- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Kartin nakit avans ozelligi kapaliymis cekemedim limitde dolmus zaten nakit olarak elimde 50 lira var isini gorur mu ? Desem yeterli mi?
Ben neden erkek diye dusundum kiz mi :)yeterli fazla bile:)
sinir oldum kıza ben olsam 5 kuruş vermezdim.
tek ayak üstünde kırk yalan söylüyor.
Borc kapatsa yine iyi baskasina yarar.
Neden siz?Merhaba hanımlar.
Yakin olmayan bir arkadasım borc para istedi benden ve ciddi anlamda sıkışmış. Baska bir sehirde mahsur kalmış diyebilirim 'yarın gonderirim ne kadar lazım' dedim ama rakam tahmin ettigimden baya fazla cikti. Su an o kadar yok ama karttan cekecegim avans olarak ve odemezse beni zorlayacak bir rakam. Daha 3 4 aydir tanistigim biri ve 3 kere falan oturduk bir yerde. Ne yapsam sizce?
Erkek :)Ben neden erkek diye dusundum kiz mi :)
Ben neden erkek diye dusundum kiz mi :)
Erkek :)
Baska sehirde mahsur kalmis yol parasi dahi yok o aklimi kurcaliyor. Bilemedim ki ya.
Kartin nakit avans ozelligi kapaliymis cekemedim limitde dolmus zaten nakit olarak elimde 50 lira var isini gorur mu ? Desem yeterli mi?
Ben sana bitcoin alirim uzulme :)sen benim pembe mutfağı dolar olarak yolla pabuç
Cozmusum :)Erkek :)
Erkekmisbilmem bana kız gibi geldi.
ceylin kız mı erkek mi?
erkekse daha pis saydıracam yalnız:)
Ben de senin gibiydim merhaba diyen para isterdi iyi giyinirim diye trilyonlukmuşum gibi davranırlardıAy ne islerle ugrasiyorum ya. Bundan sonra insanlara param yok cok fakirim diye anlatcam
Ben sana guvenmiyorum bizim paralari yedireceksin100 lira verecegim aksam daha vermeyecegim :)
Bak cnm bize kredi verirken kredi izleme sıkı sıkı tembih ederdi biri gelir 20 bin kredi ister 3-5 limit çıkar alır giderse ne koparırsam diyedir denir 100 de koparsam kar diyecek onu da vermesen annene bişey al100 lira verecegim aksam daha vermeyecegim :)
Ben olsam 5 kuruş çıkarıp vermezdim.tabi sen bilirsin,illa vermek istiyorsan..senin cebinden cikacak ne de olsa.insallah öder diyelim.odemezse de cok büyük bi meblag degil neyseki.100 lira verecegim aksam daha vermeyecegim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?