Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu resmi paylaştıktan beş dakka sonra benim miskinlik keçireli hemen gitti titizlik kecileri gedli kalktım temi,lik yaptım bütüüün günBenim keçiler bugün dağdan inmiş bana bi uğramak istemişler bugün hiç keyfim yok iş yapasımda yok bağaaa ne evdekiler zıkkımın pekini yesinben kitap okucaaam :)Eki Görüntüle 1708456
simyacı'ya başladım![]()
BAZEN BİLDİRİM GELMİYOR EFSERİM BENİM KEÇİLERDE GELDİ BABAMA TOSLADILARBugün burayla ilgili bildirim hiç almadım kızlarBildirim gelmedi bizim kızlar yok herhalede ortada dedim
topiğe gelidim hepiniz gelmişsiniz ben yokum
kusura bakmayın teknik aksaklık oldu
benim keçiler baş olmayınca ilaçla uyutum biraz baktım o da olmadı bir terapiye alalım dedim şuan sersemler sabahta inşallah giderler
![]()
Galiba ondanBAZEN BİLDİRİM GELMİYOR EFSERİM BENİM KEÇİLERDE GELDİ BABAMA TOSLADILAR![]()
oyyy migren çok fena bugün benimde kafa 100 kilo oldu yamuluyorduGaliba ondan
Benim aldığım ilaçlar miğrenimi tetikledibenimkileride migren yamultu
![]()
Benim bu gün doğum günümoyyy migren çok fena bugün benimde kafa 100 kilo oldu yamuluyordusen hangi burçsun efserim hep aynı anda geliyor keçilerimiz
![]()
yaaaaBenim bu gün doğum günümyayım
![]()
Sağol tatlım çok teşekkür ederim sizlerle beraber olur inşallahyaaaaiyiki doğdun efserim
güzel,mutlu senelere
![]()
inşallahSağol tatlım çok teşekkür ederim sizlerle beraber olur inşallah![]()
Senin burcun ney pekiinşallah![]()
Benim oğlum terazi sizin dengeli olmanız lazım amateraziayarsızlık var
![]()
yani insanlara karşı öyleyiz adaletliyiz ama duygular çorbaBenim oğlum terazi sizin dengeli olmanız lazım ama![]()
Deme yaayani insanlara karşı öyleyiz adaletliyiz ama duygular çorba![]()