Bomboş günler

Bana da ailem destek oluyor ama ben sanırım yaşım ilerlese de, yeterlilik bakımından tam hazır olmadan anne oldum.

İşe başlayınca annem bakacağını söylüyor, tabi Allahtan bir mani olmazsa sadece annem var. Kv başka bir şehirde. Anneme bırakabilirim ama emdiği için 2 saat içinde dönmeliyim 2 saat de bana yeter. Aslında yürüyüş yapsam fazla kilolarım için de iyi olur. Ama hamilelikte çok kondisyon kaybetmişim. Çok çabuk yoruluyorum

Bende emzirmeyi hiç sevemedim ve bende bebeğim mahrum kalmasın diye emzirenlerdenim. Üzülme güzel anne aynen de benzer hayatı yaşamışız. Benim sizin şu konuda anlattığınız tam 2 yıl sürdü şurda toplam 6 aydır kendime gerçek anlamda bakım yapabiliyorum. Eşimle de çocuktan önceki gibi bir cinselik sevgililik bağımız yok. Yani eşim eskisi gibi davranıyor olsa da benim hep içimden gelmiyor açık açık konuşacağım sevişmeyi çok severdim şu an yalan şalap biliyorum ki bu durumda değişecek. Kızım kendi odasına geçene kadar içinde bulunduğum durum değişmeyecek. 1 ay sonra yeni bir İle taşınacağım kızımın odası olacak işte o zamanı bekliyorum.

Sizde hiç canınızı sıkmayın nasıl rahat ediyorsanız öyle yaşamaya devam edin. Ev mi dağınık bırakın dağınık olsun. Eşinizle bağınız mı zayıfladı gerçekten sizi seven anlaşıl bir insan ise zaten size bu süreçte yardımcı olup üzerinize gelmeyecektir. Kendinize bakım mı içinizden gelmiyorsa yapmayın yüzünüze bakan düşünsün.

Önce anne olmanın keyfine varın biraz. Evet çok zor ve zorlayıcı 2 buçuk yaş annesiyim geçtiğiniz dönemlerden ziyadesi ile geçtim ama inanın ki geçecek.

Pilates e yazılın ,çok iyi geliyor ruhen de bedenen de.Adapte olursunuz 2 haftada merak etmeyin.Bi başlayınca bağımlılık yapıyor zaten.2 saat fazla fazla yeter, yakın bir yer ayarlayın.

Konu sahibi bire-bir beni anlatmışsınız. Resmen sürükleniyorum ben de.
Benim kızım 2 buçuk yaşında ama hiçbir şey yapamıyorum. Çok keyifsizim
Ben insanların çoğunun 1, bazısının 3'er 5'er çocuğu olduğunu görünce yaparız yeaa diye kendimi gaza getirmişim. Ama böyle bir emek, böyle bir sorumluluk altında ezildim

Çok teşekkür ederim. Ben de diğer insanlar ile kendimi kıyaslıyorum sanırım. Zaten eksik olan işler iyice yetersizlik duygusuyla harmanlanıp yük oluyor. Sosyal medya etkisi de var tabi. 2.5 ayda geçmesi gerek diye düşünüyordum. İçimi rahatlattınız. Burada yorumları okuyunca moral buldum

Beni faydalı ve verimli olmak kamçılıyordu eskiden. Hala böyle diye düşünüyorum. İşlerimi yaptığım günlerde daha mutlu ve zihnim berrak oluyorum

Haklısınız evden dışarı çıkmak için kendimi zorlamalıyım aynı 4 duvara bakmak da kötü hissettiriyor. Hatta güneşlikleri bile açmadan geçen günlerim oluyor

Bu zorlu günleri unutup 2. Cocuk sahibi olmaya nasıl karar verdiniz sezaryen esnasında tüpleri de bağlatsaydık diye düşünmeden edemiyorum

Bencillik mi bilmiyorum ama benimle aynı şeyleri yaşamış birilerinin olduğunu bilmek bana iyi geldi. Mesajınız için teşekkür ederim

Pilates e yazılın ,çok iyi geliyor ruhen de bedenen de.Adapte olursunuz 2 haftada merak etmeyin.Bi başlayınca bağımlılık yapıyor zaten.2 saat fazla fazla yeter, yakın bir yer ayarlayın.
Reformer gibi bir yer mi? Hiç sportif biri olmadım ama bir yerden başlamak lazım.

Bencillik mi bilmiyorum ama benimle aynı şeyleri yaşamış birilerinin olduğunu bilmek bana iyi geldi. Mesajınız için teşekkür ederim
Asla yalnız değilsin/değiliz ve gerçekten bizler çok güzel anneleriz. En azından çocuklarımız için endişelerimiz var. Sorumluluk sahibiyiz. Rahatlığa devam benim için mutfakta bulaşık yok ise ev mis gibi tertemizdir midesi bulanan misafirliğe gelmesin

Haklısınız, en azından elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bebeği bir odada tek bırakıp 45 dakika ağlatınca bir daha ağlamıyormuş vs gibi garip şeyler konuşuluyor. Onları okuyunca ben de özgüven kazandım. En azından ağlasam da evim kirli olsa da bebeğim ağlamasın diye her şeye dikkat ediyorum. Kendimi çok geliştirdim diyorum. Misafirliğe kv ler gelecekmiş 2 kaynım kp ile. Nasıl emzireceğim bu sıcaklarda diye gerildim ama aklıma hiç evin pisliği gelmedi belki ev pis diye erken dönerler

Bu zorlu günleri unutup 2. Cocuk sahibi olmaya nasıl karar verdiniz sezaryen esnasında tüpleri de bağlatsaydık diye düşünmeden edemiyorum
Oğluş 1 buçuk yaşına gelip biraz da ben rahatlayınca ikinciyi istedik Gebeliklerim de zor geçer benim. Arada bi 2 ay falan rahattım inşallah sizinki de geçer bir an önce. Dediğiniz gibi kahvaltıyı ikindin 5te yapardım ben de. İmkanınız varsa robot süpürge alın. Ben elim kolum kalkmazken evi o süpürdü sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…