızlı kilo alacak zaten.İştahın da artacak

selam kızlarrr...
bir süre ara verdiğim diyetime tekrar başladım. bir 5 gün daha yapıp az daha ara vermeyi planlıyorum.sütü etkilemesin maksat...
hamile kaldıgım kiloya gelmeme yaklaşık 4-5 kilo kaldı.19 kilo almış oldugumu düşünürsek 4 ayda 15 kilo vermişim.

ayın 28 inde kontrol ve 4. ay aşımız var. sanki bu ay çok kilo almadı yusufcuk. boyu uzadı gibi.kıyafetlerden anlaşılıyor.
kendim tartıyorum bazen. 7 buçuk civarı ama bakalım dr ne dicek.

yarın babamız şehir dışına çıkıyor yine. pazar günü dönücek Rabbimin izniyle. bol bol gelirim artık :)
evde kociş olmayınca daha sık girebiliyorum nete.

çok öpüyorum sizleriiiiii

Oy maşallah delikanlilara bak çok yakisiklilsr. Allahim nazarlardan korusun.
Tubisim ben dözledim seni.

Allah razı olsun özim
bende sizleri özledim. daha sık gelmeye çalışıcam arık.olmuyo böle

Bugün itibari tam 21 günlük olduk. Kizim artik yavaş yavaş görmeye basliyor sanirim. Koyu renkli şeyleri takip ediyor. Uzun uzun odayi inceliyor.
Bak alim ne zaman AGU demeye basliycaz.. Gün gün değişiyor.

oyy maşallah sizeee kocaman olmuşunuuzz
biz 4 ayımızı doldurmak üzereyiz.
sesli kahkahalar,çığlıklar,değişik sesler,tepinme tarzında hareketler,mutlu olunca kocaman bir gülümseme ve pörtlek pörtlek açılan gözler.... ne ararsan var yusufcukta. siz de bu dönemlere gelince kim bilir neler yapıcak cadı.
insanın ısırası geliyor. hele emerken gözlerine bakıp,sen gülümseyince o da memeyi bırakıp agzı yüzü süt içinde sana gülünce çok komik oluyor

hamd olsun bişey yoktu evet. uyku sersemliği ile olsa gerek...
dün bütün gün izledim paşamı.piskolojik olarak bile insan etkileniyor

yarın birgün paketimi yenilicem o zaman bol bol görüşürüz inşallah
çok öpüyorum kuzumm

evet ayşem ya çok korktum ama hamd olsun herşey yolundaymış.
Rabbim kimseye yaşatmasın,düşüncesi bile kötü.

aspiratör kullanma özürlü olarak tek kendim varım sanıyordum meğerse yalnız değilmişim.
okyanus suyu damlatıyorum açılıyor.sen de kullan istersen. dr a dediğinde zaten sadece serum fizyolojik veriyor.

senin şimdiden ısırasın geliyorsa 4-5 aylık olunca napıcan bilmiyorum
ağzına bakıyo bebiş onunla konuş diye.konuşmaya başliosun onun sesi senden çok çıkıyor
ama maşallah çok tatlı oluyorlar yaaa Rabbim eksikliklerini göslermesin

Oy maşallah yusuf paşam büyümüş artik tam sevilecek zamanki. Biz oylöyle olunca ben direk yerim herhalde. simdi bile isirasim geliyor ...

ben bezinde degilim yaaa onlrın çok güzel mama kapları var kapaklı onlardn yolluyolar özellikle onlar için çok istiyorum inş yollarlar yaaa vallaha numarasını kaydettim yollmazlarsa arar fırçalarım :)

Fircala canim hatta benim yerime de fircala hatta bizim topikte bir arkadaş var onu da aramissiniz yollamamissiniz gelirsek oraya yolariz sacinizi de

kizlar selam vereyim herkese dedim. bebislerimiz, annelerimiz ve anne adaylarimiz herkes iyidir insallah. 38+6 olduk bugun hayirlisi bakalim.. opuyoruz sizi teyzeler..

kizlar selam vereyim herkese dedim. bebislerimiz, annelerimiz ve anne adaylarimiz herkes iyidir insallah. 38+6 olduk bugun hayirlisi bakalim.. opuyoruz sizi teyzeler..

Oy maşallah ipek çim 39. Hafta yi dolduruyorsunuz. Son bir hafta. Azicik daha sabir. Bak alim bariz bebek ne zaman gelecek.

Gunaydin hanimlar? Nasilsiniz.
Erkenciyiz yine. Ezgi hanim sabah ise gidecek ya kaldirdi beni erkjenden.
Simdi çakal uykusu kodunda.
Dun ilk defa 3 saat büyüdü ama ben uyuyamadim misafir geldi. İnşallah yavaş yavaş uyku muz düzene girer. Yoksa hayalet gibi dolasiyorum ortalikta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…